|
| 2. תגובות למסלול במערב תגובה ל - 1 |
13/05/2008 18:41   |
|
|
מהיציאה המזרחית של יוסמיטי ועד ברייס יש 800 ק"מ של כביש ואתרי המפות מעריכים את הנסיעה הזו במעל 9 שעות נהיגה נטו. זה אומר יום של נהיגה מתישה שאני ממש לא ממליץ לכם. אני מבין שאתם זוג צעיר ללא ילדים ולכן יכולים ומוכנים לעמוד בקטעי נהיגה ארוכים במטרה להגיע ולהספיק עוד מקומות ולמרות זאת אני מציע שעל החוויה של לנהוג יום רצוף תוותרו. מעבר לזה אתם מקצים מעט מדי זמן ליוסמיטי. זהו פארק גדול עם נרחקי נהיגה לא מבוטלים אפילו בתוך הפארק עצמו וגם מי שלא מתכנן טיולים רגליים משמעותיים ייתקשה ביום אחד לעבור בין כל הנקודות בפארק.
הנה מה אפשרות לשיפור המסלול:
20/6 יוסמיטי ולהשאר בצידו המערבי
21/6 חציית יוסמיטי עד הצהרים ואז נהיגה מאומצת עד וגאס (6 שעות נהיגה! אם לא מתאים לכם, תלונו בדרך ואת שארית הנהיגה תשאירו ליום למחרת)
22-26/6 וגאס כאשר יומיים \ יומיים וחצי מתוך זה יוקדשו לנסיעה לכיוון ברייס וציון. אני מציע לכם להשאר לפחות יום בוגאס קודם וקצת לנח מהנהיגות. זוג שמוכן לקום מוקדם ולנהוג רצוף כמה שעות, בהחלט יכול בימים הארוכים של יוני לבקר בציון ובברייס כולל הנסיעות מ- ול- וגאס ביומיים (כולמר עם לילה אחד מחוץ לעיר), למרות שאני תמיד אמליץ על להקצות מעט יותר זמן.
ואם הצעתי מקובלת עליכם, אז נוכל לעבור לשלב מקומות הלינה.
|
|
|
|
|
| 4. תגובות למסלול במערב תגובה ל - 3 |
13/05/2008 20:54  |
|
|
אני לא הייתי באיזורים אלה של נבדה, אבל מהמפה וממה שאני יודע, הכביש שחוצה את נבדה מיוסמיטי מזרחה (כבישים 6, 375 והלאה) זו דרך די שוממת ומזרחית לטונופה אני לא יודע אילו שירותים תמצאו.
מה שאפשר לעשות זה כך:
21/6 חציית יוסמיטי מזרחה והגעה בסוף היום לטונופה (שעתיים וחצי ומהיציאה). זה יאפשר לכם בהחלט לתת ליוסמיטי את הכבוד המגיע לו.
22/6 נסיעה מאומצת של 7 שעות עד ברייס. אולי תספיקו לראות את השקיעה וחשוב שיחכה לכם מלון בסביבה. אם לא מתאים לכם נהיגה כה ארוכה אפשר להסתפק בנקודה קרובה יותר ולהשלים את יתר המרחק למחרת.
23/6 ברייס ונסיעה לציון.
24/6 ציון ונסיעה לוגאס. יש לכם בעקרון את כל היום בציון ואם תראו שמציתם, תעזבו מוקדם יותר.
|
|
|
|