כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מתי הכי כדאי לנחות בארגנטינה 13/05/2008 14:09 לתגובה הבאה
  GALKALMI לא מחובר GALKALMI  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני מתכנן טיול של כעשרה חודשים ורוצה לנחות בארגנטינה
מתי הכי כדאי לי לטוס בין החודשים אוקטובר לדצמבר.....
כדי שיהיה לי מזג אוויר טוב ואני לא יתקע בכל הישראלים שם..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מתי שרק אפשר ! תגובה ל - 1 13/05/2008 18:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 372 הודעות עד כה
אהלן
לנחות בארגנטינה כדאי תמיד, זו בהחלט מדינה שכיף לטייל ולבקר בה !
אם מפריע לך להתקל בישראלים רבים, פחות חשוב מתי אתה נוחת, ויותר חשובה הדרך בה אתה מטייל.
רוב החבר'ה מטיילים בדיוק באותם המקומות ובדיוק באותה הדרך.
המקומות מדהימים, ולכן סביר שבין השאר תגיע אליהם גם אתה.
מה שאתה יכול לשנות זה את הדרך.
אפילו בשיא העונה, אם למשל תישן באל קלפאטה בקמפינג, או בקאסה דה פאמיליה, או בהוסטל של דרומאמריקנוס, ותתפוס טרמפים על הבוקר אל הקרחון המתנפץ, או שתשכור סוס ותרכב לשם וכדומה, אתה תיתקל בדרכך בהרבה פחות מבני עמינו החביבים.
אפילו בשיא העונה, אם תבחר למשל לישון בקמפינג המצויין והיפה באושואייה, ולטרק את הסיירה ואלדיבייסו, ולראות את מושבת הפינגווינים הגדולה על יד ריו גאז'גוס וכדומה, אתה תיתקל בהרבה פחות מבני עמינו החביבים.
יש עוד דוגמאות רבות כגון אלו, אבל מה שחשוב יותר:
זה הטיול שלך, עשה מה שמתאים לך, ואל תיתן לאחרים להכתיב עבורך מסלול או עונות או זמנים. אני מבטיח לך שאם תדבוק בדרך/ים שלך, איש לא יפריע לך להנות מן הטיול שלך, ללא הבדלי דת גזע או מין !!
אני ממליץ לך להגיע לארגנטינה לקראת אמצע אוקטובר, לבלות מעט בבואנוס איירס + קורס בסיסי בספרדית שיתרום לטיול שלך משמעותית, לטוס לאושואייה ולטפס צפונה לפי הקצב שלך.
ממליץ לך על הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" (ניתן להשיג בחנויות "למטייל"), שיעזור לך בכל שלבי ההבנה והתכנון של הטיול שלך, וכן במהלך הטיול עצמו. הספר ייתן לך את הידע והכלים לבנות לעצמך מסלול שיתאים לך באופן אישי.
אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח לעזור.
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מתי שרק אפשר ! תגובה ל - 2 13/05/2008 19:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  benny_chaz לא מחובר benny_chaz  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
יותם, בלבלות קצת בבואנוס איירס + קורס קצר בספרדית בסיסית אתה מתכוון לקורס שאפשר לעשות דרכך בבואנוס? ואם כן, כמה זמן הוא אורך? כמה הוא עולה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ספרדית תגובה ל - 3 13/05/2008 21:02 לתגובה קודמת
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 372 הודעות עד כה
כמובן שאפשר לעשות אצלינו קורס בספרדית, עם מורים מצויינים דוברי עברית וכל מה שצריך, כולל חוברת נאה.
לגבי משך ומחירים צור עמי קשר ואפרט.
בינינו, אני ממליץ להתחיל ללמוד כבר בארץ ואפילו להתמכר קצת לטלנובלות.... המשך הלימודים כולל כמה שיותר התערבבות באוכלוסיית המקום תוך נסיון להקשיב ולקשקש כמה שרק אפשר.
לדעתי השפה סוגרת הרבה פינות ופותחת חלונות רחבים אל התרבות ואל האנשים בכל מקום, מה שבהחלט יכול להפוך טיול בדרום אמריקה לחוויה רצינית הרבה יותר, מכל הבחינות !!
קה טה ואז'ה מוי ביין !
צ'או יותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה מלימה לבוגוטה
להודעה הבאה:לטייל עם ילדים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף