כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איך הדיוטי פרי בניוארק ובמיאמי?? 13/05/2008 15:09 לתגובה הבאה
  zivush31694 לא מחובר zivush31694  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
והאם גם בין ארצות בארה"ב(למשל אני טס מלאס וגאס לניוארק אז אני יהיה בדיוטי פרי)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איך הדיוטי פרי בניוארק ובמיאמי?? תגובה ל - 1 13/05/2008 16:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1856 הודעות עד כה
הדיוטי פרי בארה"ב כמעט ואינו כדאי והמחירים בו אינם תחרותיים לאלה שבארץ. בטיסות פנים בארה"ב אין דיוטי פרי כשם שאין כזה בטיסה משדה דב לאילת בארצנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איך הדיוטי פרי בניוארק ובמיאמי?? תגובה ל - 2 13/05/2008 16:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1630 הודעות עד כה
עלוב. סימן קריאה. בכל אופן בניו ארק אבל כך היה בכל היעדים בהם הייתי בארצות הברית. בניו ארק, יש חנויות קטנטונת מסכנה אחרי שעוברים את הבידוק האישי. אפילו עמדת הקפה נסגרה בשש בערב והתייבשנו עד הטיסה. לא לבנות על זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דיוטי פרי אטרקטיבי יש רק בנתב"ג בישראל. תגובה ל - 1 13/05/2008 16:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
בשאר שדות התעופה, באירופה וארה"ב, המחירים בחנויות שדות התעופה (דיוטי-פרי), גבוהים בהרבה מהחנויות מחוץ לשדה.
אני לא מבין למה קוראים לזה דיוטי-פרי. יותר מתאים המונח "אקסטרה-דיוטי".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איך הדיוטי פרי בניוארק ובמיאמי?? תגובה ל - 3 13/05/2008 16:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1856 הודעות עד כה
בניוארק - בטרמינל של קוטיננטל (לטיסות של החברה הזאת בלבד) יש חנות דיוטי פרי די גדולה אבל כאמור המחירים לא משהו. לטסים באל על ובשאר החברות - הדיוטי פרי הוא עלוב עוד יותר והוא ממוקם מחוץ לבטחון כך שאחרי הבדיקה הבטחונית אין גישה אליו. אם קונים בו משהו, מקבלים את המוצרים בשער העליה למטוס תמורת קבלה (נוהל הנהוג בכל נמלי התעופה של ארה"ב).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. איך הדיוטי פרי בניוארק ובמיאמי?? תגובה ל - 1 13/05/2008 16:58 לתגובה קודמת
  Ayala Gazit לא מחובר Ayala Gazit  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אי אפשר לקרוא לחנויות האלה דיוטי פרי.

זה לא שום דבר שמכירים מהארץ.
אין מגוון של חנויות, בחנויות שכבר יש - אין מגוון של מוצרים, ואת רוב המוצרים ניתן למצוא בערים ובאאוטלטים במחירים הרבה יותר זולים.
עלוב זו הגדרה נכונה.

את החנויות סוגרים בשעה 9-10 בערב, כך שאם הטיסה היא בשעות שלאחר מכן, כדאי להביא צידה מהבית. אין בתי קפה (גם הם נסגרים) שאפשר לקנות אפילו קפה או סנדביצ'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול לטיול באורגון ל 5-7 ימים
להודעה הבאה:מסלול מעגלי מניו יורק לוושינגטון.

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות