כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ה-seaquarium או ה-sea world??? 13/05/2008 16:45 לתגובה הבאה
  zivush31694 לא מחובר zivush31694  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
אני יהיה 4 ימים מלאים באורלנדו
אני יהיה במג'יק קינגדום ביוניסרסל ווט אנד ווילד וסיוורלד.
חשבתי במקום לעשות את סי וורלד באורלנדו לעשות את הסיקווריום במיאמי (אני יהיה במיאמי גם. האם כדאי לעשות את הסיקווריום במיאמי במקום את הסיוורלד באורלנדו??. אז, נגיד שאני יהיה בסיקווריום אז זה אומר שיהיה לי יום פנוי באורלנדו. אז מה כדאי לעשות ביום הפנוי באורלנדו?? גני באצ' או אפקוט?? תעזרו לי אני בבעיה קשה!..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ה-seaquarium או ה-sea world??? תגובה ל - 1 13/05/2008 16:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
אין מה להשוות ה-sea world הרבה יותר גדול מרשים ומגוון מהסיקואריום במיאמי (קי-בסקיין).
אם אתם כבר באורלנדו ומעוניינים בפארק ימי, לכו ל-sea world.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ה-seaquarium או ה-sea world??? תגובה ל - 2 13/05/2008 17:37 לתגובה קודמת
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 811 הודעות עד כה
זיו שלום.
אני רואה שאתה ממש שותף לתכנון הטיול שלכם - וזה נהדר. אם עדין ניתן לשנות - 4 ימים באורלנדו זה ממש כלום. אנחנו היינו 10 ימים והיינו נשארים עוד שבוע. יש באורלנדו כ"כ הרבה מה לעשות (לא רק פארקים) שזה בזבוז נוראי להגיע לשם לארבעה ימים.
לידיעתכם: לדיסני יש 4 פארקים (מג'יק, MGM, אנימל קינגדם ואפקוט). חוץ מזה יש להם גם שני פארקי מיים. ליוניברסל יש שני פארקים: יוניברסל ואי ההרפתקאות, שאם אתם אוהבים רכבות הרים - והרבה אקסטרים - שווה ביותר. חוץ מאלו יש אכן את פארק המיים "רטוב ופרוע" , עולם הים ובוש גארדן - שעליו שווה לוותר בזמן הקצר שיש לכם באורלנדו.
חוץ מאלו יש באורלנדו מוזיאונים מדליקים, שייט ברחפת בביצות וקניות זולות.
ודבר אחרון. מאד קשה - ומעיף (גם להורים - וגם לילדים) ללכת כל יום לפארק אחר. צריך הפסקה של יום בו קצת נחים והולכים לאטרקציות קטנות יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כדי לעשות את פארק המים splish splash ניו יורק??
להודעה הבאה:מסלול לטיול באורגון ל 5-7 ימים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף