כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה לטיול ביפן 13/05/2008 18:26 לתגובה הבאה
  shiriwac לא מחובר shiriwac  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום לכולם,
לאחר שנעזרתי הרבה באתר לטיול בארגנטינה החלטתי לנסות לקבל עצות גם לטיול הבא שלנו.
יש לי הרבה שאלות:
1. כדי להיות במקומות העיקריים (טוקיו עד אוסקה) כמה זמן מומלץ?(מתלבטים בין טיסה זולה יחסית שמגבילה זמן של שבועיים או לקחת טיסה יקרה יותר ולבלות שם כ-20 יום)
2. האם יש אתר נופש שווה כדי לעשות קצת בטן-גב?(אנחנו נוסעים לירח דבש)
3. האם כדאי להגיע לטוקיו ולחזור מאוסקה? או להגיע ולחזור מאותו יעד (בהתחשב בעובדה שעלות הטיסה יקרה יותר). כמה זמן זה נסיעה ברכבת מטוקיו לאוסקה?
4. מה צריכה להיות עלות של שהייה ביפן למשך שבועיים עד שלוש.
...ובאופן כללי אשמח לטיפים שיעזרו לי כבר לסגור את הטיסה...

בתודה מראש לעונים,
שירי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה לטיול ביפן תגובה ל - 1 16/05/2008 19:11 לתגובה קודמת
  okss14 לא מחובר okss14  משתמש בינוני 87 הודעות עד כה
שלום שירי
מוזר שלא ענו לך כבר 3 ימים.. סה"כ השאלות שלך סבירות לגמרי.. Smile
בכל מקרה:
1. אני לא יודע מה התקציב שלכם ועד כמה אתם מוכנים להתגמש ככה שקשה לי לתת תשובה חד משמעית . בכל מקרה אני מטבעי תמיד אוהב לנסוע לכמה שיותר ככה שאם זה היה תלוי בי הייתם נוסעים לשלושה שבועות .
אני חזרתי לפני כמה ימים משלושה שבועות והיה לי ממש כיף. אני ממליץ על שלושה שבועות אבל אם התקציב לא יאפשר לכם את זה אז הייתי אומר ששבועיים זה גם זמן סביר לטייל ביפן, פשוט פחות נחים וצריך לוותר קצת על מקומות.
2.אני לא הייתי באף מקום של בטן גב אבל אני יודע שיש את איי אוקינאווה בדרום יפן שיכולים להיות נחמדים.
חוץ מזה יש גם באזור ההרין (האלפים היפנים) איזה כפר כזה שקוראים לו קומי קוצ'י או משהו דומה.. אני מניח שיש עוד מקומות , היפנים אוהבים להתפנק, תבדקו .
3. זו שאלה מעניינת. הרבה אנשים יגידו לך שבזכות הרכבות המהירות (שניקנסן) אז אפשר אפילו לישון בטוקיו כל הטיול ולחזור אליה כל יום.
אני התחלתי את הטיול באוסקה וסיימתי בטוקיו. לדעתי זה עדיף כי גם יש זמן לבלות באוסקה וגם לא צריך לעבור נסיעה ארוכה. שוב, אני לא יודע מה התקציב. אם זה עניין של 10-20 דולר אז לדעתי עדיף לטוס ליעדים שונים. אגב, אני ממליץ דווקא לנחות באוסקה ולהשאיר את טוקיו לסוף.
אם בכל זאת תעדיפו לטוס אל ו-מ טוקיו אז הנסיעה בין טוקיו לאוסקה תהיי לא קצרה אבל יחסית למרחק הגדול ביניהם אפשר ללהגיד שהיא תהיי קצרה מאוד. אני לא יודע בדיוק אבל מדובר בכמה שעות, לא הרבה.
4. תקציב: יפן היא מדינה שהתקציב בה יכול לנוע בין טווחים מאוד גדולים. אני יכול להגיד שיפן מבחינתי לא הייתה כ"כ יקרה כמו שכולם אומרים. אני בזבזתי ממוצע של 50 דולר ליום ולא הייתי צריך לאכול שאריות של מסעדות. חיי בכיף ובסדר גמור. אכלתי טוב וישנתי במקומות סבירים ביותר . אבל הקץ' הוא שישנתי הרבה בחדרים משותפים.. אתם נוסעים לירח דבש לא לטיול תרמילאי .
אני מאמין ש100 דולר לאדם ליום יספיקו לכם לחיים יפים.
בכל מקרה תבדקו קצת לעומק באתר על מחירי מלונות ומסעדות כדי לראות מה מתאים לכם.

וכמובן אל תשכחו לעשות את הכרטיס רכבות, בלעדיו אי אפשדר לטייל ביפן אלא אם כן יש לכם תקציב בלתי מוגבל.
תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה מדלהי ללה
להודעה הבאה:צפון הודו / נפאל / או בכלל...

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף