כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תכנון כביש 1 עזרה דחוף!! 13/05/2008 22:32 לתגובה הבאה
הרצל  משתמש לא מוכר
אנחנו ניסע מה-27 אחה"צ מסן פרנסיסקו
ניסע עד שנגיע לסן סימון ושם נישן
פה אני צריך לדעת איפה כדאי לעצור??(בן סןפרנסיסקו לסן סימון)
יום למחורת ה-28 ניסע מהבוקר עד הערב עד שנגיע לסנטה ברברה
גם פה אני רוצה לדעת על מקומות לעצור בהם
יום למחורת ה-29 מסנטה ברברה אנחנו נוסים ללוס אנג'לס
כמה זמן זה מסנטה ברברה ללוס אנג'לס??
בלוס אנג'לס נישן
ויום למחורת ניסע לכיוון לאס וגאס בסביבות הצהריים
איפה כדאי לעצור בנסיעה ללאס וגאס??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תכנון כביש 1 עזרה דחוף!! תגובה ל - 1 13/05/2008 23:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
לדעתי זו טעות חמורה להתחיל נסיעה בשעה מאוחרת יותר משעות הבוקר המוקדמות.
בודאי אם התכנון להגיע ביום אחד לסאן סמיון.
התחלת נסיעה בשעות אחר הצהריים, תגרום לך להכנס לשעות החושך, ומעבר לכך שלא תראה נופים, זהו כביש מפותל ומסוכן, בעיקר למי שלא מכיר אותו.

את כל השאר תמצא בלינק

http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-26281 65/notify-1/opt-on#msg_2628165

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תכנון כביש 1 עזרה דחוף!! תגובה ל - 1 14/05/2008 00:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8044 הודעות עד כה
תיכנון לקוי. אתה מתייחס לכביש 1 כאילו היה אוטוסטראדה. אם אתה יוצא אחה"ץ אתה לא יכול לקוות להגיע ליותר מאשר למונטריי וזה גם מקום הגיוני לישון בו ולקום למחרת להתחלת הטיול כי עד מונטריי אין כל כך אטרקטיביות. מאחר ובמונטריי יש אקווריום וגם דרך 17 המייל ליד תחצטרך להקדיש שם את החצי יום הראשון ורק אחר כך לנסוע לסאן סמיון ולבקר בטירה. בסאן סמיון גם רצוי שתלון. ביום שלמחרת תתקדם כמה שהזמן מאפשר לך. לדעתי לא תגיע לסנטה ברברה אז פשוט בשעה מסוימת תפרוש לכביש מהיר ותגיע בערב ללוס אנג'לס.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תכנון כביש 1 עזרה דחוף!! תגובה ל - 3 14/05/2008 16:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שליאון לא מחובר שליאון  משתמש בינוני 120 הודעות עד כה
מדוע אתה חושב שביום השני לא ניתן להגיע עד סנטה ברברה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תכנון כביש 1 עזרה דחוף!! תגובה ל - 4 14/05/2008 18:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  btysha לא מחובר btysha  משתמש פעיל 210 הודעות עד כה
רק כדי לתת זווית נוספת אנחנו יצאנו ממונטריי בבקר (0800)נסענו בכביש מס 1 נתקענו בפקק בגלל עבודות בכביש כשעתיים סירנו בניחותא בשמורת טבע באמצע הדרך .עצרנו לשעה ומשהו ליד מושבת כלבי הים .עשינו סיור קצר בסנטה ברברה כמדומני +ארוחת ערב והגענו ב2130 למלון בל.א.דרך אגב הילדים לא התפעלו כלל וכלל מהנופים אשתי ואני מאוד.זה כמובן תלוי בכל משפחה ןמשפחה אבל אפשרי בלי לחץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תכנון כביש 1 עזרה דחוף!! תגובה ל - 4 14/05/2008 20:07 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8044 הודעות עד כה
מכייון שאני יצאתי בבוקר מסנטה ברברה והגעתי באותו יום לסאן סימיון
מבלי לראות את הטירה ואני מניח שהשואל לן שם כדי לראות את הטירה אז הוא צריך לעשות את זה באותו יום והזמן לא יספיק לו. מלבד זאת לדעתי וכמו שכתבתי הוא בכלל לא יגיע לסאן סמיון ביום הקודם אלא למונטריי
וזה בכלל לא נותן צ'אנס להגיע לסנטה ברברה ביום הבא כי אני את הקטע מסאן סמיון למונטריי עשיתי ביום כולל הטירה אבל בלי דרך 17 המייל.
כמובן שטכנית זה אפשר אבל נוסעים לשם כדי לטייל ולא רק לנהוג לא?

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:המלצות בבקשה לגבי מקומות שמצאתי.
להודעה הבאה:מוגאס ללוס אנג'לס ומוושינגטון לבוסון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף