כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי 14/05/2008 11:46 לתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 545 הודעות עד כה
שלום למומחי הסלולאר,

שאלת כדאיות-

אנחנו נוסעים עם מחשב כף יד (לצרכי ג'י פי אס וגלישה אל חוטית בנקודות חמות) ושוקלים אפשרות לקחת לפ טופ.

האם כדאי לרכוש חבילה מהארץ? האם כדאי לרכוש בכלל? או להסתמך על בתי המלון והfree אינטרנט שהם מציעים?

(אמנם, בכל הצד הטכני בעלי ממביני דבר או שניים, אך בכל הקשור לניסיון רכישת חבילה לחו"ל אשמח לייעוץ)

תודה

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 1 14/05/2008 11:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1043 הודעות עד כה
אנחנו לוקחים לפ-טופ לכל נסיעה (חייבים להיות בקשר עם העבודה כל הזמן וגם עוזר לתכנון תוך כדי התקדמות). ברוב המלונות והמוטלים האינטרנט האלחוטי חינם. אם לא בחדר אז בלובי. גם אם באחד או יותר מהימים תצטרכו לשלם משהו עבור הגלישה זה לא שווה לשלם מראש עבור כל התקופה.

ריקי

[עודכן ב:14 מאי 2008 11:58:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 2 14/05/2008 12:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום ריקי,

זה גם השיקול שלנו- התיכנון תוך כדי... תקשרת עם הבית תהיה לנו בכל מקרה באמצעות מחשב כף היד, אבל חשבנו על משהו זמין ומיידי יותר ואת זה יכול לספק האינטרנט.

תודה

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 3 14/05/2008 12:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הרשו לא מחובר הרשו  משתמש פעיל 210 הודעות עד כה
הי מג,

גם אנחנו בונים על האינטרנט בחינם. במזרח עבד מצויין, אני מקוה שגם במערב...

מה שבטוח - כדאי להתחבר לסקייפ אם את נוסעת עם לפ-טופ.
תוכלי לצ'וטט ולדבר (תלוי מיקרופון בשני הקצוות) עם בני המשפחה בארץ בכלום כסף.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 4 14/05/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי,
אני חושבת שהרגע עניתי לך על רכב בס.פ....

אנחנו לוקחים בוודאות מחשב כף יד כך שיש לנו סקייפ- איך אפשר בלי זה Smile Smile (אנחנו צריכים מזרח ומערב)

אבל, שוב, חשבנו על אינטרנט זמין לדרך, לשינויים, למידע זמין ועדכני.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 5 14/05/2008 13:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מג,

אכן כן. גם אני משוטטת פה לא מעט, רק שבד"כ חכמים ומנוסים ממני עונים לפני, כך שאין לי מה להוסיף...

נעזרתי די הרבה בשרשורים שלך כי חלק מהחופשה שלנו חופף לשלך.

כפי שכתבתי לך קודם - הנסיון שלנו במזרח עם אינטרנט חינם מצויין. איו לנו עדיין נסיון במערב אך אנחנו בהחלט בונים על כך. ברוב המוטלים שהזמנתי צויין בפירוש שיש.

שיהיה לכם כייף של טיול!

רעיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 6 14/05/2008 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
או...עכשיו יש שם Smile

שלום רעיה,

אני שמחה להיות לעזר, אורו עיני כשנכנסתי בפעם הראשונה לפורום הזה- כל כך הרבה מידע זמין ונגיש..כייף, וכמובן שאני נעזרת בו המון, ולקח לי די הרבה זמן עד שאני העזתי לעזור למישהו אחר...במשהו...

לגבי חבילת הגלישה- אני עוד לא יודעת מה לעשות Confused , באמת חשוב לי אינטרנט זמין, בכל מקרה אני אמשיך לבדוק כדאיות.

תודה וטיול כייפי

מג

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 7 14/05/2008 15:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1043 הודעות עד כה
מציעה לך לעבור על אתרי האינטרנט של המלונות/מוטלים שהזמנת. בכל אחד מהם מצוין אם יש להם אינטרנט אלחוטי - חינם או בתשלום. כך תוכלי להעריך את הצורך שלך לרכוש חבילה מהארץ. מנסיוני בעבודה אני יודעת שחבילת גלישה סלולרית עולה די הרבה כסף.

ריקי

[עודכן ב:14 מאי 2008 15:59:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 7 14/05/2008 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1493 הודעות עד כה
חבילת גלישה - תחייב אותך בסים מקומי.
אל תחשבי אפילו על להשתמש בסים הישראלי שלך. בירור על מלון יעלה לך כמו הלילה במלון.
אני חושב שלפחות בחלק מהסימים ה prepaid אין להם חבילות גלישה.
כמו כן , למרות הקידמה של ארה"ב - בחלקים נרחבים אין בכלל קליטה של דור שלישי, ולגלוש ב gprs זה שווה לתחת.
הכיסוי של דור 3 גם תלוי במפעיל (ל ATT לדוגמא כיסוי חלקי מאוד)

אקיצר - על תבני על זה.
יש באינטרנט רשימות של hot spots חינמיים ברחבי העולם. חפשי נקודות לאורך המסלול שלך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 6 14/05/2008 21:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום רעיה
אני מוסיפה לך מידע שזה עתה בעלי סיפק לי לגבי האינטרנט החינמי במערב,
(אני לא יכולה לומר- ריענן את זיכרוני, כי איני זוכרת דברים כאלה... Smile )
אז ככה:
רק במלון בו שהינו בסאן פרנסיסקו היה אינטרנט
אלחוטי חינמי, בשאר המערב שכלל את לוס אנג'לס כביש מס אחת, בואכה
סאן פרנסיסקו, יוסמיטי ולאס וגאס לא היה אינטרנט אלחוטי חינמי.

זו לא פסיקה גורפת, אבל ניסינו וחיפשנו כולל מק דונאלדס ומני מקומות אחרים שבהם בדרך כלל יש.
אולי מזלך יהא טוב יותר ואולי במשך השנתיים האחרונות הם התיעלו.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 10 14/05/2008 22:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מג,

אני רואה שבעניין הזכרון אנחנו משתוות...

אני אעבור שוב על המוטלים שהזמנתי ואבדוק, היה נדמה לי כי ברובם צויין שיש, אך עכשיו אני כבר לא משוכנעת...

הכיוון שלנו מילוסטון לס"פ דרך יוסמיטי, כך שיש בינינו מעט מאוד חפיפה.

רוב תודות
רעיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 11 15/05/2008 07:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רעיה,

דרך ארוכה מילוסטון לס.פ....

גם אנחנו חשבנו בתחילה להגיע לילוסטון, אבל אחרי שקראתי מידע בפורום הבנתי שכדאי לנו לרדת מזה...יש גבול לריצות ממקום למקום,(שושי אפילו קיבלה סחרחורת מהטיול שלנו Very Happy ) ואנחנו באמת נהיה בהמון מקומות במזרח ובמערב, אני לא רוצה שהטיול יהיה בבחינת "תפסת מרובה- לא תפסת", ולכן אנחנו מגיעים מס.פ. ללאס וגאס דרך יוסמיטי.

לגבי הזיכרון- אני אף פעם לא זוכרת עניינים טכנים, משהו שאי אפשר לשנות, אבל אני מסתדרת לא רע גם ככה Smile

שיהיה טיול נפלא

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 12 15/05/2008 08:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 628 הודעות עד כה
להבדיל משנים קודמות,השנה בכל החדרים בהם לנו היה אינטרנט אלחוטי כך שיכלנו לגלוש בקלות.בחלק מהמוטלים הרשת מאובטחת כך שצריך לבקש סיסמא בקבלה שניתנת בחינם.מעבר לחדרים,גם בסטארבאקס וגם בדאנקן דונאטס ניתן היה לגלוש.בכלל לנסוע עם מחשב נייד זה מאוד נח ובעל שימושים רבים כגון בירור מזג אויר ליום שאחרי,בדיקת אתרים בהם רוצים לטייל,בחירת מלון ועוד ועוד(במיוחד לנוסעים עם ילדים,כל הטיול יותר רגוע)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 13 15/05/2008 08:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי,

אני סבורה כמוך ובדיוק ולשם כך אני רוצה לקחת מחשב נייד מעבר למחשב כף היד, היתרונות, כפי שציינת אותם רבים, ואני מבינה מדבריך שאין צורך לרכוש חבילות גלישה מהארץ או בארה"ב, כנראה שהעניינים השתנו מעט בשנתיים האחרונות, ואנחנו בילינו כל יום בסטארבאקס (לא שאפשר להשוות לקפה שלנו... Smile )וכן איני זוכרת כלל אם ניסינו לפני שנתיים להיכנס לאינטרנט בסטארבאקס...

העניין חשוב לי משני טעמים עיקריים: בחירת מלונות בדרך ואינפורמציה עדכנית על אתרים של "תוך כדי" הנסיעה, הטיול שלנו אמנם בנוי ואנחנו יודעים איפה נהיה ומה אנחנו רוצים לראות, אבל לעיתים מתעכבים יותר במקום מסויים או רואים משהו יפה בדרך ונראה לי שמידע זמין יעיל במקרים מסוג זה.

מג

[עודכן ב:15 מאי 2008 08:32:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 1 15/05/2008 09:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אגולד לא מחובר אגולד  משתמש פעיל 2056 הודעות עד כה
גלישה במודם סוללארי תרושש אתכם.

במרבית המוטלים והמלונות, גם בעיירות הקטנות ביותר, היה לנו אינטרנט מהיר בחדר - וברוב המכריע של המקומות - בחינם. תוסיפי לזה את אלפי סניפי סטארבקס למיניהם שיש בהם אינטרנט אלחוטי חינם וכו' - בארה"ב ממש, אבל ממש אין צורך לקנות חבילת גלישה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. חבילת גלישה באמצעות מודם סלולארי תגובה ל - 15 15/05/2008 10:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לאגולד,

ת ו ד ה

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. חבילת גלישה - לו הייתי רוטשילד... תגובה ל - 15 15/05/2008 10:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שריתZ לא מחובר שריתZ  משתמש פעיל 283 הודעות עד כה
היי לכולם
או.קיי. אחרי שתיכננתי מסלול, נותרו הדברים הקטנים לדבר עליהם, קטנים אמרתי ? אך מרובים.
מחשב נייד
גם אנחנו לוקחים ובאמת ביררתי בסלקום, וקיבלתי כזה הלם מהמחירים שהם נתנו לי, שירדתי מזה מיד.
ראיתי שבקמפינגים רבים אם לא כולם, יש אינטרנט אלחוטי חינם ואני מקווה שגם במסעדות ובתחנות דלק במשך הדרכים שנעבור יהיה .
אגב, אנחנו נטייל גם במערב - עם קרוואן, וגם במזרח - רכב ומלונות, כשבכולם ראיתי שיש אינט. אלחוטי.
- עכשיו אחרי שראיתי את שירשורכם, הבנתי שאין צורך באינטרנס סלולרי.
אכן, לו הייתי רוטשילד, יא בא דא בא.....

ביי
שרית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. חבילת גלישה - לו הייתי רוטשילד... תגובה ל - 17 15/05/2008 10:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום שרית.

שמחה שהשירשור עזר, גם לי דרך אגב Smile

אכן, הדברים שכתבה אגולד מרגיעים וגם אנחנו ניקח מחשב נייד, בעלי היה סקפטי מניסיון העבר, אבל נראה כי פני הדברים השתנו קצת (קצת הרבה...

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. גלישה חינם תגובה ל - 18 15/05/2008 13:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 671 הודעות עד כה
רשת FEDEX Kinko`s פזורה בכל רחבי ארה``ב וגם בקנדה ומקסיקו (יש לה סניפים אפילו במזרח הרחוק, באירופה ובאוסטרליה). זוהי רשת המספקת שירותי מחשוב ומשרד. ניתן להתחבר לאינטרנט דרך המחשבים שלהם (כ- 10$ לשעה), או להגיע עם המחשב הנייד, להתחבר לרשת שלהם ולגלוש בחופשיות. הם מספקים כבל לחיבור לרשת (חובה שיהיה כרטיס רשת במחשב), ואפילו חיבור למדפסת (ההדפסה בתשלום סמלי לדף).

יתרון- אינטרנט מהיר, חינם, ואפשר לגלוש כמה שרוצים.
חיסרון- לפעמים ממוקמים במקומות ללא חניה.

בקרו בבלוג שלי - לטייל בעולם http://blog.tapuz.co.il/oshrak
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. גלישה חינם תגובה ל - 19 15/05/2008 15:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי,
תודה על המידע, חשוב לדעת וצרף כבר ל"ספר" שלי.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. icon7.gif  מתי את מפרסמת את הספר? תגובה ל - 20 15/05/2008 15:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 671 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

בקרו בבלוג שלי - לטייל בעולם http://blog.tapuz.co.il/oshrak
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מתי את מפרסמת את הספר? תגובה ל - 21 15/05/2008 16:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה לא ברור?

מיד כשנחזור!

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. אכן דרך ארוכה. מה לא עושים להגשמת חלום... תגובה ל - 12 15/05/2008 20:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. אכן דרך ארוכה. מה לא עושים להגשמת חלום... תגובה ל - 23 15/05/2008 20:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רעיה,

אכן דרך ארוכה, אבל כל כך כייפית Smile Smile Smile

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. אכן דרך ארוכה. מה לא עושים להגשמת חלום... תגובה ל - 24 15/05/2008 21:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו טסים לסולט לייק סיטי כדי לקצר שעות נהיגה אך בחזור... טוב יש לנו יום אחד מתוכננן ממש לא פשוט - יום שלם של נהיגה, מבלי שמצאנו נקודות עניין בדרך (מ Boise ל Reno).
אנחנו בונים על שינה טובה בשבת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. אכן דרך ארוכה. מה לא עושים להגשמת חלום... תגובה ל - 25 15/05/2008 22:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעיה,
גם אם אין נקודות ציון מדהימות בדרך... הי, זו בכל זאת ארה"ב ומה לעשות, אין עליה...

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. אוי כמה שאת צודקת תגובה ל - 26 15/05/2008 22:28 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התלבטויות לגבי מיני ואן לטיול של חודש
להודעה הבאה:מה זה AAA?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן