|
| 2. שאלה: "למה כל יהודי ששואלים אותו שאלה עונה בשאלה"? תגובה ל - 1 |
14/05/2008 17:14   |
|
תשובה: "למה לא?"
למה שהנסיעה ב BART לא תהיה בטוחה? דבר ראשון, רכבת זה אמצעי יותר בטוח מואן או אוטובוס על הכביש. דבר שני, שאת רשת אמינה ובטוחה כמו כל התחבורה הציבורית בסאן פרנסיסקו.
|
|
|
|
|
| 4. שאלה: "למה כל יהודי ששואלים אותו שאלה עונה בשאלה"? תגובה ל - 3 |
14/05/2008 17:48   |
|
|
הנסיעה ב BART משדה התעופה לפרמונט זה בערך טיול מסביב למפרץ סאן פרנסיסקו - דרך העיר (מחליפים רכבת שם), דרך אוקלנד ואז לפרמונט. סך הכל - שעה וחצי נסיעה. בנהיגה (או במונית או בשאטל), ניתן לעשות את זה בפחות מחצי הזמן.
עוד שיקול צריך להיות המרחק מתחנת הרכבת למלון או לבית שבו תשהו - מה שיכול לחייב עוד מונית ועוד טרטור.
מבחינת בטיחות - אין לכם מה לדאוג.
|
|
|
|
|
| 6. שאלה: "למה כל יהודי ששואלים אותו שאלה עונה בשאלה"? תגובה ל - 3 |
14/05/2008 18:24   |
|
|
אני מניח שהתכוונת האם זה בטוח מבחינת הבטחון האישי (ולא סטטיסטיקה של תאונות...) - אנחנו השתמשנו בבארט מספר פעמים ולפחות מבחינת התחושה האישית, זה הרגיש בטוח. מה שכן נסענו בשעות היום, ערב ומעולם לא מאוחר וגם היינו שני אנשים או יותר. לבחורה, לבד, אחרי שעה מסוימת - יכול להיות שזה פחות סימפטי.
|
|
|
|
|
| 8. לזאת בדיוק התכוונתי... תגובה ל - 7 |
14/05/2008 19:28   |
|
|
תראי, תחושת בטחון זה מאד סובייקטיבי. אני אישית לא הייתי נוסע לבד אחרי שעות החשיכה, ובודאי שאשתי לא - בין השאר כי זה אומר שגם צריך אח"כ להסתובב ברחובות בחושך. את פרימונט אני לא מכיר, אבל ממה שראיתי בס"פ ובברקלי, בעיני לא סימפטי להסתובב שם בחושך.
|
|
|
|
|
|
| 11. תודה רבה אורי. אופיר אשמח לעו מידע על שאטל / מונית תגובה ל - 9 |
15/05/2008 09:10   |
|
|
|
|
|
|
| 12. מצטרפת לשאלה... תגובה ל - 10 |
15/05/2008 09:12   |
|
|
את לא מצטרפת, את שואלת שאלה אחרת לגמרי ...
לדעתי, 2 הדרכים הטובות הן:
1. BART עד יוניון סנטר ומשם מונית
2. super shuttle מהטרמינל על המלון.
|
|
|
|
| 13. תודה! תגובה ל - 12 |
15/05/2008 10:54   |
| |
avivos7 |
63 הודעות עד כה |
|
|
תודה רבה! אני גם אשמח להצעת מסעדה בשרשור של לאס וגאס...
|
|
|
|
|