כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הדרך מגווילין לקונמינג 14/05/2008 17:18 לתגובה הבאה
פיצפונת  משתמש לא מוכר
האם אפשר (וכדאי) להגיע מאיזור גווילין לקונמינג שלא ברכבת ישירה, אלא דרך הכפרים בדרך? האם מישהו עשה זאת ויכול לפרט פחות או יותר את המסלול (גם מבחינת תחבורה), באלו כפרים מעניינים כדאי לבקר וכמה זמן אמור לקחת?

תודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמובן! תגובה ל - 1 14/05/2008 21:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
אפשר לעבור בכפקים דרך מחוז GUIZHOU (להתחיל מSANJIANG ואז CONGJIANG, RONGJIANG ולסיים בקאילי שמשם יש רכבות לקונמינג)
נתתי לך בעצם את שמות הערים הגדולות (הן הכי פחות מעניינות, אבל רק אותן אני זוכרת)
תריצי חיפושים בפורום, תעיפי מבט בCHINABACKPACKER.COM ותקבלי הרבה רעיונות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נועה - תודה!! תגובה ל - 2 14/05/2008 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פיצפונת  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 1 16/05/2008 17:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רונצ'  משתמש לא מוכר
דרך בהחלט שווה אם כי לא קלה מבחינת איכות הכבישים והתחבורה
(אבל שווה את המאמץ).

המסלול שאני עשיתי היה מלונגז'י לצ'אנגיאנג (הכפרים שליד סאנג'יאנג) , זאושינג-> באשה -> צ'נגצ'ונג -> צ'יז'יאנג ומשם דרך קאילי לגוינג ורכבת לילה לקונמינג.

לקח לי קצת יותר משבוע.
j20005_ys_kali.gif צ
j20005_ys_kali.gif(גודל:5.54KB)צ'אנגיאנג(גודל:17.41KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 4 16/05/2008 17:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רונצ'  משתמש לא מוכר

זאושינג1 זאושינג2
זאושינג1(גודל:20.71KB)זאושינג2(גודל:20.24KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 5 16/05/2008 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רונצ'  משתמש לא מוכר

צ צ
צ'נגצ'ונג1(גודל:21.52KB)צ'נגצ'ונג2(גודל:21.06KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 6 18/05/2008 09:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaelish לא מחובר yaelish  משתמש בינוני 50 הודעות עד כה
אני גם עשיתי את הדרך הזו ומאוד נהינתי.
1) הערים לא מעניינות בכלל (בלשון המעטה)- כדאי רק לעבור שם ולהקפיד לישון בכפרים / עיירות קטנטנות עצמן. (לצערי לא זוכרת שמות, לא עשיתי יומן וספר סין לא אצלי).
2) אם את מטיילת לבד - זה אזור יחסית מאוד לא מתוייר (יש קצת תיירות פנים סינית) אז זה לא בעיה לבד אבל מבחינת התחושה עדיף אולי למצוא עם מי לעשות את זה, אבל לא הכרחי, ותלוי כמה את עצמאית.
(אני טיילתי כללית בסין לבד, ולאזור הזה הצטרפתי לזוג וטיילנו יחד 7-10 ימים שם, מתוכם 1-2 ימים טיילתי לבד).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 7 18/05/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gwendolen לא מחובר gwendolen  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אכן - דרך מאוד יפה דרך הכפרים של גוויג'ו. איזור הרבה יותר אותנטי מהכפרים של טרסות האורז בלונגג'י וכו'.
אני טיילתי שם לבד, וזה לא קשה, פשוט בודד, כי באמת לא פוגשים אנשים.
עוד המלצה שלא כתוב בלונלי פלאנט (קיבלתי אותה מסוכנות נסיעות בקאילי): העיר Zhenyuan. אפשר להגיע אליה מקאילי, בדרכך מגווילין לקונמינג. יש שם את "צוק הדרקון השחור", קומפלקס ששימש למקדשים וחדרי לימוד לכמה שושלות קיסריות, שזה באמת אחד הפלאים שראיתי בסין, ובניגוד ל"פלאים" אחרים, הוא איננו משוחזר ולא נצבע מחדש, פשוט כמו שהוא, אותנטי להפליא.
ודבר חשוב: יש רכבת מקאילי לקונמינג, לא צריך לעבור דרך גוויאנג. זו עיר מזעזעת, בזבזתי בה כמה שעות מיותרות בחיי. מפוייחת, מכוערת, גדולה, נטולת תיירים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ששש............... תגובה ל - 8 18/05/2008 11:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
כרגע חשפת את העיר הסודית שלי! Twisted Evil

גוויאנג לא עיר משהו, אבל האנשים נחמדים ומשם יש הרבה יותר סיכויים למצוא קרון שינה לקונמינג מאשר קאילי בגלל שעוברות שם הרבה מאד רכבות.
בכולופן, תחנת האוטובוס שמגיעים אליה מקאילי נמצאת ממש ליד הרכבת, כך שאין בעיה לרדת מהאוטובוס, להזמין כרטיס, ובמקרה הכי גרוע לשבת כמה שעות באינטרנט קפה ולעדכן את הבלוג...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תודה על התגובות תגובה ל - 9 18/05/2008 11:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פיצפונת  משתמש לא מוכר
רונצ' - התמונות בהחלט עושות חשק.
אני לא מטיילת לבד, כך שאני פחות חוששת מהבדידות, ובהחלט נראה לי שאני מעדיפה לטייל בין כפרים מאשר לקחת רכבת של 22 שעות מגווילין לקונמינג..
בכל אופן המון תודה לכולם על התגובות - עזרתם לי עד מאד!! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תודה על התגובות תגובה ל - 10 18/05/2008 11:44 לתגובה קודמת
  y y y מחובר y y y  משתמש פעיל 1672 הודעות עד כה
לגבי שמות יותר ספציפים של מקומות- ZHAOXING הוא כנראה הכפר הכי "מתויר" (הכל יחסי..) ואחד היפים על הדרך, וכנראה הראשון בפרובינציה שתגיעי אליו מסאן-ג'יאנג (אפשר גם לעצור בדרך בדיפינג, בעיקר בשביל לראות את הגשר העתיק). ממש לפני קאילי עוברים בכפר בשם LEISHAN, שלהערכתי רוב האנשים מוותרים עליו כי הוא ממש כבר קרוב לקאילי (איזה שעה נסיעה)-לא לוותר!! מקום מקסים, ששוה להקדיש לו עוד יום שלם לפני שממשיכים לקאילי.
ואם במקומות סודיים עסקינן- מקאילי, לפני שממשיכים מערבה, לקחת רכבת או אוטובוס כשעתיים צפונה לכפר בשם SHIBING, מעבר לזה שהכפר יפה מאוד, מאחורי הכפר בין הערים מסתתרת שמורת טבע בשם YUNTAISHAN, מסודרת להפליא וריקה להפליא (ביום טיול שלם פגשנו שם עוד אדם אחד) ונורא יפה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ציקלונים?
להודעה הבאה:עונה מומלצת

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף