| 1. הדרך מגווילין לקונמינג |
14/05/2008 17:18  |
| פיצפונת |
 |
|
|
|
האם אפשר (וכדאי) להגיע מאיזור גווילין לקונמינג שלא ברכבת ישירה, אלא דרך הכפרים בדרך? האם מישהו עשה זאת ויכול לפרט פחות או יותר את המסלול (גם מבחינת תחבורה), באלו כפרים מעניינים כדאי לבקר וכמה זמן אמור לקחת?
תודה!!
|
|
|
|
|
|
| 4. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 1 |
16/05/2008 17:23   |
| רונצ' |
 |
|
|
דרך בהחלט שווה אם כי לא קלה מבחינת איכות הכבישים והתחבורה
(אבל שווה את המאמץ).
המסלול שאני עשיתי היה מלונגז'י לצ'אנגיאנג (הכפרים שליד סאנג'יאנג) , זאושינג-> באשה -> צ'נגצ'ונג -> צ'יז'יאנג ומשם דרך קאילי לגוינג ורכבת לילה לקונמינג.
לקח לי קצת יותר משבוע.
 |
 |
| j20005_ys_kali.gif(גודל:5.54KB) | צ'אנגיאנג(גודל:17.41KB) |
|
|
|
|
| 5. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 4 |
16/05/2008 17:31   |
| רונצ' |
 |
|
|
 |
 |
| זאושינג1(גודל:20.71KB) | זאושינג2(גודל:20.24KB) |
|
|
|
|
| 6. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 5 |
16/05/2008 17:38   |
| רונצ' |
 |
|
|
 |
 |
| צ'נגצ'ונג1(גודל:21.52KB) | צ'נגצ'ונג2(גודל:21.06KB) |
|
|
|
|
|
| 8. הדרך מגווילין לקונמינג תגובה ל - 7 |
18/05/2008 10:09   |
| |
gwendolen |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
אכן - דרך מאוד יפה דרך הכפרים של גוויג'ו. איזור הרבה יותר אותנטי מהכפרים של טרסות האורז בלונגג'י וכו'.
אני טיילתי שם לבד, וזה לא קשה, פשוט בודד, כי באמת לא פוגשים אנשים.
עוד המלצה שלא כתוב בלונלי פלאנט (קיבלתי אותה מסוכנות נסיעות בקאילי): העיר Zhenyuan. אפשר להגיע אליה מקאילי, בדרכך מגווילין לקונמינג. יש שם את "צוק הדרקון השחור", קומפלקס ששימש למקדשים וחדרי לימוד לכמה שושלות קיסריות, שזה באמת אחד הפלאים שראיתי בסין, ובניגוד ל"פלאים" אחרים, הוא איננו משוחזר ולא נצבע מחדש, פשוט כמו שהוא, אותנטי להפליא.
ודבר חשוב: יש רכבת מקאילי לקונמינג, לא צריך לעבור דרך גוויאנג. זו עיר מזעזעת, בזבזתי בה כמה שעות מיותרות בחיי. מפוייחת, מכוערת, גדולה, נטולת תיירים.
|
|
|
|
| 9. ששש............... תגובה ל - 8 |
18/05/2008 11:18   |
| ~נועה~ |
 |
|
|
כרגע חשפת את העיר הסודית שלי!
גוויאנג לא עיר משהו, אבל האנשים נחמדים ומשם יש הרבה יותר סיכויים למצוא קרון שינה לקונמינג מאשר קאילי בגלל שעוברות שם הרבה מאד רכבות.
בכולופן, תחנת האוטובוס שמגיעים אליה מקאילי נמצאת ממש ליד הרכבת, כך שאין בעיה לרדת מהאוטובוס, להזמין כרטיס, ובמקרה הכי גרוע לשבת כמה שעות באינטרנט קפה ולעדכן את הבלוג...
|
|
|
|
| 10. תודה על התגובות תגובה ל - 9 |
18/05/2008 11:22   |
| פיצפונת |
 |
|
|
רונצ' - התמונות בהחלט עושות חשק.
אני לא מטיילת לבד, כך שאני פחות חוששת מהבדידות, ובהחלט נראה לי שאני מעדיפה לטייל בין כפרים מאשר לקחת רכבת של 22 שעות מגווילין לקונמינג..
בכל אופן המון תודה לכולם על התגובות - עזרתם לי עד מאד!!
|
|
|
|
|