כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
41. icon14.gif  תגובה למפגש - תגובה ל - 40 16/05/2008 21:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לירון .ו. לא מחובר לירון .ו.  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום לכולם,

אני לירון חברתו של נדב הרגיל,רציתי לומר שנהנתי מאוד מן המפגש ולפגוש אנשים נחמדים כמוכם בעלי אומץ ..
תודה רבה על הכול ועכשיו אוכל לומר רשמית שהצטרפתי לפורום... Smile
בבנגקוק. קנצ
בבנגקוק.(גודל:42.15KB)קנצ'נבורי(גודל:17.24KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
42. לגבי דיון הצעירים.. תגובה ל - 40 16/05/2008 22:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5317 הודעות עד כה
קבל עצה ממרומי השנים,הקרחת,האקדמיה, האנדים,האלפים,הפירינאים,הרוקי'ס ואפילו מקצת מההמלאיה.על תשאף להדמות לאף אחד, מספיק שתידמה לעצמך.
גיל שישים חביבי זה צעיר מאוד מנק' המבט שלי. בגיל הזה עוד עשיתי טריאטלונים.אני בן 71 והשנה הפסקתי לעשות טרקים ולטייל באופני הרים,באופן זמני, לטובת כל מיני חפירות בברכיים .בשנה הבאה כשנגמור את התיקונים,נחזור לשיגרה.גיל זה משהו משתנה מראש לראש והיתרון היחידי שלו זה רק הנסיון, למי שלמד משהו ממנו.אה כן,.. אתה מוזמן לתחרות שכיבות סמיכה עם סבא וסבתא שלך.
אורי

IMG_0201-1.JPG IMG_0204.JPG
IMG_0201-1.JPG(גודל:26.15KB)IMG_0204.JPG(גודל:15.47KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
43. נדב תגובה ל - 40 16/05/2008 22:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3040 הודעות עד כה
אתה אחד "משלנו",הכוונה היתה על "בדיוק השתחרתי מהצבא",אתה כבר עברת את זה
שנטייל ונפגש בכל הפורומים,העולם גדול,אבל פה זה הבית,עכשיו אני די הרבה בפורום צפון אמריקה,אבל תמיד אומרת שמיזרח זה פורום הבית שלי,כי הנשמה כאן,היה כיף להכיר אותך Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
44. גם אני רוצה להודות תגובה ל - 1 16/05/2008 23:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קש כפית לא מחובר קש כפית  משתמש פעיל 694 הודעות עד כה
האיחור בהודעה שלי הוא בגלל שאין לי מחשב בשבועיים האחרונים.
אני כותבת כעת ממחשב של חברה.

תודה לצוות המטייל על האירגון והכיבוד
היה נעים להיות בחברתכם, להכיר, לספר, לשמוע, להשמיע
נתראה בשמחות
ממני ה- קשכפית
כלומר: קש+כפית Smile
שבת שלום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
45. גם אני רוצה להודות תגובה ל - 44 16/05/2008 23:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  איתן ב. לא מחובר איתן ב.  משתמש בינוני 117 הודעות עד כה
קשכפית נשמה,מה שלומך??
פתרת לי תעלומה:"קשכפית"מה זה?
את 10.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
46. icon6.gif  לhאורי תגובה ל - 42 17/05/2008 11:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14774 הודעות עד כה
Twisted Evil
ראשית שאפו
שנית אכן אני אזיאט גאה וגם פלסטינאי
וצריך להסביר לילדים שכל מי שעבר את גיל 60 ונולד בארץ הוא פלסטינאי
ועם הצטרפך לפורום אתה מקבל את תפקיד זקן הפורום.
סגנות ראשות עירית פאי זה בבחירות ע"י תושבים וזה לא מועבר בקלות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
47. לאבי פעמיים שאפו,מבעל תעודת לידה פלסטינית דומה תגובה ל - 46 17/05/2008 12:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5317 הודעות עד כה
היי אבי
מתברר שאתה כאן חי נושם ובועט.אנחנו לא ננסה אפילו להוריד ממך קצה זנב של תואר שהרווחת בכבוד. לכבוד עליתך חזרה לרשת,שלפתי עבורך משהו שכתבתי לפני שנה בפורום ארופה עבור כל מני נרפים שהגיעו לסוף הדרך בגיל 40.
"לפני כמה ימים צילצל הטלפון וקול מלטף הציע לי להצטרף לקהילת קשישים. "תוכל לקבל הרבה הטבות" הבטיחה גברת, בקצב דיבור של גננת: "הליכון, זמזם מצוקה, חיתולים, קטטר ואפילו פיליפינית".
עניתי די בגסות:ש "לא מתאים לי, אני מבוגר, לא קשיש ואפילו אפשר לדבר איתי ברמת בי'ס עממי", בן 70 זה מבוגר או קשיש? טרקתי את המטריד האלחוטי. מאוחר יותר, עלו ספקות והחלטתי לנסות לברר מי זה קשיש ומי מבוגר. פניתי לחכמים.אחד קבע שקשיש הוא זה שראשו מלא קש. לא השתכנעתי,כי אם אקבל את ההגדרה, אצטרך לקבוע שהגימלאים בממשלה הם על תקן של גן חובה לעומת שאר השרים וחברי הכנסת שיש להם בראש קש (מעורב בח...!!!).חכם ציון אחר קבע, שקשיש הוא זה שלא מפסיק לקשקש. גם זו הייתה הגדרת סרק. תפתחו עיתון, תחנת רדיו, ערוץ טלוויזיה ואתרי צ'ט ברשת, תמצאו שם ערב רב של קשקשנים שחלב אימם טרם יבש משפתיהם. ביאושי מצאתי תשובה בשיר עם אירי שגוייר והפך ללהיט. נאמר שם: "אם יש לך זהב בלב ולא בין השיניים – סימן שאתה צעיר". בדיקה קצרה בענף השיניים עקרה את התקוות בלי הרדמה. התברר שכיום אין זהב בין השיניים לבד מלעולים ממזרח אירופה או הקווקז בלי קשר לגילם. אצלי לכל היותר יש קראמיקה פלסטיק, או אולי נירוסטה. קוצב לב אין לי ,אפילו ששוה זהב. דבקות במטרה ומחשבה מעמיקה הביאו למסקנה: שהכל עניין של זיכרון. בכדי לאמן את הזיכרון ולשמור על הנעורים התחלתי לכתוב, לסדר את אלבומי התמונות ולשחק במחשב ב "מי רוצה להיות מיליונר". ההצלחה האירה לי פנים. עניתי על כל שאלות הטריוויה וצברתי כמה מיליונים. שאלה תמימה אחת ,גרמה מפח נפש ו"הפסד" ענק:"ילדים מביא: א. נשר ב. חסידה ג. בולבול ד. תוכי." ???עניתי שילדים מביא בולבול. – המחשב הודיע לי לתדהמתי כי התשובה שגויה! "ילדים מביאה החסידה".זהו זה!, אם לא זכרתי שילדים מביאה חסידה, אולי אני באמת קשיש?! .נזכרתי שיש הגדרה עתיקה לקשישות שלא מתחשבת בשינויים הטכנולוגיים "אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים". אז בתור הנציג שלו בפורום רק תבקש, אביא לך אגוזים מהגינה שלי וגם בכדי שנתפשר על "מבוגר" כי זה לא משהו אובייקטיבי, ולא סופרים שיניים ושנים". מבוגר או קשיש זה עניין של דימוי עצמי ולכל אחד יש דימוי שונה. אז אם הדימוי העצמי שלך ירוד אתה קשיש קשקשן שאוכל קש, יותר עדיף לאכול שקשוקה עם אגוזים אגוזים, לא ככה?. --אורי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
48. מילא לוותר על קטטר תגובה ל - 47 17/05/2008 14:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1618 הודעות עד כה
אבל מה רע בפיליפינית?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
49. icon6.gif  לא קשיש, לא מבוגר, ההגדרה הנכונה היא meture -בשל תגובה ל - 47 17/05/2008 17:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14774 הודעות עד כה
Twisted Evil
וכל השאר בדרגות הבשלה שונות לקראת ההבשלה
אצל הצעירים - העמילנים נמצאים בכל מיני רמות של התקדמות לקראת הפיכתם לסוכרים
אצלנו כבר הכל סוכר.....
לשלמה - בכנס מחזור של 5 שנים מעלי שאלה אותי ידידה " לא זוכרת שהיו כל כך הרבה יוצאי פיליפינים בכיתה שלי זה בעיית זיכרון או מה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
50. טוב, רצית מק... תגובה ל - 44 17/05/2008 20:13 לתגובה קודמת
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1618 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה אקולוגית
להודעה הבאה:והמסלול הזוכה הוא: המסלול של רוניה בירושלים

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי