| 81. תאיר תגובה ל - 80 |
16/05/2008 22:35   |
| |
שושי |
2711 הודעות עד כה |
|
|
|
ברוכה השבה!!!
חשבתי עליך בימים אחרונים,כי בסופו של דבר,ביטלתי את ההזמנה הזאת ביער,קרוב ליוסמיטי,הזמנתי במלון "שלך",חשבתי שעדיף ללכת על בטוח,האמת אני יותר הרפתקנית,אבל אם זה לא היה יוצא טוב,היתי מתביישת מהבעל,מה הזמנתי,המלון נראה יפיפה וגם ביקורות טובות,כבר אספר לך בחזור,אני גם תמיד מחפשת מסעדה לארוחת ערב,מצאתי קרוב אחד טובה,עכשיו אצטרך לשנות את כל המסלול שהיה לי
|
|
|
|
| 82. אם כבר מפרגנים (לקוח משרשור מקסים אחר)... תגובה ל - 78 |
17/05/2008 06:40   |
| |
סוזי |
891 הודעות עד כה |
|
|
|
הי r.o היקרה,
הייתי בהרבה מקומות בעולם, התלהבתי ממפלים גדולים, מנהרות רחבים וארוכים, מסכרים מדהימים, מהרים גבוהים, מיערות, ממוזיאונים, מפסלים, מתמונות, מקניונים, מתרבויות שונות, ועוד ועוד...
אך תמיד, אני מתלהבת מהטיולים שלנו בארץ, כי אותה אני אוהבת, לה אני שייכת, והיא שייכת לי.
זה בדיוק כמו שתוכלי לאהוב ילדים של חברים, מקסימים ונחמדים, אבל את ילדייך (ונכדיך...) תאהבי הכי הכי...
מפרגנת לפינות החמד ונקודות החן שיש לנו בארצנו הקטנטונת,
סוזי.
נ.ב.
נחל גילבון מקסים מקסים!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 88. למה אתה מוציא להן את הרוח מהמפרשים?.. תגובה ל - 84 |
17/05/2008 17:44   |
|
ההשוואה שלך לטיול מאורגן היא לא נכונה בעליל. פה מדובר על אנשים
שעוד לא ראו אחד את השני לעומת טיול מאורגן שכן ראו והעיקר הוא שעקב כך שכולם ממשיכים לכתוב בפורום גם אחרי המפגש תגרום לזה ששום דבר לא יתפוגג אלא להיפך, יקשרו קשרים יותר עמוקים. בפורום אפריקה כבר נפגשנו 3 פעמים ושום כלום לא התפוגג אלא נוצרו קשרי חברות.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
| 90. לרגע לא חשבתי שהרוח תצא לכן מהמפרשים אבל... תגובה ל - 89 |
17/05/2008 20:47   |
|
למה בכלל לנסות?
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
| 91. לכולם ולשושי תגובה ל - 90 |
17/05/2008 23:18   |
| |
תאיר |
164 הודעות עד כה |
|
|
ראשית, יש הנאה בעצם ההתרגשות וההתלהבות מהאפשרות של מפגש, ואם תמריא או תפחת, מה זה משנה בעצם? זה חלק מהכיף, מההתכוננות לטיול והשיתוף בחוויות אחריו.
ולשושי-
לא באמת נעלמתי, רק הייתי( ועדיין)עסוקה הרבה יותר מהרגיל במיני עיניינים של החיים, אבל לטיול שמורה פינה מרכזית בלב ואני חוזרת לפורום.נחמד שתהיי במלון"שלי" לפני וכך אוכל לשמוע עוד מקרוב. אני בטוחה שהוא חביב, אבל הנה ממך אפשר יהיה כבר לקבל המלצה למסעדה. אני בטוחה שתסיירי בחריצות בשטח, אז אם את מסתכלת אני רק רוצה לציין, שאנחנו לא בעניין של אסדו בערב.. סתם.. בגלל שאתם ארגנטינאים.. אני פשוט זוכרת שכאשר ביקרנו בארגנטינה דודה שלי האביסה אותנו בבשר בשעות שמבחינתנו הן אמצע הלילה( ועוד הייתי עם ג'ט לג), ואחרי כמה ימים כאלה התגעגענו לאיזה מלפפון או סלט חסה ובשקט בשקט קנינו בסופר ירקות, וכשהיא גילתה, עשתה מזה סיפור.
אז אם את רואה משהו מתאים , תגידי.
לילה טוב
|
|
|
|
| 92. תאיר תגובה ל - 91 |
17/05/2008 23:51   |
| |
שושי |
2711 הודעות עד כה |
|
|
ממש לא בשר,בעלי "חולה" על פרות ים,אני הולכת לעשות לו כאן חגיגה
http://www.crabcakes-sweetdreams.com/
הטיול הזה הוא לכבוד יום הולדתו,נוכל הרבה מאוד פרות ים,גם בסן פרנסיסקו,במונטרי....
אני ככל הנראה אחיה שם על סלטים,כי גם במסעדות מסוג זה יש סלטים,לא?
|
|
|
|
| 93. לכולם ולשושי תגובה ל - 91 |
17/05/2008 23:57   |
| |
דודו מרמת גן |
3955 הודעות עד כה |
|
|
אפרופו ירקות
בעיקר לכבוד חגיגות ה 60 למדינה,
נשאלת השאלה בכל מקום - מה ישראלי בעיניך?
התשובה שלי הקבועה - סלט ירקות.
למה?
כי בכל הטיולים ובכל הגיחות שלי לחו"ל , הדבר שהכי חסר לי ולסובבים אותי, הוא סלט הירקות הזה, החתוך דק דק, עם מלפפונים ירוקים טריים, פילפלים ירוקים ואדומים, עגבניות, קצת חסה, בצל ירוק, צנון, חסה וכל זה עם שמן זית.
יאאאממממייייי
זה בעיני הכי ישראלי.
יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין.
- (מרק טווין)
|
|
|
|
| 94. את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק תגובה ל - 93 |
18/05/2008 00:03   |
|
|
על יד אותו סלט ירקות יושבים 6 אנשים שביניהם מכירים רק חלק ,תוך 10 דקות מוצאים מכרים משותפים, מעניין שבישוב שיש בו כ-100 משפחות שכולם מכירים את כולם היכן שלא נפגשים ומשוחחים מישהו מכיר את מישהו, והכי הכי בבקורת הדרכונים - הפקידה בביתן שואלת אותנו לאחר עיון בדרכון "אתם ההורים של ...?" - אנחנו ממש.
זה ישראלי גם בדרכך החוצה לחו"ל כשאתה חושב שאתה נפרד קצת מ"מדורת השבט"
לילה טוב חברים.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 99. רוי תגובה ל - 98 |
18/05/2008 08:55   |
|
|
תמצא אגבינה צרפתית מסריחה עם עובש כחול אבל מאד טעימה. ניתן למצוא אותה גם בסופרים בארץ. מעדן.
|
|
|
|
|
| 101. עם כל הכבוד לסלט ירקות ... תגובה ל - 93 |
18/05/2008 09:04   |
|
ויש הרבה כבוד, הכי ישראלי בעיני זה עניין קבלות הפנים בטרמינל 3. כל ישראלי שני שנוסע לאיזה נסיעת עסקים של 3 ימים בשוויץ מתקבל בפרחים, נשיקות, בלונים וועדת קבלת פנים שלא תבייש את אייר פורס 1 וכבוד הנשיא
|
|
|
|
| 102. עם כל הכבוד לסלט ירקות ... תגובה ל - 101 |
18/05/2008 09:10   |
| |
שושי |
2711 הודעות עד כה |
|
|
איזה צחוק!!!