כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' 15/05/2008 11:12 לתגובה הבאה
mb073 mb073 לא מחובר mb073  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
אני יודעת שדובר הרבה על כביש 1 אבל כרגע אני נוסעת עם הילדים בני 6,11,13 לשם ורציתי לדעת כמה דברים.
קודם כל אנחנו יוצאים מסן פרנסיסקו התיכנון הוא לצאת ב27/6 בשעה 2 בצהריים כאשר הנסיעה עד לאס וגאס הגעה ב30/6 כך שלקחנו בחשבון 3 ימים. האם יציאה בצהריים זה סביר? איזה תחנה ראשונה לעצור? איפה כדאי לישון קודם ואיפה בהמשך? אילו אתרים שווה לעצור עם הילדים ולא לבזבז סתם זמן?
אנחנו רוצים ללכת ליוניברסל סטודיו בלוס אנג'לס כי אמרו לי ששם יוצר טוב מאורלנדו אז איך לתכנן את זה עם הימים שיש לנו?האם בכלל יספיקו לנו הימים?
בבקשה עזרתכם הדחופה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' תגובה ל - 1 15/05/2008 18:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8047 הודעות עד כה
אם את יוצאת בצהריים תישני במונטריי. לגבי ההשך זה בהתאם לבחירותייך. מקומות טובים הם סאן סמיון, סאן לואיס אוביספו וסנטה ברברה. לכביש 1 דרוש לפחות יומיים ורצוי שלושה. אם יש לך רק יומיים תתרכזי בחלק הצפוני שהוא יפה יותר כלומר תעזבי לכביש מהיר בסאן לואיס אוביספו. לגבי יוניברסל אכן מקום נהדר ודרוש לו יום שלם.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' תגובה ל - 2 15/05/2008 19:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zombit לא מחובר zombit  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
אנחנו ישנו ליד מצודת הרסט ועלינו על הבוקר באחד הסיורים הראשונים היה ממש טוב כמו כן,לא לדלג על העירה בסגנון דני סולוונג בחלק הדרומי של הכביש.תצאו מסן פרנסיסקו עם טנק דלק מלא כי הדלק בדרך יקר יותר. נסיעה טובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' תגובה ל - 1 15/05/2008 19:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
על כביש 1 הבנות שלי נהנו במיוחד באקווריום במונטריי, בפוינט לובוס, בביג סר. בהמשך טיילנו בסלובנג' וסנטה ברברה. אנחנו לנו לילה במונטריי ולמחרת נסענו עד סן סימון אחרי ביקור בפוינט לובוס, וביג סר. הגענו בשעות אחה"צ המוקדמות, אבל את האקווריום במונטרי עשינו יום קודם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כביש 1 - שמן נסיעה וכו' תגובה ל - 1 15/05/2008 20:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1277 הודעות עד כה
שלום.
עצתי שתרכזי את השאלות לפחות בהתחלה לא בהרבה שירשורים שונים.
כדאי היה שתגבשי מסלול ראשוני ואז יגיבו עליו.
באופן כללי לו"ז לחוץ 3.5 ימים לכביש 1 + יוניברסל + נסיעה לוגאס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 5 18/05/2008 11:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלון שלום
לגבי התגובה שלך בעניין המסלול מסן פרנסיסקו ללאס וגאס דרך כביש 1.
למה אתה חושב שזה לחוץ? יש לי שלושה ימים. לא מספיק? אתה רציני? היו כאלה שאמרו שזה בסדר גמור? כמה אתרים אני כבר אמורה לעצור?
ולגבי הטיול יש לי ים שאלות רק שקשה לי לרכז הכל בבת אחת כי מרוב שאלות ועצות שאני רוצה לקבל אז הכל מתבלבל לי. אז אני מתנצלת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 6 18/05/2008 12:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3101 הודעות עד כה
מדובר על 3 ימים רק לכביש 1,אם הבנתי נכון,את רוצה בשלושת הימים,גם כביש 1,גם ל.א,גם להגיע ללס ואגס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 7 18/05/2008 12:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1277 הודעות עד כה
שלום.
שושי ענתה לך למה התכוונתי לחוץ ואם יש יותר ימים או שלא ספרתי נכון אני מתנצל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 8 18/05/2008 13:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ככה הא לכם פירוט כדי להבהיר את כוונותיי
ב27/6 יציאה מסן פרנסיסקו בדעות צהריים מוקדמות
תיכנון שב30/6 נגיע ללאס וגאס לקראת שעות הערב כשהכוונה להיות בכמה מקומות בדרך וייתכן מאוד שגם ב-ל.א ביוניברסל סטודיו.
האם הייתי ברורה?
עכשיו מחכה לתגובה מחודשת.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 9 18/05/2008 14:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8047 הודעות עד כה
זה לא מעשי. לכביש 1 דרושים 3 ימים ולפחות יומיים גם אם את מצמצמת
ונוטשת אותו בסאן לואיס אוביספו נניח. כלומר תגיעי ללוס אנג'לס לפחות בצהרי ה- 29. מכיוון שיוניברסל מצריך יום שלם תוכלי ללכת לשם רק ב-30 ולצאת ללאס וגאס (נגיד חצי יום נסיעה) רק ביום הבא. כך שאפילו בהנחה שאת מצמצמת את כביש 1 למינימום ובלוס אנג'לס הולכת אך ורק ליוניברסל את בפיגור של חצי יום.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כביש 1 מסן פרנסיסקו ללאס וגאס- תגובה לאלון י. תגובה ל - 6 18/05/2008 14:44 לתגובה קודמת
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
התשובה שלי היתה בהנחה של 3 ימים בכביש 1. חשבתי שהתבלבלת וכתבת לאס וגאס במקום לוס אנגל'ס. שלושה ימים זה בטח לא מספיק גם בשביל לנסוע על כביש 1 וגם לבקר ביוניברסל וגם להגיע לוגאס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלון לפני סן פרנציסקו
להודעה הבאה:מחוץ לטורונטו ?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף