כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נסיעה לתאילנד עם תינוק בן שנה וחצי 15/05/2008 13:29 לתגובה הבאה
  סוקולובסקי לא מחובר סוקולובסקי  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
שלום לכולם. הרבה זמן לא הייתי פה (מאז טיול לנפאל).
אני ובעלי רוצים לנסוע עם המלאך הקטן שלנו, בן השנה וחצי, לתאילנד לשבועיים וחצי בערך. אנחנו רוצים לנסוע באמצע/סוף ספטמבר ואני חייבת את עזרתכם:
1)מזג אוויר - יודעת שזה לא אידיאלי אבל האם זה אפשרי?
2) המלצה לאי - אנחנו רוצים לנסוע רק לאיים - אז האם אי אחד או שניים. רוצה מקום שניתן בכל רגע נתון, אם חס וחלילה וחס קורה משהו, לצאת משם במיידי. רוצה אי לא עמוס מדיי אבל עם נוחות לילד. מעדיפה חופים לא ארוכים אלא יותר סגורים. האם יש איים שניתן להגיע עם מטוס או שזה רק הגדולים והמתויירים ביותר? הייתי בעבר בקופיפי ובטון-סאי שזה צמוד לראיילי ביץ'. לא איכפת לי לחזור לשם אבל האם זה שוקם מאז הצונאמי?
3) אשמח מאוד מאוד להמלצה על מקומות שינה.
4) עלות? האם יש למישהו מידע כמה זה צריך לעלות בממוצע (כמובן שתלוי באיזה חברת טיסה אני טסה ובאיזה מקום אני ישנה)
4) האם זה סביר לנסוע לאיים עם ילד בן שנה וחצי?

וכמובן לכל מידע, עזרה, ייעוץ - רק יעזור יותר
תודה רבה מראש ושתהיה שבת נעימה לכולם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נסיעה לתאילנד עם תינוק בן שנה וחצי תגובה ל - 1 15/05/2008 14:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן ש איתן ש לא מחובר איתן ש  משתמש פעיל 1880 הודעות עד כה
סליחה על הבוטות של תשובתי.
ילד בן שנה וחצי יהנה מתאילנד בדיוק כפי שהעציץ בחלון שלי יהנה מטיול כזה!
ילד בגיל שנה וחצי נהנה מאבא,אמא,אהבה,חול וים.
הוא לא יהנה יותר מאשר הייתם לוקחים אותו לת"א לים.ואתם תהנו מאוד לדאוג כל היום לפיפי קקי חיתול מוצץ ומטרנה....
נסיעה טובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 2 15/05/2008 15:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות.
אני לא חושבת שהוא יהנה שם יותר מאשר על חוף הים של ת"א, אבל אני יודעת שאני ובעלי נהנה יותר שם מאשר פה. לפחות ככה אני מקווה.
אשמח אם בכל זאת יש לך או לכל אחד אחר כמה תשובות על מה ששאלתי..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 3 15/05/2008 15:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ארז1 לא מחובר ארז1  משתמש פעיל 842 הודעות עד כה
1. כן.
2. פוקט.
3. יותר טוב יותר יקר, תלוי בכם.
4. 200-250 דולר ליום כולל הכל (בלי טיסה לשם וחזרה).מי שיגיד פחות שיהיה בריא.
5. כיוון שאתם עדיין לא משלמים על כרטיס טיסה עבורו אז זאת בעיה שלכם. ראיתי שם זוגות עם תנוקות יותר קטנים שנהנים. אני אישית לא הייתי נוסע עם תינוק בגיל שנה וחצי לשם.

תהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 4 15/05/2008 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה רבה על ההתייחסות.
אפשר לשאול למה לא היית נוסע לשם עם תינוק בגיל כזה? (אני פשוט עדיין מאוד מתלבטת)
והאם יש לך מקום מומלץ בפוקט ממקומות בהם היית או שמעת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 5 15/05/2008 16:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אין ברירה ואין עם מי להשאיר אז נוסעים.
לא רק בגלל סיבות רפואיות למרות שגם זה דבר שצריך לקחת בחשבון.
יותר בגלל שאתם לא תהנו. לטוס 11 שעות (וזאת בטיסה ישירה) ועוד מעברים בתאילנד. לדאוג לו למים חמים לאוכל ועגלה וכל מה שמסביב, אישית הייתי מוותר ומחכה עוד שנה שיהיה יותר קל איתו.
מבחינה רפואית ישנם בתי חולים מצויינים, אני אישית נאלצתי להגיע לאחד כזה בפוקט והלוואי עלינו כזה בית חולים וכזה שירות. תינוק זה כבר סיפור אחר.
בפעם האחרונה שהיינו היה זוג עם תינוק בריילי ביץ'. אחד מההורים כל היום לידו וכך לא ממש נהנים. לא מהחופש ולא מהזוגיות.
שיקול שלכם.אישית הייתי מחכה או מוותר.
לגבי פוקט הייתי באמת מציע לכם לקרוא חומר בטיפים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 6 15/05/2008 16:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלו כל הדברים שגורמים לי לחשוב פעמיים. אנחנו בכל זאת מתכננים לנסוע, ולכל מקום שלא ניסע יהיו דאגות וריצות אחריו.
מבחינת רפואית - שמעתי שיש שם בתי חולים טובים (לא עלינו להגיע לשם) וגם כמובן שאעשה את הביטוח הכי טוב שיש.
מבחינת אוכל - הוא לא שותה מטרנה חמה אז זה יהיה רק לדאוג למים מינרלים כל הזמן וכמובן אוכל רגיל.
ריצות אחריו - תמיד יהיו, בכל מקום כמעט. לכן חשבתי שבחוף הים יהיה קצת יותר קל.
לגבי הטיסה - זה המכשול שנראה לי הכי כבד... מפחיד..
דיברתי עם רופא במשפחתי והוא אמר שמבחינה רפואית אין סיבה למה לא לנסוע, למרות ששמעתי מחברים דעות שונות.

אקרא טיפים על פוקט. מה לגבי קופיפי? היית ממליץ או שעדיף פוקט בגלל הילד?

ושוב רוצה להודות לך על התשובות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 7 15/05/2008 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
את קופיפי אני אישית לא ממש אהבתי ואין שם הרבה מה לעשות (אם בכלל) בערב. גם אם חס ושלום (טפו טפו טפו...) יקרה משהוא, לכי חפשי בלילה איך לחזור לפוקט. וותרו על זה. מקסימום קחו את יום הטיול לשם.
בפוקט יש את "בנגקוק הוספיטל" שהייתי בו והוא מצויין. תושבי תאילנד כמו מרטין וודאי יוכלו לעזור לכם עם זה.
מבחינה רפואית אם אוכלים במקומות נקיים (הכוונה לילד) אני מאמין שיהיה בסדר. אנחנו היינו שנה שעברה עם הבנות בגילאי 6,8 ואכלנו גם בדוכנים והיה בסדר גמור.
לעומתי אשתי שתחיה, טוענת שהיתה נוסעת בכיף איתו. עייף? ירדם בעגלה. רעב? יאכל חטיף. טרקים בצפון היא לא היתה עושה אבל לאיים היתה הולכת בכיף.
מה שכן, תחליטו ולכו על זה בלב שלם עם רוח חיובית והכל יהיה בסדר.
תהנו.
Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. סולחת על הבוטות למרות שאני לא רואה בזה בוטות תגובה ל - 6 15/05/2008 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1667 הודעות עד כה
לא מרטין ולא אני נהיה בוטים, אבל עדיין לא ניקח
אחריות על לקיחת תינוק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לא לזה התכוונתי. תגובה ל - 9 15/05/2008 19:25 לתגובה קודמת
כוונתי היתה להמלצה על בתי חולים טובים בפוקט, אם אתם מכירים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה מדלהי לבנגקוק, חשוב!!
להודעה הבאה:שאלה בקשר לקו טאו ובנגקוק

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף