|
|
|
| 4. המסלול הסופי למערב תגובה ל - 1 |
16/05/2008 04:33   |
|
|
תמי שלום,
אני מסכים עם אלון שריבוי טיסות פנימיות עשוי להיות מעייף. לדוגמא, אתם מתכננים טיסה פנימית יום אחרי שנחתתם מטיסה של 20+ שעות מהארץ. זה כשלעצמו מתיש. במהלך היום הזה בל"א תהיו חייבים רכב, אז גם בשביל הסיפור הזה תצטרכו לשכור ולהחזיר רכב ליום אחד. כתבתי לך, ששימוש בטיסות פנימיות יכול לעזור לסדר את המסלול - אבל אם תעשו חשבון על המפה, תראו שלמעשה במסלול כמו שרשמתם עם הטיסות יש בערך אותו מרחק ושעות נהיגה כמו במסלול מעגלי שיעבור דרך כל נקודות שרשמתם (ובתוספת פייג'!) ללא טיסות.
אני חוזר על ההצעה שרשמתי לכם פעם שעברה והיא להתחיל בנסיעה צפונה לס"פ, משם ליוסמיטי ולוגאס, אח"כ סיבוב בקניונים של יוטה ואריזונה ומשם לסן-דייגו וסיום בל"א. ואם זה יותר מדי נהיגה, הרי שכך גם המסלול שרשמתם והדרך היחידה לתקן זאת זה לוותר על משהו.
|
|
|
|
| 5. מתבססת על דבריו של אורי, ומציעה תגובה ל - 1 |
16/05/2008 07:58   |
| |
mabat |
1402 הודעות עד כה |
|
|
|
בעצם לבלות קודם בלוס אנג'לס (ככה גם מתאוששים קצת לאחר טיסה ארוכה מהארץ), לטוס לסן פרנסיסקו, ומשם להתחיל מסלול נסיעה שייראה כך: סן פרנסיסקו --> יוסמיטי --> כביש 1 --> לאס ווגאס והקניונים --> סן דייגו --> LA. זה מסלול הרבה יותר הגיוני, שמנצל יותר נכון את הזמן שלכם.
מבחינת חלוקת הימים (מבחינת ההיבט של השבת), זה יוצא ככה:
יום ב' - נחיתה ב-LA
ימים ג-ד - LA
ימים ה-שבת - סן פרנסיסקו (הגעה בטיסה, כאמור)
ימים א-ב - נסיעה ליוסמיטי וטיול שם
ימים ג-ה - כביש מס' 1 עד סנטה ברברה
ימים ו-שבת לאס ווגאס
ימים א-ה - סיבוב הקניונים (וכך תוכלו להיות גם בלייק פאוול ובפייג')
ימים ו-ב - סן דייגו
יום ג - נסיעה ל-LA וטיסה ארצה.
בצורה כזו, יש לכם רק טיסת פנים אחת, ויש לכם ניצול יותר נכון של זמנים (שמאפשר לכם, כאמור, להגיע גם ללייק פאוול במקום לפצל את הקניונים לשני קטעים נפרדים).
לשאלתך לגבי חורשת הסקויה - החורשה הזו (MARIPOSA GROVE) ממוקמת באיזור הדרומי ביותר של יוסמיטי, בסמוך לכניסה הדרומית של הפארק. אגב, אם תתמקמו ב-EL PORTAL במקום במריפוסה, תחסכו לעצמכם משהו כמו שעה וחצי-שעתיים של נסיעה אל/מהכניסה לפארק. EL PORTAL ממוקמת ממש ליד הכניסה המערבית לפארק.
|
|
|
|
| 6. מתבססת על דבריו של אורי, ומציעה תגובה ל - 5 |
16/05/2008 16:47   |
|
|
רק כדי להבהיר את דבריי - אני לא הצעתי לטוס לס"פ, אלא לנסוע לשם (על כביש 1 צפונה).
|
|
|
|
|