כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ויזה לאוסטרליה עזרה בבקשה 15/05/2008 22:13 לתגובה הבאה
  follownz לא מחובר follownz  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
שלום לכולם. קראתי וקראתי ועדיין לא הבנתי : איך אני מקבלת ויזה לאוסטרליה ,כזאת שאוכל להגיע לאוסטרליה 9 חודשים אחרי שהונפקה?
אני מתכוונת להיות 9 חודשים במזרח, לפני הכניסה לאוסטרליה, והבנתי שהויזה תקפה לחצי שנה בדרך כלל. איך חורגים מן הכלל? אולי לצרף מסמכים מסויימים שיעזרו? סוכן הנסיעות שלי אמר שלא מקבלים שום מסמך מצורף לויזה, אלא רק במקרה של עירעור.חשבתי להוציא בבנקוק (למרות שחבל לי לבזבז זמן על שהייה בתיאלנד), אבל הבנתי מהפורום שהסיכויים אפסיים...מה עליי לעשות? תודה רבה על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ויזה לאוסטרליה עזרה בבקשה תגובה ל - 1 15/05/2008 22:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1566 הודעות עד כה
את צריכה פשוט להגיש בקשה. כשאת ממלאה את הטופס, יש שם מקום שבו את מתבקשת לפרט את התכניות שלך לטיול, כולל ביקור במדינות נוספות במהלך הטיול. זה לא טופס מצורף, זה חלק מהבקשה. כיום הנטיה של השגרירות היא דוקא לתת ויזה עם תאריך כניסה אחרון של שנה ואז בכלל לא תהיה לך בעיה. במידה ותקבלי ויזה עם תאריך אחרון לכניסה של חצי שנה, תצטרכי להחליט מה את עושה: יתכן ותצטרכי למשל לפצל את הטיול במזרח או להפוך את הסדר - קודם אוסטרליה ואז מזרח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ויזה לאוסטרליה עזרה בבקשה תגובה ל - 2 15/05/2008 23:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אודט לא מחובר אודט  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
סליחה שככה אני מנצלת את האשכול יש דבר אחד שנורא מבלבל אותי...
תוקף הויזה חל עם הכניסה לאוסטרליה או מהרגע שהיא מונפקת כאן בארץ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אין שום בעיה... תגובה ל - 3 16/05/2008 01:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לויזה לאוסטרליה יש "שני תוקפים" שונים: אחד הוא התאריך האחרון המותר לכניסה, שהספירה שלו מתחילה מיום ההנפקה. השני הוא משך השהיה המותר שספירתו מתחילה מיום הכניסה. לצורך ההמחשה נניח שאת מקבלת ויזה ביום ראשון הקרוב שהתאריך שלו הוא ה-18. התאריך האחרון שלך לכניסה יהיה אחרי שנה: כלומר, עד 18 במאי 2009 תוכלי להכנס לאוסטרליה כאוות נפשך, כמה פעמים שתרצי. בכל כניסה שלך, יהיה לך משך שהיה מותר שגם הוא מופיע בויזה - נאמר חצי שנה. זה אומר שתוכלי להכנס לאוסטרליה ב-19 במאי ולשהות שם עד 19 בנובמבר. אם תרצי, תוכלי אז לטוס, נניח לנ"ז לכמה חודשים ולחזור שוב לאוסטרליה: כל זמן שתיכנסי לאוסטרליה לפני 18 במאי 2009. אם נניח חזרת ב-1 באפריל 2009, תוכלי שוב לשהות באוסטרליה חצי שנה עד 1 באוקטובר 2009. אז תהיי חייבת לצאת ובשביל לחזור שוב תצטרכי להוציא ויזה חדשה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תגובה תגובה ל - 2 16/05/2008 10:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה אבל שינוי במסלול שעבדתי בשבילו במשך שנתיים הוא כמוצא אחרון ממש. לא ברור לי , את אומרת שהשגרירות נותנת לשנה. ובפורום היה רשום לחצי שנה. אני מקווה שהצדק איתך. אני לא רוצה להוציא ויזה ובסוף יתברר לי שעליי להכנס תוך חצי שנה. אחרת הייתי מעדיפה לא להוציא עכשיו , אלא רק באוגוסט, ולצאת לטיול יותר מאוחר, ובאמת לשנות את המסלול..אבל ישנה דרך לדעת יותר בוודאות לפני שאעשה את התהליך הגורלי הזה? ועד כמה הוא גורלי? אני יכולה לערער? ומה הסיכויים שיתחשבו בעירעור? או לצרף מראש מסמכים כמו תעודת יושר או כל רעיון אחר?או להוציא בהודו, קמבודיה או ניו זילנד?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תגובה תגובה ל - 5 16/05/2008 11:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עד לא מזמן היתה הודעה קופצת של עמית על זה שלאחרונה יש נטיה לתת ויזה לחצי שנה. לעמית יש מקורות אמינים בשגרירות Smile זה כמובן לא מבטיח שום דבר לגבי מה את תקבלי בפועל אבל זה מה שהוא אמר.
אני בספק אם תעודת יושר תשנה משהו, זה לא שמי שהוא חשוד כפושע יקבל לחצי שנה ומי שלא אז יקבל ליותר. בכל מקרה בטופס בקשת הויזה את צריכה לרשום אם יש לך רישום פלילי או לא. מה שאולי יכול לשנות זה אם תראי להם שיש לך הרבה מאוד כסף, ככה שיספיק לך לטייל גם במזרח ואח"כ עוד באוסטרליה, בלי לעבוד בצורה לא חוקית. בסה"כ לאוסטרלים יש חוקים משלהם, ועם כל הצער שבדבר - את צריכה להתאים את עצמך אליהם. כלומר, אם לפי הקריטריונים שלהם הם החליטו לתת לך ויזה לחצי שנה, אז זה ממש אכפת להם מה היו התכניות שלך - זו הויזה, TAKE IT OR LEAVE IT. אני לא ממש יודעת לגבי עירעורים, מה שכן, כדאי לך לחכות כמה שאפשר עם הוצאת הויזה ובמיוחד עם הכרטוס של כרטיס הטיסה שלך, במידה ותצטרכי לעשות תכניות.
את יכולה באופן תיאורטי להוציא ויזה כשאת בחו"ל, אבל סיכוייך נמוכים בהרבה, לא רק לגבי השנה אלא לגבי אם תקבלי ויזה או לא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אין לצרף שום מסמך מעבר לטופס הבקשה תגובה ל - 5 16/05/2008 11:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8938 הודעות עד כה
נכון לתקופה האחרונה הנוהג הוא לתת ויזה עם תוקף שהייה של חצי שנה אבל תאריך אחרון לכניסה של 12 חודש.

מובן שהחלטה כזו יכולה להשתנות ברגע כל עוד אנחנו מנצלים לרעה את הכנסת האורחים של האוסטרלים ומצפצפים על החוק שלהם.

אין טעם לצרף שום מסמך לטופס הבקשה, אלא למלא את כל מה שמבקשים ממך בלי להחסיר שום פרט, סביר להניח שתקבלי כמו כולם.

בהצלחה

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה רבה .שאלות נוספות ברשותכם תגובה ל - 7 22/05/2008 08:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצטערת אם אני מציקה, פשוט קשה לי לוותר ולפצל את הטיול לשניים.שאלות:
אם לא אקנה כרטיס טיסה לאוסטרליה וכרטיס יציאה- ישנה אפשרות שלא יעלו אותי למטוס?? האם זה בסדר לקנות כרטיס טיסה פיקטיבי של חזור?(מטעמים כספיים של ביטול ללא החזר כספי, והזמנת כרטיס חדש) התכנון הוא מאוסטרליה לניו זילנד, אבל איך אפשר לדעת שנה מראש מאיפה ובאיזה תאריך אני אצא מאוסטרליה? אין מקום לשום ספונטניות בטיול... Sad
שקד,רשמת לי שאולי הטופס היחידי שכדאי לי לצרף הוא הוכחת יכולת מימון. ובאחת ההודעות האחרונות שלך לשואל אחר , ענית שאין בזה צורך, לצרף רק לפי דרישה. יצאתי מבולבלת... Confused וסליחה על הבורות, מה זה אומר לצרף תדפיס מהבנק? איזה תדפיס?של עו"ש? של פיקדון?ועוד בעייה היא שלא בטוח שזה יעזור, כי אולי הם יחשבו שאני אבזבז את הכל במזרח. אז לצרף תדפיס כלשהו של ההורים שלי, שכאילו הם יעזרו לי עם הכסף , למקרה ויגמר?
סוכן נסיעות אחד אמר לי לצרף כרטיס טיסה עם יעדי הטיול... יצאתי מבולבלת נורא..פה נאמר שלא.
עוד שאלה: לפי מה שהבנתי אם אני מגישה את הויזה באופן עצמאי -זה לוקח שבוע. אם דרך סוכן נסיעות זה 3 ימי עבודה. לא אכפת לי מתוספת המאה שקלים לסוכן, מה שמפריע לי הוא הסעיף ששואל האם שילמתי לאדם שסייע לי? עדיף להגיש לבד?
ומי יודע אם אוכל להגיש ערעור? או אם אקבל ויזה בה אצטרך להכנס תוך חצי שנה, ואטוס למזרח-אחרי 9 חודשים . אוכל להגיש בקשה חדשה מבנקוק או ניו זילנד או משהו? (אז לא יהיה אכפת לי אם יהייה מותר לי להכנס תוך חצי שנה, כי גם ככה אני כבר ארצה להכנס כמה שיותר מהר).
וואו, תודה על הסבלנות!! Smile תבורכו כולכם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תודה רבה .שאלות נוספות ברשותכם תגובה ל - 8 22/05/2008 15:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בקשר לכרטיסי הטיסה, ברוב הכרטיסים שקונים לטיול מהסוג הזה יש מידות משתנות של גמישות: את יכולה לעשות שינויים בכרטיס שלך. כרטיס מאוד גמיש (לרוב די יקר) יאפשר לך לעשות הרבה שינויים בלי לשלם עליהם. כרטיסים קצת פחות גמישים יאפשרו לך לעשות שינויים אבל בעלות מסוימת, נאמר 50$ לשינוי. זה יותר זול מלקנות כרטיס טיסה נוסף ופיקטיבי. גם בכרטיס פתוח יש תאריך, את רשומה על טיסה ספציפית, אבל מבחינתך את יכולה להתייחס לתאריך הזה כאל פיקטיבי כי את יכולה לשנות אותו כרצונך. אין כרטיס טיסה דו כיווני בלי שום תאריך חזרה.
אם תרגישי יותר נחדמד לקנות באינטרנט כרטיס של ג'טסטאר ואז לא להשתמש בו, את יכולה, אבל למה לך? תבררי עם סוכנות הנסיעות שלך מה מדיניות השינויים בכרטיס.

בקשר לצירוף מסמכים לויזה, הסמכות העליונה (עמית) ענה לך שאת לא צריכה לצרף כלום. אני אמרתי שאם את כבר רוצה לצרף איזשהו מסמך, אז עדיף תדפיס מהבנק על תעודת יושר. אם בכל זאת את רוצה, את יכולה אפילו להדפיס דף מאתר האינטרנט של הבנק. בבנק שלי את יכולה לראות "מצב חשבונותיך" ושם כתוב כמה כסף יש לך בכל מקום. לטעמי זה מספיק.
אל תצרפי כרטיס טיסה, למעשה - אל תקני כרטיס טיסה לפני שיש לך ויזה. מן הסתם סוכן הנסיעות רוצה שתקני את הכרטיס כבר עכשיו כי כשאת מכרטסת את משלמת לו. יחד אם זאת, במידה ולא תקבלי ויזה או תרצי לשנות תאריכים בגלל ויזה פחות טובה ממה שקיווית לקבל (חצי שנה במקום שנה) - סוכן הנסיעות לא יחזיר לך את הכסף. שירשום אותך על טיסות, את הכרטוס עצמו תעשי מה שיותר מאוחר, רצוי מאוד אחרי שיש ויזה ביד.

אני הגשתי את הבקשה עצמאית ולא דרך סוכן, אבל אם את מאוד חוששת - תגישי לבד. אני חושבת שזה מקובל מבחינת השגרירות שאנשים נעזרים בסוכני נסיעות Smile אני חושבת גם שהכוונה היא יותר לתוכן של הדברים ופחות לשליחה הטכנית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אני מעדיף תגובה ל - 9 23/05/2008 08:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
להיקרא הישות העליונה ולא הסמכות העליונה, אבל זה ענין של אמונה...

ושוב, לא לצרף שום מסמך לבקשה מעבר לטופס הויזה והתמונות !

כל טופס שמצרפים יכול לגרום לעיכוב במתן הויזה וגם לסירוב !

אם מישהו יבקש ממך טופס יציאות מהארץ בשבע השנים האחרונות זה רק בגלל שיש לך דרכון חדש לגמרי שיכול לעלות סימני שאלה, את הטופס הזה אם יבקשו, ניתן להוציא בחינם במשרד הפנים, תהליך של דקות ספורות.

הישות

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. עמך הסליחה, הוד מעלתו... תגובה ל - 10 23/05/2008 09:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. האמת שיש לי דרכון חדש תגובה ל - 10 24/05/2008 08:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני בלחץ כי התאריך שחשבתי עליו הוא הטיסה למומביי ב- 14 ביוני.
זה ממש או טו טו Uh Oh אולי להגיש עם הבקשה מראש את המסמך הזה שאני מוציאה במשרד הפנים? כי עד שהשגרירות תשלח לי תגובה ותבקש את המסמך, ועד שאני אשלח את המסמך בנפרד, ורק אז אקבל ויזה- התאריך כבר יחלוף לו....
אוף...
ושוב, האם מישהו יודע תוך כמה זמן מותר לי להגיש שוב בקשה לויזה לאוסטרליה?התכנון הוא שאם לא אקבל לשנה, אני פשוט אגיש בקשה נוספת במזרח או בניו זילנד..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אני ממש לא מבין תגובה ל - 12 24/05/2008 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לך עוד 21 ימים עד הטיסה, תגישי מחר את הבקשה בסוכנות נסיעות, התשובה תגיע עד יום רביעי/חמישי על פי הערכה, במידה ותתצרכי לספק טופס ממשרד הפנים יש לך עוד שבועיים שלמים.

אם לא תקבלי את הויזה ואני לא רואה סיבה שלא (למעלה מ 90 אחוז כן מקבלים), לצערי לא נראה לי שיעזור לך להגיש בקשה נוספת, בדרכון יוטבע חותמת המעידה על כך שהדרכון נראה ע"י השגרירות האוסטרלית (אומנם זה חותמת שחורה, אבל זה לא חותמת גירוש), ולמה לא יעזור ?

א. כי הדרכון ישלח לשגרירות בארץ לבדיקת הסיבות לסירוב.
ב. אין שום מידע חדש שתוכלי לספק להם שישנה את ההחלטה.

קיצר, אל תבזבזי זמן, תגישי מחר, ותחזרי אלינו עם תוצאות בעוד מספר ימים.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. עמית ושקד תודה רבה על הסבלנות איתי! תגובה ל - 13 25/05/2008 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מבטיחה ששאלה אחרונה: קיבלתי המלצה על סוכנת נסיעות אחרת שידועה בהתמחותה בויזות לאוסטרליה, והיא אמרה לי דבר כזה: כיום בעלי דרכון ישראלי מקבלים ויזה שמאפשרת כניסה לאוסטרליה תוך חצי שנה, כנל משך זמן שהות. הסיכויים לקבל ויזה שמאפשרת כניסה לאוז תוך 9 חודשים שואפים לאפס.ומה גם שאם אני ממלאה בטופס את האופציה שאני מעדיפה ויזה לשנה של שהות בתוך אוסטרליה, ומתכוונת להגיע תוך 9 חודשים, זה סופר חשוד , ולא רק שהם פשוט ייתנו לי לחצי שנה וזהו. אלא פשוט אתפס בעיניהם כחשודה (אם נוסיף גם שאני בת 23 , בלי תואר, ורווקה), והם פשוט לא ייאשרו לי.לגבי ניסיון מחודש להוציא ויזה - ברגע שיש לי חותמת שחורה, מדובר על עוד 10 שנים. נכנסתי ללחץ! Shocked
האם מה שהיא אומרת מהימן???אני כבר חוששת אפילו לבקש לשנה. היא אמרה שמראש להתאים את עצמי אליהם ופשוט לבקש לחצי שנה בשני המקרים.
אם זה נכון, באמת נראה לי שאני יורדת מכל זה. זה פשוט עושה לי רע.אני אטוס לאוסטרליה אולי בפעם אחרת , לצערי. מה דעתכם? אני לא יודעת למי להקשיב.. Crying or Very Sad
תודה רבה שוב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אני מעדיף תגובה ל - 10 26/05/2008 01:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shironet3 לא מחובר shironet3  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
אתה מתכוון לכל טופס? גם כאלו שמוכיחים שנרשמתי ללימודים, לדוגמא, עדיף לא לצרף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. קשה לי להגדיר את זה אחרת תגובה ל - 15 26/05/2008 08:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא לצרף שום טופס מעבר לטופס הויזה, שום כלום, נאדה, גורנישט, אלא אם כן ביקשו מכם אותו במפורש.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אני לא נוהג להשתמש בשפה בוטה תגובה ל - 14 26/05/2008 08:16 לתגובה קודמת
Mad מה זה החרטא הזה ? מי זאת הסוכנת המומחית שלא יודעת מהחיים שלה ?

כבר כמה וכמה חודשים השגרירות נותנת תוקף של 12 חודש לתאריך כניסה אחרון, ובין 3-6 חודשים (על פי הבקשה של המבקש) לשהות.

תגישי כבר וזהו !

אוף !

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ניוזילנד ב 3 שבועות ( נטו) ,אפשרי?
להודעה הבאה:החוף המזרחי בחורף?

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים

חיפוש מהיר