| 1. רוצה לפרגן |
16/05/2008 13:06  |
| |
ש ר י |
281 הודעות עד כה |
|
|
טוב, אחרי שאני נעזרת כ"כ הרבה ואמשיך "לנדנד" עוד בשאלות רבות שיצוצו. רציתי לספר ולפרגן לנו הישראלים במשהו שהוא כנראה יחודי לנו.
לפני כמעט 3 שנים (הזמן עובר מהר מידי...) טיילנו ברוקיס בקנדה, נכנסו לאינפורמיישן בבאנף, הוצאתי את הדפים שהדפסתי ושאלנו שאלות כ"כ ספציפיות שהבחורה שם התפלאה על כל הידע שלנו, זיהתה מיד שאנחנו מישראל - ציינה שהישראלים באים הכי מוכנים ויודעים בדיוק מה לשאול. שאלה מאיזה ספר כל המידע, הסברנו לה שזה מפורום מטיילים באתר ישראלי, והיא לא האמינה שכל המידע שלנו הוא רק מהפורום.
את כל הטיול בניתי ונעזרתי רק מהפורום ומאתר למטייל על כל הכתבות והמידע שבו.
וכל זה היה "סתם כי בא לי לפרגן.." שרי
"העולם מלא מאורות וסודות נפלאים ונוראים,
והיד הקטנה שלנו עומדת בפני העיניים ומעכבת מלראותם" הבעש"ט
|
|
|
|
|
|
|
| 5. אם כבר מפרגנים תגובה ל - 4 |
17/05/2008 10:29   |
|
שלום לכולם,
גם אני מהמפרגנות,
יש לי בבית מספר ספרים טובים מהטיול הקודם, והשנה רכשתי את הספר של סיגלית, אבל ה מ ו ן ה מ ו ן חומר שאבתי מהאתר, שמעבר לכך שהוא אתר מלא באינמורמציה הוא ידידותי ו"נעים שיחות".
מג
|
|
|
|
|
|
| 8. חן חן לכל המפרגנים תגובה ל - 7 |
17/05/2008 14:08  |
| |
גלית הותיקה |
1645 הודעות עד כה |
|
|
האמת, שבזכות הפורום ובכלל, הכלי החשוב והמועיל הזה שנקרא אינטרנט, טיילתי לפני שבועיים בפריז בלי לרכוש או לקחת איתי אף ספר טיולים. הכל נמצא בהישג יד, הטיפים שנותנים מעולים. צריך עזרה מבעלי נסיון ומפות טובות ומסתדרים (זה אולי קצת פחות נכון על ארצות הברית הגדולה, אבל בהסתכלות נקודתית, את וושינגטון הבירה בניתי למשל רק לפי הפורום וללא עזרת ספרים).
הפרסומות של אלעל אומרת נדמה לי: הכי בבית בעולם. לי יש את התחושה הזו בלמטייל.
"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
|
|
|
|