כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לוס אנג'לס לעניים - איפה מתחילים? 16/05/2008 22:04 לתגובה הבאה
  magoo לא מחובר magoo  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי,

באוגוסט אני מתעתד לבלות כחודשיים בלוס אנג'לס. המטרה היא טיול לצפייה בהופעות בעיקר, וחוויה של סצינת המוזיקה במקום. היות ואני חייל משוחרר, הרבה כסף אין לי וזו גם הפעם הראשונה שאני יוצא לבד לחו"ל לתקופה ארוכה.
אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי היכן להתחיל, איפה כדאי לישון ומה העלות של אכסניות שם. מישהו אמר לי שכדאי למצוא מקום לינה מחוץ לעיר ורק להגיע לתוכה לצורך הופעות, אבל אני לא בטוח לגבי הכדאיות של העניין (רק הנסיעות כל יום יעלו לי יותר, לא?).
אשמח לחוות דעת והכוונות ראשוניות.

שי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לוס אנג'לס לעניים - איפה מתחילים? תגובה ל - 1 16/05/2008 22:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
מי שאמר לך ללון מחוץ לעיר, גם אמר לך שחייבים רכב בעיר הענקית הזאת?
כמעט בלתי אפשרי להסתדר שם בתחבורה ציבורית, הלא יעילה והכמעט בלתי מורגשת.

מה גרם לך להחליט שסצינת המוזיקה היא דווקא בלוס אנג'לס?
או שאולי זהו ז'אנר מסויים שקיים רק שם?

ניו יורק הרבה יותר חזקה בסצינת המוזיקה.

[עודכן ב:16 מאי 2008 22:44:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לוס אנג'לס לעניים - איפה מתחילים? תגובה ל - 2 16/05/2008 23:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  magoo לא מחובר magoo  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
בתור גיטריסט ומורה למוסיקה המליצו לי לבקר באחד המקומות החשובים - ה"גיטר סנטר", שצריך לפחות שבוע כדי לראות את רובו. דבר שני לוס אנג'לס חזקה מאוד בהופעות ואני יודע זאת מניסיונם של חברי שממש לא מזמן בקרו שם והמליצו לי. יכול להיות שאתה צודק בקשר לניו יורק וזה בסדר מבחינתי כי אהיה גם שם, אבל שם יהיה לי יותר קל להסתדר.. בקשר ללוס אנג'לס אני לגמרי לבדי.
בינתיים מצאתי המלצה על hollywood hostel שנמצא ממש במרכז ההתרחשויות ועולה 25$ ללילה (בתנאי צבא, אבל נו).
מישהו יכול להמליץ על עוד מקומות לינה, ולמוזיקאים - המלצות על הופעות מעניינות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לוס אנג'לס לעניים - איפה מתחילים? תגובה ל - 3 17/05/2008 01:25 לתגובה קודמת
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3955 הודעות עד כה
מכיוון שבעצם התוכנית שלך היא לחיות שם, אמנם רק חודשיים, אבל זה לא טיול של שבוע,
מציע לך לחפש מידע בפורומים של ישאלים בחו"ל.
תוכל אולי לשכור דירה, או להצטרף לדירה עם שותפים.
יש כל מיני פורומים שעוסקים בנושאים האלה.

בנוסף, בענין המקצועי - אני חושב שעדיף שתיצור קשר עם מוזיקאים בארץ וישראלים שנמצאים שם, שיוכלו לתת לך מידע מהימן יותר משתוכל לקבל כאן בפורום - שהוא פורום לטיולים.

סתם לידיעתך, ה Guitar Center - זו רשת שיש לה סניפים בכל ארה"ב. יש לה סניף גם במנהטן, ובנוסף אליה תמצא במנהטן עוד עשרות חנויות כמוה.
מכיר את החנות בלוס אנג'לס, ולומר לך דוגרי - לא יודע מה יש להסתובב בה יותר מכמה שעות, אבל כל אחד והתחביבים שלו.

http://gc.guitarcenter.com/locations/

לגבי הופעות - לא ציינת על איזו מוזיקה אתה מדבר.
בלינק המצורף תמצא את כל המופעים שמתקיימים באזור לפי תאריכים.
לא כולל הופעות במועדונים קטנים ושל להקות מתחילות או פחות מפורסמות.

http://www.ticketmaster.com/browse?category=10001&area=+ Los+Angeles+%26+Surrounding+Areas++&rdc_syear=2008&r dc_smonth=8&rdc_sday=1&rdc_eyear=2008&rdc_emonth =9&rdc_eday=30&teVal=&type=range
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הגעה + לינה לוושינגטון הבירה
להודעה הבאה:מקום לינה מומלץ בקאנאב או במאונט כרמל

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף