| 1. טיול בניו אינלנד |
17/05/2008 01:56  |
| |
talmolcho |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
אנחנו מתכננים טיול(זוגות-בני 40 עד 60) מטורונטו לניו יורק דרך מדינות ניו אינלנד באמצע אוקטובר. תחילת המסלול ברורה לי-טורונטו,מפלי הניאגרה,פינגרס לייק,וכאן ניתקעתי, ב-ithaca, אני יודעת שאני רוצה להגיע להר וושינגטון דרך כביש 112, אך לא מצאתי נקודות עניין במזרח ניו-יורק ובוורמונט, אני בטוחה שיש כאלו, ואוכל לבלות באזור כשלושה ימים(נשמע לי סביר-כדי לא "לבלות" בנסיעה קדחנית, כמו כן רציתי להגיע למפלי הניאגרה בלילה למפגן האורות-האם חייבים להגיע לצד הקנדי? או שהתאורה ניראית גם מהצד האמריקאי?
מחכה בקוצר רוח לרעיונות
טל
|
|
|
|
|
| 3. טיול בניו אינלנד תגובה ל - 2 |
18/05/2008 22:33   |
| |
talmolcho |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
ראשית כל תודה על התשובה המהירה, הטיול כולו הוא כ-17 יום,
יום 1:נחיתה לפנות בוקר בטורונטו, כבר באותו ערב מתוככנת הלינה בסמוך למפלי הניאגרה (הבנתי שהמצד הקנדי המראה מרשים יותר.
יום 2:הכיוון הכללי finger lakes, מה בדבר רוצ'סטר או ג'נבה? מוקדי עניין מיוחדים? כרגע מתוכננת נסיעה לאורך כביש 89 אולי עצירה באחד היקבים/מבשלות הסיידר בסביבה,Taughannock Falls, טיול במרינה ב-Allan H. Treman State Parkn ולינה בithaca.
יום 3: אונ' קורנל ומשם לאן? אני מעדיפה נסיעות שאינן עולות על שלוש שעות רצופות,
יום 4:
יום 5:
יום 6:(בהערכה)הר וושינגטון דרך כביש 112, לינה פורטלנד,
יום 7:נמל פורטלנד, שוב שאלה-במזג אויר הזה להצפין לכיוון פארק אכדיה או לוותר? מה גם שהנסיעה מסיטה אותנו מכיוון בוסטון ולהערכתי תגזול יומיים. בתכנון המקורית מפורטלנד לבוסטון, לינה בבוסטון.
יום 8:בוסטון.
יום 9:פלימוט, plimoth plantation, קייפ קוד,
יום 10:ניופורט,the breakers
יום 11:ספרינגפילד-הול אוף פיים.
יום 12:כיוון נהר ההדסון/ גבעות הברקשירס
יום 13:ניו יורק
יום 14:חתונה בניו יורק.
יש מספר "חורים"בתוכנית כפי שבוודאי שמת לב, בנוגע להשכרת הרכב אני מודעת לבעיתיות, טרם דיברתי עם חברת ההשכרה, במקרה הגרוע נבלה את שני ימי הטיול האחרונים-אחרי החתונה במרתון לכיוון טורונטו (במקום טיול רגוע לפילדלפיה וחזרה....)
|
|
|
|
| 4. טיול בניו אינלנד תגובה ל - 1 |
19/05/2008 17:10   |
|
מטיול של יומיים בורמונט אני הגעתי למסקנה שבמדינה הזאת עיקר ההנאה זה לא מאוסף של אתרים אלא מעצם הנסיעה בכבישים שם (שלא לדבר על טיולים רגליים) על העיירות שבדרך והסיגנון המיוחד.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|