| 1. הגעה + לינה לוושינגטון הבירה |
17/05/2008 10:03  |
| אורנית 2008 |
 |
|
|
|
שלום לכולם ,
אנחנו נוחתים בניו יורק ב JFK בשעות הצהריים באוגוסט וחשבנו ליסוע ישר לאחר הנחיתה לוושינגטון הבירה .
1. מהי הדרך הזולה ביותר להגיע משדה התעופה לוושינגטון הבירה ?
2. מהם מקומות הלינה המומלצים בוושינגטון הבירה- דגש על קרבה לאתרים החשובים ומחיר?
תודה
אורנית
|
|
|
|
| 2. הגעה + לינה לוושינגטון הבירה תגובה ל - 1 |
17/05/2008 10:58   |
|
שלום אורנית,
גם אנחנו חיפשנו מלון ללילה בוושינגטון והכי נראה לי הוא מלון Harrington , לא מניסיון אישי, אבל מקריאה של די הרבה חומר בנושא הוא נראה הכי טוב.
זה מה שכתבה עליו אחת הגולשות ב1001 טיפים:
"בושינגטון שהינו 3 לילות במלון Harrington קבלנו 2 חדרים משולבים במחיר 135$ ללילה לא כולל מסים, המלון מומלץ במרחק הליכה קצר מכל האתרים, אין צורך ברכב."
תיהנו.
מג
[עודכן ב:17 מאי 2008 10:58:]
|
|
|
|
| 3. הגעה + לינה לוושינגטון הבירה תגובה ל - 2 |
17/05/2008 11:07  |
| |
גלית הותיקה |
1545 הודעות עד כה |
|
|
עושה לי רושם שהדרך הטובה, המהירה והזולה ביותר עבורכם להגיע לוושינגטון הבירה היא טיסה. אתם כבר ממילא בשדה. רכבת תיקח 5 שעות ורכב קצת יותר, אז למה לא לקחת קונקשן דרך החברה איתה אתם מגיעים לארצות הברית?
אנחנו ישנו פעמיים ב"וושינגטון פלאזה" בתומס סירקל פינת M סטריט. המיקום היה מצויין. ליד בית מרקחת, סופר קטן, סטארבקס, חנות צילום, תחנת מטרו. השירות היה יוצא מן הכלל והחדרים גדולים מרווחים ונקיים (עבר שיפוץ לפני שנה).
כשבעלי ואני היינו לבד מחיר חדר באמצעות אלדין טרוול היה 105 דולר לפני 3 שנים בחודש יולי.
היינו בפסח שנה שעברה באפריל עם הילדים. עלות החדר הייתה דרך אלדין 170 דולר ללילה. מומלץ בחום (מרחק הליכה סביר מהבית הלבן).
"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
|
|
|
|