כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  מישהו עשה אי פעם ויזה לאוסטרליה בחו"ל?? 21/05/2008 23:10 לתגובה הבאה
  danalevy100 לא מחובר danalevy100  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי לכולם
האם מישהו עשה אי פעם ויזה לאוסטרליה לא דרך השגרירות בארץ אלא בארה"ב / ניו זילנד / סינגפור.. או כל מקום אחר בעולם?
האם הפרוצדורה מורכבת הרבה יותר?
האם לוקח יותר זמן לחכות?
אם יש לכם מידע אשמח אם תוכלו לפרסם אותו בפורום
תודה
Cool
דנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מישהו עשה אי פעם ויזה לאוסטרליה בחו"ל?? תגובה ל - 1 22/05/2008 01:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
אני זוכר בודאות שמישהו פירסם בפורום הזה שהוא הצליח לעשות ויזה מחו"ל, אני חושב שזו היתה ויזה לאוסטרליה (כי זה רק הגיוני לפרסם את זה פה), אבל יותר מזה אני לא זוכר. אני יודע שאם זה אפשרי אז זה מאוד נדיר, לכן כדאי לך לעשות חיפוש ולנסות אולי ליצור קשר עם אותו בחור. זה בטוח לא הייתה הודעה מאוד ישנה.
בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אפשר לעשות מחו"ל מהארץ. תגובה ל - 1 22/05/2008 01:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danitpeleg לא מחובר danitpeleg  משתמש בינוני 143 הודעות עד כה
כלומר לשלוח את כל הניירת מחו"ל, כולל הדרכון, לשגרירות בארץ.
צריך לקחת בחשבון את זמן המשלוח שלוקח לפחות עוד שבוע לכל כיוון אם לא יותר.

דנית פלג נחיתה רכה בקריסטצ'ירץ'
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כשהייתי בניו זילנד תגובה ל - 1 22/05/2008 23:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכשפה מהקסקייד סאדל המכשפה מהקסקייד סאדל לא מחובר המכשפה מהקסקייד סאדל  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
הכרתי מישהי שתוקף הויזה שלה לאוסטרליה פגה (היא עדיין לא נכנסה לשם), ולכן היא שלחה לשגרירות האוסטרלית בוולינגטון בקשה לויזה שנייה.
זו אותה פרוצדורה כפי שנעשה בארץ (אם אתה שולח את הטפסים עצמאית ולא דרך סוכן נסיעות).

אם אינני טועה, אחרי שבוע או שבועיים היא קיבלה את הויזה מאושרת לחצי שנה.

(אני חושבת שהיא הוכיחה שיש לה תקציב טוב ושזה מה שהכריע, ולא המכתב הרגשני שכתבה בו שמאז שהיא הייתה ילדה היא רצתה להגיע לאוסטרליה (: ...)

המכשפה (הרעה?) מהקסקייד סאדל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בעייתי מאד תגובה ל - 3 23/05/2008 08:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9023 הודעות עד כה
אם השגרירות האוסטרלית תבחין בחותמת היציאה מהארץ, מדובר על עבירה שהיא יכולה לדווח עליה למשטרה.

לא תומך בכלל בצעד כזה.

והיום כשאפשר לקבל ויזה עם תאריך אחרון לכניסה של 12 חודשים מיום הבקשה חבל לעשות קונצים, מעבר לכך, שהשגרירות לא מתחייבת לשבוע, היא מתחייבת לעשרה ימי עבודה, ואם חלילה יש עיכוב כמו שהיה לפני מספר חודשים, כאשר דרכונים המתינו למעלה מחודש בשגרירות, זה יכול ליצור בעיה קשה למחזיק הדרכון שמנסה את התרגיל הזה.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בעייתי מאד תגובה ל - 5 24/05/2008 08:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  follownz לא מחובר follownz  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
האם תוכל להרחיב על העבירה על החוק שלא שמו לב אליה? לא הבנתי למה זאת עבירה? היא הרי עוד לא נכנסה לאוסטרליה. רק ביקשה מחדש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בעייתי מאד תגובה ל - 6 24/05/2008 11:44 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1727 הודעות עד כה
העבירה היא לשלוח את הדרכון שלך לארץ בעוד את בחו"ל. אם את נותנת אותו לשגרירות אוסטרליה בנ"ז זו לא עבירה על החוק, אבל אם את שולחת אותו להורים שלך שיגישו בקשה בשמך בארץ - זו עבירה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות למנוסים
להודעה הבאה:קניית כרטיס טיסה לאוסטרליה מהמזרח או מהארץ? עלויות

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר