כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קניית כרטיס טיסה לאוסטרליה מהמזרח או מהארץ? עלויות 22/05/2008 09:29 לתגובה הבאה
  follownz לא מחובר follownz  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
מחיפושי בפורום, התשובה הכי קרובה לשאלה שלי היא שעליי לעבור מסוכנות לסוכנות בארץ ולמצוא את הכרטיס המשתלם ביותר. שאת זה אני עושה. אבל האם מישהו יודע על עלות כרטיס טיסה הלוך חזור מהמזרח לאוסטרליה, וחזור במובן של יציאה מאוסטרליה לניו זילנד? זה אפשרי בכלל?או שזה רק הלוך חזור לבנקוק לדוגמא?אולי כבר יותר משתלם לקנות כרטיס טיסה במזרח? (הבנתי שבאינטרנט המחירים מופקעים, ולא תואמים את המחירים שבאמת נמצאים בשטח).
רב תודות!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קניית כרטיס טיסה לאוסטרליה מהמזרח או מהארץ? עלויות תגובה ל - 1 22/05/2008 15:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1724 הודעות עד כה
ברוב המקרים שלי יצא להתקל - לקנות בארץ יותר משתלם מאשר במזרח. במיוחד אם רוצים גם אוסטרליה וגם נ"ז. יש מעט חברות שטסות מתאילנד לאוסטרליה ולכן הקו הזה תמיד עמוס. לקוואנטס אין ממש סיבה לתת כרטיס בחצי מחיר אם יש מספיק קונים במחיר מלא. בד"כ מוצאים כרטיסים באותם מחירים כמו של הארץ, אם לא יותר יקר במצטבר. מעבר לזה, יש גם עניין של נוחות - עכשיו את מתעסקת בארגונים לטיול ולכן נוח לארגן גם את זה. את הזמן בתאילנד רצוי לנצל לטיול בתאילנד ולא לשיטוט בין סוכנויות נסיעות בקאו סאן. מלבד זה, הרבה פעמים צריך להכנס לרשימות המתנה, מה שאומר להשאר בבנגקוק "סתם" עוד שבוע-שבועיים-שלושה. אי אפשר לנסוע לשום מקום כי אולי מחר יהיה מקום על טיסה, סתם יושבים בבנגקוק ומחכים. לא רק שזה לא כיף, גם השהיה הזו עולה כסף והיא למעשה סתם בזבוז.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קניית כרטיס טיסה לאוסטרליה מהמזרח או מהארץ? עלויות תגובה ל - 2 24/05/2008 08:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  follownz לא מחובר follownz  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
צודקת! באידיאל הייתי רוצה לעשות הכל מכאן, ולטוס בראש שקט. אבל בגלל הבעייה שיש לי עם הויזה לאוסטרליה, אני לא יודעת אם כדאי לי לקנות מעכשיו כרטיס טיסה לאוסטרליה, אם גם ככה אני אקבל היתר להכנס לאוסטרליה תוך חצי שנה ולא שנה- אם כך הדבר, אני פשוט אצטרך לבטל את הכרטיס.וזה נראה לי הכי בזבוז כסף שיש לא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. את יכולה לקנות שם תגובה ל - 3 24/05/2008 11:42 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1724 הודעות עד כה
במקרה הכי גרוע - זה יעלה לך עוד 100-200 דולר מאשר אם היית קונה מראש בארץ. אפשרות נוספת - לשנות את סדר הטיול: לקטוע את הטיול במזרח, לטוס לאוסטרליה ולחזור למזרח להמשך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מישהו עשה אי פעם ויזה לאוסטרליה בחו"ל??
להודעה הבאה:ויזה לפפואה ניו גינאה ו-ונואטו

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר