|
|
| טיול של 8 ימים לאירלנד |
שבת 02 אוגוסט 2008 10:50 |
|
kobi57 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
מבקש המלצה -מה התאריכים הכי טובים מבחינת מזג האויר לטיול עם רכב.?
איזה תאריכים הזולים ביותר?
איזה חברת השכרת רכב אמינה?
איזה חברת תעופה?
תודה על כל המלצה שתינתן
|
|
|
|
|
| מסלול לקרואטיה , עזרה/חוות דעת |
שבת 02 אוגוסט 2008 10:27 |
|
oshrit_mor |
20 הודעות עד כה |
|
|
|
אני ובעלי טסים לקרואטיה לשבוע, טיסה הלוך וחזור מדוברובניק, כעת אני מבינה שזה מאוד מגביל ואין לנו אופציה לחזור מיעד אחר. חשבתי על המסלול הבא באופן כללי: פלטי ביציה
סלוני
Sibenik
קנין – פארק קרקא
טרוגיר
ספליט
האי חוואר קורצולה מלצט
סטון דוברובניק מונטנגרו
האם זה ריאלי, אשמח לעצות:
|
|
|
|
|
| עזרה דחופה - מספר שאלות על דרכי תחבורה בפורטגל |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 22:29 |
|
tajja |
21 הודעות עד כה |
|
|
|
תודה לכל המסייעים. אני נוסעת לפסטיבל בפוטוגל בקסטלו בקאנקובנהר האידנאהא (אני מקווה שאני הוגה את זה נכון. משם אני אמורה לחזור לספרד, מדריד לצורך טיסה. ראשית איך? שתיים כמה יעלה? שנית, בהנחה שאני לנה באוהל, כמה כסף יעלה לי לשהות בפוטוגל לשבוע. זה ממש דחוף - אז אני ממש אודה לעזרה
|
|
|
|
|
| צפון איטליה |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 21:47 |
|
etico |
1 הודעות עד כה |
|
|
חזרנו השבוע מטיול של 12 ימים בצפון איטליה להלן הטיפים לפי המסלול:
יום ראשון ושני- אספנו רכב שהזמנו בארץ בשדה התעופה נסענו למילנו-מלון "פניס"-מלון שלושה כוכבים, טוב מאוד!חדרים טובים שירות מצויין,מיקום מרכזי,מומלץ ביותר.אין מה לעשות יותר מיומיים שם.
יום שלישי- נסענו ללוגו מג'ורה,לעיירה סטרזה , האיים הבורמיים שטנו "לאיזולה בלה" האי הכי יפה,משם נסענו לבלג'יו חצינו במעבורת את אגם קומו ,הגענו בערב.ישנו במלון "סוויס" כוכב אחד, אבל המיקום מצויין,למלון מסעדה בקומה השנייה הצופה לנוף מדהים.מתאים ללינת לילה ולא צריך יותר מזה לדעתי.
ביום הרביעי -טיילנו בבלג'יו עיירה יפיפיה,מלאה בתיירים.
ביום החמישי- עלינו צפונה נסענו לבורמיו מלון "וולאציירה",טוב למנוחה .טיול בסמטאות העיירה (אבל לא משהו מיוחד)למחרת נסענו ל"hotel bagni vecchi" מלו ספא מפואר ובו מעיינות חמים ומגוון טיפולים.אומנם לא זול (כ-180 יורו לזוג כולל מסאג')המסאג מומלץ,אבל אתר מרהיב,מעניין ומדהים.
ביום השישי-נסענו לקורטינה-דמפצו,שם היינו במלון "קולומביה" מלון יפיפה,חובה להיות במלון הזה,פשוט פנינה!הכל חדש ומעוצב באלגנטיות ובחמימות.גם העיירה עצמה.למחרת עלינו ברכבל לתצפית פשוט חוויה בלתי רגילה.
ביום השביעי והשמיני ישנו אצל דיאנה וסרגיו ב"וילה מריה" בעיירה דולו(כל מה שכתבו אודותם באתר פשוט אמת לאמיתה)ומשם נסענו לונציה.
ביום התשיעי-נסענו לסאן מרינו ישנו במלון "טיטנו"מלון מקסים מיקום מצויין , במרכז ונוף עוצר נשימה.
ביום העשירי-הגענו לרימיני-עיירת נופש חופים יפים,ישנו במלון "רוזביינקה"4 כוכבים שווה כל אגורה ממליצה בחום.
משם נסענו לרומא ליומיים אחרונים-ישנו במלון "גאלס"-מלון מגעיל,מסריח,קיבלנו חדר בעליית הגג,מחניק,אבל משופץ (כאילו לפצות),קצת רחוק מהעיר אבל קרוב ל"טרמיני" לתחנת רכבת.
זהו מקווה שעזרתי במשהו אשמח לענות לשאלות.להזמנת המלונות נעזרתי באתר http://www.booking.com המלונות מדורגים לפי קריטריונים והכל נכון.
|
|
|
|
|
| פורטוגל ומדירה |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 21:12 |
|
arwerth |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
ב-19.7.08 בקשתי עזרה וייעוץ לטיול בן שבועיים מ-22.10.08-לפורטוגל ומדירה ולא יאומן, עד היום טרם נעניתי. האם מישהו או יועצי למטייל, ביקרו במקומות אלה??? האם מישהו יכול לעזור במתן רעיונות, מסלול, לינות, רכב ל-2 זוגות בגילאי 50+???
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה
אריה וציפי
אפשר גם לכתוב לדוא"ל של ציפי
|
|
|
|
|
| פריס - מס' שאלות ספציפיות יותר |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 20:58 |
|
shahar kruk |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
אנחנו זוג סטודנטים שמתכננים טיול לפריס לשבוע בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר.
רצינו לשאול שלוש שאלות:
1. אם למישהו יש המלצות על טיול של יום מחוץ לפריס? הכוונה לטיול מהבוקר עד הערב.
2. האם יש טעם להוציא תעודת סטודנט בינלאומית? ז"א, האם יש הנחות משמעותיות או בכלל על כניסות לאתרים לסטודנטים?
3. מישהו יודע כמה עולה כרטיס כניסה לפארק האסטריקס?
שחר ואנה.
|
|
|
|
|
| צריך עזרה בתכנון טיול לספרד באוקטובר |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 20:25 |
|
pyrocks |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
אני מתכנן לטוס עם חבר בתחילת אוקטובר לטיול של שבועיים וחצי-שלושה בספרד, בעיקר מוכוון נופים ואתרים מרכזיים (מוזיאונים לא מעניינים אותנו). הטיול כנראה יתבצע עם רכב שכור ברובו.
המסלול שאני מתכנן אמור להתחיל בברצלונה, לעבור בפירנאים עד בילבאו, משם לרדת למדריד וטולדו ובסוף להגיע לחבל אנדלוסיה עד גיברלטר וסביליה.
קראתי כאן מספר מאמרים מאוד מעניינים ועדיין יש לי מספר שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה:
איך מזג האוויר ברחבי ספרד בתקופה הזאת והאם זה יהווה בעיה בטיולים רגליים בפירנאים?
אילו מסלולים ואתרים אסור להחמיץ בספרד בכלל ובפירנאים בפרט? כל מאמר שאני קורא ממליץ על אתרים אחרים ונורא קשה להתביית על אוסף ממצה - מצד אחד לא רוצים לפספס ומצד שני אי אפשר להספיק הכל...
ושאלה אחרונה: האם יש טיסות לארץ ממלגה או מאזור אחר בדרום ספרד כדי שלא נצטרך לעלות חזרה למדריד\ברצלונה?
תודה מראש לכל המוכנים לעזור!
-מור
|
|
|
|
|
|
|
| מלון כריסטינה (cristina)-לימונה (אגם גארדה) |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 17:56 |
|
טל1 |
186 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
מצאתי את המלון הזה דרך האתר booking.com.
האם מישהו מכיר או שהה במלון הזה?
נשמח לקבל חוות דעת...
תודה
טל
|
|
|
|
|
| אלברט קאיופמרקט |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 16:10 |
|
einav310 |
44 הודעות עד כה |
|
|
|
היי,
מישהו יודע באילו שעות השוק פעיל והאם בכל יום זה אותו הדבר או שיש ימים שכדאיים יותר?
|
|
|
|
|
| HOUSEBOAT באמסטרדם |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 15:48 |
|
abafr |
21 הודעות עד כה |
|
|
|
מה נוח יותר לשהות של מספר ימים HOUSEBOAT או דירה
יש למישהו נסיון באירוח ב -HOUSEBOAT ?
|
|
|
|
|
| קרואטיה |
יום שישי 01 אוגוסט 2008 11:09 |
|
oshrit_mor |
20 הודעות עד כה |
|
|
|
אחרי שחפרתי רבות לכולם, מצאנו טיסה זולה לקרואטיה ב- 280$ ואנחנו טסים ביום ג, היה שווה לחכות עד הדקה ה90 ותודה לכולם על העצות.
הנחיתה וההמראה היא מדוברובניק, עד להיכן אנו יכולים להגיע בקרואטיה?
אושרית
|
|
|
|
|
| רכבת מברלין לדרזדן |
יום חמישי 31 יולי 2008 22:58 |
|
tomerspitzer |
7 הודעות עד כה |
|
|
ברצוננו לסוע לדרזדן ברכבת לטיול עצמאי ליום אחד.
הסתבכנו קצת עם אתר הרכבת. יש שם מלא סוגים של תעריפים ולא ברור מאיזו תחנה בברלין הרכבת יוצאת ומהי התחנה אליה מגיעה התחנה בדרזדן.
אם אפשר לקבל עצה מבעל ניסיון בהזמנת כרטיס רכבת דרך אתר הרכבת הגרמנית? באם מישהו עשה טיול עצמאי לדרזדן בדרך זו - נשמח לקבל רשמים וטיפים.
המון תודה מראש!
|
|
|
|
|
| זקוק להמלצה - הוסטלים בבודפשט |
יום חמישי 31 יולי 2008 21:56 |
|
GuyZan |
20 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
אני מחפש הוסטל נחמד עם אווירה טובה, אנשים טובים ועדיף שיהיה בו גם איזה באר ביתי... אשמח לקבל המלצות!
תודה!
|
|
|
|
|
| צריך עזרה בתכנון טיוןל לאמסטרדם וגרמניה |
יום חמישי 31 יולי 2008 21:13 |
|
idan555 |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
אני ועוד 3 חברים שלי בני 18 וחצי מתכננים טיול 9 לילות לאמסטרדם לפני גיוס
כרטיסי טיסה כבר יש, הולכים ב15 בספטמבר, נוחתים בסכיפהול ב 9 וחצי בבוקר והטיסה חזור ב24 בספטמבר בשעה 9 וחצי בערב.
מקום לינה-השכרנו דירת סטדיו במחיר של 160 יורו ללילה לא כולל ארוחת בוקר
ב20 לספטמבר אנחנו ניקח רכבת מאמסטרדם לאוברהאוזן שבגרמניה על מנת ללכת למשחק כדורגל.
אני צריך פרטים ומקומות נחמדים ללכת אליהם בעיקר באמסטרדם
אנחנו ניהיה גם יום אחד בהאג, יום אחד ברוטרדם ואיזה חצי יום בהארלם.
מועדונים מומלצים כמו האסקייפ והפוואר זון שבאמסטרדם כם יתקבלו בברכה
בעיקרון אנחנו אוהבי כדורגל, פאבים של אוהדים באמסטרדדם גם מומלצים
באמסטרדם ניהיה במוזאון מדאם טוסו ובבית אנה פרנק, מוזיאון הייניקן אם יהיה פתוח
בהאג נילך לטייל בעיר וגם למדודרם[הולנד מיניאטורית]
רוטרדם אין לנו ממש מקומות ללכת חוץ מהמגדל ההוא שרואים את כל רוטרדם מלמעלה, ומשם ניקח אונייה לעיירה ליד עם תחנות רוח
מישהו יכול להביא לי טיפים לשם? מקומות מומלצים ומקומות לא מומלצים?
מסיבות טובות לגילאי 18 +
טווחי מחירים ועל מה נבזבז בעיקר וכמה?
מזג אוויר?
כל טיפ אפשרי נשמח לקבל
תודה, עידן.
|
|
|
|
|
| טיול רגלי של מספר ימים באיזור ז'נבה - דחוף ביותר |
יום חמישי 31 יולי 2008 18:25 |
|
amirbarkol |
22 הודעות עד כה |
|
|
|
אהלן,
אני מטייל כרגע עם ידידה באירלנד המקסימה, וביום שני בבוקר יש לנו טיסה לז'נבה. הזמנו את הטיסה הזו לפני מספר שבועות משום שתכננו לעשות את מסלול הTMB במון בלאן. אולם התוכניות השתנו וכעת אנחנו מחפשים אחר טיול יותר קליל לפרק זמן של חמישה שישה ימים, משום שלאחר מכן אנחנו עוברים ליעד הבא באירופה.
עליי לציין שאנחנו צעירים ולכן עם תקציב מוגבל מאוד ובלי אוטו, ולכן אשמח לשמוע המלצות כיצד לנצל את הימים שיש בשוויץ בצורה מהנה וזולה (אגב יש לנו אוהל, אם למישהו יש המלצות על טיול שמצריך אוהל).
מיותר לציין שבגלל הזמן הקצר עד הטיסה אני זקוק לעזרה נואשות..
תודה רבה מראש!
אמיר
|
|
|
|
|
| חזרנו מפראג... |
יום חמישי 31 יולי 2008 13:15 |
|
khpah. |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
חזרנו אתמול משלושה ימים בפראג, תודה לכל השותפים ופורום שסייעו בידינו לתכנן חופשה נהדרת.
הנה כמה טיפים משלנו:
1. מלון clarion old town היה בחירה מצויינת. המלון במיקום מצויין - טווח הליכה רגלית לעיר העתיקה, למרכזי התיירות, לגשר, למצודה וכו'. שירות טוב, נקי ונעים.
2. כניסה למוזיאון היהודי המפוזר בין בתי הכנסת עולה 300 קרונות. (שקל = 4.3 קרונות). בזמן הכניסה יציעו לכם ב200 קרונות נוספות כניסה לביה"כ החדש-ישן. לא ברור שזה שווה. מדובר בבי"כ מעניין, המהר"ל מפראג התפלל בו והסיפור על הגולם קשור אליו, ועדיין זה סכום לא מועט. שווה מחשבה...
3. קצת מחירים: עליה למגדל השעון האסטרונומי - 70 קרונות (שווה). כרטיס נסיעה בכל התחבורה הציבורית הוא לפי זמן - 26 קרונות ל75 דקות, 100 קרונות ל24 שעות. כניסה למגדל בגבעת פטוז'ין - 70 קרונות (שווה). כניסה למבוך המראות (שם) - עוד 70 קרונות. כניסה לאתרי המצודה - 300 קרונות. (ניתן להסתובב במצודה ברוב המקומות ללא תשלום, אבל הכניסה למקומות עם האוספים, הגלריות וחלק מהארמונות עולה את הסכום הנ"ל). ניתן למצוא סיורים באוטובוסים עם הדרכה קולית בעברית בסכומים של 250 קרונות לשעה, או 350 קרונות לשעתיים.
4. לא כדאי לקנות מפות. ניתן לקבל בחינם בשדה התעופה מלשכת התיירות, ולקחת מקופסא הנמצאת בפתח שדה התעופה אצל נהגי המוניות. המפות מספיקות בהחלט להליכה רגלית בעיר העתיקה וסביבותיה (פראג 1)
5. לאוכלי האוכל הכשר - המאפיה שליד מסעדת המלך שלמה בשיפוצים ולא פעילה (נכון ל29/7). למסעדת המלך שלמה לא נכנסנו בגלל אזהרות חברים מהאתר הזה... סעדנו בשתי מסעדות: מסעדת 'שלנו', הנמצאת ברחוב berhova. מדובר במקום לא נקי ולא מושקע. מוכר סנדביצ'ים בשריים (פסטרמות וסלמי וכיו"ב) במחירים של 120 קרונות (צמחוני) עד 200 לסנדביץ'. ירקות הם לא הצד החזק שלהם. כוס שתיה עולה כ30-40 קרונות.
המסעדה השניה שהיינו בה היא מסדעת דיניץ לא רחוק משם, ברחוב bilkova מדובר במסעדה מאורגנת יותר, המציעה מנות בשריות של פסטה עם בשר, סטייקים ושיפודים, דגים ועוד. הסכומים גבוהים יותר (200-250 קרונות למנה בשרית). ניתן להזמין צלחת צ'יפס גדולה ב100 קרונות ואורז/ירקות מוקפצים בסכום דומה או בצלחת קטנה (מאוד...) ב70 קרונות. העדפנתו היא למסעדה השניה.
תהנו!!
|
|
|
|
|
|
|
| נייד באיסלנד |
יום חמישי 31 יולי 2008 12:24 |
|
sobgil |
38 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום רב, מה הדרך הטובה והזולה להיות בקשר עם הארץ כשאנו באיסלנד? האם ניתן לקחת נייד פתוח לחו"ל ולרכוש sim מקומי (כמו במזרח?). או שיש אלטרנטיבה אחרת?
תודה.
|
|
|
|
|
| שלושה ימים באזור סטוקהולם - יש המלצות? |
יום חמישי 31 יולי 2008 12:16 |
|
tamirhoresh |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
אנחנו זוג שמתכנן שלושה ימים באזור סטוקהולם בספטמבר. למישהו יש המלצות איפה כדאי לבקר? בסטוקהולם עצמה כבר היינו ומיצינו, ולכן השאלה היא לגבי האזור מסביב - האזור הכפרי, הארכיפלג, וכו'. האם כדאי לשכור אוטו? או לשוט לאיים? איפה לישון בזול, כמה ששבדיה יכולה כבר להיות זולה?
אנחנו מעדיפים נוף ואווירה כפרית על מוזיאונים.
תודה, תמיר.
|
|
|
|
|
| דירת נופש ל4 בווגארין אוסטריה - 01.08-06.08 התפנתה |
יום חמישי 31 יולי 2008 11:43 |
|
ורדה ש |
188 הודעות עד כה |
|
|
|
הסתבר לי כעת שהודעת הביטול שלי לדירת נופש בווגרין החל ממחר ל5 לילות לא התקבלה אצל בעלי הבית.
אם יש מישהו שמעונין בדירה כעת לפני שאני מתקשרת לבטל , מוזמן ליצור איתי קשר, או להודיע כאן באתר, מדובר בדירה שהוזמנה עבור 2 זוגות, במחיר 80 יורו ללילה +35 יורו עבור נקיון סופי,.
מצרפת את אתר הדירה,
אשמח להעבירה למישהו במקום לבטל
ורדה
|
|
|
|
|
| טורקיה בסוף ספטמבר |
יום חמישי 31 יולי 2008 11:09 |
|
פיצפונת |
 |
|
|
|
שלום,
אני מתכננת לטוס לטורקיה לקראת סוף ספטמבר. האם מישהו היה שם בתקופה זו בשנה ויודע איך מזג האויר בתקופה זו?
אני לא רוצה להגיע לשם ולגלות שקר מדי כדי להיות בים/בריכה..
תודה!!
|
|
|
|
|
| טיול ליומיים וחצי מרומא |
יום חמישי 31 יולי 2008 10:50 |
|
vn52241 |
69 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
בתחילת ספטמבר אני ובעלי טסים לרומא לשבוע יש לנו יומיים וחצי נטו מזה לטיול מחוץ לרומא וחשבנו לשכור רכב ולצאת דרומה לכיוון אמלפי. מה אתם ממליצים לי? מדובר על סופ"ש שישי-ראשון - 2 לילות האם לקחת מלון אחד לשני הלילות נניח בסלרנו? או שזה רחוק מידי. אין לנו בעיית נהיגה וגם לא בעיית שפה.
תודה לכל מי שייעץ
מיכל
|
|
|
|
|
דרום ספרד באוקטובר תכנון מסלול |
יום חמישי 31 יולי 2008 01:22 |
|
tweek |
1 הודעות עד כה |
|
|
הי לכולם
אני מקפיד אחרי כל טיול שלי תמיד לכתוב סיכום טיול באתר
אבל הפעם אני צריך את העזרה שלכם
אז ככה אני נוסע עם חברה לחופש בספרד באוקטובר הקרוב
אנחנו נגיע למדריד ונחזור ממדריד אחרי 12 יום (סגרנו טיסות) והכוונה היא להשכיר רכב ולנסוע לדרום ....
מכאן אני צריך עזרה
אנחנו זוג בני 30 אוהבים שופינג וגם טיול ברכב וגם פה שום טיולים בטבע אנחנו לא בקטע של מוזיאונים
אז האם למישהו יש איזה שהוא מסלול לטיול ?
איזה ערים לטייל ומה לראות ?
ואיך לחלק את הימים ....
בקיצור אם יש למישהו עצות אני אשמח לקבל פה תגובות שלכם
המון תודה שלומי
|
|
|
|
|
| מלון אדלוייס ורנה |
יום רביעי 30 יולי 2008 21:24 |
|
yrtm |
17 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
מבקשת חוות דעת על מלון אדלוייס בורנה. האם מישהו שמע עליו
מודה מראש
|
|
|
|
|
| ~לינה ברומא~ |
יום רביעי 30 יולי 2008 21:23 |
|
Luana |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
אהלן!
אני וחברי נוסעים לרומא ב 1/9. אנחנו מחפשים מקום לינה נעים וזול! שקרוב לתחנת הרכבת וגם נמצא במרכז העיר. אני לא מתכוונת למלון,
אלא משהו בסגנון הוסטל או דירה כזאת. אשמח לשמוע על מקומות שיש לכם להמליץ.... תודה!
|
|
|
|
|
| המלצה למלון בקוסטה ברווה |
יום רביעי 30 יולי 2008 20:46 |
|
nir2600 |
28 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
אנחנו 4 חברים שרוצים שרוצים לנסוע עוד שבועיים לקוסטה ברווה לשבוע .
מחפשים המלצה למלון שיהיה באזור הבילויים וחיי הלילה
תודה מראש
ניר
|
|
|
|
|
| טרקים באיטליה |
יום רביעי 30 יולי 2008 20:04 |
|
ohadmeier |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
הצעות לטרקים באיטליה או בכלל במערב אירופה
|
|
|
|
|
| קצ'קר ציוד |
יום רביעי 30 יולי 2008 19:21 |
|
lati79 |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
אני נוסעת לקצ'קר בעוד שבוע וחצי.
יש לי שאלה בנוגע לשקש. אין לי שק"ש לתנאי קור ורציתי לדעת האם אפשר יהיה להשכיר שם? והאם כדאי לי לסמוך על על זה ו אני טסה לאורזורום ומתחילה את הטרק מאונגלנגור (אין לי מושג איך כותבים.
וגם האם יש צורך בבגדים טרמיים?
תודה מראש
|
|
|
|
|
| תרמילאים תורכיה |
יום רביעי 30 יולי 2008 18:57 |
|
kofo |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
מחפשים שותף\שותפה רביעי ומעלה,לטראק בקצ'קר בחודש ספטמבר בין התאריכים השביעי למשך שבועיים ...גמישים..
3 חבר'ה אחרי טיול ארוך לפני לימודים,ירושלמים.
אמיר 0508711663
ברק 0546658455
המשך שבוע טוב
|
|
|
|
|
| לינה בחווה-איזור צפון אגם גארדה |
יום רביעי 30 יולי 2008 18:14 |
|
טל1 |
186 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
אבקש המלצה ללינה בחווה-איזור צפון אגם גארדה.
הרעיון הוא טיול כוכב באיזור האגם ובדולומיטים בחלק שקרוב לאגם.
מחיפוש באתרים שונים מצאתי חוות (agryturismo) רק בדרום האגם.
תודה
|
|
|
|
|
| מישהו יכול לעזור לי לגבי איה נאפה בבקשההההה |
יום רביעי 30 יולי 2008 17:28 |
|
miriba1 |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
מעוניינת לטוס בספטמבר עם חברה שמעתי על מלון פייר אן מחפשת משהו דומה 3 כוכבים חצי פנסיון מכירים משהו נוסף קרוב לסקוור ולמרכז??? מישהו יודע אם זו העונה בכלל אמצע ספטמבר?לא רוצה להתבאס...
|
|
|
|
|
| אמסטרדם ורוטרדם |
יום רביעי 30 יולי 2008 16:33 |
|
oritu |
27 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום רב,
אני מתכננת נסיעה בחגים לאמסטרדם ואני מחפשת אתר אינטרנט מהימן להזמין דרכו כרטיסים להופעות מוזיקה באמסטרדם, מישהו מכיר אתר כזה?
שאלה נוספת: יש רכבת מאמסטרדם לרוטרדם? מה זמן הנסיעה? האם הרכבת עובדת כל הלילה?
בתודה מראש
|
|
|
|
|
| המוזיאון הפתוח בהולנד |
יום רביעי 30 יולי 2008 16:10 |
|
einav310 |
44 הודעות עד כה |
|
|
|
לא ממש הבנתי מזה המוזיאון הפתוח בהולנד...
האם זנסה סכנס נחשב למוזיאון פתוח?
|
|
|
|
|
|
|
| לאחר 8 ימים בקרואטיה |
יום רביעי 30 יולי 2008 10:30 |
|
tabak1 |
54 הודעות עד כה |
|
|
|
לפי המלצה של אורי התחלה בטריאסט לאורך החוף לכיוון דוברובניק
לאורך כל המסלול 8 לילות לא היתה בעיה במקומות לינה.
הרבה צימרים פנויים כולל באיים (ישנו לילה בהבר)
כל הצימרים היו סבירים ונקיים והאנשים מאוד נחמדים
כאן החלטנו לא להמשיך למונטנגרו עד עכשיו 2000 ק"מ מורונה לכאן כולל כניסות לאיים ועדין צריך לחזור לסלובניה
ננוח כאן יומים ואחר כך נמשיך צפונה לא לאורך החוף יותר פנימה לכיוון זאגרב ומישם לסלובניה
נופים מדהימים חופים גם ושמורות טבע עוד יותר
רק עוד שבועיים וחוזרים
|
|
|
|
|
| טיסות לברצלונה באוקטובר |
יום רביעי 30 יולי 2008 01:21 |
|
ira12 |
10 הודעות עד כה |
|
|
|
מי מכיר אתרים/חברות באינטרנט שמציעות טיסות זולות משמעותי לאירופה (ברצלונה) מישראל? הטיסות הן צ'רטר ולא כוללות מזון?
תודה
|
|
|
|
|
| סלובניה - המלצה ללינה |
יום רביעי 30 יולי 2008 00:32 |
|
leedoron |
52 הודעות עד כה |
|
|
|
חזרונו היום מסלובניה וקרואטיה.
כמובן שלא חסרים מקומות לינה ומקומות לינה זולים, אך רציתי להמלציץ על שני מקומות שהיו מוצלים במיוחד.
1. צימר בעיירה בוהניסקה בלה 4 ק"מ מבלד ! צימר יפה וחדש בעלת בית נחמדה, ארוחת בוקר טובה וקל להגעה,( שילמנו 22 יורו לאדם כולל א.בוקר) נכנסים לישוב נוסעים ישר עד שרואים שלט אדום בצד ימין. שמה- ravnik mojca נייד 031-698774
2. מלון בשם PONI בעיירה NAKLO מיקום מצויין ( מאחורי ה INFORMATION ליד ת. רכבת) , לא רחוק משדה התעופה, לובליאנה.. בלד...הגענו אליו במקרה בלילה גשום ונשארנו יומיים עד הטיסה. נוחיות של מלון במחיר של צימר, שילמנו 24 יורו לאדם כולל ארוחת בוקר ומיסים. מומלץ מאוד למגיעים בטיסת לילה !
בטלפון 386-41-635-755 או במייל
בשני המקומות דוברים אנגלית .
|
|
|
|
|
| פורטוגל - מזג אוויר |
יום רביעי 30 יולי 2008 00:08 |
|
avichay27 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
רציתי מה המזג אוויר בפורטוגל באמצע אוקטובר, האם יש הבדל בין אמצע אוקטובר לתחילת ספטמבר
תודה
|
|
|
|
|
| אוסטריה - הצעות למסלולי טיול של חברי הפורום |
יום שלישי 29 יולי 2008 22:22 |
|
יהודה ר. |
648 הודעות עד כה |
|