אם אתם בעניין של טיול עם רכב שטח (ג'יפ) ברחבי אפריקה יש לנו הצעה בשבילכם - שניה לפני שאנחנו מוכרים לאיזו חברת ספארי שאנחנו לא מכירים את הלנד-קרוזר המאובזרת לטיולים שלנו..
קצת פרטים
דגם - טויוטה לנד-קרוזר (FJ-62)
מנוע - 6 צילנדרים טורי (כ-3500 סמ"ק)
רישוי - דרום אפריקאי
מועד מכירה - אמצע-סוף דצמבר
מקום - טנזניה
תכונות מיוחדות - טנק דלק למרחקים ארוכים (200 ליטר)
תכולה - 5 מקומות, תא-מטען ענק וגגון
איבזור
חלקי חילוף - 2 צמיגים, מתלה עלים, בולמים, סט ברקסים, משאבת דלק, כבלי הצתה, מצבר גיבוי, נורות, פיוזים, פלאגים, פלטינות, רצועות, מיסבים, מייצבים, פיסטונים, בוכנות, ...
כלי עבודה - סט בוקסות מלא, לום, מברגים, מולטי-מטר, מפתח שבדי, מפתח פלאגים, פליירים, טסטרים, ג'ק, דבקים, אפוקסי ברזל, סט שמנים, גריז, סיליקון, נוזל לסתימת הרדיאטור, תאורת חירום, מפתח גלגלים, סט מפתחות, ...
כלים לחילוץ - קומפרסור, היי-ליפט, את חפירה, רצועות גרירה, וו גרירה, פטיש כבד, ...
ציוד קמפינג - ג'ריקנים (40 ליטר דלק ו-35 ליטר מים), כירת גז לבישול, שולחן + 2 כסאות מתקפלים, כלי ניקוי, מקרר לרכב, סירים וכלי אוכל לחמישה וקצת אוכל
אחרים - מיטה זוגית בתוך הרכב, כספת, גגון, רדיו-דיסק + 4 רמקולים ומפות ליבשת
לפרטים,
אורן או אספניר "... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
הזדמנה לנו הצעה עסקית הדורשת רה לוקיישן לקניה - ניירובי.
יש לנו שני ילדים (13,9) כך שההחלטה היא לא פשוטה.
אין לנו שמץ של מושג לגבי החיים במקום לאורך זמן.
פנינו לנציגות ישראל במשרד החוץ בניירובי אבל לא נענינו בינתיים.
מחפשים משפחה דומה בקריטריונים שהייתה / נמצאת בניירובי כדי לשוחח ולקבל אינפורמציה.
בכל מקרה כל מידע הנוגע לתחומי הבריאות, הבטחון וחיי החברה בעיקר בהקשר של הילדים יהיה לנו לעזר רב.
המון תודה מראש...
GoEco הוא ארגון השמת משתתפים בפרויקטים התנדבותיים (הומניטריים ואקולוגיים) בארץ ובעולם.
ברצוננו להזמינכם למפגש בנושא התנדבות בעולם, שיערך ביום חמישי הקרוב (27/12/07) בשעה 18:30 בפנימיית גבעת הוד בכתובת: מרדכי מאיר 2, שכ' תל ברוך צפון, תל-אביב. מצורפת מפת הגעה (יש לברר עם השומר בכניסה באיזה אולם מתקיים המפגש).
נא אשרו הגעה בדוא``ל או בטלפון.
בשעה הראשונה של המפגש נסביר על התנדבות בעולם ונציג מגוון פרויקטים בעולם, ובשנייה נערוך דיון הכנה ליוצאים להתנדבות בחו"ל. בנוסף, יצטרפו למפגש מתנדבים שיספרו על החוויה שלהם בפרויקט בו השתתפו, אחת מהם תספר על פרויקט הומניטרי חשוב בקניה.
שימו לב! דיון ההכנה מומלץ מאוד לכל מי שעתיד להתנדב בחו``ל (בעיקר באפריקה).
בנוסף, אתם מוזמנים להירשם לקהילת GoEco באתר Facebook (ראו קישור מטה) ולקבל עדכונים חמים מהשטח ממתנדבים מכל העולם.
והחודש... את הפרס הראשון בתחרות תמונת החודש (חולצת GoEco מהודרת!!!) קטפה עדי בפרויקט - שיקום והשבת אריות לטבע בדרום אפריקה(ראו קישור ותמונה מצורפים מטה).
שלום לכולם..
התחתנתי השבוע במזל טוב.... והחלטתי לקחת את אשתי הטרייה לירח דבש בזנזיבר. הייתי ספונטני והזמנתי טיסה דרך אתיופיאן אייר ליינס ל13 לילות בפברואר. אנחנו מחפשים מנוחה ופינוק ולא ספארי ומחנאות. העיניין הוא שהתחלתי לקרוא כאן קצת על המקום והבנתי שיש שם מלריה שאוכלת יושביה.. וזה פתאום קצת הטריד את מנוחתי בעיקר שבא לי חופש אמיתי ולא לשכב על החול עם כילה מעליי... בקיצור כולי מבואס, אם מישהו ממכם יכול לספק לי מידע יותר רציני לגבי הנושא אשמח מאוד. מעבר לזה האם 13 לילות זה ממש מוגזם לחופשה באי קטן שכזה? או שאפשר להנות? והייתי שמח לתקציב בזבוזים סביר באי לשנינו? תודה על העזרה אתם אנשים לעניין....
אם אתם בעניין של טיול עם רכב שטח (ג'יפ) ברכבי אפריקה יש לנו הצעה בשבילכם - אנחנו מחפשים קונה/קונים (עדיף מטיילים) ללנד-קרוזר מאובזרת לטיול עם מיטה בתוך הרכב...
קצת פרטים
רישוי - דרום אפריקאי
מקום - טנזניה
איבזור
חלקי חילוף - 2 צמיגים, מתלה עלים, בולמים, סט ברקסים, משאבת דלק, כבלי הצתה, מצבר גיבוי, נורות, פיוזים, פלאגים, פלטינות, רצועות, מיסבים, מייצבים, פיסטונים, בוכנות, ...
כלי עבודה - סט בוקסות מלא, לום, מברגים, מולטי-מטר, מפתח שבדי, מפתח פלאגים, פליירים, טסטרים, ג'ק, דבקים, אפוקסי ברזל, סט שמנים, גריז, סיליקון, נוזל לסתימת הרדיאטור, תאורת חירום, מפתח גלגלים, סט מפתחות, ...
כלים לחילוץ - קומפרסור, היי-ליפט, את חפירה, רצועות גרירה, וו גרירה, פטיש כבד, ...
ציוד קמפינג - ג'ריקנים (40 ליטר דלק ו-35 ליטר מים), כירת גז לבישול, שולחן + 2 כסאות מתקפלים, כלי ניקוי, מקרר לרכב, סירים וכלי אוכל לחמישה וקצת אוכל
לפרטים,
אורן או אספניר "... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
שלום,
אני נוסע בקרוב לאוגנדה ורציתי לדעת מהי הדרך הזולה (ואם אפשר גם הזולה) להגיע לקמפלה או לאנטבה. הבנתי שטיסות לקניה יותר זולות באופן כללי, אך לא ברור לי האם ההמשך מניירובי לאוגנדה זול ופשוט.
יש לי אפשרות, אם זה יותר זול, להגיע דרך צרפת, אז אם יש למישהו רעיון בכיוון הזה או הכל כיוון שהוא אשמח לדעת.
תודה.
חשבתם שרק חבר'ה אחרי צבא יוצאים לטרקים בנפאל או בארגנטינה? בואו להכיר את הזן החדש של התרמילאים: צעירים שרק אתמול סיימו תיכון, משפחות עם ילדים ואפילו פנסיונרים. יותר ויותר מטיילים מחוץ למסגרת אורזים תרמיל ונוסעים לקצה השני של העולם - בואו להכיר אותם בכתבה החדשה.
היי לכולם.
אני בדיוק אורזת לטיול בן שבועיים במרוקו (מסלול נדוש של קזלבלנקה, מרקש, טיול ג'יפים בעמק דארס ואולי גם פס).
אנחנו נוסעים לבד עפ תיק עך הגב ולא בא לי להסחב עם דברים מיותרים.
ראיתי באינטרנט שמזג האויר בערים די נוח. מה לגבי מזג האויר במדבריות? כמה קר בלילה? כמה חם ביום? אנחנו עושים טיול תרמילאים ולא בא לי לקחת משקל מיותר.
תודה מראש,
תמר
שלום
אני מבקש את עזרתו של כל מי שמטייל כיום באוגנדה ועומד לעשות רפטינג בג'ינג'ה או שעשה רפטינג וכיום עדין נמצא באוגנדה כדלקמן:
אני עשיתי ראפטינג ב- 28.10.07 עם חברת adrift ושלמתי עבור 2 דיסקים עם תמונות 30$ כשחזרתי הביתה התברר לי שהתמונות הם של אחרים שעשו רפטינג ב- 27.10.07.
שיחות טלפון שלי עם ג'והנס מנהל החברה שישלח לי את התמונות שלי לא עוזרים לי.
אם מישהו מוכן לעזור לי בנדון אני אודה לו מאוד מאוד.
שמי Shlomo Raphaeli טלפון בארץ 03-5408365 אימל
בתודה מראש שלמה
אם אתם בעניין של טיול עם רכב שטח (ג'יפ) ברכבי אפריקה יש לנו הצעה בשבילכם - אנחנו מחפשים קונה/קונים (עדיף מטיילים) ללנד-קרוזר מאובזרת לטיול עם מיטה בתוך הרכב...
קצת פרטים
רישוי - דרום אפריקאי
מקום - טנזניה
איבזור
לפרטים,
אורן או אספניר
הרכב.jpg(גודל:31.65KB)
"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
אחד המצבים בחיים, בו לרובנו חשוב כל כך להיות בחברת אחרים ולחלוק איתם את הרגע, הוא טיול או חופשה בחו"ל. הבעיה היא, שלעיתים, אין עם מי לטוס. מטיילים רבים לא מוותרים על טיול ומוצאים שותפים זרים לנסיעה. הנה קצת הסברים, חוויות והמלצות של אלו שחיפשו שותפים, מצאו, טיילו וחזרו.
ג'וזף בומי, שהומלץ כאן בפורום הרבה מאוד פעמים, חוזר להדריך אחרי הפסקה של שנה ללימודים.
הוא היה המדריך שלי בטנזניה לפני שנה וחצי בערך, והוא היה מדהים.
הוא יכול לסדר הכל, מרגע הנחיתה, ועד להמראה לארץ.
הוא ארגן לנו טרק, ספארי, נסיעה לזנזיבר, מגורים גם בארושה וגם אחרי זה בקמפסייט, כולל אוהלים שהביא לנו, וגזיה ועוד. (והכל ללא תוספת תשלום...)
בקיצור - אחלה מדריך, משקיע, מתחשב, ופשוט מקצוען.
אם יש משהו בטיסה למרוקו ב28/11 או במרוקו ורוצה להיצטרף לטיול של שבוע וחצי סובב מרוקו במחיר טוב
מוזמן
קובי קובי יפרח
מרצה בלמטייל - מרוקו
kobiif@walla.com
מכירים את זה שברגע נתון אחד כל מי שאתם מכירים נוסע לאותו מקום? רבים מכם ודאי זוכרים את התקופה שכל המדינה נסעה לקניה, או לסלובניה, או לרומניה. אם אתם, כמונו, מחפשים כל פעם את היעד הבא לטיול שלכם, ודאי שמתם לב שיש אופנות בעולם התיירות, ובכתבה הבאה ננסה להסביר קצת את התופעה הזו.
לחצו על הלינק למטה ובואו לגלות את הטרנדים החמים בעולם התיירות לשנת 2008...
או, כמה התגעגעתי לפורום אפריקה.. !
בעיקרון אין שום טיול דחוף (אולי בקיץ חודש, קמבודיה, לא נחשב טיול אמיתי... , אבל התחלנו לפנטז על טיול-סוף-התואר, ואחרי הטיול המדהים למזרח אפריקה ולאפריקה הדרומית, עכשיו מערב אפריקה נהיה החלום. איך מוצאים חומר על מערב אפריקה, או על המעבר מספרד למרוקו ומשם דרומה... ?
את החיפושים הרגילים באתר עשיתי. אין חומר. אז איפה יהיה? או אולי יימצא מושיע שטייל וזוכר? כרגע מעניין לשמוע הכל, כי חוצמהשמות של המדינות אני לא יודעת כלום (אבל יש לשמות האלה ריח של הרפתקאה!)
תודה ויומשמח
יעל.
אני מעוניינת לדעת על יוקר המחייה באנגולה: כמה למשל עולה קופסת סיגריות אמריקאיות? כמה עולה בירה בפאב?
מה המחירים של מוצרים בסיסיים - חלב, לחם, שמן, ק"ג עגבניות?
מה המחיר של בקבוק קוקה קולה ולכמה ליטר?
מזרח אפריקה הופכת ליעד יותר ויותר פופלארי למטיילים וממש לא חייבים להיות משוגעים לדבר כדי להנות ממה שיש לה להציע. בסיפור מפורט וגדוש עצות מועילות לטיול מוצלח, מפרטים אודליה ואבשי את רשמיהם מטיול ירח דבש באוגנדה וטנזניה.
אם אתם, כמוני, רוצים לראות את כל ההודעות, אבל בלי לצאת הלוך חזור לפורום, שימו לב לשני כפתורים שמופיעים לכם בתחתית כל שרשור מימין: להודעה הקודמת ולהודעה הבאה.
אני משתמש בזה כל הזמן, וזה עוזר לי לראות את כל ההודעות בחצי זמן
ביום חמישי הקרוב, במסגרת פסטיבל תיאטרון מקורי יופיע הרכב טם-טם במופע המשלב מקצבים וריקודים מערב אפריקאיים.
המופע יתקיים ברחבת הכניסה של תיאטרון קרוב, בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב. הכניסה חופשית (ויש גם מופעים נהדרים אחרים!)
אפריקה היא כבר שנים יעד פופולארי בקרב מטיילים, אבל את קמרון מכירים רק מעטים - וזה מאד כדאי! בכתבה שלפניכם מידע חשוב על כל האטרקציות המרכזיות במדינה: מהצוקים המרהיבים של צפון המדינה, דרך הר הגעש הענק ועד העיירות הנפלאות ליד הים. בואו לנסות יעד קצת אחר!
שלום חברים
היום פורסמו בפורום התנדבות בעולם דו"חות התנדבות חדשים, ואני מביא אותם גם כאן, לשימושכם. העדות האישית שהדו"חות האלה מספקים יעזרו למי מכם שמבקשים להתנדב בעולם:
עברתי על הטיפים באתר אבל יש עוד דברים שרציתי לברר:
1. איך עדיף לעשות טיפוס הר קניה ,ספארי כולל של קניה וטנזניה ואחר כך טיפוס קלימנג'רו או הפוך ???
2. אם איזה מדריכים טובים ואמינים (מיילים או אתרי אינטרנט של חברות)??
3.לגבי מחירים כל טרק לפי מספרי ימים
4. דברים בספארי שהם שווים וברים שפחות נהנתם מהם