כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » יעדי טיול » אפריקה
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: אפריקה
 נושא: זקוקים למידע על מסלול ורפטינג באתיופיה
זקוקים למידע על מסלול ורפטינג באתיופיה יום ראשון 26 אוגוסט 2007 11:07
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנחנו טסים לאתיופיה באמצע ספטמבר לחודש ימים . אנחנו רוצים להספיק לראות גם את הדרום וגם את הצפון והיינו שמחים אם תמליצו לנו על מסלול שכזה ואיפה כדאי לנו לקחת טיסות פנים כדי לחסוך בזמן. אנחנו מנסים גם לברר בנוגע לרפטינג אם יש לך מידע על חברות או אנשים שמתעסקים בכך. וגם סתם היינו שמחים לשמוע עצות וטיפים נוספים ... אז המון תודה ומחכים לשמוע ממך מתן ומיכל
הוספת תגובה
 נושא: לטייל סווזילנד?
לטייל סווזילנד? שבת 25 אוגוסט 2007 21:43
iditharari1 לא מחובר iditharari1  משתמש מתחיל
אם למישהו יש עצות למסלול, לינה, ונקודות מיוחדות לטיול, האם מומלץ לשכור רכב?
הוספת תגובה
 נושא: דרום אפריקה
דרום אפריקה יום שישי 24 אוגוסט 2007 19:11
Anonymous  משתמש לא מוכר
האם מישהו יודע מה יש לראות האזור TZANEEN ו - Sun City?
הוספת תגובה
 נושא: האם מישהו יכול לתת חוות דעת על מלון dhow
האם מישהו יכול לתת חוות דעת על מלון dhow יום שישי 24 אוגוסט 2007 18:29
ofrile לא מחובר ofrile  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום, אנחנו נוסעים לירח דבש ל12 יום לזנזיבר. האם מישהו שמע על מלון dhow palace? האם נחמד להישאר 8 ליליות באמאן בונגלוס? המלצות לטיולים מיוחדים.. תודה
הוספת תגובה
 נושא: שאלות לפני יציאה לאתיופיה
שאלות לפני יציאה לאתיופיה יום שישי 24 אוגוסט 2007 11:05
chicoloco לא מחובר chicoloco  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
מישהו טייל בהרי בלה? הם מרשימים? אפשר לשכור שמה אוהל? יש אפשרות לעשות רפטינג בנילוס הכחול ליד בהר-דר? מישהו מכיר סוכנות? יש מקומות אחרים לעשות בהם רפטינג באתיופיה?
הוספת תגובה
 נושא: the Baz Bus בדרום אפריקה
the Baz Bus בדרום אפריקה יום חמישי 23 אוגוסט 2007 19:18
tultul76 לא מחובר tultul76  משתמש מתחיל
האם מישהו טייל בשיטה זו? האם זו דרך בטוחה לטייל לבד ? תודה
הוספת תגובה
 נושא: מערב אפריקה
מערב אפריקה יום חמישי 23 אוגוסט 2007 19:14
ozgab לא מחובר ozgab  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
הי מישהו יכול לתת לי מידע על מדינות שאפשר לטייל בהן במערב אפריקה מבחינת בטיחות, כניסה עם דרכון ישראלי. אשמח לדעת יותר על מאלי, גבון, סנגל, קמרון תודה מראש עוז
הוספת תגובה
 נושא: דחוף!! אני טסה בלילה לדרום אפריקה
דחוף!! אני טסה בלילה לדרום אפריקה יום חמישי 23 אוגוסט 2007 18:27
 לא מחובר 
אני צריכה טלפון של מקום לינה בשלושלואי-אומפולוזי. תודה
הוספת תגובה
 נושא: שלושלואי-אומפולוזי
שלושלואי-אומפולוזי יום חמישי 23 אוגוסט 2007 16:24
 לא מחובר 
שלום , מישהו יודע איך מגיעים מדרבן שלושלואי-אומפולוזי ? ואם יש למישהו טלפון של מקום לינה בתוך או מחוץ לפארק
הוספת תגובה
 נושא: מחירים בזנזיבר
מחירים בזנזיבר יום חמישי 23 אוגוסט 2007 14:58
rachelvagen לא מחובר rachelvagen  משתמש מתחיל
היי, אשמח לדעת אם קיימים גסטהאוסים נחמדים וברמה סבירה בזנזיבר, ומה טווחי המחירים של לינה במקום? כמו כן מה טווחי המחירים של מחייה בזנזיבר, האם יקר מאוד או סביר? תודה
הוספת תגובה
 נושא: טנזניה במאי
טנזניה במאי יום רביעי 22 אוגוסט 2007 13:09
Anonymous  משתמש לא מוכר
הייתי רוצה לקבל טיפים ורעיונות לספארי במאי, כדאיות של טיול עצמאי לעומת מאורגן, מחירי לינה בתקופה ועוד רעיונות. תודה
הוספת תגובה
 נושא: זנזיבר..הרבה סימני שאלה?....
זנזיבר..הרבה סימני שאלה?.... יום שלישי 21 אוגוסט 2007 23:59
 לא מחובר 
שלום לכולם,אחרי חיפוש מעמיק בפורום נותרו לי מספר שאלות, יש לי חופשה של שבוע בתחילת ספטמבר ובא לנו חופים מהממים וטבע, האם משתלם לטוס לזנזיבר לשבוע?דרך איפה?אני עובדת אלעל אז אולי עדיף דרך יוהנסבורג?אזה חוף הכי כדאי והאם חייבים לסגור מראש? כל אינפורמציה תתקבל בברכה..אשמח לכל טיפ והמון תודה כבר עכשיו..ושבוע טוב.אה,אם למישהו יש עצה על מקום אחר לנפוש בו וולא יקר בהתחשב שיש לנו רק שבוע,גם אשמח לשמוע.לקרוא...:)
הוספת תגובה
 נושא: דרבן-פורט אליזבת
דרבן-פורט אליזבת יום שני 20 אוגוסט 2007 13:29
 לא מחובר 
איך נוסעים מדרבן לפורט אליזבת ברכב שכור ? כמה זמן נסיעה ? יש דברים לראות בדרך או שלוותר ולקחת טיסה (אין בעיה תקציבית ). אנחנו רוצים לבקר בהרי דרקנסברג אז אם יש דרך ליסוע ישירות משם אז גם אפשר. תודה תודה
הוספת תגובה
 נושא: טיסות אוגנדה -> טנזניה
טיסות אוגנדה -> טנזניה יום שני 20 אוגוסט 2007 11:16
 לא מחובר 
אילו חברות\אתרי אינטרנט מומלצים לטיסות מאוגנדה לטנזניה(זנזיבר) מה סדר גודל המחירים וכמה זמן מראש מומלץ להזמין?
הוספת תגובה
 נושא: ספארי בדרום אפריקה
ספארי בדרום אפריקה שבת 18 אוגוסט 2007 15:53
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני נוסעת לדרום אפריקה ומחפשת ספארי חליפי לספארי בקרוגר. אני לא בטוחה שיהיה לי זמן להגיע עד לשם. האם יש למישהו הצעות שיכולות להוות תחליף הולם?
הוספת תגובה
 נושא: 4X4 for sale
4X4 for sale שבת 18 אוגוסט 2007 13:48
 safnir safnir לא מחובר safnir  משתמש מתחיל 40 הודעות עד כה
Hi there, If you are looking for a 4WD vehicle we have a suggestion for you - We want to sell our Toyota Land Cruiser, ready for travelling in Zambia or norther For more details - safnir@hotmail.com :) asaf and gabi
הוספת תגובה
 נושא: טיול למצרים בחנוכה-באיזה אופן?
טיול למצרים בחנוכה-באיזה אופן? שבת 18 אוגוסט 2007 08:46
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנו זוג שרוצה להגיע לבקר באיזור הפירמידות בקהיר וכן באיזור אסואן קברי המלכים, המוזיאונים וכו`. הבעיה העיקרית העומדת בפנינו זו בהעיה הטחונית ( בכל זאת מצרים ואזרחיה נשארו עוינים למרות ``השלום``). מהי הדרך הבטוחה? האם עדיף נסיעה או טיסה? האם עדיף מאורגן? שמעתי על חברת ``מצדה`` שמוציאה טיולים יש למשהו נסיון עם החברה? משהו חושב על טיול כזה בתקופת חופשת חנוכה? תודה מראש על כל אינפורמציה.
הוספת תגובה
 נושא: אתיופיה - תשלום מראש לסוכנות מקומית
אתיופיה - תשלום מראש לסוכנות מקומית יום שישי 17 אוגוסט 2007 18:31
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם! סגרנו על מחיר עבור טיול בצפון ודרום אתיופיה בסוכנות טיולים מקומית בשם גרין לנד.הבעיה היא שהם מבקשים תשלום מראש(העברה בנקאית). אנו חוששים קצת מהעניין.אולי למישהו היה ניסיון עם החברה הזאת? נשמח לכל עצה! דוד
הוספת תגובה
 נושא: שכירת רכב במדגסקר
שכירת רכב במדגסקר יום חמישי 16 אוגוסט 2007 21:23
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנחנו מתכוונים לצאת לטיול במדגסקר במשך החגים ולשכור רכב לנסיעה מטנה לכיוון טולירה והשמורות שבסביבה. איזה רכב כדאי לשכור? האם רכב 4X4 קטן מספיק או שכדאי לשכור 4X4 גדול? מה עלות הדלק והאם יש תחנות דלק בדרך?
הוספת תגובה
 נושא: חברת sa airlines
חברת sa airlines יום חמישי 16 אוגוסט 2007 16:27
 לא מחובר 
האם בטוח להזמין דרך האינטרנט טיסה בחברת sa airlines ?
הוספת תגובה
 נושא: איך מגיעים למושי משדה תעופה קילימנגרו?
איך מגיעים למושי משדה תעופה קילימנגרו? יום רביעי 15 אוגוסט 2007 14:39
yoninevo לא מחובר yoninevo  משתמש מתחיל
וכמה זמן נסיעה?
הוספת תגובה
 נושא: מישהו מכיר מלון ras באדיס?
מישהו מכיר מלון ras באדיס? יום רביעי 15 אוגוסט 2007 13:26
einathall לא מחובר einathall
הזמנו את מלון ras באדיס למלניום. לא רצינו להיות על פיאצה אבל בקרבת מקום. מישהו מכיר את המלון הזה? בלונלי פלנט כתוב שזה ``מלון ממשלתי`` - זה לא נשמע הכי מבטיח. יש למישהו מידע שיוכל לחלוק אותו? תודה - תודה
הוספת תגובה
 נושא: Arusha Center Inn - מישהו מכיר?
Arusha Center Inn - מישהו מכיר? יום רביעי 15 אוגוסט 2007 12:27
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המלון הזה בארושה? - Arusha Center Inn אנחנו אמורים לשהות שם לפני ואחרי הטיול ורצינו לוודא שמדובר במקום סביר (נקי יחסית + מקלחות מסודרות בחדרים). תודה! אפרת
הוספת תגובה
 נושא: דרושים מרצים - למטייל מודיעין
דרושים מרצים - למטייל מודיעין יום רביעי 15 אוגוסט 2007 10:03
 איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1171 הודעות עד כה

חזרתם מטיול ? אתם לא יכולים להפסיק לדבר עליו?

בואו לספר לאלו שבאמת רוצים לשמוע (:

לסניף החדש, למטייל מודיעין דרושים/דרושות מרצים/מרצות לכל היעדים.

פרטים נא לשלוח למייל של אבי

הוספת תגובה
 נושא: פרטים על אטרקציות בסיישל
פרטים על אטרקציות בסיישל יום שלישי 14 אוגוסט 2007 22:08
Anonymous  משתמש לא מוכר
לכמה זמן מומלץ לסוע לסיישל? מה האטרקציות שיש שם? מה אפשרויות הבילוי בערבים?
הוספת תגובה
 נושא: יוקר מחייה בסיישל
יוקר מחייה בסיישל יום שלישי 14 אוגוסט 2007 22:02
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מתכננת לסוע לסיישל בסוף ספטמבר. אשמח לקבל פרטים על יוקר המחייה שם? האם המטבע הינו יורו? ביום יום יקר (תחבורה ציבורית, מים מנרליים, כניסות לאתרים)?
הוספת תגובה
 נושא: מרוקו - ויזה ומעבר מספרד דרך גיברלטר
מרוקו - ויזה ומעבר מספרד דרך גיברלטר יום שלישי 14 אוגוסט 2007 14:47
gilros לא מחובר gilros  משתמש מתחיל
שלום לכולם! חיפשתי ללא הצלחה מידע בנושא. באוקטובר הקרוב אני מתכנן טיול קצר לדרום ספרד, ותכננתי לעבור למרוקו דרך גיברלטר למספר ימים. אני בעל דרכון ישראלי, וניסיתי לברר לגבי ויזה עם מספר חברות נסיעה בארץ. הן גרמו לי להבין כי הויזה אותה ניתן להנפיק דרך ישראל היא רלוונטית רק לשדה התעופה, ולא למעבר ימי. האם הדרך היחידה באמת לקבל ויזה שתאפשר מעבר מגיברלטר היא פניה לשגרירות מרוקו בספרד? האם מישהו מכיר דרך כל שהיא לקבל אישור שכזה כבר מישראל? תודה מראש על העזרה. גיל
הוספת תגובה
 נושא: טיולים מאורגנים
טיולים מאורגנים יום שלישי 14 אוגוסט 2007 13:39
 לא מחובר 
שלום לקוראים! אימי נסעה למרוקו לטיול שורשים לאחר 43 שנה שלא הייתה שם בטיול עצמו היא הייתה במספר ערים שונות במרוקו ובטיול עצמו נתנו לה גם הרבה זמן לחפש את ביתה ואת שכונתה אימי נסעה עם שתי אחיותיה ונהנתה מכל רגע איסתא שבאחת מהאטרקציות שלה-טיולים מאורגנים נותנים את כל החופש שאתה צריך בטיול שורשים שכזה ממליץ בחום לנוסע למרוקו לפי מה ששמעתי והבנתי
הוספת תגובה
 נושא: אפריקה מדהימה
אפריקה מדהימה יום שלישי 14 אוגוסט 2007 12:20
 לא מחובר 
תשמעו בדקתי כל מיני חבילות לאפריקה. עכשיו זה לא כמו פעם הטיסות הרבה יותר נוחות!! הטיסות ישירות כמו שאף פעם לא היה!!!
הוספת תגובה
 נושא: שותפים לטנזניה 12/9
שותפים לטנזניה 12/9 יום שלישי 14 אוגוסט 2007 12:03
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם! חיפשנו במדור ``מחפשים שותפים`` ולא מצאנו, אז אנו פונים ישירות דרך הפורום: אנחנו זוג (בני 30) מת``א. טסים לטנזניה ב-12/9, ומתכננים לצאת לספארי של כ-9 ימים למחרת היום, ב-13/9. יש לנו אחלה מסלול שתכננו עם סבסטיאן (לינה בעיקר בלודג`ים), ויש נכונות מצדו להפחית עלויות באופן משמעותי אם יצטרף אלינו זוג נוסף, לספארי כולו או לחלק מהימים. מי שמעוניין, מוזמן ליצור איתי קשר במייל: cohenefrat@hotmail.com להשתמע!
הוספת תגובה
 נושא: קילימנג`רו!!
קילימנג`רו!! יום שלישי 14 אוגוסט 2007 10:46
michalpeleg לא מחובר michalpeleg  משתמש מתחיל
למישהו יש מושג לגבי מחירים עדכניים לטיפוס על הקילימנג`רו? הבנתי שמחירי הכניסה לשמורות בכל טנזניה עלו בטירוף, וכיום, הדיל הכי זול שמצאנו הוא 1000$ לאדם לטיפוס. (כשב-101 טיפים כולם דיווחו על 700$). בנוסף, מישהו מכיר חברה מומלצת (ולא יקרה) לטיפוס? האם כדאי לסגור כבר מהארץ עם חברה, או להגיע לשם ולברר? תודה!!
הוספת תגובה
 נושא: תקופת הרמאדאן ואוקטובר בכלל
תקופת הרמאדאן ואוקטובר בכלל יום שלישי 14 אוגוסט 2007 00:51
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום, אשמח לקבל פרטים לגבי ההתנהלות בחודש הרמאדאן באיזור טנזניה-קניה: ראשית, מהם התאריכים השנה? זכור לי ששמעתי שקשה להשיג מזון בתקופה זו כי כל המסעדות סגורות. השאלה היא האם זה כך בכל המזרח? רק בזנזיבר? או שדוקא שם העניינים כרגיל.... מה בנוגע להגירת בעלי החיים בתקופה זו? איפה ניתן לראות יותר בקניה או טנזניה? המון תודה!
הוספת תגובה
 נושא: להגיע לקייפטאון לבד
להגיע לקייפטאון לבד יום שני 13 אוגוסט 2007 23:16
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי! מעונינת לדעת אם בטוח לבחורה להגיע לקייפטאון לבד? האם קל להכיר בה חבר`ה להמשך מסלול ``נתיב הגנים``? ואם מישהו מיכם יוצא לדר` אפריקה בסוף אוגוסט- תחילת ספטמבר אשמח אם תהיו בקשר.
הוספת תגובה
 נושא: טרוולרס
טרוולרס יום שני 13 אוגוסט 2007 20:22
רותם מ לא מחובר רותם מ  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
אני נוסעת לקניה ונימיביה, אני 95% בספארי ובשמורות. שווה לקחת קצת טרוולרס? (טרוואל צק`ס), ואם כן איזה סוג הכי כדאי לקחת, הכי מוכר שם?
הוספת תגובה
 נושא: דרכי הגעה - כמה בירורים
דרכי הגעה - כמה בירורים יום ראשון 12 אוגוסט 2007 22:08
shiran_kfir לא מחובר shiran_kfir  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
1 - האם יש דרך הגעה מנאויישה ללאמו (שצפונית למומבסה) - אם כן מהי? עלות? תדירות? ( בלי לעבור בניירובי). 2 - אם חייבים לעבור בניירובי מה הדרך ההגעה מניירובי ללאמו ( בלי לעבור במומבסה). 3 - אם חייבים לעבור במומבסה מהי הדרך מניירובי למומבסה - עליות? תדירות וזמן הגעה? 4 - ואם יש דרך הגעה ממומבסה למושי ( שבטנזניה)?
הוספת תגובה
 נושא: טיול למרוקו בתקופת הרמאדן
טיול למרוקו בתקופת הרמאדן יום ראשון 12 אוגוסט 2007 21:15
taliapl לא מחובר taliapl  משתמש מתחיל
אני ובן זוגי מעוניינים לטייל במרוקו במהלך חודש הרמאדן. סוכנויות הנסיעות ואנשים שטיילו במרוקו במהלך תקופה זו חלוקים בדעתם בנוגע למידת ההשפעה של צום זה על ההנאה שניתן להפיק מהטיול. קרי, חנויות ומסעדות שסגורות במהלך היום. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות האם כדאי לסוע בתקופה זו וההשפעה של החג היא מזערית או שלא.... תודה רבה !!! טלי
הוספת תגובה
 נושא: למכירה מדריך בראט לאוגנדה
למכירה מדריך בראט לאוגנדה יום ראשון 12 אוגוסט 2007 12:19
yoavgefen לא מחובר yoavgefen
חזרנו מאוגנדה אחרי חודש מהנה, רכשנו את מדריך בראט המצויין והעדכני ביותר (2007) למדינה זו. נשמח למסור אותו לנוסעים ליעד. (עלות 100 ש``ח, 488 עמוד). בנוסף נחלק שלל טיפים סופר חשובים על טיול במדינה, כי כל מה שתקראו לא שווה לעדות שמיעה של מטיילים מנוסים שכמונו. למי שמעוניין אנא צרו קשר בטלפון 050-9336963 ליואב , או במייל.
הוספת תגובה
 נושא: מחפש עבודה באפריקה
מחפש עבודה באפריקה יום שישי 10 אוגוסט 2007 22:14
moshezaguri84 לא מחובר moshezaguri84
אני מעונין בעבודה באפריקה אם מישהו מכיר עדיפות למשהו בחקלאות
הוספת תגובה
 נושא: ספארי בטנזניה
ספארי בטנזניה יום שישי 10 אוגוסט 2007 14:15
eyalros1 לא מחובר eyalros1  משתמש מתחיל
האם מישהוא מכיר את המדריך Joseph Bumi Msuya ? ראיתי המלצה אחת עליו בפורום אבל לא מעבר. תודה רבה
הוספת תגובה
 נושא: מרץ -אפריל בדרא``פ?
מרץ -אפריל בדרא``פ? יום שישי 10 אוגוסט 2007 10:56
lilach30 לא מחובר lilach30  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
רציתי לדעת האם אלו תאריכים טובים לטיול של חודש בדרא``פ - מסוף מרץ עד סוף אפריל , עם ילדים...
הוספת תגובה
עמודים (48): [ «    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16    »]

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר