כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » יעדי טיול » אפריקה
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: אפריקה
 נושא: דרושים מתנדבים באפריקה
דרושים מתנדבים באפריקה שבת 31 מרץ 2007 10:20
 גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4760 הודעות עד כה
שלום לכולם :)

מדי שבוע אנחנו מפרסמים בפורום מתנדבים מודעות דרושים לפרוייקטים חדשים מהשבוע האחרון. על-מנת לסייע למי שרוצה לשלב בטיולו גם תקופת התנדבות, אנחנו מביאים את העידכונים גם כאן.

אז הנה הפרויקטים מהשבוע האחרון:

אסיה
  • העצמת נשים בנפאל
  • הוראת מחשבים בנפאל
  • איכות סביבה ויעור בדרום הודו
  • עיצוב ואדריכלות בפרוייקט שיקום נוער בהודו (בחינם)
  • הוראה בהודו (בחינם)
  • שיקום קהילתי בקמבודיה
  • הוראת אנגלית ושיקום קהילתי בדרום הודו
  • הקמת אתר אינטרנט לאירגון איכות סביבה ובריאות אלטרנטיבית בקמבודיה (בחינם)
  • הוראת אנגלית וחקלאות ביפן (בחינם)

אפריקה
  • הוראת והדרכה בקניה (בחינם)
  • פרוייקט בניה ושימור בגאנה
  • הוראה בדרום אפריקה (בחינם)
  • מניעת איידס בגאנה
  • בית יתומים והוראה בקניה
  • בית יתומים בגאנה
  • איכות סביבה ויעור בקמרון (בחינם)
  • הוראת מחשבים בקמרון

דרום ומרכז אמריקה
  • שיקום קהילתי ופיתוח עיסקי בגוואטמלה
  • סיוע לאנשים במצוקה בבואנוס איירס, ארגנטינה
  • שיקום עצירות בגוואטמלה
  • בנייה של מרכז לנוער בברזיל (בחינם)

פרטים נוספים על התנדבות ניתן למצוא בפורום ``מתנדבים בעולם``.

התנדבות מצויינת וטיול מהנה לכולם :)
הוספת תגובה
 נושא: visa to zambia
visa to zambia יום שישי 30 מרץ 2007 16:59
Anonymous  משתמש לא מוכר
there have been some changes by the zambian immigration concerning visa for israel passport holders so be aware that the visas to zambia issued by the British embassy ARE NOT EXCEPTED the zambia immigration are strictly demanding to apply for visa in advance by filling the form attached and submitting it to them in zambia and then the visa will wait at the port of entry I`m currently trying to set up arrangement so travlers can fill the form in israel and I will submit on their behalf in zambia will advise soon on the forum Muzu
הוספת תגובה
 נושא: זנזיבר - תכנסו בבקשה...
זנזיבר - תכנסו בבקשה... יום שישי 30 מרץ 2007 11:04
kerenm78 לא מחובר kerenm78
שלום לכולם, אני שוקלת לטוס לזנזיבר באמצע מאי. האם עונה זאת היא טובה? האם זהו מקום בשביל בחורה לבד? האם המחייה שם יקרה? אשמח אם תענו לי בהקדם... חג שמח! קרן
הוספת תגובה
 נושא: טיסה לטנזניה
טיסה לטנזניה יום חמישי 29 מרץ 2007 23:03
תל אביבי לא מחובר תל אביבי  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
היי עירית הטיסות היום לכיון מזרח אפריקה מתבצעות רק עם האתיופים, טיסה לאדיס וקונקשיין לטנזניה{דאר-א-סלאם} אם אתם קבוצה של 10 אנשים אז האתיופים נותנים הנחה על הכרטיס, מתחת מחיר מלא,, לגבי עלות מחירים איני יודע אני פשוט על הקו לקניה והמחיר הוא 840$ כך שנראה לי שאין הבדל גדול. בברכת נסיעה טובה ובטוחה
הוספת תגובה
 נושא: כסף במצרים
כסף במצרים יום שלישי 27 מרץ 2007 23:35
adi200 לא מחובר adi200  משתמש בינוני 127 הודעות עד כה
שלום לכולם רציתי לשאול מעל איזה סכום כסף אני צריך להצהיר.
הוספת תגובה
 נושא: טיולי יום
טיולי יום יום שני 26 מרץ 2007 17:03
Anonymous  משתמש לא מוכר
אם אני נוחת בארושה ביום רביעי ורוצה להתאקלם קצת ולטייל טיפה באיזור ולהתחיל ספארי רק ביום ראשון שאחריו - יש איזו אטראקציה נחמדה באיזור ליום טיול בודד? או יום טיול באופניים? תודה רבה לכל העונים!
הוספת תגובה
 נושא: מצרים ב-4 ימים
מצרים ב-4 ימים יום ראשון 25 מרץ 2007 22:50
ozgab לא מחובר ozgab  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
שלום לפורום! יש לי ארבעה ימים להיות במצרים. א.רציתי לדעת אם זה מפחיד? או שאפשר להסתובב בבטחה-גם מבחינת איום עקב היותי ישראלי, וגם פשע ``רגיל`` (אפשר להסתובב עם מצלמה וכד`)? ב. האם אפשר מעבר לקהיר להספיק לראות גם את לוקסור ואת הפירמידות של סקארה וממפיס? תודה מראש, קבוק
הוספת תגובה
 נושא: תודה על הסבלנות!
תודה על הסבלנות! יום ראשון 25 מרץ 2007 18:57
Anonymous  משתמש לא מוכר

עקב עבודות פיתוח ושדרוג האתר, ייתכן וחשתם באיטיות בגלישה באתר. אנו פועלים לשפר את מהירות הגלישה בהקדם האפשרי.
אנו מתנצלים על חוסר הנוחות ומודים לכם על הסבלנות!

צוות למטייל ברשת.

הוספת תגובה
 נושא: 4x4 for sale in joburg
4x4 for sale in joburg יום שישי 23 מרץ 2007 11:10
dadontz לא מחובר dadontz  משתמש מתחיל
Land Cruiser 4x4 3F 88’ for sale now in jo`burg -pretoria Full camping equipment Bed built inside with big good mattress and cabins beneath. Roof rack with 2 wheels spares, hi lift, 10 cylinder gas stove, 2x 20L fuel jerry can. 2 fuel tanks, 2 batteries, 35L water jerry can, electric cool box, table, 2 chairs, cooking set for 4 people, compressor, recharge light, tools, bull bar, tow bar. Lots of extra, spare parts and accessories. The car is in a very good condition, last month had a Engine overall. For more details contact number: Yishai: +27 072-1232617 or yishaid@gmail.com

forum_getfile/id-1366/private-0
הוספת תגובה
 נושא: הצלת ילדים חולי סרטן
הצלת ילדים חולי סרטן יום רביעי 21 מרץ 2007 16:45
Anonymous  משתמש לא מוכר
דרושים מתנדבים לאורות של אמת בסיוע לילדים חולי סרטן עמותת אורות של אמת הינו מרכז התנדבותי המסייע בהצלת חייהם של ילדים חולי סרטן אנו מבקשים מתנדבים מקסימים המעוניינים לעזור לילדים במאבק הקשה במחלה ולהעניק להם תקווה חדשה לשמח לתמוך טלפון: 03 5372854 פקס: 0778850450 איש קשר: תפארת
אורות של אמת
הוספת תגובה
 נושא: שבועיים באפריקה
שבועיים באפריקה יום רביעי 21 מרץ 2007 11:05
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם, אנחנו מעוניינים לערוך טיול של עד שבועיים באפריקה. ראיתי המלצות לשבוע ספארי ושבוע זנזיבר שנשמע נהדר אבל השאלה היא האם מועד הנסיעה שלנו (מחצית יולי בערך) מתאים. מחיפוש קצר לגבי השמורות לא נראה לי שזה זמן טוב לבקר בהן.. מה דעתכם?
הוספת תגובה
 נושא: ירח דבר באוקטובר
ירח דבר באוקטובר יום שלישי 20 מרץ 2007 23:30
mlyregtum לא מחובר mlyregtum  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
שלום לכולם רצינו לברר פרטים על אפשרויות לירח דבש בקניה / טסמיניה/ זנזיבר לשבועיים-שלושה מהו סדר גודל של תקציב בסולם של מתכלבים + תודה
הוספת תגובה
 נושא: דרושים מתנדבים באפריקה
דרושים מתנדבים באפריקה יום שלישי 20 מרץ 2007 11:54
 גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4760 הודעות עד כה
שלום לכולם :)

מדי שבוע אנחנו מפרסמים בפורום מתנדבים מודעות דרושים לפרוייקטים חדשים מהשבוע האחרון. על-מנת לסייע למי שרוצה לשלב בטיולו גם תקופת התנדבות, אנחנו מביאים את העידכונים גם כאן.

אז הנה הפרויקטים מהשבוע האחרון:

אסיה
  • הוראת אנגלית בחברה שבטית בהודו
  • הקמת פרוייקט מולטימדיה (צילום, וידאו, עיצוב גרפי) לתיעוד חברה שבטית במונגוליה

אפריקה
  • הוראת מחשבים בקמרון (בחינם)
  • טיפול בבעלי חיים (אריות, פילים, קופים) בקניה
  • בית יתומים בטנזניה
  • הוראה בבית יתומים של אירגון להעצמת נשים בטנזניה (בחינם)
  • חקלאות ובניית מערך מזון ברואנדה (בחינם)

דרום ומרכז אמריקה
  • הוראת אנגלית בניקרגוואה
  • איכות סביבה בבוליביה (בחינם)
  • בתי יתומים בפרו
  • מתאם מתנדבים ומגייס תרומות לאירגון בגוואטמלה (בחינם)
  • מתאם מתנדבים ומגייס תרומות לאירגון בונצוואלה (בחינם)
  • בריאות ורפואה בהונדורס

פרטים נוספים על התנדבות ניתן למצוא בפורום ``מתנדבים בעולם``.

התנדבות מצויינת וטיול מהנה לכולם :)
הוספת תגובה
 נושא: ממחר (כנראה) שביתה בנתב``ג
ממחר (כנראה) שביתה בנתב``ג יום שלישי 20 מרץ 2007 11:03
 עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4146 הודעות עד כה
לתשומת לב הממריאים והנוחתים.
מסתמן: ממחר שביתה כללית במשק
הוספת תגובה
 נושא: קהילות יהודיות מיוחדות
קהילות יהודיות מיוחדות יום שני 19 מרץ 2007 18:18
nahonsh לא מחובר nahonsh  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
צוות צילום בראשותו של העיתונאי איתי רפופורט (ערוץ 1, 2) יוצא בקרוב בפרויקט מיוחד לתיעוד קהילות יהדיות ייחודיות בעולם. הסדרה הוזמנה על ידי הרשות השנייה לרגל חגיגות 60 שנה למדינת ישראל. בחודש מאי הקרוב עתיד להיות מצולם פרק הפיילוט של הסדרה ואנו מחפשים אחר קהילות יהודיות מרתקות וייחודיות, ראשית בצפון אמריקה (כרגע ארצות הברית ורצוי בחוף המזרחי) ואח``כ ביתר מדינות ואזורי העולם. נשמח באם תוכלו לסייע לנו במשימה זו, כמטיילים וכמדריכים ברחבי העולם בכל פינה נידחת, למצוא קהילות מיוחדות, כגון אותה קבוצת יהודים אשר החליטה להקים יישוב כפרי קיבוצי בראש הר במדינת מיין או להתפלל ביום שבת בכנסייה בניו יורק. אנו מחפשים תופעות ייחודיות, בני אדם מעניינים המשקפים דרך חיים מסויימת ועם זאת מגדירים עצמם כיהודים לכל דבר, ללא התלבטות או חשש. אם יש לכם מידע בנושא נשמח אם תוכלו לכתוב למייל שלי. בתודה מראש, שמואל נהון תחקירן ראשי - ``היהודים`` *** שימו לב, זו הודעה קופצת ולכן נבקש לא לשרשר אליה. לתגובות אנא פנו לכותב ההודעה במייל המצויין. תודה, צוות למטייל ברשת ***
הוספת תגובה
 נושא: סוויזלד בדרא``פ
סוויזלד בדרא``פ יום שני 19 מרץ 2007 15:38
bar_z_ לא מחובר bar_z_
שלום לכולם - אני מתכנן טיול לדראפ בספטמבר חשבתי לעבור מדרבן לכיוון פארק קרוגר דרך סוויזלנד. האם מישהו יודע באיזו עיר כדאי לבקר שם?
הוספת תגובה
 נושא: זימבבואה - קריסתה של פנינה
זימבבואה - קריסתה של פנינה יום ראשון 18 מרץ 2007 15:15
אחת המדינות היפות באזור, פשוט הולכת ונהרסת בגלל טיפשות של פוליטיקאים.
מיליונים ברחו מזימבבואה - ואלה שנותרו בק
הוספת תגובה
 נושא: Land Cruiser in joburg
Land Cruiser in joburg יום שישי 16 מרץ 2007 11:47
dadontz לא מחובר dadontz  משתמש מתחיל
Toyota land Cruiser 88` for sale in Johannesburg around march, with lots of extras, ready for traveling. bed inside, 2 battery’s, 2 fule tanks, roof rack, hi lift, 2 spare weals,2 20L fule jerrycan,35Lwater jerry can and lots of spear parts. Excellent condition. Engine overall. For details contact us by email

forum_getfile/id-1425/private-0
הוספת תגובה
 נושא: Tanzania in the summer
Tanzania in the summer יום שישי 16 מרץ 2007 04:02
yoavile2006 לא מחובר yoavile2006
we r planing a3 weeks self drive safari in tanznia this summer. did any body drive the road from the north of the serengeti to lake natron via loliondo and wasso? is it safe ? any recomendations? i`ll be happy to get any info,thank you
הוספת תגובה
 נושא: 4x4 For Sale, Johannesburg
4x4 For Sale, Johannesburg יום חמישי 15 מרץ 2007 19:05
ierner לא מחובר ierner  משתמש מתחיל
yebo! we are selling our Nissan Patrol, double cabina pickup, 1992 V6 3000cc. The car is ready for africa; with roof top tent (see attched photo), water tanks, jerrycans, storage box, tools, spare parts, gas tank & stove and much more. the car is in very good condition, we were very happy with it during the 5 months we used it. we plan to be in Johannesburg in about a week ~20.3.2007 so if youre interested, please contact itai, totach@gmail.com

forum_getfile/id-1439/private-0
הוספת תגובה
 נושא: האם מישהו יודע מהו נתיב הפנ
האם מישהו יודע מהו נתיב הפנ יום חמישי 15 מרץ 2007 13:59
bar_z_ לא מחובר bar_z_
מבקשת לדעת מהו נתיב הפנורמה, מה יש לראות שם, כמה זמן נדרש לטייל שם? האם אפשר לוותר או שלא כדאי להחמיץ? תודה
הוספת תגובה
 נושא: פסח במזרח אפריקה
פסח במזרח אפריקה יום שלישי 13 מרץ 2007 22:34
 Gili Gili לא מחובר Gili  משתמש פעיל 213 הודעות עד כה
שלומות לכל, האם מישהו יודע משהו על סדר פסח כלשהו במזרח אפריקה? עדיפות לטנזניה/ קניה, וכן, קראתי את ההודעה המפתה אודות זנזיבר... תודה, גילי
הוספת תגובה
 נושא: כתבה: מצרים-המוזיאון הגדול
כתבה: מצרים-המוזיאון הגדול יום שלישי 13 מרץ 2007 17:15
המוזיאון הגדול של מצרים, שבנייתו טרם החלה, אך תהליך בנייתו מסקרן לא פחות מתוצאה הסופית.
כיאה לפרעונים
הוספת תגובה
 נושא: דרושה עזרה בביצוע מחקר
דרושה עזרה בביצוע מחקר יום שלישי 13 מרץ 2007 16:08
yaeliz לא מחובר yaeliz  משתמש מתחיל
שלום רב, שמי יעל ואני סטודנטית לתואר שני בחוג לגיאוגרפיה ולימודי סביבה באוניברסיטת חיפה. אני עורכת מחקר על דפוסי רכישת מזכרות של תיירים ישראלים בחו``ל. לצורך המחקר אני אוספת שאלונים מתיירים ישראלים אשר ביקרו בחו``ל לפחות פעמיים ושמאז הנסיעה הראשונה שלהם עברו לפחות שלוש שנים. השאלון הוא קצר וקל למילוי. במידה ואינכם יכולים לקרוא את הכתב העברי, יש לשנות את הקידוד ל (Unicode UTF-8) על ידי לחיצה על המקש השמאלי בעכבר ובחירה באפשרות ``קידוד`` (encoding) ואז בחירה ב`` Unicode UTF-8``. כמו כן, מומלץ להגדיל את החלון של השאלון. לכניסה לשאלון לחצו על הקישור הבא:
http://www.surveymonkey.com/s.asp?u=871473463861 תודה רבה על עזרתכם. יעל
קישור לשאלון
הוספת תגובה
 נושא: קניית ספר יד שניה- 2
קניית ספר יד שניה- 2 יום שלישי 13 מרץ 2007 14:23
hagar132 לא מחובר hagar132
זה המייל שלי...
הוספת תגובה
 נושא: קניית ספר יד שניה
קניית ספר יד שניה יום שלישי 13 מרץ 2007 14:21
hagar132 לא מחובר hagar132
שלום לכולם. למי שיש ספר של לונלי פלנט על אפריקה שהוא כבר לא צריך, אני אשמח לקנות..... אפשר לפנות אלי למייל. תודה ויום טוב
הוספת תגובה
 נושא: Swazi Xtreem - Eco Challeng
Swazi Xtreem - Eco Challeng יום שני 12 מרץ 2007 14:01
Anonymous  משתמש לא מוכר
For the extremists among u, The Swazi Xtreme, an Xtreem adventure race, is happening in Swaziland on the weekend of the 1st of May. It is for serious people only, u need to get equipped and organised with vehicles and seconds (support team). I can send more details if anyone is interesting yael@realnet.co.sz the race included: hiking, cycling, canoe, swimming, jumps, Snapling…and lots more. The Pro race is 250km non-stop, the entry –level has 3 days with 60km a day. G’day Yael Swaziland
הוספת תגובה
 נושא: ליל הסדר בזנזיבר!!!
ליל הסדר בזנזיבר!!! יום שני 12 מרץ 2007 13:28
Anonymous  משתמש לא מוכר
חברים יקרים, מה יותר נכון מלחגוג את חג החירות בזנזיבר? בקיצור, לכל מטיילי אפריקה ובעיקר טנזניה- אופז נמצא בחוף KENDWA בצפון זנזיבר ומזמין כל יהודי כשר ולא כשר לסדר פסח על החוף. הסדר כולל ארוחת ערב (שכל אחד מכם מוזמן לסייע בהכנתה)- העלות תהיה סמלית- רק לכיסוי ההוצאות. מי מכם שמעוניים, יכול ליצור קשר עם אופז בטלפון: 00255773527803 או עם לביאה בטלפון: 00254733949337 ובאימייל המצויין למעלה. אם אתם יוצרים קשר באימייל- תרשמו בכותרת ``סדר פסח`` כדי שנוכל לזהות אתכם.
הוספת תגובה
 נושא: טיול ספונטני במרוקו, אפשרי?
טיול ספונטני במרוקו, אפשרי? יום ראשון 11 מרץ 2007 17:54
Anonymous  משתמש לא מוכר
אהלן, אשתי ואני יוצאים לטיול עצמאי עם רכב במרוקו בפסח. רק עשינו הזמנות למלון במרקש כי אחרי מרקש אנחנו שוכרים את הרכב ואת השאר רצינו להזמין באופן ספונטני, על המקום כשנגיע לכל תחנה בטיול. רצינו לדעת אם לדעתכם זה יהיה אפשרי להזמין דברים במקום ולא מראש, אנו שואלים כי במרקש היה קשה להזמין מלון לפסח גם שלושה שבועות מראש. הדברים שנרצה להזמין ספונטנית הם: 1) מלונות בערים: טנג`יר, אסילה, טאטואן ושפשוואן 2) רכבת קזבלנקה->מרקש ביום ההגעה, רכבת (לילה) מרקש->טנג`יר, רכבת (לילה) טנג`יר -> קזבלנקה. נראה לכם אפשרי?
הוספת תגובה
 נושא: טיול אופנועים בהרי האטלס
טיול אופנועים בהרי האטלס יום ראשון 11 מרץ 2007 16:50
yoni8c לא מחובר yoni8c
אני מעוניין לצאת לטיול אופנועים של חודש-חודשים בהרי האטלס-מרוקו, בקיץ הקרוב. אני רוצה לשכור אופנוע במרוקו ולבחור בעצמי את המסלול (אני לא מכיר טיול קבוצות כזה). אם מישהו עשה או מכיר מישהו שעשה טיול כזה/דומה מוזמן להגיב ולתת עצות...
הוספת תגובה
 נושא: כתבה מצולמת-גורילות בקונגו
כתבה מצולמת-גורילות בקונגו יום ראשון 11 מרץ 2007 08:37
הוספת תגובה
 נושא: טיסה ישירה לטוניס לז`רבה
טיסה ישירה לטוניס לז`רבה יום שישי 09 מרץ 2007 12:22
jhhob לא מחובר jhhob  משתמש מתחיל
יש סבירות ממשית לטיסה ישירה לטוניס בחודש מאי חיים דמרי 0544340050
הוספת תגובה
 נושא: דרום אפריקה ביוני
דרום אפריקה ביוני יום רביעי 07 מרץ 2007 19:38
shaharbas לא מחובר shaharbas  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים לטייל בדרום אפריקה במאי יוני בדרך למדגסקר והבנו שביוני יורד גשם כמה הוא מפריע? כמה זמן צריך בשביל לטייל בשמורת קרוגר בצפון? אם מישהו יודע לעזור אז תודה.
הוספת תגובה
 נושא: מאירופה לאפריקה
מאירופה לאפריקה יום רביעי 07 מרץ 2007 17:29
liatant1 לא מחובר liatant1  משתמש מתחיל
שלום, אנחנו חושבים להגיע מאירופה לאפריקה ללא טיסות. יש למישהו מידע בנושא? (יש לנו רק דרכון ישראלי). נשמח לקבל כל מידע בנושא.
הוספת תגובה
 נושא: כשרות בקניה/טנזניה
כשרות בקניה/טנזניה יום רביעי 07 מרץ 2007 12:01
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום, יש לי שאלה לאנשים ``יראי שמים`` שעשו את הספארי, ובכלל טיול לאיזור קניה/טנזניה: איך הסתדרתם שם עם אוכל? אני יודע שאפשר להזמין צמחוני - אבל לגבי הכלים שמכינים איתם אוכל, מה האפשרויות העומדות בפני? בספארי רצוף של נגיד 10 ימים מה עשיתם בשבתות? האם צריך לשלם לנהג/מדריך גם על יום שלא מטיילים בו וישנים רק בלודג`? או לשלם רק על השהייה בספארי? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!
הוספת תגובה
 נושא: רכב למכירה במרץ בדראפ
רכב למכירה במרץ בדראפ יום שלישי 06 מרץ 2007 07:35
Anonymous  משתמש לא מוכר
למכירה טיוטה היילקס 4X4 שנת 91 2.4 טורבו דיזל, החל מחודש מרץ 2007 בדרום אפריקה. רכב במצב מכני מעולה, אידיאלי לקמפינג ומאובזר:כולל 2 מצברים, 2 גלגלי ספייר, ג`ריקן מים (50 ליטר), גגון, 2 ג`ריקנים סולר (40 ליטר), הגה כוח, סאן רוף. מחיר 7000 דולר אמריקאי. יש על מה לדבר. לפרטים נוספים ניתן לפנות למייל: ozreut@gmail.com.
forum_getfile/id-1404/private-0
הוספת תגובה
 נושא: כנסו תמונות שלי!!!!!!
כנסו תמונות שלי!!!!!! יום שני 05 מרץ 2007 09:17
Anonymous  משתמש לא מוכר
תילחצו על הקישור ותגיבו על התמונות שלי. זה ממש חשוב לי, כי אני רוצה להיות דוגמנית, ואני צריכה דעות. !lolve! קרן......
תילחצו פה
הוספת תגובה
 נושא: סיור הרים בקניה
סיור הרים בקניה יום ראשון 04 מרץ 2007 14:05
orenkraus1 לא מחובר orenkraus1  משתמש מתחיל
צ`רנגני הילס בקניה: האם מישהו מכיר ?? האם מישהו סייר שם ?? כמה זמן אני צריכה להקצות לסיור שם ?? האם יש למישהו או איפשהו מסלול מוכן אן משהו כזה ?? תודה רבה !!
הוספת תגובה
 נושא: פסח באתר למטייל
פסח באתר למטייל יום ראשון 04 מרץ 2007 13:25
Anonymous  משתמש לא מוכר

פסח באתר למטייל!

כולכם מוזמנים להכנס לספיישל פסח באתר- להתעדכן על סדרי פסח בעולם, לקרוא על אתרים מומלצים לפסח, על מקומות שיוציאו אתכם מעבדות לחירות, חטיפים לפסח ועוד.

אם יש לכם מידע נוסף על לילות סדר בעולם, אנא כתבו לנו למייל: adis@lametayel.co.il
בברכת חג שמח לכולנו

צוות למטייל ברשת
הוספת תגובה
 נושא: ירח דבש באוגוסט רעיונות?
ירח דבש באוגוסט רעיונות? יום ראשון 04 מרץ 2007 10:33
tahelistein1 לא מחובר tahelistein1
שלום אנחנו מתכננים ירח דבש של כשלושה וחצי שבועות בסביבות אוגוסט וזקוקים לעזרה.. חשבנו על זנזיבר, וחשבנו גם על מרוקו. אנחנו מחפשים משהו שילשב טיולים רגליים שקט ובסוף גם קצת סתלבט... מה דעתכם על היעדים מבחינת עונות השנה ומבחינת התאמה ל``משימה``? נשמח לכל עזרה
הוספת תגובה
עמודים (49): [ «    6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21    »]

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר