|
|
| בייביסיטר על המדרונות |
יום שישי 07 דצמבר 2007 01:05 |
|
shani2r |
36 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
מחפשת עבודה בתור נני על המדרונות, אם זה בחרמון ואם באירופה. יש לי נסיון של 5 שנים בטיפול בילדים בכל הגילאים, הן בתור בייביסיטר, הן בתור נני והן בתור אופר.
החל מסוף דצמבר אהיה באירופה כך שיהיה לי קל יותר להגיע במידה ואתם מעוניינים להיעזר בי שם. אני חוזרת בסוף ינואר ואהיה פנוייה החל מתאריך זה והלאה.
ניתן לפנות באימייל: לפרטים נוספים.
בתודה רבה מראש
שני
|
|
|
|
|
|
|
| המלצה על GALTUR |
יום רביעי 05 דצמבר 2007 22:46 |
|
ilyaros |
126 הודעות עד כה |
|
|
|
האם מישהו היה באתר? אנחנו קבוצה של גולשים מנוסים ואחת מתחילה. מעוניין בהמלצה על מלון נחמד. מה המרחק מGALTUR לISHGL
איך האווירה באתר? האם הוא מספיק לגולשים טובים.
תודה
איליה
|
|
|
|
|
|
|
| דיווח מהאתר Alpbach- בנות האקדמיה לסקי |
יום שלישי 04 דצמבר 2007 22:47 |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
אתמול בבוקר נסענו ל- Scheffau אך כהגענו האתר היה סגור בשל רוח חזקה ותנאים קשים לגלישה, לכן עברנו לקיצביל אך גם הוא היה סגור בשל תנאים קשים לבסוף הגענו ל- Hochfugen והיה לנו אימון מעולה מבחינת התנאים.
היום נסענו לאתר Alpbach בפעם הראשונה, ואכן מאוד התרשמנו, היה שלג טרי שלא הפסיק לרדת, ופאודר במסלולים, ניצלנו יום של שלג כמו זה לאימוני סלאלום בגייטיםעד הצהריים.
לקראת הצהריים התחזקה הרוח אך לא נהייה יותר קר מהבוקר.
באתר כרגע פתוחים שני צ'יירליפטס ושתי תחנות של גונדולה פתוחות.
מחר צפוי להיות מזג האוויר חמים יותר ושמש.
בנות האקדמיה לסקי
|
|
|
|
|
| מידע נוסף על אתר Brentonico |
יום שלישי 04 דצמבר 2007 18:04 |
|
מייקי |
107 הודעות עד כה |
|
|
|
אני מחפש לזוג חברים מתחילים דיל מתאים (וזול).
מצאתי בפרסום של PפXXX דיל לאתר Brentonico.
נראה שזה אתר קטנטן ועשוי להתאים למתחילים.
למישהו יש מידע נוסף על האתר ?
|
|
|
|
|
| מה עם מפגש הפורום? |
יום שלישי 04 דצמבר 2007 17:09 |
|
יפפ יפעת |
269 הודעות עד כה |
|
|
לא מתקיים השנה? כבר התרגלתי למסורת...
יפעת
|
|
|
|
|
| מרכז השלג בפ"ת |
יום שלישי 04 דצמבר 2007 14:19 |
|
Snow Storm |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
[COLOR=red][/COLOR]חנות ענקית לסקי וסנובורד !!!!!!!!!!!!!
איזור התעשייה פ"ת רחוב אינבר 7
|
|
|
|
|
| המלצה למדריך פרטי במיירהופן בתחילת פברואר |
יום שלישי 04 דצמבר 2007 14:05 |
|
mat_g |
152 הודעות עד כה |
|
|
|
זוגתי ואני נהיה במיירהופן בשבוע הראשון של פברואר. יש לה נסיון של 3 שבועות סקי (פרלל באדומים לאט ובזהירות) אני מתכנן לקחת לה הדרכה פרטית. בעקרון כמו תמיד אנחנו יכולים לנסות את מזלנו ו"להגריל" מדריך מביה"ס המקומי, אך אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצות לבי"ס מסוים או אפילו למדריך ספציפי. תודה.
|
|
|
|
|
| כך נראית מיירהופן העיירה ורכבל פנקן (גובה 650 מטר) |
יום שלישי 04 דצמבר 2007 13:35 |
 |
מסלול אדום |
1397 הודעות עד כה |
|
|
הקרדיט לבר על התמונות.
- מ.א.
 |
 |
| מיירהופן(גודל:6.72KB) | רכבל פנקן(גודל:8.55KB) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| עוד מעט קט סוגרים את היום והנה דיווח |
יום שני 03 דצמבר 2007 00:51 |
|
רינה -אקדמיה לסקי |
323 הודעות עד כה |
|
|
|
יום לא פנויה לכתבו בימים אלו היות והיא מוקפת בחבריה שהגיעו אתמול והיום.
אנסה למלא את מקומה - קצת קשה עם חוש ההומור שלה והרוגע.
היום הקבוצה התאמנה ב-SCHEFFAU השלג היה קשה ודחוס היה קר ושמש זרחה לה מבלבלת את כל היוצרות.
למחר צפוי שלג קל ומחרתיים שלג כבד.
|
|
|
|
|
| ביום חמישי הקרוב צפויה סופת שלג |
יום ראשון 02 דצמבר 2007 20:54 |
|
צוות שלג |
 |
|
|
|
פרטים בקרוב...
|
|
|
|
|
| סיכום השבוע שעבר ותחזית לשבוע הקרוב באלפים |
יום ראשון 02 דצמבר 2007 08:28 |
|
Last week was mostly fine but the weather is quickly becoming steadily less settled. Not everywhere was dry last week – Flachau in Austria reported 20cm of fresh snow on Tuesday. Many more Austrian resorts have opened this weekend leading to fresh tracks for many, even if the snow is a few days old. Snow depths remain very impressive for the time of year.
With low pressures tracking well to the north of the Alps, the forecast is for the heaviest snow to be confined to the northern areas of the Alps where 20 or 30cm falls will be typical. Favored areas will include many parts of the French Alps that have missed out on the record November dumps in Austria and Switzerland. For example, there is just 50cm of snow on the glacier at Tignes compared with over 2m at Kaprun. Both will see new snow very soon, but it will be windy. The heaviest snowfalls will be on Monday with freezing levels about 1500m in France and 500m lower further east. It looks like there will be a brief mild and settled spell for all mid-week before further westerlies blow in more snow and falling temperatures later in the week.
|
|
|
|
|
| מחפש המלצות למלון בסולדן או אישגל |
שבת 01 דצמבר 2007 10:15 |
|
karlin11 |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
מחפש המלצות למלון 3 כוכבים, אפשר 4 כוכבים בסולדן או אישגל
סאונה חובה רצוי בריכה מחוממת, מתכנן נסיעה לסוף פברואר,חצי פנסיון
תודה מראש
|
|
|
|
|
| שאלה בקשר לבורד מידה גדולה |
יום שישי 30 נובמבר 2007 23:17 |
|
ohadotan12 |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
אני מידה 46-47 בנעליים ולכן צריך בורד רחב.
בעבר היה לי baron של bartun ונהנתי ממנו.
הבורד נגנב ולכן אני צריך לקנות מחדש...
האם אתם ממליצים על הברון שוב, או אולי shadow של nitro או בכלל משהו אחר?
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור,
תודה,
אוהד.
|
|
|
|
|
| מחפש המלצה למלון/דירה בkirchberg או בkitzbuhel. |
יום חמישי 29 נובמבר 2007 21:52 |
|
ayalc |
46 הודעות עד כה |
|
|
|
אנחנו 4 חבר'ה. מחפשים להוזיל קצת עלויות וחשבנו לשכור דירה באזור.
מישהו יכול להמליץ משהו?
|
|
|
|
|
הודעה לגולשי חנוכה בצ'רוויניה |
יום חמישי 29 נובמבר 2007 20:48 |
|
|
התפרסם באתר:
LET’S START TO SKI!!!
From Saturuday the 27th October, 2007 the lifts of Breuil-Cervinia will be open every day for the new winter season, until the 27th April, 2008.
The lifts of Valtournenche will be open every day from the 7th December, 2007 to the 13th April, 2008
|
|
|
|
|
| אתר החנות החדשה- הפתיחה מחר |
יום חמישי 29 נובמבר 2007 19:07 |
|
צוות שלג |
 |
|
|
פתיחה ביום שישי 30/11
חנות מדהימה
נפגש
|
|
|
|
|
|
|
| ציוד סקי מינכן |
יום שני 26 נובמבר 2007 10:40 |
|
clandestino |
4 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום אנשים טובים
אני יודע שבמינכן אפשר לשכור ציוד ב40 יורו בערך.
מישהו יודע מה השם של המקום?
תודה
|
|
|
|
|
| מלון באתר saalbach |
יום ראשון 25 נובמבר 2007 22:11 |
|
כפולסקי |
9 הודעות עד כה |
|
|
|
האם מישהו שהה במלון mittrer באתר saalbach אשמח לקבל חוות דעת.
|
|
|
|
|
| חזרנו לסטובייר גליישר- בנות האקמיה לסקי |
יום ראשון 25 נובמבר 2007 18:29 |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
היום נפתח מחדש סטובייר גליישר לאחר שלושה ימים של רוחות עזות וראות גרועה.
להפתעתנו היום היה יום שטוף שמש, ושלג רך.
ההר היה "עסוק" בצהריים, המון אנשים הגיעו כדי לעשות סקי ביום חופש שלהם (יום ראשון), והמסלולים נהיו עם מוגלים רבים.
בדרך להר היה גשום, וערפל כבד לקראת רגלי האתר.
יום- בנות האקדמיה לסקי
|
|
|
|
|
| ויסלר אף הוא נפתח לפני הזמן |
יום שלישי 20 נובמבר 2007 18:03 |
|
ואני שם במרץ...
 |
| snowblast_hder16_11_08.jpg(גודל:17.19KB) |
|
|
|
|
|
| לכבוד חנוכה סנטה סקי מגיע לבקר בצ'רביניה |
יום שלישי 20 נובמבר 2007 15:42 |
 |
רק לבן - הנהלת הפורום |
1827 הודעות עד כה |
|
|
בתחזית ל-6 ימים, צופים כ-60 ס"מ של שלג (רביעי-חמישי איזה 35 ס"מ ושבת-ראשון עוד 25).
נראה לחופשי חנוכה יהיה מספיק שלג.
בברכת סקיטוב,
רק לבן,
raklavan@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אתר אינטרנט מרשים לבנסקו |
יום רביעי 14 נובמבר 2007 22:37 |
|
פרפר |
32 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
כבר 30 שנה לא היתה סופה כזו בנובמבר באוסטריה |
יום רביעי 14 נובמבר 2007 22:32 |
|
|
There were very impressive snowfalls over Austria last week and accompanying low temperatures mean that most Austrian resorts are now in full winter conditions. It's about -15 degrees C at 3000m today. Langem am Arlberg had 112cm (44inches) of snow over 48hrs with winds reported to have peaked over 100mph (160km/h) here - strong enough to cause some damage. Nearby parts of Germany have also benefited from the snowfalls - Garmisch is open. At long last some of that snow has spread further west into the Swiss and French resorts. Nothing like as much snow has fallen here though things are improving right now. With this storm accompanied by drifting snow and following so quickly after a previous ones, it is difficult to say how much fresh snow actually fell - something like 50cm to 1m seems representative of most of Austria, heaviest in Salzburgerland where there are exceptional reports of 1.5m of snow and snow there is still falling. At Kaprun, it is now possible to ski down to Langwieboden. The Austrian Tirol has generally seen about 50cm of fresh snow too. The problem with so much snow being accompanied by severe gales is that it has caused avalanche problems. The risk was so high that the road to Lech and Zurs was closed earlier in the week - the earliest time in the season that this has happened since 1974. Although it has been widely reported that this storm was a once in 30 years event, few commentators seem to have traced its origins right back to the remains of Hurricane Noel feeding warm and moist air into an arctic depression.
With low pressure slowly crossing central Italy form west to east over the weekend, an easterly wind will maintain low temperatures over the Alps. Snowfalls will slowly clear from the west over the weekend, with the prospect of especially good skiing on all of the Austrian glaciers once visibility lifts. Also very good at and any lower elevation resorts like Schladming that choose to open at the weekend. As the Alps lose the heavy snow, it will turn increasingly wintry over the Apennines of Italy. There is already a good base at many resorts - all of which are little known outside Italy and few visitors to Rome realise that there is such great skiing close at hand.
A lot of our users are no doubt wondering if and when the French and Swiss Alps are going to see a decent fall of snow. Before you contemplate changing your Christmas destination to Austria, don't panic - these areas are not entirely missing out. The good news is that there are moderate snowfalls and low temperatures from about Risoul north - that's pretty much everywhere apart from the Maritime Alps of France and Italy. 10-20cm of snow will be typical for the French and Swiss Alps with snow falling right down into the valleys. Because of the nature of the cloud profile, snowfalls will likely be heaviest at about 2000m with lighter snow on the glaciers. Clouds clearing away on Saturday morning to give a fine weekend with much lighter winds. Turning unsettled and increasingly snowy by the middle of next week.
|
|
|
|
|
| צפיפות בקפרון ב-3.11.07 |
יום רביעי 14 נובמבר 2007 18:08 |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
משהו אמר כי מצ'עמם בפורום, אז אני מוסיף קצת צבע. שימו לב לכמות האנשים בשבת ה-3.11.07 בקפרון, זה היה כמו בשיא העונה.
 |
| ב-2450 מטר באלפינסנטר(גודל:14.23KB) |
|
|
|
|
|
| מה זה הצ'יעמום הזה בפורום?? |
יום רביעי 14 נובמבר 2007 14:39 |
|
זהבה |
165 הודעות עד כה |
|
|
|
מה קרה לכולם? הלו יש מישהו בבית?
דלות ההודעות פשוט מעוררת דאגה.
אירופה לבנה באמצע נובמבר והאדישות בפורום לא אופיינית בככככלללל.
ספרו....לאן הזמנתם? היכן יש שלג טרי מהיום מאתמול... איזה אתרים פתוחים לגמרי איזה חלקי....
ממוצע ההודעות ביום גורם לי לבדוק שוב ושוב שאני בפורום הנכון.
ואיפה כל הידענים הגדולים נעלמו? והיכן אלה ששואלים שאלות קיטבג ומתבלים את הפורום בחיוך...עורו כי חורף בא!!
|
|
|
|
|
| פניה לחנויות למטייל |
יום רביעי 14 נובמבר 2007 01:04 |
|
|
לפני שנה היה ערב מכירה של ביגוד וציוד סקי בחנות למטייל חורב שבחיפה,מכירת עודפים משנים קודמות. האם גם השנה יש כוונה ליום מכירה כזה? עד עכשייו ראיתי שהיתה מכירה בסניף עודפים רעננה. מה לטובת הצפוניים???..
|
|
|
|
|
| מתי מפגש הפורום ? |
יום שלישי 13 נובמבר 2007 21:09 |
|
ordon |
224 הודעות עד כה |
|
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| דיווחים מאתר סקי קלאב |
יום שלישי 13 נובמבר 2007 18:28 |
|
ענת |
2084 הודעות עד כה |
|
|
לצערי ה ר ב השנה אינני יוצאת לגלוש וכדי לחסוך לי כאב לב אני משתדלת להכנס כמה שפחות לפורום
קיבלתי במייל תזכורת מסקי קלאב בריטניה על מצב השלג באירופה וארה"ב ואני מוסיפה אותו כאן לשלל הדיווחים שנמסרו בימים האחרונים , לעשות קצת שמח לאלו שכן יגלשו השנה
AUT- Masses of snow falling. Kitzbühel will open early and Loferer Alm had 1m of powder yesterday.
FRA -10cms fell in Tignes over the weekend, and the French resorts are in for more new snow this week.
SWI -Snow is falling and there's wintry conditions in many resorts, including Verbier where it snowed down to 800m last week.
ITA -Val Senales is enjoying excellent conditions after 50cm of new snow. More snow is forecast this week.
USA -Mammoth, California, received 10cms on Sunday. Breckenridge is now open.
מצרפת את הלינק לאתר (למי שאין) לקבלת מידע נוסף
|
|
|
|
|
| ביה"ס לסנובורד- פסו טונלה |
יום ראשון 11 נובמבר 2007 15:13 |
|
aey |
46 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
אני רוצה לסגור מראש על הדרכה
בפסו
אשמח לקבל טיפים והמלצות לסגירה עצמאית מול בית הספר
בפסו טונלה
עזרתכם תתקבל בברכה
תודה מראש
|
|
|
|
|
| בולגריה עם חברת פינגווין |
יום ראשון 11 נובמבר 2007 10:53 |
|
howie |
30 הודעות עד כה |
|
|
|
מישהו נסע עם חברת פימגווין בכלל ולבולגריה בפרט?
האם מישהו קיבל מהם מעיל סקי ויודע מה הטיב שלו?
תודה הווי
|
|
|
|
|
| שלג באוברגורגל |
יום שישי 09 נובמבר 2007 23:09 |
|
אורית ב. |
 |
|
|
|
לפי תחזיות השלג באוסטריה נראה כי הרבה שלג מחכה לגולשי חנוכה.
החשש היחיד שלי בהרשמה לקבוצה של רג'ינה היה מצב השלג לאור התקופה המוקדמת בה יוצא חנוכה השנה וחשש זה התבדה.
עכשיו נשאר לדאוג לשמש בשבוע של חנוכה והכל יהיה טוב.
מי דואג לשמש?
אורית
|
|
|
|
|
| ביטול תחרויות WC |
יום חמישי 08 נובמבר 2007 17:37 |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1664 הודעות עד כה |
|
|
התחרויות שהיה אמורות להתקיים בשבוע הבא בLEVI בפינלנד התבטלו בגלל העדר שלג וטמפרטורות גבוהות (באתר שנמצא ליד החוג הארקטי!).
התחרויות הועברו לאוסטריה, סלאלום הנשים ל10.11 וסלאלום הגברים ל11.11. זה אומר ששוב לא יהיו שידורי טלויזיה
|
|
|
|
|
| סקי הליקופטרים |
יום רביעי 07 נובמבר 2007 14:58 |
|
patacha1 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
הלי-סקי (סקי הליקופטרים)
רני, 44, גולש סנובורד וותיק ומנוסה עם ניסיון עשיר בהדרכה, מארגן קבוצה של 10 גולשים להלי סקי בקנדה. התכנית: 2 ימי אופ-פיסט מודרכים לחימום וחמישה ימי סקי הליקופטרים. הערכת מחיר לטיול היא כולל הכל היא כ- 8,000 דולר ארה"ב. המעוניינים מוזמנים לפנות אלי לאי-מייל. גולשי סקי מוזמנים אף הם.
|
|
|
|