|
|
| ביגוד לסנובורדינג וסקי |
יום רביעי 11 אפריל 2007 15:41 |
|
moranbar4 |
 |
|
|
|
שלום חברים. מתגבשת כוונה לפתוח חנות באזור המרכז לביגוד של ספורט אקסטרים עם דגש של סנובורד וסקי. נשמח לדעת מ``המומחים`` אילו חברות (מותגים כאלה ואחרים) ואיזה סוג של ביגוד היתם שמחים לראות בחנות שכזאת, ומה לדעתכם חסר בביגוד שקיים כיום בארץ. שימו לב שמדובר על ביגוד וכל מה שקשור אליו( כפפות כובעים ושאר מיני ירקות) ולא על הציוד עצמו. בתודה מראש.
מ
|
|
|
|
|
| אני מלך |
יום שלישי 10 אפריל 2007 12:06 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אתמול הצלחתי להחדיר 4 בטטות לחומית.
אני אוהב אתכם כולכך.
גרישה.
|
|
|
|
|
| צ`ארלס - אולי נעשה |
יום שישי 06 אפריל 2007 00:10 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
יריד סוף העונה, הצטבר אצלי הרבה ציוד למכירה (מגלשיים, נעליים, מגלשי ילדים, בגדי ילדים וכו`), ונדמה לי שגם אצל אחרים מחברי הפורום שעשו מסעות רכש השנה, או שהילדים גדלו קצת.
רק לבן
|
|
|
|
|
| אתר סקי קרוב ןרונה |
יום רביעי 04 אפריל 2007 23:20 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
רוצה לסוע בשבת לורונה ומחפשת אתר קרוב וטוב קרוב לורונה.
אנחנו ברמת מתקדמים.
מה עם לויניו הם מומלץ וכמה קרוב?
תודה מראש טלי
|
|
|
|
|
| סקידיל |
יום שלישי 03 אפריל 2007 20:11 |
|
livne_mos |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
חזרנו מחופשה משפחתית בטין עם סקי דיל.
חשוב לתת גם ביקורת חיובית. הכל דפק כמו שעון.
המלווה (דודו )היה זמין אדיב ויעיל בפתרון תקלות קטנות שכמעט לא היו. המגורים היו קרובים למסעדות , למעליות, לחנות השכרת הציוד,ולחנות ההדרכה.
המגורים היו ברמה סבירה ובסך הכל נהנינו מכל רגע.
|
|
|
|
|
| עולה לצרפת לולטוראן ב07/04/ |
יום שלישי 03 אפריל 2007 01:38 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום לכם חברים יקרים מרוב דבורים על השלג לא יכולתי להתאפק והחלתתי לצאת לחופשה לצרפת לאתר בשם ולטוראן לקלאב מד בתאריך 07/04/2007 עד 14/04/2007. מיכוון שלא מצאתי שתופים אז לא היה ברירה והלכתי על הקלאב מד אבל אם מישהו עולה לאתר הזה בתאריך שלי שיצור קשר אשמח לגלוש איתו איתן שחם 052-2429993
|
|
|
|
|
| זהו,נוסעים! |
שבת 31 מרץ 2007 08:29 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
עוד מעט יוצא לכיוון השדה תעופה.
מאחל לכולם חג שמח ותשמרו על המדינה!
בהחלקה ,אבי
|
|
|
|
|
| שאלה על LES DEUX ALPS |
יום רביעי 28 מרץ 2007 13:11 |
|
lirben |
37 הודעות עד כה |
|
|
|
איך הדרך מהקלאב מד למעליות וחזרה?
|
|
|
|
|
| חזרנו ממירהופן |
יום ראשון 25 מרץ 2007 21:16 |
|
tami9 |
92 הודעות עד כה |
|
|
היה שבוע נהדר,מלא שלג,מיירהופן מקסימה בעיניי,לא יכולנו לבקש יותר.
לא אפרט כמובן על האתר ורק אודה לכל העצות הטובות והמידע שקיבלתי מקריאה באתר.
יש לי עצה נוספת שהיתה יכולה לעזור לי,כשאתם לוקחים הדרכה תבדקו שישנה אפשרות להדרכה בשפה אחת בה אתם שולטים.
בקבוצה שלי היינו 6 אוסטרים גרמנים ו2 ישראלים,בעצירות המדריך והחברה דיברו באריכות בגרמנית ובסוף במהרה תרגמו לנו מה עושים הלאה,זה קצת פוגם בהנאה מההדרכה וההוואי.
בנוסף ברצוני לשבח את האירגון והעזרה של סקי דיל,גם חברה שהיו בגרני שדובר פה אמרו שהיה בסדר גמור ואנחנו שהיינו בגרני של מלון STRASS נהננו מאוד והיינו צמודים למעליות.
|
|
|
|
|
| לפני הסוף- איפה כדאי ? |
יום ראשון 25 מרץ 2007 18:35 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
חושב על יציאה בשבוע של ה 7 באפריל?
באיזה אתר יהיו תנאים הכי טובים וכדאי להזמין בסיכון הכי נמוך ?
אם יש יותר מאחד, אבקש לציין מהמומלץ ביותר ומטה.
תודה מראש !!
|
|
|
|
|
|
|
| Bansko at passover? |
שבת 24 מרץ 2007 01:24 |
| Anonymous |
 |
|
|
Hi,
Came back from Zell am see a week ago, want to ``jump`` for a short 2nd round in Bulgaria, is it realistic to go to Bansko on passover? will the snow there will be in ``a good shape``?
|
|
|
|
|
| מי לפאסו טונאלה ב31.3 |
יום שישי 23 מרץ 2007 20:20 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מקווה שיש מי שנוסע מהפורום!
|
|
|
|
|
| יש לנו 2 מקומות למיירואפן |
יום שישי 23 מרץ 2007 19:37 |
|
ניסים |
1026 הודעות עד כה |
|
|
|
טסים מחר בטיסת ישראייר בשש בבוקר למינכן. יש שני מקומות במכונית שכורה למיירואפן.
טל` 0525539748
|
|
|
|
|
| סדר פסח בלה- מנוויר |
יום שישי 23 מרץ 2007 12:33 |
|
shapira |
73 הודעות עד כה |
|
|
|
אנחנו משפחה של 5 , נקיים את סדר פסח בלה-מנוויר.
אם אתם גם תהיו באתר , הנכם מוזמנים להצטרף
|
|
|
|
|
| מחפש שותפים לחופשת סקי |
יום שישי 23 מרץ 2007 09:04 |
| Anonymous |
 |
|
|
חברים יקרים אני עדיין מסרב לסגור את העונה, החלומות על גלישה לא מפסיקים אצלי, ועם יש עוד אנשים כמוני שגם ספונטנים ורוצים להצתרף בוא נתחנן משהון ונצא לטוס על הלבן, ואז נוכל לומר שסגרנו את העונה. יש מקומות בצרפת טובים שיש שלג וגם עכשיו המחירים ירדו, ויש כל מיני דילים טובים. בקיצור מי שבעניין שיצור קשר איתי איתן שחם 052-2429993

|
|
|
|
|
| אנדורה |
יום חמישי 22 מרץ 2007 21:13 |
|
noabarlev |
 |
|
|
|
שוקלים לטוס לסולדאו באנדורה בתקופה הקרובה קרובה...
מישהו יודע מה הולך להיות מזג האויר שם?? יש מצב לעוד שלג? ראיתי באתר שיש רק 50 ס``מ שלג. זה נחשב לסביר?
מישהו מכיר את מלון ספורט??
מצטערת על מסת השאלות... נהייה קצת דחוף להחליט...
|
|
|
|
|
| הראל בקמפיטלו- איטליה! |
יום חמישי 22 מרץ 2007 15:48 |
| Anonymous |
 |
|
|
העיירה קמפיטלו שבעמק ואל גרדנה, היא ממתחמי הסקי הפופולאריים ביותר באיטליה. מסלולי הסקי מגוונים ומגובים בתותחי שלג, באתר חיי לילה פעילים, שלל פעילויות, מרכזי ספא מפנקים ונוף שירעיד לכם את המגלשיים. הראל חוזר ומדווח על חופשת סקי חלומית.
 קריאה מהנה!
תחרויות חורף 2007
|
|
|
|
|
| פרטנר/ית לסקי ב - 31/3 |
יום רביעי 21 מרץ 2007 18:19 |
|
isaraelon1 |
|
|
|
|
אהלן,
אני עידן, בן 24, ואני מת לטוס לסקי ב - 31 למרץ או בתחילת אפריל ומחפש פרטנר/ית...
יש דיל מעולה לאיטליה בקלאב ואלטור בעיקרון, אבל לא נשארו הרבה כרטיסים (והם אוזלים לאט לאט).
אשמח לקבל מייל/הודעה מהמעוניין/נת.
עידן.
|
|
|
|
|
| טיסה מוזלת למינכן בשבת |
יום רביעי 21 מרץ 2007 14:48 |
|
boazkaniel |
90 הודעות עד כה |
|
|
|
למי שרוצה לתפוס עוד את השבוע האחרון החורפי באוסטריה יש מבצע למינכן במחיר 290$ כולל מיסים ליציאה ביום שבת הקרוב 24/3
בעז
|
|
|
|
|
| מה מצב השלג באירופה? |
יום רביעי 21 מרץ 2007 14:10 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
ראיתי פה באתר שיש בטין מלא שלג, והאיכות טובה, אבל זה באמת ככה בשלג? אין קרחות כבר? לא רואים קצת דשא? קצת אבנים? עוד לא יצאתי לחו``ל העונה ואני שוקל לנסוע בפסח. האם זה כדאי????
|
|
|
|
|
| אישגל או סאן אנטון? |
יום שלישי 20 מרץ 2007 17:00 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אנחנו קבוצת סנובוריסטים שגולשים מזה 7 שנים.
מבחינת אופפיסטים, איזה אתר עדיף?
|
|
|
|
|
| קר באירופה |
יום שלישי 20 מרץ 2007 08:49 |
|
יהודה |
86 הודעות עד כה |
|
|
|
אתמול דיברתי עם לקוח שלנו מאיטליה (מילאנו) והוא סיפר לי שעוברים עליהם ימים קרים מאד -10 עד -20 מעלות
אני לא יודע עם זה ככה בכל אירופה ומה מצב המשקעים אבל מבחינת טמפרטורה זה נראה טוב לפחות באיטליה.
לכל מי שיוצא או יצא, גלישה מהנה.
|
|
|
|
|
| עד מתי יש שלג בחרמון? |
יום שני 19 מרץ 2007 23:33 |
|
revitalll |
1061 הודעות עד כה |
|
|
|
האם מישהו יכול לומר לי עד מתי יש שלג בחרמון- לא לגלישת מקצוענים אלא פשוט לקחת את הילדים למזחלות הפלסטיק, לבנות איש שלג וכדומה..?
|
|
|
|
|
| מתי צ`רלי חוזר? |
יום שני 19 מרץ 2007 17:55 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
רוצה כבר לראות את התמונות...
|
|
|
|
|
| טיסה מוזלת למינכן 24/3 |
יום שני 19 מרץ 2007 14:18 |
|
boazkaniel |
90 הודעות עד כה |
|
|
|
לקראת השבוע החורפי שמסתמן באירופה ולמי שרוצה עוד לגלוש השנה יש מבצע טיסות למינכן יציאה 24/3 חזרה 31/3 מחיר
330$ כולל מיסים!!. השכרת רכב ופנסיון נחמד אפשר לגמור חופשה בפחות מ-1000 יורו כולל סקי פס באחד מהאתרים הטובים באוסטריה המושלגת.
בעז
רג`ינה טורס
|
|
|
|
|
| מי בא מחר לחרמון? |
יום שני 19 מרץ 2007 11:10 |
|
lirben |
37 הודעות עד כה |
|
|
|
אני גולש סקי בינוני מאזור המרכז
ויש לי (עדיין) מקומות ברכב
אשמח לצרף שותפים/ות נחמדים
|
|
|
|
|
| מלון מומלץ ב- Sleva |
יום שני 19 מרץ 2007 10:51 |
| Anonymous |
 |
|
|
חזרנו משבוע ב- selva Val Gardena, הזמנו ברגע האחרון דרך האתר של העמק - מאוד פשוט - ישנה אפשרות לחפש מלונות פנויים, וכן לשלוח מייל לכל המלונות, ותוך מספר שעות מקבלים תשובות.
היינו במלון Garni giardin - שלושה כוכבים על ה- T-bar שמוביל לגונדולה הראשית. מלון חדש, חדרים יפים ומרווחים, כולל ארוחת בוקר נהדרת. מומלץ בחום.
ארז, ריקי, טל, שי ויאיר val Gardena
מלון giardin
|
|
|
|
|
| מחפש שותף לחרמון יום שלישי |
יום שני 19 מרץ 2007 03:10 |
| Anonymous |
 |
|
|
שלום לכולם אני רוצה לעלות לחרמון יום שלישי הזה שיגיע20/03/2007 יציאה ב04.00 מנתניה כדי להגיע לשער של אתר ב6.30 אני מחפש מישהו שרוצה לעלות איתי לחסוך בהוצאות הדלק ,אני כבר עולה כמעט כל שישי ומחפס לחסוך את הוצאות הנסיעה. אני מחפש אנשים שיסעו איתי ויתחלקו איתי בהוצאות הדלק. יש לי מקום עד ל-3 אנשים ככול שניהיה יותר כך יהיה יותר זול הנסיעה
אני+ 1= 100שח , אני+2= 70שח לאדם , אני+3= 50 שח לאדם החישוב נעשה לפי עלות של 200-210שח דלק להלוך +חזור נתניה חרמון. איסוף יכול להיות מנתניה או מי שרחוק יותר יגיעו לביתי בנתניה יחנו את הרכב (יש מספיק חניה ליד הבית שלי) ונצא מביתי לחרמון וחזרה.
כמו כן אם יש מישהו שעולה חרמון ואני יכול להיצתרף אליו אשמח לעשות זאת ואשלם את המחיר שאני מבקש המחיר שאני מבקש הוא עלות, אין בכוונה שלי לעשות רווח ואני לא עוסק בשרותי הסעות. אני פשוט מחפס לחסוך בעליות מכיוון שאני נוסע הרבה לחרמון.
שמי איתן שחם נייד: 052-2429993

|
|
|
|
|
| 10 !!!! |
יום ראשון 18 מרץ 2007 23:14 |
|
isaraelon1 |
|
|
|
|
תאמין לי אחי, צריך עוד אנשים כמוך בעולם!
האמת, זאת פעם שלישית שאני עושה סקי, עד עכשיו סידרו לי הכל, הפעם אני מנסה לדאוג לעצמי, אז אני עוד לא מכיר את כל האתרים הטובים שצריך לבדוק בהם...
בכל מקרה, תודה רבה על העזרה!!!!!
(אני מתאר לי שאתה מקנא....אני כל כך מכיר את ההרגשה - מאחל לך שתטוס גם אתה בקרוב!)
|
|
|
|
|
| חרמון- שותפ/ים לנסיעה . |
יום ראשון 18 מרץ 2007 14:58 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מחפש שותפ/ים/ות לנסיעה יחד לסקי בחרמון.
יציאה 07:00 בסבבה הגעה כ- 09:00-09:15 (כבר אין קרח על המסלול) גלישה עד כמה שיתאפשר 15:30-16:00
ניתן להשאיר הודעה במייל : illia2269@yahoo.com
|
|
|
|
|
| שותפ/ה לנסיעה לחרמון מחר |
יום ראשון 18 מרץ 2007 13:46 |
|
nir99a |
26 הודעות עד כה |
|
|
|
אשמח לשותפ/ה לנסיעה לחרמון מחר, יום שני.
מהרצליה.
ניר
0544805023
|
|
|
|
|
| הקליפ שלנו מקמפטילו |
יום ראשון 18 מרץ 2007 11:54 |
|
|
|
|
|
|
|
| חזרה מוויסלר |
שבת 17 מרץ 2007 20:06 |
|
amitefrati |
 |
|
|
|
חזרתי מוויסלר בשבוע שעבר .
היה מדהים ! ! !
שלג בלי סוף , פעם ראשונה בחיים שיצא לי לגלוש בפאודר של 40 cm כך שגולשים והשלג מגיע עד הברכיים !
דיווח מפורט בהמשך השבוע . . . .
|
|
|
|
|
| חזרתי מסט אנטון |
שבת 17 מרץ 2007 16:58 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הייתי סוף שבוע בסט אנטון
מקום מוטרף
צגיעים ברכבת עד לעיירה מציריך - ללא קישורים
שעתיים וארבעים שותים בירות ברכבת ואתה באתר.
ציוד לשלושה ימים (ללא נעליים) 70 יורו
סקי פס לשלושה ימים 120 יורו
תנאי גלישה:
ביום הראשון שלג קצת אביבי במיוחד במקומות הנמוכים - חתולי שלג עובדים רק בלילה -על מנת לא לקלקל את השלג- דבר שיוצר אתגר לסקי בין מוגלס אווריריים גם במסלולים כחולים.
הגלישה הכי נעימה היא באוזר ראנדל עם סנאואו פרק ומסלול קצר למדידת מהירות - להיזהר.
האתר הזה בנוי ביסודו לאוף פיסט - המון סקי ``רוטס`` המובילים במיוחד ליציאה מהמסלול.
ביום שבת ירד שלג ללא רוחות ובצד של נסריין גם לא היה ערפל - יצר יום גלישה משגע ואדיר.
למחרת גלישה בשלג טרי שירד במשך הלילה וביום שמש.
גלשתי עם חבר שעושה סנואובורד - לטענתו האתר לא בנוי לקרשלג - הסכמתי איתו -(פשוט סחבתי אותו בכל השוסים בתנועות קרוס קאנטרי).
ישנתי בסט יקובר - 1.8 ק``מ מהמרכז ביום יש סקי בס הכלול בסקי פס - בלילה (ליציאה) זה עולה 3.5 יורו ומגיע בשעות מסודרות.
לא לוותר על מוזרוויט בירידה ממדרון 1 (עולים בשעה 1600 על הגלזיג ויורדים ב- 2 שחור ו- 1 כחול - או ומגיעים בסביבות 1630 - 1700 למוזרוויט - המון בירה יין חם שירים בגרמנית (אנטון אוס טירון) - בהזדמנות אצרף את קובץ השיר ואז תבינו. שותים שותים שותים ואז ירודים את שארית המסלול בחושך ורוויי אלכוהול - חובה.
פנסיון - 35 יורו
ארוחות ערב - 12 - 15 יורו - בירות 15 יורו- אוטובוסים - 7 יורו . - יציאה בערב - 12 יורו (סה``כ בלי מלון כולל ארוחות - כ- 50 יורו ליום.
רכבת ציריך - הלוך ושוב - 70 יורו.
לא לוותר על מסלולים ברנדל - סנובורד - לנסוע ללך וצור (כלול בסקי פס והרבה יותר ידודותי בשבילכם) .
תהנו!!! ותיזהרו!!!
|
|
|
|
|
| תנאי גלישה בסלובקיה ואיטליה |
שבת 17 מרץ 2007 10:08 |
|
zvi1985 |
 |
|
|
|
האם יש תנאי גלישה סבירים באתרי הסקי בסלובקיה
כנ``ל לגבי צםון איטליה
אשמח לקבל שמות של אתרים ספציפיים
תודה
|
|
|
|
|
|
|
| ראשון בחרמון |
יום שישי 16 מרץ 2007 10:44 |
|
shlo |
 |
|
|
|
מה צפוי באתר החרמון ביום ראשון?
|
|
|
|
|
|
|
| לספונטנים בלבד |
יום חמישי 15 מרץ 2007 15:50 |
|
ניסים |
1026 הודעות עד כה |
|
|
|
קלאב ואלטור ססטייר ב 675 אירו בלבד ל 18-25/3.
בטוס ספונטני.
|
|
|
|