|
|
| עצה מיודעי דבר |
יום רביעי 14 מרץ 2007 21:13 |
|
lironrotery |
 |
|
|
|
אני מעוניין לטוס בתאריך 24.3 לאן כדי לטוס מבחינת שלג ואפרסקי עדיפות לאוסטריה מחכה לתגובות תודה
|
|
|
|
|
| מצב השלג בבורובץ-הגונדולה |
יום רביעי 14 מרץ 2007 20:52 |
|
lord69 |
 |
|
|
|
כיצד מבררים את כמות ומצב המסלולים\שלג בגונדולה???
|
|
|
|
|
| זלבך - עדכונים |
יום רביעי 14 מרץ 2007 20:26 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
החברים נמצאים בזלבך ומדווחים על שלג ברמה סבירה בגבהים אך מדווחים על של מיימי עד שלוליות בחלקים התחתונים.
אז מי שנוסע כדאי שלא יהיה אופטימי מידי אבל תכלס, אם יש שלג נורמלי למעלה ותחזית טובה לימים הקרובים זה פחות חשוב.
תהנו.
|
|
|
|
|
| APRES SKI MAYRHOFEN |
יום רביעי 14 מרץ 2007 20:07 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הי
האם מישהו קנה במקרה את הדיסק של אפרהסקי ממירהופן ?
אשמח לצרוב ...
תודה
|
|
|
|
|
|
|
| Apres in Dubia |
יום רביעי 14 מרץ 2007 11:38 |
|
moguls |
578 הודעות עד כה |
|
|
For all of those who are heading to the ski capital of the Gulf Coast please check out
ABU BEBI`S (suppose to be PEPI`S) and their charismatic Singer Rod Bowell (should be Powell)
Here is a video of one of Bowell singing his famous song to Dick Cheney`s Red Neck friends from Halliburton who just annouced they are moving to Dubia.
Zechi I understand that you may want to bring a wet suite. It can get quiet cold in the Well. Abu Bebi`s
|
|
|
|
|
| תמונות מגלטור אישגיל |
יום שלישי 13 מרץ 2007 21:26 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| סקי ב-7.4 מתלבט בבחירת אתר |
יום שלישי 13 מרץ 2007 19:29 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אנו נוסעים בשבוע של ה-7.4 (או ב8.4)
איזה אתר מומלץ? עדיף קלאב
כרגע מתלבט בין צ`רביניה לואל תורנס
אנחנו 2 גולשים , סקי ובורד ברמה גבוהה
אשמח לשמוע המלצות
|
|
|
|
|
| מדריכת סנובורד ישראלית |
יום שלישי 13 מרץ 2007 17:00 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
בדיוק חזרתי משפינלדרוב מילן בצ`כיה.
התווספה מדריכת סנובורד ישראלית חמודה בשם מיכל לבית הספר SkolMax.
itaywitzer@gmail.com
|
|
|
|
|
| תמונות נוספות |
יום שלישי 13 מרץ 2007 00:59 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| ממריאים בשבת |
יום שני 12 מרץ 2007 18:05 |
|
eitanm5 |
 |
|
|
|
אנחנו יוצאים בשבת 17.3 לאוסטריה האתר עדיין לא סגור.
אנחנו שניים שלוקחים רכב בשדה.
אם יש מישהו שנוסע בשבת ומוכן להצטרף נא ליצור קשר
הכיוון יהיה כנראה סן אנטון
|
|
|
|
|
| חזרנו מצ`כיה |
יום ראשון 11 מרץ 2007 21:55 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום כולם, חזרנו מצ`כיה. מצב השלג היה בתחילה מאוד מעודד אך בימים האחרונים היה בכי רע. אני מאוד מקווה שאנשים לא יצאו לשם אתמול כי הם יתאכזבו ובגדול, אלא אם יהיה שינוי דרסטי במזג האויר.
לגבינו הייתה חופשה נחמדה +, הקיטנה לילדים הייתה מאוד מוצלחת וביתנו בת ה-6 גלשה לאחר מספר ימים במסלולים אדומים ומאוד נהנתה. גם לגדולים האתר היה מספק. אם מישהו רוצה פרטים יותר אשמח לענות על כל שאלה. ניתן גם לפנות אלי במייל.
זה כל כך אחרת לגלוש בפורום אחרי לעומת לפני. טוב מחכים לחופשה הבאה. בן זוגי לא ממש נדלק מהענין, והרבה לערוך השואות בלתי מציאותיות בן האתר בצ`כיה לזיפלד שבאוסטריה שבה היינו לפני מספר שנים. (אכן אין מה להשוות בכל המדדים - הדרכה, אתר, מלון, עיירה, אוכל ועוד). אבל האתר הזה נבחר בגלל פרמטרים מסוימים ובהם הוא עמד בגבורה, קיטנת פורים עם הדרכה בעברית, מחיר החבילה, המחירים היחסית נמוכים בצ`כיה.
|
|
|
|
|
| טיסה למינכן |
יום ראשון 11 מרץ 2007 18:00 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לחברי הפורום המעוניינים בזוג כרטיסי טיסה למינכן במחיר של 220 דולר כולל מיסים לכרטיס 17-24 במרץ מוזמנים להתקשר לאיציק
0546777220
|
|
|
|
|
| לאן לצאת מציריך בשבוע הבא?? |
שבת 10 מרץ 2007 09:55 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אנחנו שלושה חבר`ה שנוסעים לחתונה של חבר בציריך ב17.3
אנחנו מחפשים להמשיך משם לשבוע סנובורד ...
מי יכול להמליץ על אתר באיזור (מרחק נסיעה ברכב)שיהיו בו תנאים טובים לגלישה...
יש לנו סיכוי בכלל לשלג טרי??
|
|
|
|
|
| זהו - המונית מחכה - צ`או! |
שבת 10 מרץ 2007 04:02 |
|
schlein |
 |
|
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| עדכון תחזית - מחזור 10.3 |
יום שישי 09 מרץ 2007 19:50 |
|
opher |
831 הודעות עד כה |
|
|
|
שבוע אביבי שעיקרו הוא רמה במרכז אירופה עומד לפנינו. באופן כללי מזג האוויר צפוי להיות חמים ויבש בכל אירופה במהלך השבוע, כשרק בולגריה תהיה מעט יותר קרירה. הלילה צפוי מעט שלג, בעיקר בשוויץ ומערב אוסטריה וכן גם מעט בצרפת. סה``כ לא מדובר על יותר מכמה סנטימטרים, והאיזור שיזכה למירב יהיה סנט אנטון ואישגל. עם מעט שלג שירד גם שלשום לפחות קבלת הפנים תהיה יותר לבנה. לתשומת לב הנוחתים במינכן - במהלך הנסיעה לאוסטריה מחר צפוי עדיין שלג קל לאורך הדרך (או גשם במקומות הנמוכים יותר בגרמניה ובעמק ה-Inn באוסטריה) ומומלץ לנהוג בזהירות.
יום ראשון יהיה כנראה יום הגלישה הטוב ביותר בשבוע ועוד יהיה קריר, אך ביום שני ושלישי צפויה התחממות נכרת עם רום התקרחות בסביבות 2500 מטר בכל אירופה. הדבר יורגש פחות באתרים הגבוהים של צרפת ויותר באתרים הנמוכים של אוסטריה. החל מיום רביעי תהיה התקררות מסוימת, אך עדיין צפוי מזג אוויר חמים למדי ועדיין יבש. נראה ששעות הבוקר במהלך השבוע יהיו הסבירות ביותר לפני שהשלג יהפוך להיות רטוב באתרים הנמוכים (כאמור, באתרים הגבוהים של צרפת צפויה פחות בעיה). כאמור, בולגריה תהיה מעט קרירה יותר, אך גם היא יבשה רוב הזמן. באופן מפתיע הסיכוי הטוב ביותר לשלגים יהיה במזרח הרחוק של אירופה - תורכיה והחרמון אליהם תדחוק הרמה של אירופה את הקור והלחות כפי שציין כבר יוס.
המגמות הרחוקות מאד מדברות על כניסת אפיק מצפון לאירופה בתחילת השבוע שלאחר מכן (18-19.3) אבל מדובר על טווח ממש רחוק שקשה להתחייב לגביו כרגע מעבר למגמה כללית. אין ספק שאפיק כזה יהיה חיוני ביותר כדי לתחזק ולשפר את מה שישאר אחרי השבוע הקרוב.
לסיכום - הנוסעים בסוף השבוע הקרוב צריכים לוודא שארזו קרם שיזוף ובכל מקרה בכל אתר שיש בו שכבת בסיס מספקת ניתן יהיה עדיין לנצלה לשבוע מהנה וטוב. אני מקווה מאד שהמגמה של שיפור בתחילת השבוע שלאחר מכן תשאר יציבה ואמשיך כמובן לעקוב ולדווח.
נסיעה טובה, מהנה ובטוחה.
|
|
|
|
|
| תחזית למיירהופן |
יום חמישי 08 מרץ 2007 23:08 |
|
mattat |
13 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום אנחנו נוסעים השבוע למיירהופן 10.3 - 17.3
האם למישהו יש תחזית לשבוע הקרוב.
תודה רבה.
|
|
|
|
|
| מצב השלג בחרמון |
יום חמישי 08 מרץ 2007 19:38 |
|
|
מחר יום ו ה9 לחודש האם כדאי לנסוע לחרמון, האם מישהו היה שם היום ויודע לספר לי על זה
אשמח לדעת בקרוב ממש כדי לדעת אם לעשות את הנסיעה הרחוקה הזו
תודה
|
|
|
|
|
| סקי סנובורד |
יום חמישי 08 מרץ 2007 18:10 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אם מישהוא יודע על מצב מזג אוויר בבולגריה - בורוביטץ?
אםיש שלג עכשיו? מצב גלישה?
|
|
|
|
|
| המלצה לאתר |
יום חמישי 08 מרץ 2007 11:12 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני גולש מנוסה (שחורים ואדומים חופשי)
פעם ראשונה מתכנן לצאת בחודש אפריל (פסח)
מבקש המלצות לאתרים בהתאם.
תודה
|
|
|
|
|
| המלצה לאתר |
יום חמישי 08 מרץ 2007 11:10 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מעונין לצאת לסקי בפסח.
אני גולש מנוסה (שחורים ואדומים חופשי )
זו הפעם הראשונה שאני יוצא באפריל.
תודה מראש
|
|
|
|
|
| המלצה לאתר |
יום חמישי 08 מרץ 2007 11:09 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מעונין לצאת לסקי בפסח.
אני גולש מנוסה (שחורים ואדומים חופשי )
זו הפעם הראשונה שאני יוצא באפריל.
תודה מראש
|
|
|
|
|
| חנויות ציוד סקי בהולנד |
יום רביעי 07 מרץ 2007 09:50 |
|
|
בשל הוטו של הבנות שלי על סקי במרץ (פורים, צופים וטיולי פסח) אני לא נוסע לסקי השנה. אתנחם בכך שהצלחתי לגנוב 3 ימים בצ`רביניה ועוד יום בחרמון.
אנחנו מתכננים חופשת בת מצוה משפחתית בהולנד בפסח, ולמרות שההודעה שייכת בחלקה לפורום אחר - מישהו יודע על חנויות טובות לציוד סקי בהולנד?
|
|
|
|
|
| מי היה לאחרונה בפאסו טונלה? |
יום שלישי 06 מרץ 2007 22:09 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אשמח למידע עדכני!
|
|
|
|
|
| Italian Style - בומברדיניו |
יום שלישי 06 מרץ 2007 21:23 |
| Anonymous |
 |
|
|
בסגנון איטלקי אמיתי :)
חתול וחתולה.

|
|
|
|
|
| צימר מומלץ בנוה אטיב? |
יום שלישי 06 מרץ 2007 11:48 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום לכל הגולשים.
האם מישהו יכול להמליץ על צימר בנוה אטיב לסופ``ש בחרמון?
|
|
|
|
|
| ססטרייר - כבר מתגעגעים |
יום שלישי 06 מרץ 2007 10:57 |
|
opher |
831 הודעות עד כה |
|
|
|
סיפור אמיתי - אתמול בבוקר הייתי צריך לקום מוקדם מאד ולצאת מהבית. בשעה 4 בבוקר הירח המלא האיר באור לבן על הצמחים והמסלעה בגינה, ולמשך דקה לפחות הייתי צריך להזכיר לעצמי שהלבן שאני רואה בחוץ הוא בגלל אור הירח, זה לא שלג ואני כבר לא בססטרייר.
יום של התאפסות והבוקר אפילו כבר אזרתי אומץ להסתכל שוב על התחזיות להמשך כדי לנסות לתת איזו תחזית ראשונית להמשך כבר הערב. אני רוצה להצטרף לכל המברכים והמצלמים ולהודות לאופיר טורס וצ`ארלס על החופשה הנפלאה. גם אם תנאי השלג לא היו בשיאם היתה זו חופשה מוצלחת ביותר, ואין ספק שחברת אנשי הפורום תרמה לכך רבות. גם כלווין שהתגורר בכפר האולימפי וגלש באופן עצמאי רוב הזמן, נהניתי מאד לפגוש את החבורה באופן מזדמן על המסלולים ובצורה מסודרת יותר כל ערב בולטור אחרי ארוחת הערב. תודה גם לפאולו המדריך הדגול שנמאס לו לראות אותנו מצטלבים כל הזמן עם קבוצת הגולד והזמין אותנו להצטרף לקבוצה לשעתיים במהלך היום המופלא של ערימות השלג הטרי במונטהג`נברה.
מאחר שכגולש עצמאי יצא לי להתעמק קצת יותר במפה אשתדל להעלות את רשמי מהאתר כדו``ח מסודר בהקדם האפשרי. בכל מקרה, כבר עכשיו אני יכול לתת המלצה חמה על הכפר האולימפי - דירות מרווחות מאד (במיוחד אם לוקחים אותן כמו שצריך כזוג ולא כ-3 או 4), חדשות, מטופלות והמטבח מצויד כמו שצריך עד הפרט האחרון. נראה לי שההסדר של חצי פנסיון שישראלים רבים לקחו במקום אינו מתאים למי שמוכן (ואולי אפילו נהנה) לבשל בעצמו, מאחר שכאמור המטבח ברמה גבוהה ואנו נהנינו מאד להכין ארוחות כיד המלך במקום בעלות נמוכה בהרבה. חשוב רק לדעת שהמינימרקט בכפר עדיין לא פעיל, אך במרחק של כמה דקות הליכה במרכז העיירה יש מגוון של חנויות מכולת, קצב, מעדניות ועוד. גם המיקום נוח מאד עם הליכה של כ-100 מטר מחדר הסקי עד למעליות.
|
|
|
|
|
| יום שבת alpes 2 club med |
יום שלישי 06 מרץ 2007 08:30 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מי יוצא ?
|
|
|
|
|
| ססטריאר 2007 יומן מסע פרק 1 |
יום שני 05 מרץ 2007 22:39 |
 |
בומברדינו |
175 הודעות עד כה |
|
|
חזרנו מססטריאר, דיל הפורם , חופשה מדהימה. היפה הוא שלמרות תנאים שרק ליושב במרומים יש עליהם שליטה, שלג, רוחות וערפל חזרנו עם תחושות של כיף עצום ורצון לעוד ועוד (כבר התחלנו לתכנן).
סיבות להצלחה לא חסרו, אציין אותן ללא סדר עדיפות:
- ארגון מושלם של אופיר טורס.
- קבוצת גולשים מגוונת מבחינת הרמה שהתגבשה במהירות, בחתכי גילאים שונים, יחידים, משפחות וכמובן ילדים שניהלו ``מלחמת כנופיות`` עם הילדים האיטלקים. כפי שכבר כתבו לפני נוצרו חברויות וקשרים שיחזיקו מעבר לחופשה.
- מועדון (VALTUR) ברמה ( בהשוואה למתחרה לא למלונות בוטיק).
יומן:
יום ההגעה- נציג אופיר טורס אסף אותנו בשדה התעופה ולאחר כחצי שעה יצאנו לכיוון ססטריאר. הנסיעה משדה התעופה של טורינו קצרה, שעה וחצי ללא עצירה ועל כבישים מהירים ללא פקקים. האירוח התחיל כבר באוטובוס, עופר, נציג אופיר טורס מזג לכל אחד מאיתנו מיץ ומים, נחמד. על מנת לקצר את תהליך ההרשמה במלון, קיבלנו את טפסי ההרשמה ומילאנו אותם כבר במהלך הנסיעה. את פני האורחים החשובים מישראל קיבלו במועדון עם קוקטייל שמפניה וסנדוויצ`ונים. ומייד לאחר מכן ארוחת צהריים מלאה. לאחר הארוחה קבלת מפתחות לחדרים (ריהוט טוב, מקלחת ושירותים מרווחים יחסית, טלוויזיה וכספת) וכמובן חתימה על ציוד סקי שלמיטב שיפוטי ברמה טובה (ולכל המקצוענים אני מתכוון לציוד השכרה). התהליך היה מהיר ויעיל. רישום לקבוצות גלישה, קבלת SKI PASS, לו``ז ואירועים במועדון, ארוחת ערב ולישון. בקשר לשינה החדרים מחוממים עם הסקות כך שניתן להשאיר חלון פתוח לקצת אוויר בלילה מבלי שהחימום ייפסק.
יום גלישה ראשון - לא ממש SKI IN OUT, יש לרדת 45 מדרגות ועוד כ 100 מטרים ברגל, נו טוב, לא הכול יכול להיות מושלם.חימום במסלולים של ססטריאר ומדריך מעולה שלימד אותנו לעבוד עם הידיים. נהנינו משלג שירד יומיים קודם וגם תותחי ססטריאר עשו את שלהם. מזג אוויר בהחלט נוח. למדנו שאם מסובבים את הידיים, הרגליים מסתדרות לבד, הרבה יותר קל וגם עובד. בחזרה עולים במדרגות ונכנסים ל CLUB.
יום גלישה שני הפתעה יפה, יום גלישה ארוך, 09:30 עד 16:00 (בפועל המדריך המשיך איתנו עד למעלית האחרונה ב 17:00). עוברים בגונדולה ל SAUSE DOULX ונהנים מיום גלישה במסלולים יפים ומתוחזקים (ממש לא הרגשנו את ה ``אין שלג``). בארוחת הצהריים פגשנו את הילדים שגם הקבוצה שלהם גלשה לשם והחלפנו חוויות. לקראת סיום הין היציע מדריכינו היקר להוסיף עוד שעה ובדרך לעלות ל BAR בראש ההר (קצה עליון של מסלול 10 בססטריאר). שם, מטעמי נימוס, שתה עבדיכם הנאמן (שבמצב רגיל משתכר מחצי כוס בירה) מנת בומברדינו. לפי תיאורי המדריך והקבוצה, הירידה חזרה הייתה עם כתפיים וגוף משוחררים ונינוחים. הפילוסופיה של המדריך יש לשתות בתחילת היום ובמהלכו ואז הגלישה תתבצע כראוי. אם נתחשב בקושי המסלול בחזרה ובמזג האוויר שכבר לא היה נחמד, נראה שהוא צדק.
יום גלישה שלישי - מזג אוויר נאה ועדיין ניתן לגלוש. בחצי היום השני, הפתעה שני ילדי צורפו לקבוצת שלנו, וסילביו המדריך מייד טרח והסביר להם את יסודות עבודת הידיים. כיף. כמעט כל המשפחה גולשת יחד (חוסך את הצורך להבריז משיעורים ולהסתדר לבד). הגדול גולש ב GOLD עם צ`ארלס, חתול וחתולה ומדריך חובב ישראלים ודובר עברית כולל סלנג מ ``ארץ נהדרת`` (וגם אנגלית מושלמת) בקבוצה ``סבבה`` לך תוציא אותו מהסיירת.
פעם ראשונה שחזרנו לפני השעה 17:00 מה שאפשר לנו להשתתף בשיעור מתיחות שמתבצע בהדרכה של המועדון באמפי עם נוכחות יפה של ישראלים.
יום גלישה רביעי גונדולה ל SANSICARIO, מסלול ענק! ירידה רצופה מ 2700 ל 1700 במסלול אולימפי, כל 10 מטרים תותח שלג. הבוקר היה כל כך מוצלח שהקבוצה החליטה להישאר שם ולקבוע את תחילת שיעור אחר הצהריים במסעדה שם (סילביו היקר היה שמח להישאר איתנו אבל קבעו לו שיעור פרטי בשעות הצהריים). גלשנו לבד עוד כשעה וחצי, נכנסנו לאכול. יציאה החוצה- טוב לא ייתכן שהכול יהיה כל כך מושלם רוח וערפל, גם לא רואים ממטר ויש סיכוי שהגונדולה תיסגר, מזל שגלשנו עוד קצת לבד. חזרה מהירה לגונדולה, מעבר לססטריאר ועוד כמה סיבובים שם לטובת הפרוטוקול. גם היום מתיחות עם הדרכה, מתחילים להרגיש את העייפות. ערב אנחנו מתים לישון, והילדים מנהלים ``מלחמת כנופיות`` עם האיטלקים, את זה אשאיר להם לספר. וכמעט שכחתי יורד שלג.

|
|
|
|
|
| התפנה מקום לוואל תורן בפסח |
יום שני 05 מרץ 2007 22:22 |
| Anonymous |
 |
|
|
שלום לכל הגולשים,
התפנה מקום לזוג בקלאב מד וואל תורן לשבוע של ה-31 במרץ.
לכל המעוניינים נא לפנות אלי במייל. (אינני סוכן, אלא מחפש מחליף).
תודה מראש, כתובת הדואר שלי
|
|
|
|
|
| לחרמון ביום רביעי וחמישי |
יום שני 05 מרץ 2007 19:41 |
|
mikig |
 |
|
|
|
יש למישהו מושג מה איכות השלג לגולש בינוני.
האם כדאי לתניע ת`אוטו.שמעתי שהשלג כבר מימי.......?????
והאם מישהו מכיר מקום אירוח ליומיים.נחמד ולא יקר?????
|
|
|
|
|
| החרמון |
יום שני 05 מרץ 2007 13:46 |
|
thekiwi |
233 הודעות עד כה |
|
|
|
לפי אתר החרמון יש 50 ס``מ שלג. משהו יודע אם יש תנאי גלישה? אפילו תנאים בינוניים - העיקר שאפשר לגלוש.
|
|
|
|
|
| פרטים על פאסו? - איטליה. |
יום שני 05 מרץ 2007 00:39 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני טס בשבת הקרובה.
יש שלג?
חיי לילה מומלצים?
תחזוקה...
|
|
|
|
|
| לאיזה אתר כדאי באנדורה? |
יום ראשון 04 מרץ 2007 19:40 |
|
amitmiz |
36 הודעות עד כה |
|
|
|
לאן מומלץ ? האם יש המלצה על מלון ?
|
|
|
|
|
| מי לאנדורה בשבת הקרובה? |
יום ראשון 04 מרץ 2007 19:38 |
|
amitmiz |
36 הודעות עד כה |
|
|
|
טיסה לברצלונה - רכב שכור-סקי באנדורה עד חמישי ,בחמישי בערב מכבי חיפה נגד אספניול ולמחרת חזרה לארץ , אני בן 38 ובני בן 10 , אנו גולשים סנואובורד
|
|
|
|
|
| New Jacket :-) |
יום ראשון 04 מרץ 2007 18:49 |
|
tahoe |
34 הודעות עד כה |
|
|
Got myself this jacket on my trip to CA for $158 including tax. I think it`s a great deal.
They also had low-end Spyders for $130!
Unfortunately, no pants in my size.
T. Ripcurl Reactor
|
|
|
|
|
| חדש: טוני בסלה רונדה! |
יום ראשון 04 מרץ 2007 15:06 |
 |
איתמר - צוות למטייל ברשת |
1196 הודעות עד כה |
|
|
סלה רונדה הוא אחד מאתרי הסקי הגדולים. תחתיו ארבעה עמקים, הכלולים במתחם הגלישה העצום. טוני חזר מחופשת סקי ב-ואל גרדנה ומביא דיווח עדכני ומפורט על הגלישה באתר: על הטיסות, מגורים, מסעדות מומלצות, האפרה סקי, השוואה לקלאב מד ועוד טיפים חיוניים.
 טוני בסלה רונדה
|
|
|
|
|
| לכל הגולשי סקי באהבה... |
יום ראשון 04 מרץ 2007 12:56 |
|
rider |
320 הודעות עד כה |
|
|
לכל הגולשי סקי באהבה מגולשי סנובורד !!!!

|
|
|
|
|
| nodaro@bezeqint.net |
שבת 03 מרץ 2007 23:42 |
|
no12au |
|
|
|
|
עד שבוע נוסע בבורוביץ בבולגריה. חסר לי ציוד סקי והתלבטות שלי האם לקנות בארץ או במקום בבורוביץ ?
|
|
|
|
|
| למכירה חליפת סקי של ספיידר! |
שבת 03 מרץ 2007 22:48 |
|
komarik |
 |
|
|
למכירה חליפת סקי של ספיידר, חדשה לגמרי, עם תוויות!!!
החליפה במידת large לגברים והיא כוללת מעיל, מכנסיים וזוג כפפות.
צבעי החליפה: אפור-שחור
ראו תמונות בלינק המצורף.
למעוניינים נא ליצור קשר עם אילן בטלפון: 050-4048910
או באי-מייל: ilanushka@yahoo.com http://picasaweb.google.com/komar.productions/SkiSuit
|
|
|
|