כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » מיוחדים » סקי - סנובורד
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: סקי - סנובורד
 נושא: מה מצב השלג בדרום אוסטריה?
מה מצב השלג בדרום אוסטריה? שבת 03 מרץ 2007 21:17
ehudta לא מחובר ehudta  משתמש מתחיל
הודעה ללא תוכן
הוספת תגובה
 נושא: סקי בשבדיה
סקי בשבדיה שבת 03 מרץ 2007 20:41
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מחפש אתר גלישה באזור Arvidsjaur בצפון שבדיה, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא מידע רלוונטי?
הוספת תגובה
 נושא: חזרנו מZELL AM SEE
חזרנו מZELL AM SEE שבת 03 מרץ 2007 18:13
Anonymous  משתמש לא מוכר
היה מדהים. ירד הרבה שלג במהלך השבוע ובמסלולים העליונים יש המון שלג. אני אכתוב סיכום במהלך הימים הקרובים על החופשה הזאת וגם על מאירהופן לפני שלושה שבועות. שלגון
הוספת תגובה
 נושא: בסוף לסלווה גרדינה
בסוף לסלווה גרדינה יום שישי 02 מרץ 2007 19:55
Anonymous  משתמש לא מוכר
סוף סוף יוצאים עוד כמה שעות לדולומיטים ,סלה רונדה סלווה גרדינה מקווה שיהייה טוב למרות כל התוכניות שהיה לי לזלבך באוסטריה פשוט לא היה בשבועיים האחרונים כרטיס טיסה ולא יכולתי יותר לדחות אז בינתתים תודה לכולם על העזרה שקיבלנו מהפורום , למסלול אדום , איה , אבי שיש לנו כבר היכרות ,לכולם וכמובן לצארלס מנהל הפורום ןלעופר החזאי ועוזרו יוס, אז נעדכן שנחזור.
הוספת תגובה
 נושא: מחפש שותף לנסיעה לחרמון יום
מחפש שותף לנסיעה לחרמון יום יום שישי 02 מרץ 2007 16:25
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם אני רוצה לעלות לחרמון יום ריאשון הזה שיגיע04/03/2007 יציאה ב04.00 מנתניה כדי להגיע לשער של אתר ב6.30 אני מחפש מישהו שרוצה לעלות איתי לחסוך בהוצאות הדלק ,אני כבר עולה כמעט כל שישי ומחפס לחסוך את הוצאות הנסיעה. אני מחפש אנשים שיסעו איתי ויתחלקו איתי בהוצאות הדלק. יש לי מקום עד ל-3 אנשים ככול שניהיה יותר כך יהיה יותר זול הנסיעה אני+ 1= 90 שח , אני+2= 60שח לאדם , אני+3= 45 שח לאדם החישוב נעשה לפי עלות של 180 שח דלק להלוך +חזור נתניה חרמון. איסוף יכול להיות מנתניה או מי שרחוק יותר יגיעו לביתי בנתניה יחנו את הרכב (יש מספיק חניה ליד הבית שלי) ונצא מביתי לחרמון וחזרה. כמו כן אם יש מישהו שעולה חרמון ואני יכול להיצתרף אליו אשמח לעשות זאת ואשלם את המחיר שאני מבקש המחיר שאני מבקש הוא עלות, אין בכוונה שלי לעשות רווח ואני לא עוסק בשרותי הסעות. אני פשוט מחפס לחסוך בעליות מכיוון שאני נוסע הרבה לחרמון. שמי איתן שחם נייד: 052-2429993
forum_getfile/id-355/private-0
הוספת תגובה
 נושא: טיסה למינכן
טיסה למינכן יום שישי 02 מרץ 2007 08:55
Anonymous  משתמש לא מוכר
לחברי הפורום עקב ביטול חופשה מוכנים להעביר את הזכות לכרטיסי טיסה למינכן 10-17 במרץ ב-250 דולר לכרטיס. אורית - 0549400467
הוספת תגובה
 נושא: המלצות אחרונות לפני ההמראה
המלצות אחרונות לפני ההמראה יום שישי 02 מרץ 2007 00:09
nir_aviv לא מחובר nir_aviv  משתמש מתחיל
חברים, בשבת בבוקרק זה מגיע, ואל גרדנה... אז אם יש לכם המלצות אחרונות כגון, מסלולים טובים וייחודיים, שלא כדאי לפספס, אזורי אופפיסט טובים, ואפרה סקי, כל דבר נוסף יתקבל בברכה.. שתהיה לכולנו המשך עונה לבנה ומתמשכת... מתחילים לארוז!!!
הוספת תגובה
 נושא: מכנס לסנובורד - יש להשכיר
מכנס לסנובורד - יש להשכיר יום רביעי 28 פברואר 2007 22:25
Anonymous  משתמש לא מוכר
יש להשכיר באתר או בדרך למעלה וכמה עולה מכנס לסנובורד תודה מראש
הוספת תגובה
 נושא: מי יוצא לduex alps ב10.03 ?
מי יוצא לduex alps ב10.03 ? יום רביעי 28 פברואר 2007 16:17
Anonymous  משתמש לא מוכר
מי יוצא לduex alps ב10.03 ?
הוספת תגובה
 נושא: בורובץ , בולגריה !
בורובץ , בולגריה ! יום רביעי 28 פברואר 2007 01:05
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום.... אני מתכוון לסגור דיל ל-24 במרץ לחופשת סקי בבורובץ. רציתי לשאול 2 שאלות בבקשה , ואשמח מאוד לתגובות מאנשים שמבינים או שכבר היו בבורובץ. 1) האם האתר מתאים גם לגלישת סנובורד ? 2) מה מצב השלג שם ? והאם ה-24 למרץ זה כבר לא מאוחר מידי. תודה רבה , יואב
הוספת תגובה
 נושא: סקי מחר יום רביעי בחרמון
סקי מחר יום רביעי בחרמון יום שלישי 27 פברואר 2007 18:13
Anonymous  משתמש לא מוכר
מחפש שותפים לסקי מחר בחרמון. יציאה מחיפה כולל השתפות בדלק. לי יש רכב. להתראות
הוספת תגובה
 נושא: בנסקו
בנסקו יום שלישי 27 פברואר 2007 09:59
Anonymous  משתמש לא מוכר
איפה כדאי להזמין חופשת סקי בבנסקו? איזה מלון מומלץ?
הוספת תגובה
 נושא: סקי בעוד שבועיים
סקי בעוד שבועיים יום שלישי 27 פברואר 2007 09:54
vova100 לא מחובר vova100  משתמש מתחיל
יש למישהו המלצה לאיזה דיל פראי לחופשת סקי לשבוע ימים, 4 חברי גולשים, עד 900 יורו כולל הכל? PLEASE
הוספת תגובה
 נושא: שאטל מטורינו לשאמוני
שאטל מטורינו לשאמוני יום שני 26 פברואר 2007 21:29
asherbk לא מחובר asherbk  משתמש מתחיל
שלןם האים משהו יודע אים יש שאטל מטורינו לשאמוני או לחילופין אים יש משהו שנוסע לכיוון ושוכר רכב כמובן שאשתתף בהוצאות בתודה שרון
הוספת תגובה
 נושא: update from flachau
update from flachau יום שני 26 פברואר 2007 19:52
Anonymous  משתמש לא מוכר
hi all, this is our second day in amade ski area, yesterday we went to schladming and today we have been to flachau. it snowed heavily last night and snowed all day in the area, more details when we will be back at the end of the week, behachlaka, dvince
הוספת תגובה
 נושא: מחפש שותף לנסיעה לחרמון
מחפש שותף לנסיעה לחרמון יום שני 26 פברואר 2007 19:39
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם אני רוצה לעלות לחרמון יום ריאשון הזה שיגיע04/03/2007 יציאה ב04.00 מנתניה כדי להגיע לשער של אתר ב6.30 אני מחפש מישהו שרוצה לעלות איתי לחסוך בהוצאות הדלק ,אני כבר עולה כמעט כל שישי ומחפס לחסוך את הוצאות הנסיעה. אני מחפש אנשים שיסעו איתי ויתחלקו איתי בהוצאות הדלק. יש לי מקום עד ל-3 אנשים ככול שניהיה יותר כך יהיה יותר זול הנסיעה אני+ 1= 90 שח , אני+2= 60שח לאדם , אני+3= 45 שח לאדם החישוב נעשה לפי עלות של 180 שח דלק להלוך +חזור נתניה חרמון. איסוף יכול להיות מנתניה או מי שרחוק יותר יגיעו לביתי בנתניה יחנו את הרכב (יש מספיק חניה ליד הבית שלי) ונצא מביתי לחרמון וחזרה. כמו כן אם יש מישהו שעולה חרמון ואני יכול להיצתרף אליו אשמח לעשות זאת ואשלם את המחיר שאני מבקש המחיר שאני מבקש הוא עלות, אין בכוונה שלי לעשות רווח ואני לא עוסק בשרותי הסעות. אני פשוט מחפס לחסוך בעליות מכיוון שאני נוסע הרבה לחרמון. שמי איתן שחם נייד: 052-2429993
forum_getfile/id-683/private-0
הוספת תגובה
 נושא: הגיעו שני סרטונים חדשים!!
הגיעו שני סרטונים חדשים!! יום שני 26 פברואר 2007 14:28
Anonymous  משתמש לא מוכר
הנה זה מגיע... שני סרטונים חדשים! והפעם, אמיר ויצמן מסלווה גרדנה ויובל פרץ מסנט אנטון (שימו לב לפתיח...) בהצלחה לכולם בתחרות!
צפיה מהנה!

תחרות סרטוני גולשים
הוספת תגובה
 נושא: סקי וסנובורד בקיצבהיל
סקי וסנובורד בקיצבהיל יום שני 26 פברואר 2007 12:20
ozcarmel לא מחובר ozcarmel  משתמש מתחיל
נעמי ואני חזרנו אתמול משבוע בקיצבהיל. אני מעוניין לשתף גולשים שמעוניינים לסוע לשם. לא ירד שלג, רק שמש מטורפת, אבל היה snowmaking סביר ביותר וכמעט כל המסלולים פתוחים. קיצבהיל יקרה להחריד בתקופה הזו וכדאי לקנות הרבה מצרכים בסופר ו``להתכלב``. אחרי שרואים כמה פורשה ופרארי ברחוב המרכזי, מבינים שהתקציב שלנו קצת שונה.... אני מתכוון לכתוב דיווח מפורט בסיפורי גולשים, כולל מחירים מדויקים וחוויות שונות. השורה התחתונה בינתיים: היה שווה כל אגורה.
הוספת תגובה
 נושא: היום- החנויות ייסגרו מוקדם
היום- החנויות ייסגרו מוקדם יום שני 26 פברואר 2007 12:14
hhhhhhhhhh לא מחובר hhhhhhhhhh  משתמש מתחיל
היום יום שני ה-26/2/2007 ייסגרו חנויות למטייל באופן חד פעמי בשעה מוקדמת מהרגיל. ע``פ הפרוט: הסניפים בחיפה (חורב ולב המפרץ) , תל אביב, פולג, רעננה , פתח תקווה ורמה``ש ייסגרו בשעה 19:00. ראשל``צ וביל``ו ייסגרו בשעה 18:30. ב``ש וירושלים (תלפיות ונחלת שבעה) ייסגרו בשעה 18:00. איתכם הסליחה צוות למטייל.
הוספת תגובה
 נושא: טלי מדווחת מברילוצ`ה!!
טלי מדווחת מברילוצ`ה!! יום שני 26 פברואר 2007 11:50
Anonymous  משתמש לא מוכר
ברילוצ`ה היא עיירת סקי יפה שוקקת חיים בארגנטינה, שמספקת תעסוקה לצעירים ולמבוגרים, ולחובבי סקי וסנובורד כאחד. קראו את דיווח הסקי של טלי, אשר שבה עם חוויות מהאתר ומספרת על הסקי, האתר ועל אפשרויות הבילוי בו ובסביבותיו.
גלישה נעימה!
הוספת תגובה
 נושא: יש חדש בעניין סקי דיל???
יש חדש בעניין סקי דיל??? יום ראשון 25 פברואר 2007 18:40
Anonymous  משתמש לא מוכר
הגעתם לפשרה ולהסדר הפיצויים? נדהמתי לראות את תמונת החדרים באכסניה בה שהיתם...לדעתי, 30 יורו ללילה לאדם(כולל ארוחת בוקר) זה המחיר המירבי שהייתם צריכים לשלם!
הוספת תגובה
 נושא: טל במיירהופן!
טל במיירהופן! יום ראשון 25 פברואר 2007 17:26
Anonymous  משתמש לא מוכר
מיירהופן הוא אתר הסקי הגדול ביותר בעמק Ziller שבאוסטריה. המתחם מציע כ-455 קילומטרים של מסלולי גלישה מצוינים לכל הרמות ולכל הגילאים. טל בלומשטיין בן ה- 17 ואחיו הצעיר יוצאים לחופשת סקי במיירהופן ומדווחים!
קריאה מהנה!
הוספת תגובה
 נושא: לכל אוהבי הווזלין
לכל אוהבי הווזלין יום ראשון 25 פברואר 2007 16:24
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שעברתי בחרמון בחורף שעבר, היה כלכך קר עד שהתכווץ לי הקטן למימדים לא אנושיים, לאחר גלישה מתונה התהפכתי ונכנס לי המגלש חזק מאוד לתוך החור של התחת, בהתחלה זה כאב עד מאוד אבל לאחר 5 שניות גיליתי את ``האור``, היה כואב אבל מהנה, מאז אני מידי פעם משחק עם פי הטבעת שלי ושל חברי. לכן תמיד תזכרו - הכוס החצי מלאה היא עדיין מלאה לפחות בחצי - אזי החצי השני אומנם ריק אבל יש מים בכוס החצי. בהחלקה. נ.ב - וויטסטאף - החוטיני שלך נשארו בתחת שלי.
הוספת תגובה
 נושא: אביב במיירהופן!
אביב במיירהופן! יום ראשון 25 פברואר 2007 16:18
Anonymous  משתמש לא מוכר
חובבי הסנובורד מוצאים במיירהופן אתר סקי מוצלח במיוחד ל``פרי סטייל`` וגלישה מלאת אנדרנלין ומהירות. אביב חוזר מחופשת סנובורד משובחת במיירהופן- ומדווח.
קריאה מהנה!
הוספת תגובה
 נושא: המלצה לדירה בואל טורנס
המלצה לדירה בואל טורנס יום ראשון 25 פברואר 2007 10:01
Anonymous  משתמש לא מוכר
מישהו יכול להמליץ על דירה בואל טורנס?
הוספת תגובה
 נושא: האקדמיה הישראלית לסקי
האקדמיה הישראלית לסקי יום ראשון 25 פברואר 2007 02:05
emeiron לא מחובר emeiron  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
האקדמיה הישראלית לסקי מחפשת את גולשי הדור הבא
אתר הקבוצה

forum_getfile/id-436/private-0
הוספת תגובה
 נושא: למי שמתקשה להרדם
למי שמתקשה להרדם שבת 24 פברואר 2007 23:21
Anonymous  משתמש לא מוכר
תעברו עוד פעם על רשימת הציוד לאריזה במזוודה : את המזוודה יש לצייד לפי הרשימה הבאה ,כמובן שיש מקום לתוספת פריטים ע``פ טעמכם האישי וכנגזרת של גודל המזוודה ויכולת הנשיאה של בעליה : חליפת סקי (סרבל או שני חלקים ).כמות :1 שרוול פליס לכיסוי הצוואר והפנים . כמות: 1 ביגוד טרמי תחתון (להרחקת זיעה ושמירה על גוף יבש וחם). כמות: 2 גרבי סקי/סנואבורד (גרביים ייעודיות בלבד). כמות: 2-3 זוגות קסדת סקי +כובע מחמם לטיולים בעיירה (שמכסה היטב את האוזניים ,אלא אם הן נחשבות ,בעינכם ,כאיבר מיותר) משקפי סקי +משקפי שמש (גוגלס מומלץ ,ניתן להסתפק במשקפי שמש שאינן בגוון אפור). כפפות סקי (אטומות למים ומחממות –דגש מחממות ) . נעלי סקי ( ניתן לשכור באתר ) מגלשיים סקי/סנואובורד (ניתן לשכור באתר) מקלות סקי (ניתן לשכור באתר ) תחתונים (הכי יפים שיש). כמות:ימי גלישה +2 . מכנסים לערב. כמות: 1-2 . חולצות קצרות (כן, כן, קצרות!) . כמות:3 חולצות לערב. כמות: 6-4 (תלוי כמה מגוונים תרצו להיות) . גרבים רגילות. כמות :מספר ימי גלישה –1 . בגד שינה קליל וקצר (חם בחדר... וואו! כמה חם... ) כלי רחצה קרם שיזוף לפנים+ הגנה לשפתיים (מקדם הגנה מקסימלי) תרופות כלליות וייחודיות +טיפות אף .במקרה של ילדים יש לקחת גם אקמולי (נרות/סירופ) ,טיפות אוזניים פלסטרים כלי איפור חן , יופי וריח . .. סבון/אבקת כביסה בקופסה קטנה (כביסה ללבוש הסקי התחתון נדרשת). בגד ים (לסאונה ,בריכה ). מצלמה (אם אתם רוצים שגם אחרים ישתתפו בזכרונות שלכם). מעיל עליון למקרה של יציאה בערב מהמלון . פלאפון+מטען . מנעול וכבל פלדה דק לנעילת ציוד הסקי ``בחניות ביניים``. אמצעי מניעה (צחוק צחוק זה - לא צחוק ) MP3 ספר כרטיס טיסה ודרכון! מתאם לשקעים האירופאים. נעליים נוחות ופשוטות לרדת לארוחת הבוקר ואחר כך לסקי רום שקית לכביסה. *מצב רוח טוב! קחו בחשבון שסט בגדים נוח ויפה עולה איתכם למטוס ושכולל מעיל נעליים מכנסיים וחולצה ,מה שבהכרח מפנה את המקום במזוודה לשאר הדברים . והכי חשוב את כל המקום הריק במזוודה יתפסו המתנות מהדיוטי… בהחלקה. צארלס
הוספת תגובה
 נושא: האקדמיה הישראלית לסקי
האקדמיה הישראלית לסקי שבת 24 פברואר 2007 14:01
emeiron לא מחובר emeiron  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
האקדמיה הישראלית לסקי פותחת את שעריה לחובבי סקי אמיתיים
http://www.skiacademy.co.il
האקדמיה הישראלית לסקי

forum_getfile/id-525/private-0
הוספת תגובה
 נושא: ל-OPHER והססטריירים
ל-OPHER והססטריירים שבת 24 פברואר 2007 00:37
india14 לא מחובר india14  משתמש מתחיל
משום מה רשמתי שאנחנו עשויים להגיע לשביל החלב ב3.3 כאשר התאריך הנכון הוא ה4.3 (הנסיעות הן בימי ראשון, (וה-3.3 יוצא יום שבת) - מיי בד הפאק עלי. גם כך לא בטוח שהמזימה תתממש. בכל אופן, אם תספיק לקרוא את זה במהלך החופשה, שתהיה לכם חופשה מהנה ובטוחה ( תזהרו מהסיבוב האחרון של היום כשהחבר`ה ממהרים למטה), מקווה ומאמין שיהיו לכם אחל`ה תנאים (נו, למי אני מספר על מזג אויר) והרבה מהוויט סטאף וכמובן שתרוקנו לאיטלקים את מצבורי האלכוהול בהרים. וויט.
הוספת תגובה
 נושא: מחרימים את מישה
מחרימים את מישה יום חמישי 22 פברואר 2007 12:34
Anonymous  משתמש לא מוכר
אתם לא תסתמו לי את הפה,זה במה ואני רוצה לדבר
הוספת תגובה
 נושא: Weather situation in Vail
Weather situation in Vail יום רביעי 21 פברואר 2007 17:05
moguls לא מחובר moguls  משתמש פעיל 573 הודעות עד כה
So it looks like we can expect Thursday after noon the next storm front to come down from Utah and begin to hit the North/Central Rockies with 2 inches (5cm) of snow. On Firday we can expect even more moisteture with possibley 7 more inches (18 cm) and a smaller system coming in Sat & Sunday which could dump another 5 inches (13cm) Monday should be sunny and try with tempertures hovering around upper twenties (that is below 0 for you) Next week we look for more potential storms to hit the Rockies. Analaysing the models and maps (meaning copying what ever the fuck snowforecast.com says) I can anticipate great powder condition for the people who wear DUMB HATS :-) The Wanna Be (Ya` ani Tsur)
הוספת תגובה
 נושא: champoussin עכשיו ובמרץ
champoussin עכשיו ובמרץ יום רביעי 21 פברואר 2007 14:20
Anonymous  משתמש לא מוכר
כיוו שאני מתכוון לנסוע לשם בשבוע ראשון של מרץ, רציתי לדעת כמה דברים על האתר: 1. מה מצב השלג היום ומה איכות השלג? האם משהו היה לא מזמן? 2. האם האתר לא נמוך מדי בשביל חורף שכזה? 3. איך האתר בשביל מישהו בשבוע השלישי שלו בסקי שרמתו היא מסלולים כחולים קשים/אדומים קלים? 4. האם יש קישוריות טובה בין האתר הזה לאטרים אחרים הסביבה מבחינת מרחב גלישה?
הוספת תגובה
 נושא: צריך המלצות
צריך המלצות יום רביעי 21 פברואר 2007 10:36
guy19 לא מחובר guy19  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
אני מתלבט לבחור בין שלושה אתרי סקי. * באנסקו (בולגריה) * בורובץ (בולגריה) * שפינדל (צ`כיה) אני גולש סנאובורד ברמה גבוה.והשנה אין לי מספיק כסף בשביל חופשה סקי באלפים.. באיזה אתר יש סנואופרק? ואיזה אתר הכי יתאים לי? תודה גיא
הוספת תגובה
 נושא: המלצות לסקי לתחילת מרץ
המלצות לסקי לתחילת מרץ יום שלישי 20 פברואר 2007 21:01
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מתכנן לצאת לחופשת סקי בתחילת מרץ - ייתכן אפילו ב7 במרץ ואני רוצה לבחור מקום שיהי בו מספיק שלג! המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש, ערן
הוספת תגובה
 נושא: סיפור חדש מסלווה גרדניה
סיפור חדש מסלווה גרדניה יום שלישי 20 פברואר 2007 17:32
 גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4695 הודעות עד כה
סלווה גרדניה, אתר נפלא שהוא חלק מ-Sella Ronda, מיוחד בכך שהוא מתאים במיוחד למתחילים (אבל לא רק!) - לא רק משום שיש בו מסלולי כחולים וירוקים, אלא משום שגם האדומים נגידים עבורם. משפחת שחם מבקרת באתר, שאותו היא מגדירה "נפלא", והרשמים והעצות שלהם - לפניכם.

http://www.lametayel.com/images/ski/italy/val_gardena/malki/11_Us.jpg />

קריאה נעימה!

הוספת תגובה
 נושא: מצב השלג היום בחרמון
מצב השלג היום בחרמון יום שלישי 20 פברואר 2007 15:29
Anonymous  משתמש לא מוכר
אשמח להתעדכן על מצב השלג היום + ניתן להתקשר 0528975073
הוספת תגובה
 נושא: ואל גרדנה מ-24/2
ואל גרדנה מ-24/2 יום שלישי 20 פברואר 2007 09:23
peermic לא מחובר peermic
אנחנו שני חברים נימצאים בואל גרדנה בשבוע הבא נשמח לגלוש ולבלות עם ישראלים נוספים להיתראות תיצרו קשר שנוכל להיפגש אנחנו בני כ-40 גולשים טוב פלוס
הוספת תגובה
 נושא: הכנת הציוד לחופשה - שאלה
הכנת הציוד לחופשה - שאלה יום שני 19 פברואר 2007 17:53
ychudin לא מחובר ychudin  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
שלום לכולם יש לי ציוד סקי ששכב בארון כמעט שנתיים. הציוד חדש ועבר שבוע סקי אחד בלבד. עוד שבועיים אני חוזר לשלג, ורציתי לדעת מה צריך לעשות עם הציוד כדי להכין אותו לגלישה? תודה רבה ושבוע מציון לכולם
הוספת תגובה
 נושא: מכירים joost?
מכירים joost? יום שני 19 פברואר 2007 17:39
ronenep לא מחובר ronenep  משתמש מתחיל
הסיפור הולך ככה, היזמים של סקיפי וקאזה חברו להם והקימו חברה שעושה טלויזיה באינטרנט. המון רעש וצלצולים, המון יחסי ציבור, אבל מה שמעניין הוא שיש שם סרט מדהים של נשיונל גאוגרפיק על מפולות שלגים. אם ראיתם בטלויזיה, אז יופי. אם לא, תנסו להוריד את התכנה ולראות (שלג בתולי, תיעוד של גולשים במפולת וכאלו)
joost
הוספת תגובה
 נושא: אתרים מומלצים
אתרים מומלצים יום שני 19 פברואר 2007 15:40
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכם אני גולש מתחיל וחבר בקהילה. אני מעוניין לדעת על אתר פופולארי בקרב ``הגברים``. האם יש דבר כזה? אשמח לתגובותכם ``חברים`` נ.ב יש לכם אחלה פורום
הוספת תגובה
עמודים (92): [ «    5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20    »]