כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » מיוחדים » סקי - סנובורד
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: סקי - סנובורד
 נושא: ``לבן באופק`` במיירהופן!
``לבן באופק`` במיירהופן! יום שני 19 פברואר 2007 11:45
Anonymous  משתמש לא מוכר
אתר הסקי מיירהופן ממוקם בעמק Ziller היפהפה ומושך אליו תיירים לאורך כל השנה. בין הג`קוזי, הסאונות ושפע הבארים שבאזור, מספיק ``לבן באופק`` גם ``לקרוע`` את שלל המסלולים המאתגרים שהאתר מציע. קיראו דיווח טרי ומפורט על חופשת סקי משובחת!
קריאה מהנה!
הוספת תגובה
 נושא: חזרנו מ COURCHEVEL
חזרנו מ COURCHEVEL יום שני 19 פברואר 2007 08:28
Anonymous  משתמש לא מוכר
עם מזג אויר קצת יותר טוב היה יכול להיות מושלם דו``ח מפורט יגיע בהמשך
הוספת תגובה
 נושא: Hotel LA RUADE -LA TOUSSUIR
Hotel LA RUADE -LA TOUSSUIR יום ראשון 18 פברואר 2007 23:51
Anonymous  משתמש לא מוכר
חוות לדעת על מלון La Ruade בעיירה לה טוסוויסר (LA TOUSSUIRE) שבצרפת: זהו מלון כשר בבעלות יהודית. רמת המלון זהה לאכסניית נוער עלובה. חדרים מרופטים, ללא טלפון וללא טלויזיה, שמיכות בלויות, מקלחות ללא וילונות, המלון אינו מספק סבון ושמפו, אין החלפת מצעים. האוכל סביר אך מתחת לממוצע. ארוחות בוקר מינימליות. כל זה היה נסבל אלמלא היחס הגרוע והבלתי אדיב של בעלי המקום, שאגב, אינם שולטים בשפה האנגלית. שלא יספרו לכם שהמקום שופץ. היינו והתאכזבנו - ראו הוזהרתם !!!
הוספת תגובה
 נושא: סקי בצ`כיה
סקי בצ`כיה יום ראשון 18 פברואר 2007 23:26
chemikalik לא מחובר chemikalik
היי לכולם! אני נוסע עצמאית לשפינדל בין ה 26.02-03.03 באתר קיימת אופציה של לקיחת שיעורים פרטיים של עד 5 אנשים בקבוצה, במחירים זולים יחסית. אני ברמת גלישה של שבוע באלפים ועוד כמה פעמים בחרמון. אם מישהו\הי מעונין\נת להצטרף אליי לשיעורים בתאריכים אלה (או בחלקם) ובעל\ת רמת גלישה מתאימה נא לייצור איתי קשר בהקדם האפשרי-לא נותר זמן רב... אתר בית-ספר הסקי של המקום :
http://www.skolmax.cz/index.php?akce=ceniky&sub=skola
הוספת תגובה
 נושא: חרמון בשבת האחרונה
חרמון בשבת האחרונה יום ראשון 18 פברואר 2007 21:18
naamabe לא מחובר naamabe  משתמש מתחיל
מישהו היה בשבת האחרונה בחרמון ויכול לאמר איך היה מזג האוויר? או צפיפות הגולשים? תודה
הוספת תגובה
 נושא: מחפש הסעה לחרמון מחר
מחפש הסעה לחרמון מחר יום ראשון 18 פברואר 2007 19:13
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום אני מחפש מישהו שנוסע מחר לחרמון מירושלים יש מישהו כזה? מוכן להשתתף בהוצאות הדלק ביי נתי
הוספת תגובה
 נושא: לויניו איטליה מיידע על האתר
לויניו איטליה מיידע על האתר יום ראשון 18 פברואר 2007 18:12
Anonymous  משתמש לא מוכר
מישהו היה שם ואיזה שדה תעופה הכי קרוב אליו. תודה
הוספת תגובה
 נושא: מיידע על שדה תעופה הקרוב לל
מיידע על שדה תעופה הקרוב לל יום ראשון 18 פברואר 2007 18:03
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום! אבקש מיידע על אתר לויניו באיטליה ואיזה שדה תעופה הכי קרוב אליו? האם זה ציריך , מילנו, ורונה ,או מינכן. מה מצב השלג תודה מראש לכול העונים.
הוספת תגובה
 נושא: ציוד סנובורד למכירה
ציוד סנובורד למכירה יום ראשון 18 פברואר 2007 16:39
Anonymous  משתמש לא מוכר
בורד אבסולוט של סימס + בינדינג לינק של סימס 1600 ש``ח מצב מעולה! 054-5274275 יוסי
הוספת תגובה
 נושא: חדש: נחום מדווח מסלה-רונדה
חדש: נחום מדווח מסלה-רונדה יום ראשון 18 פברואר 2007 15:50
 איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1196 הודעות עד כה
מתחם הסלה רונדה הוא אחד מאתרי הסקי המגוונים והמעניינים וכולל ארבעה עמקים. נחום חזר מחופשה בסלה- רונדה ומדווח על השבוע שלו שם- על 1,200 הק``מ של מסלולים, אפשרויות הבילוי ושאר חוויות החופשה בסלה רונדה בדיווח שלפניכם.
נחום בסלה רונדה
הוספת תגובה
 נושא: les deux alps - 17.3
les deux alps - 17.3 יום ראשון 18 פברואר 2007 14:55
 מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 653 הודעות עד כה
אני נוסע עם חברים לקלאב מד במקום הנ``ל בתאריך הנ``ל. מישהו נוסע באותו תאריך?
הוספת תגובה
 נושא: הכנת הציוד - מה עושים?
הכנת הציוד - מה עושים? יום ראשון 18 פברואר 2007 11:51
ychudin לא מחובר ychudin  משתמש בינוני 74 הודעות עד כה
שלום לכולם יש לי ציוד סקי ששכב בארון כמעט שנתיים. הציוד חדש ועבר שבוע סקי אחד בלבד. עוד שבועיים אני חוזר לשלג, ורציתי לדעת מה צריך לעשות עם הציוד כדי להכין אותו לגלישה? תודה רבה ושבוע מציון לכולם
הוספת תגובה
 נושא: מבצע על כפפות בלמטייל
מבצע על כפפות בלמטייל יום ראשון 18 פברואר 2007 10:46
Anonymous  משתמש לא מוכר
מצאתי אחלה מבצע של 20% על כפפות של Level בלמטייל. קצת פרטים בלינק המצורף, למי שעוד רוצה להצטייד לפני החופשה הקרובה :)
מבצע בדיזנגוף
הוספת תגובה
 נושא: ביגוד לילדה בת 13
ביגוד לילדה בת 13 יום ראשון 18 פברואר 2007 09:48
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מעוניין לקנות ביגוד לסקי לילדה בת 13. מישהו רוצה למכור?
הוספת תגובה
 נושא: חנויות ציוד במינכן/זלצבורג?
חנויות ציוד במינכן/זלצבורג? שבת 17 פברואר 2007 22:15
Anonymous  משתמש לא מוכר
מי מכיר?ממליץ?
הוספת תגובה
 נושא: OK מתיחל לארוז לססטרייר.
OK מתיחל לארוז לססטרייר. שבת 17 פברואר 2007 14:02
TomerSi לא מחובר TomerSi  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
עופר ומסלול יעדכנו אתכם בדיווחים שהם יקבלו ממני ב SMS לקראת נסיעת הפורום בשבוע הבא. תומר.
הוספת תגובה
 נושא: המלצה לאתר סקי לאמצע מרץ
המלצה לאתר סקי לאמצע מרץ שבת 17 פברואר 2007 12:36
john_abo לא מחובר john_abo  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
שלום אני מתכנן חופשת סקי לאמצע מרץ , זו תהייה הפעם הראשונה שלי . אני מחפש מקום שיתאים למתחילים ( מסלוים לא קשים , ויש בו מדריכים) ושיהיה בו חיי לילה משובחים . יש מקומות שמיועדים רק לצעירים( אני ב 25)? אמצע מרץ זו תקופה טובה לסקי או שזה בסוף העונה ? אשמע לשמוע המלצות על מקומות במערב אירופה תודה תודה רבה
הוספת תגובה
 נושא: מחפש מידה על אתרי סקי.
מחפש מידה על אתרי סקי. שבת 17 פברואר 2007 01:34
tompinchuk לא מחובר tompinchuk  משתמש מתחיל
שלום. אני מתכנן לנסוע בפסח עם משפחתי לסקי באירופה ורציתי עזרה בבחירת האתר. אני מחפש מלון באתר טוב עם קירבה למעליות. חשבתי על קלאב מדים, אבל אני מחפש משהו יותר זול, אך טוב באותה מידה. כרגע אני הכי בכיוון של האתר val dlsere מה אתם חושבים עליו ובכלל לאן כדאי לנסוע? תודה מראש.
הוספת תגובה
 נושא: מי היה בזמן האחרון בבנסקו?
מי היה בזמן האחרון בבנסקו? יום שישי 16 פברואר 2007 22:53
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנחנו נוסעים עוד שבועיים. רציתי לדעת מה המרחק של העיירה מהאתר עצמו, וכמה זמן לוקח להגיע עם הגונדולה למעלה ? האם יש רק גונדולה אחת לכל העיירה,ומה מצב הפקקים בבוקר ? אם יש פקקים, אשמח להמלצות (אם יש) תודה רונן
הוספת תגובה
 נושא: טוב, הגיעה זמן...
טוב, הגיעה זמן... יום שישי 16 פברואר 2007 20:52
rider לא מחובר rider  משתמש פעיל 320 הודעות עד כה
שלום לכולם, אני מתחיל עכשיו את דרכי לשדה תעופה בדרך לחופשה ראשונה השנה(1 מתוך 2). YOSS תמשיך להעדכן את כולם בתחזית מזג אויר. נתראה.
הוספת תגובה
 נושא: עוד שבוע למניאק !
עוד שבוע למניאק ! יום שישי 16 פברואר 2007 19:35
amitefrati לא מחובר amitefrati  משתמש מתחיל
ביום שבת הבא טיסה לקנדה , לוויסלר ! אם יש מישהו שנוסע גם כן ( עם klm )ומעונין לחלוק מונית אז שיצור קשר באתר . יש מישהו שיודע איך אפשר להרוג שבוע ? יאללה שיעבור כבר . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . ..
הוספת תגובה
 נושא: מצב השלג בגרינדוולד שוויץ
מצב השלג בגרינדוולד שוויץ יום שישי 16 פברואר 2007 19:22
ohad143 לא מחובר ohad143
מישהו יודע מה מצב השלג באזור גרינדוולד? מהאינטרנט נראה שהמצב די על הפנים
הוספת תגובה
 נושא: אבוריאז מסופ``ש הבא - מי בא?
אבוריאז מסופ``ש הבא - מי בא? יום שישי 16 פברואר 2007 19:17
Anonymous  משתמש לא מוכר
יש פה אנשים שיהיו שבוע הבא באבוריז? מיום שבת ה24 בפברואר... אם אתם שם תודיעו! חשבנו שיהיה כיף לעשות סקי עם כמה פרטנרים או פרטנריות! יהיה סבבבבבבה! אלאאא בלאגן!
הוספת תגובה
 נושא: חופשת סקי
חופשת סקי יום שישי 16 פברואר 2007 09:04
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום... אני מעוניין לטוס לחופשת סקי ראשונה באתר בנסקו בבולגריה. יש לי 2 שאלות , ואני אשמח לקבל עזרה מאנשים שמבינים או אנשים שכבר נפשו שם. 1) הבנתי שהאתר מרוחק מהעיירה , כמה זמן לוקח להגיע בגונדולה מהעיירה לאתר סקי והאם זה ממש מפריע ? 2) האם HOTEL LION מומלץ , מבחינת איכות, קירבה לגונדולה וקירבה למרכז העיירה ? , או שיש איזה שהוא מלון אחר שמומלץ ? תודה רבה - ויש לכם אתר מצויין ! יואב
הוספת תגובה
 נושא: Hermon tomorrow (weather??)
Hermon tomorrow (weather??) יום חמישי 15 פברואר 2007 19:44
oskarl לא מחובר oskarl  משתמש מתחיל
Hi, i`m planning on going snowboarding tomorrow. I saw their site and they reported a cloudy weather with snow at the morning. i was wondering if someone knows if its gonna be better at noon or worse. btw the camera from 15:30 shows ``snow`` and u can barely see anything...
הוספת תגובה
 נושא: איפה אפשר לבדוק מזג אוויר?
איפה אפשר לבדוק מזג אוויר? יום חמישי 15 פברואר 2007 16:17
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
הוספת תגובה
 נושא: מה יהיה יום שבת בחרמון??!
מה יהיה יום שבת בחרמון??! יום חמישי 15 פברואר 2007 16:14
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני נוסע עם חבר ועם ההורים שלו ויש צימר הכל מוזמן לשישי שבת אז השאלה שלי היא אם יפתחו את המסלולים לדעתכם יום שבת או שיהיה כמו היום שיפתחו רק את הנמוך? קיצר שווה לנסוע? חשוב לציין שיש לי ציוד ואני לא משלם על הלילה ונסיעות. תודה.
הוספת תגובה
 נושא: למהירי החלטה!!
למהירי החלטה!! יום חמישי 15 פברואר 2007 15:35
azouly לא מחובר azouly  משתמש מתחיל
אוף... אני לא מאמין... יש לי יחידת נופש באלפים בתאריך 3/3/07 למשך שבוע, ואתמול עברתי תאונת דרכים.. אני עם גבס יושב בבית.... אם מישהו רוצה לקנות זוג כרטיסי טיסה לגנבה ו/או את השבוע של היחידת נופש.. מוזמן ליצור איתי קשר.. 0504045128. כדאי למהר כי בקרוב לא ניתן יהיה לשנות את השמות על הכרטיסים... איזה באעסה לי...
הוספת תגובה
 נושא: Rossignol boots
Rossignol boots יום חמישי 15 פברואר 2007 09:19
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני גולש עם נסיון של כ-4 שבועות בחו``ל. האם נעלי Rossignol Axuim , Salto מתאימות לי (בתנאי שהן נוחות על הרגל והמידה מתאימה, כמובן) ? שתיהן Flex 55 שאני מבין שזה קצת נמוך. תודה
הוספת תגובה
 נושא: שאלה לצארלס
שאלה לצארלס יום רביעי 14 פברואר 2007 23:25
ordon לא מחובר ordon  משתמש פעיל 224 הודעות עד כה
להיכן ומתי נסיעתכם הקרובה?
הוספת תגובה
 נושא: עדכון מ-3 העמקים-ואל טורנס
עדכון מ-3 העמקים-ואל טורנס יום רביעי 14 פברואר 2007 18:01
Anonymous  משתמש לא מוכר
חזרתי משם בשבת. היה נפלא. השלג כבר אז היה מספק לגלישה בכל מרחב 3 העמקים, כולל אפשרויות מסוימות ל-off pieste. לא היה קר מדי, אך מספיק על-מנת להחזיק את השלג באיכות טובה. כפי שראיתי, מאז השלג ממשיך להערם, כך שלנוסעים במחזור הקרוב צפויה חוויה טובה עוד יותר. תהנו
הוספת תגובה
 נושא: למה?
למה? יום רביעי 14 פברואר 2007 17:21
Anonymous  משתמש לא מוכר
למה על כל תגובה להודעה שלי יש לי שתי הודעות מייל ולא אחת? תודה
הוספת תגובה
 נושא: אנחנו על המפה
אנחנו על המפה יום רביעי 14 פברואר 2007 17:11
Anonymous  משתמש לא מוכר

http://snow-forecast.com/resorts/mounthermon.shtml

http://snow-forecast.com/resorts/mounthermon.shtml
הוספת תגובה
 נושא: ססטרייר
ססטרייר יום רביעי 14 פברואר 2007 12:06
Anonymous  משתמש לא מוכר
האם יש מישהו שחזר מססטרייר לאחרונה? מה מצב השלג? ואיך האתר ?
הוספת תגובה
 נושא: הסעות למאיירהופן
הסעות למאיירהופן יום שלישי 13 פברואר 2007 20:13
Anonymous  משתמש לא מוכר
לחברי הפורום הנוסעים ב-24 לפברואר עד ה-3 במרץ למאיירהופן על טיסת ישראייר למינכן הסעה הלוך ושוב ב-50 יורו. טלפון: 0549400467 אורית
הוספת תגובה
 נושא: מפת מסלולי שביל החלב
מפת מסלולי שביל החלב יום שלישי 13 פברואר 2007 01:34
india14 לא מחובר india14  משתמש מתחיל

http://www.vialattea.it/it/cartina_legenda.pdf
הוספת תגובה
 נושא: נוסעים לססטרייר - לינק
נוסעים לססטרייר - לינק יום שלישי 13 פברואר 2007 01:23
חשבתי שזה יכול לעניין את הנוסעים בקרוב לססטרייר: לינק לגבי מצב השלג, המתקנים, המסלולים, המחירים, שעות הפתיחה ומי רצח את קנדי. מעודכן להיום:
http://www.vialattea.it/it/impianti_aperti.html
הוספת תגובה
 נושא: לצ`ארלס
לצ`ארלס יום שלישי 13 פברואר 2007 01:08
תעיף מבט בהודעה שכתבתי לך בשירשור של הדיווח על סאן סיקריו לגבי הנסיעה שלכם לססטרייר ומדיכי הסקי במקום
הוספת תגובה
 נושא: סנובורד - חנויות ציוד
סנובורד - חנויות ציוד יום שני 12 פברואר 2007 12:09
bareshet לא מחובר bareshet  משתמש מתחיל
אני נוסע לסנט אנטון ברכב ממינכן, חשבתי לחפש בדרך (או במינכן) חנויות לציוד סנובורד (נעליים, כפפות, קסדה..) מכיוון שבעיירה עצמה המחירים די גבוהים. האם מישהו מכיר/ממליץ על מקומות `עצירה` אטרקטיביים?
הוספת תגובה
 נושא: מישהו מכיר פלסטיקאי?S.SICAR
מישהו מכיר פלסטיקאי?S.SICAR יום שני 12 פברואר 2007 01:12
לפני שעתיים חזרתי מ-SANSICARIO. אני זקוק נואשות לכירורג פלסטי שיוריד לי את החיוך מהפנים. מהלך העניינים: הגענו עם האוטובוס של המועדון סקי בשעה 9:00 בערך לאתר. כמה דקות לפני כן נראה שהולך להיות יום גלישה רע למדי: השמים היו מכוסי עננים וירדו כמה טיפות וכשטיפסנו לאתר גם ירדו כמה פתיתי שלג שנפסקו מיד. גם התחזיות לא היו חיוביות אבל אלוהי הסקי היה איתנו ובנראה שגם הוא גלש בסאן סיקריו כי לא הרבה זמן אחר כך השמש הגיעה וצ`יפרה אותנו באחלה יום גלישה. רוב השלג באתר היה ממקור מלאכותי לצערנו אבל יופי של שלג יודעים לייצר האיטלקים ולפחות במסלולים לא חסר בכלל שלג. בהמשך היום היו רוחות באיזור הפיסגה מה שגרם לשלג בחלקים שונים במשך היום, לשנות את אופיו ובחלקו הפך לקרח אבל לא מהסוג המגעיל הנובע מהפשרה והקפאה נשנות אלא בגלל רוחות די חזקות שהקפיאו אותו, בכל אופן היה צריך לשים לב בחלקים האלה לשינויי השלג. הרוחות החזקות, אשר גם גרמו לסגירה של החיבור לססטרייר, הופיעו רק לקראת סוף היום ולמרות שקצת שלג עף לפנים, לפחות עד לסגירת האתר זה לא גרם לסגירה של שום מסלול ואם קצת ירדנו מטה או החלפנו מסלול אז זה לא הורגש בכלל. בכל אופן השמש ליותה אותנו עד הסוף. האתר: האתר אירח בשנה שעברה את תחרות הדאון היל לנשים באולימפיידת החורף שנערכה בטורינו (אמנם קראו לאולימפידה טורינו אבל לא זכור לי שיש בעיר הרים, אחלה שוקולד כן ועיר מאוד יפה גם כן וגם יובנטוס היקרה אבל הרים לא) כלומר באתרים האלה ליתר דיוק. האתר עצמו הוא לא גדול בכלל, יש שם בגדול 4 מסלולים עקריים וארוכים למדי (לוקחים 2 רכבלים ארוכים ווואחד סקי ליפט ארוך ומשופע כדי להגיע לפסגה ממנה גם ניתן להמשיך לססטרייר בימים כתיקונם)ועוד כמה מסביב. אז אמנם לא הייתי ממליץ להעביר שם שבוע אבל אם אתם באחד האתרים בסביבה ויש לכם שבוע, אז את אחד הימים בהחלט הייתי מעביר שם. יש שם מספר מסלולים אדומים וכמה שחורים ממש כיפים ושמתי לב שיש גם איזה כחול או שניים אבל לא הייתי ממליץ על האתר הזה למתחילים, יש טובים ממנו למטרה הזאת. אין שום דבר לעשות מעבר לאתר עצמו וגם על המסלול יש איזו מסעדונית אחת יחידה. בקיצור סקי נטו. השורה התחתונה: אם אתה באיזור וברמה בינונית ומעלה קפוץ ליום ולא תתאכזב, ביום 1 תספיק להכיר את האתר וגם אין בו סכנת התברברות. סקיפס - 25 יורו אחרי הנחה של המועדון סקי כך שהייתי אומר 30 יורו לסקיפס יומי. אני לא יודע אם זה כולל גם את האתרים הסמוכים אבל אם לא אז זה לא שווה. בהתחשב בעובדה שזה המקביל שלי ליום בחרמון הייתי אומר שיש לי הרבה סיבות להיות מרוצה. שבוע הבא אנחנו ב SAUZ DOULX הסמוך לאתר הזה אבל הרבה יותר גדול וגם בו התקיימה האולימפידה. על האתר הזה כבר הרחבתי בהודעות שונות אבל אם יהיה מה להוסיף אוסיף. העצוב הוא שזאת גם תהיה הנסיעה האחרונה העונה במסגרת הבי``ס לסקי של המועדון השנה. מתוכננות גם נסיעות נוספות ליותר ימים עד סוף עונת הגלישה אבל כנראה שלא אהיה בהן. אני מאוד מקווה שעוד אסע לגלוש העונה כי בחודש וחצי האחרונים בכל סופ``ש גלשתי ואם אחרי שבוע ללא גלישה יצאתי מפוקוס לגמרי, מה יקרה אחרי יותר?!
הוספת תגובה
עמודים (92): [ «    6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21    »]