|
|
| מישהו מכיר פלסטיקאי?S.SICAR |
יום שני 12 פברואר 2007 01:12 |
|
india14 |
 |
|
|
|
לפני שעתיים חזרתי מ-SANSICARIO. אני זקוק נואשות לכירורג פלסטי שיוריד לי את החיוך מהפנים.
מהלך העניינים:
הגענו עם האוטובוס של המועדון סקי בשעה 9:00 בערך לאתר. כמה דקות לפני כן נראה שהולך להיות יום גלישה רע למדי: השמים היו מכוסי עננים וירדו כמה טיפות וכשטיפסנו לאתר גם ירדו כמה פתיתי שלג שנפסקו מיד. גם התחזיות לא היו חיוביות אבל אלוהי הסקי היה איתנו ובנראה שגם הוא גלש בסאן סיקריו כי לא הרבה זמן אחר כך השמש הגיעה וצ`יפרה אותנו באחלה יום גלישה.
רוב השלג באתר היה ממקור מלאכותי לצערנו אבל יופי של שלג יודעים לייצר האיטלקים ולפחות במסלולים לא חסר בכלל שלג. בהמשך היום היו רוחות באיזור הפיסגה מה שגרם לשלג בחלקים שונים במשך היום, לשנות את אופיו ובחלקו הפך לקרח אבל לא מהסוג המגעיל הנובע מהפשרה והקפאה נשנות אלא בגלל רוחות די חזקות שהקפיאו אותו, בכל אופן היה צריך לשים לב בחלקים האלה לשינויי השלג. הרוחות החזקות, אשר גם גרמו לסגירה של החיבור לססטרייר, הופיעו רק לקראת סוף היום ולמרות שקצת שלג עף לפנים, לפחות עד לסגירת האתר זה לא גרם לסגירה של שום מסלול ואם קצת ירדנו מטה או החלפנו מסלול אז זה לא הורגש בכלל. בכל אופן השמש ליותה אותנו עד הסוף.
האתר: האתר אירח בשנה שעברה את תחרות הדאון היל לנשים באולימפיידת החורף שנערכה בטורינו (אמנם קראו לאולימפידה טורינו אבל לא זכור לי שיש בעיר הרים, אחלה שוקולד כן ועיר מאוד יפה גם כן וגם יובנטוס היקרה אבל הרים לא) כלומר באתרים האלה ליתר דיוק.
האתר עצמו הוא לא גדול בכלל, יש שם בגדול 4 מסלולים עקריים וארוכים למדי (לוקחים 2 רכבלים ארוכים ווואחד סקי ליפט ארוך ומשופע כדי להגיע לפסגה ממנה גם ניתן להמשיך לססטרייר בימים כתיקונם)ועוד כמה מסביב. אז אמנם לא הייתי ממליץ להעביר שם שבוע אבל אם אתם באחד האתרים בסביבה ויש לכם שבוע, אז את אחד הימים בהחלט הייתי מעביר שם. יש שם מספר מסלולים אדומים וכמה שחורים ממש כיפים ושמתי לב שיש גם איזה כחול או שניים אבל לא הייתי ממליץ על האתר הזה למתחילים, יש טובים ממנו למטרה הזאת. אין שום דבר לעשות מעבר לאתר עצמו וגם על המסלול יש איזו מסעדונית אחת יחידה. בקיצור סקי נטו. השורה התחתונה: אם אתה באיזור וברמה בינונית ומעלה קפוץ ליום ולא תתאכזב, ביום 1 תספיק להכיר את האתר וגם אין בו סכנת התברברות.
סקיפס - 25 יורו אחרי הנחה של המועדון סקי כך שהייתי אומר 30 יורו לסקיפס יומי. אני לא יודע אם זה כולל גם את האתרים הסמוכים אבל אם לא אז זה לא שווה.
בהתחשב בעובדה שזה המקביל שלי ליום בחרמון הייתי אומר שיש לי הרבה סיבות להיות מרוצה.
שבוע הבא אנחנו ב SAUZ DOULX הסמוך לאתר הזה אבל הרבה יותר גדול וגם בו התקיימה האולימפידה. על האתר הזה כבר הרחבתי בהודעות שונות אבל אם יהיה מה להוסיף אוסיף.
העצוב הוא שזאת גם תהיה הנסיעה האחרונה העונה במסגרת הבי``ס לסקי של המועדון השנה. מתוכננות גם נסיעות נוספות ליותר ימים עד סוף עונת הגלישה אבל כנראה שלא אהיה בהן. אני מאוד מקווה שעוד אסע לגלוש העונה כי בחודש וחצי האחרונים בכל סופ``ש גלשתי ואם אחרי שבוע ללא גלישה יצאתי מפוקוס לגמרי, מה יקרה אחרי יותר?!
|
|
|
|
|
| שותפ/ה לסקי באנדורה |
יום ראשון 11 פברואר 2007 18:26 |
|
levinar |
 |
|
|
|
אני מחפש שותפ/ה לסקי בשבועות הקרובים
מעדיף את אנדורה
|
|
|
|
|
| לאדם מאיגוד מדריכי הסקי תוד |
יום ראשון 11 פברואר 2007 17:59 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
תודה תודה תודה על ההמלצה לרכישת הקסדה
קנינו חצי חנות
אשמח להודות לך ישירות במילים חמות
שלח מייל אלי
ושוב תודה
גדי
|
|
|
|
|
| ~~~ תחרויות חורף 2007! ~~~ |
יום ראשון 11 פברואר 2007 14:10 |
| Anonymous |
 |
|
|
אתר למטייל גאה לפתוח שתי תחרויות חדשות בנושא הסקי, עם פרסים ענקיים!
השנה יוצא אתר למטייל בשתי תחרויות חדשות, וכולכם מוזמנים להשתתף ולזכות.
הפרס הראשון: 2 חופשות סקי באירופה!
בואו, שתפו, וזכו! תחרות דיווחי גולשים
תחרות סירטוני סקי

|
|
|
|
|
| I still love you New York |
יום ראשון 11 פברואר 2007 13:18 |
|
moguls |
573 הודעות עד כה |
|
|
100 inches (250cm)
of snow in one week in Western/Centeral Up State New York
CNN
|
|
|
|
|
| טיסות למינכן |
שבת 10 פברואר 2007 23:41 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מוכנה להעביר למי מבאי הפורום את הזכות של שני כרטיסי טיסה למינכן בשבוע של ה-17-24 לפברואר ב-200 דולר לכרטיס.
אורית
0549400467
|
|
|
|
|
| courchevel |
שבת 10 פברואר 2007 23:29 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
ממריאים עוד 6 שעות
נראה שהולך להיות שבוע מושלג במיוחד
|
|
|
|
|
| לא כל כך נורא |
שבת 10 פברואר 2007 18:46 |
|
shusha7 |
 |
|
|
|
חזרתי היום מהחרמון ולמרבה ההפתעה מאוד נהניתי, נכון זה לא אירופה, ולאתר יש את המיגבלות שלו (ואת האוכלוסיה שלו...) אבל בשביל יום גלישה מהנה הוא בהחלט מספיק
|
|
|
|
|
| מה המצב בmadonna |
שבת 10 פברואר 2007 15:30 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו היה ויכול לדווח מה מצב השלג וoff piste-
|
|
|
|
|
| Campiglio בסוף מרץ ? |
שבת 10 פברואר 2007 14:35 |
|
מייקי |
106 הודעות עד כה |
|
|
|
24-למרץ עד ה-31 . מה הסיכויים לתנאי גלישה ?
כמו כן, אם למישהו יש טיפ למלון סקי-אין/אאוט
תודה,
מייקי
|
|
|
|
|
| המלצה למלון בפלימס? |
יום שישי 09 פברואר 2007 21:29 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אנחנו נוסעים לפלימס שבוע הבא ומחפשים מלון נחמד קרוב למדרונות או ממש עליהם אז אם ישלמישהו המלצה נשמח לשמוע.
מישהו יודע משהו על איזה פסטיבל שיש שם שבת הבאה?
תודה מראש
|
|
|
|
|
| עידכון מצל-אם-זה |
יום שישי 09 פברואר 2007 19:58 |
| Anonymous |
 |
|
|
לא ירד שלג שבועיים מצב המסלולים אינו טוב מסלולים 15 שחור 12 כחול סגורים מסלול 10 אדום ראה תמונה מסלולים 20 22 23 ו31 במצב סביר אבל בסוף המסלולים השלג מימי יחד עם בוץ כולל 21 שחור

|
|
|
|
|
| נעליים - טכניקה |
יום שישי 09 פברואר 2007 19:15 |
|
|
מישהו יכול להסביר לי את המשמעות של HIGH VOLUME בנעליים של טכניקה? האם זה מתייחס רק לרוחב הנעל או גם לגובה החלל הפנימי?
|
|
|
|
|
| מה קורה בפאסו טונאלה??? |
יום שישי 09 פברואר 2007 11:35 |
|
doya77 |
 |
|
|
|
מישהו היה לאחרונה? מה קורה שם?
ועוד שאלה קטנה, בכל אתר מצויין מספר אחר של מסלולים ומעליות. כמה יש שם??
|
|
|
|
|
| עוד 3 ש` ומצידי החופש מתחיל |
יום חמישי 08 פברואר 2007 14:44 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| חבילת סקי |
יום חמישי 08 פברואר 2007 12:04 |
|
ohayonal |
|
|
|
|
חבילתUCPA לשני אנשים בתאריכים 10.2-17.2 ימים שבת עד שבת.
כוללת-
1. טיסות הלוך ושוב+מיסי נמל והעברות.
2. רכב צמוד!!!!
3. לינה בתנאי UCPA לשבוע
4. ציוד סנובורד מלא לכל השבוע+ סקי פס לכל השבוע.
5. 3 ארוחות ביום.
6. ביטוח ספורט אתגרי.
7. שתי הדרכות עם מדריך בכל יום.
8. מחיר לאדם- 1070 יורו- גמיש!!!
אלון 0524399738, ישי- 0578109648
|
|
|
|
|
| מאיירהופן |
יום חמישי 08 פברואר 2007 09:33 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אין באפשרותנו (זוג) לצאת למאיירהופן בשבת הקרובה 10-17 במרץ. מוכנים להעביר את הזכות במחיר אטרקטיבי למתעניינים.
ליצירת קשר - 0546777232
לילי
|
|
|
|
|
| תיקון בכתובת המייל |
יום חמישי 08 פברואר 2007 00:07 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
| מה קורה ביסטריאר |
יום רביעי 07 פברואר 2007 23:45 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הזמנתי ל15/3/2007 קלאב מד בסיסטריאר אם מישהו היה בקלאב בזמן האחרון אשמח לשמוע תודה
|
|
|
|
|
| חזרנו מהחרמון |
יום רביעי 07 פברואר 2007 22:54 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לאחר שחצינו ענן וגשם בדרך למעלה נאלצנו לחכות עד 8:30 שיפתחו את השער הבטחוני מעל מג`דל שמס. (כשכולם התחילו לנסוע הנהג שלפני נרדם באוטו ולא זז...)
החוצפנים האלה בחרמון מתחילים לעבוד רק ב-8 וכשהגענו ב-9 לשלג, רק הבינוני היה פתוח במחיר של 120 ש``ח עם אופציה להרחיב כשיפתחו עוד רכבלים. (שיעבדו כל הלילה או לפחות ממוקדם בבוקר)
בסופו של דבר התחילו ב-11 להוריד שלג מהמושבים של הרכבל וב11:45 הוא נפתח לגולשים (תוספת של 50 ש``ח לסקי פס).
מאותו הרגע זה היה אחד הימים הטובים שעשיתי בחרמון (למרות שלא פתחו את השיאון (כמה רכבלים יכולים לפנות ביום אחד, כנראה בקשה מוגזמת). מעט מאוד אנשים, שלג מעולה ושמיים כחולים! עלינו וירדנו כל פעם מצד אחר כשבצד הדרומי היה לא מעט אוף פיסט טוב וברכבל לא היה תור.
לסיום אכלנו אצל אבו סלאח בצומת עמיעד כרגיל, מומלץ!
|
|
|
|
|
| מחר לחרמון |
יום רביעי 07 פברואר 2007 19:44 |
|
giyora_5 |
17 הודעות עד כה |
|
|
|
מחפש שותפ\ה מהמרכז
|
|
|
|
|
| מדונה די קמפיליו |
יום שלישי 06 פברואר 2007 11:17 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו מכיר את המלון vidi במדונה?
המלצות?
|
|
|
|
|
| העברות למאיירהופן 10.2 |
יום שני 05 פברואר 2007 09:48 |
|
db35 |
 |
|
|
|
יש לנו 2 מקומות פנויים בהעברה ממינכן למאיירהופן בעלות הכי זולה והכי נוחה.
יותר זול ונח מהשכרת רכב, יותר זול נח ומהיר מרכבת, נסיעה עם מונית פרטית הלוך חזור עד לפתח המלון.
כל המעוניין נא ליצור קשר.
שחר לבן
|
|
|
|
|
| אנשים יקרים.. |
יום ראשון 04 פברואר 2007 23:26 |
|
rexi |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכל הפורום הנכבד,
רציתי בבקשה לברר פרטים על אנדורה בכלל ועל ארסינל בפרט.
כלומר, מה מצב השלג? (אם יש אתר שאני יכול להתעדכן בתחזית לשבועות הקרובים זה יהיה נחמד) מאיזה גיל אפשר ללכת לפאבים שם וכו`... ובכלל משהו על המקום..
בנוסף, אם אפשר כמובן, לקבל פרטים על UCPA בכל אחד שמישהו פה היה ורוצה לשתף..
בבקשה אל תפנו אותי למאמרים כי קראתי כבר הכל מספר פעמים.
פשוט אני צריך סיכום להכל כי כבר צריך להחליט לאן ללכת..
ושאלה אחרונה (לבינתיים..) אם שווה לחכות לרגע האחרון כדי לקנות חבילה כי המחירים אולי יהיו זולים יותר.. מדובר על סוף החודש...
בתודה מראש,
|
|
|
|
|
| חרמון מחר?? |
שבת 03 פברואר 2007 20:04 |
|
racheli25 |
28 הודעות עד כה |
|
|
|
מי יכול לומר לי מה קורה מחר??? אפשר להאמין לאתר החרמון שכותבים מעונן?שלג קל?
|
|
|
|
|
| מי מכיר אתרי סקי באזור מוסק |
שבת 03 פברואר 2007 19:02 |
|
stav_97 |
65 הודעות עד כה |
|
|
|
נוסע בסוף פברואר למוסקווה מי שמכיר אתרי סנואבורד , הגעה מחירים וכל מה שיסייע לקבל החלטה האם להסחב עם ציוד מהארץ
|
|
|
|
|
| חלום לבן מעל קולראדו |
שבת 03 פברואר 2007 14:56 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני יושב וכותב את דוח המסע שלי מקלוראדו , אחת התמונות שלא מצליחות לצאת לי מהראש היא בטיסה מעל לקולראדו.
המדובר על מדינה יחסית שטוחה (למעט הרי הרוקי) זה פשוט מראה לא ייאמן לטוס מעליה ומקצה נקודת המבט הרחוקה ביותר ועד ממש מתחת למטוס, תחת שמים כחולים ושמש צהובה מבהיקה הכל , אבל הכל, לבן! בקושי אפשר לראות כבישים ומבנים.
התחושה שמקבלים היא כמו של טיסה מעל הקוטב ממש משטח לבן אדיר שמגלה את הצפוי בהמשך חופשת הסקי.
בוודאי כולכם מכירים את ההתרגשות כשחולפים מעל לדולומיטים או האלפים והכל מתחת לבן משולב בצבע הסלעים, וכשמתקרבים לאתר ומחפשים את ניצני השלג שירגיע את החששות לקראת ההגעה ... בארה``ב , אפשר להרגע כבר 4 שעות לפני ההגעה לאתר עוד מלמעלה רחוק רחוק מהיעד.
והלוואי שיגיע כבר לאירופה!
charls
|
|
|
|
|
| bansko |
שבת 03 פברואר 2007 13:52 |
|
alex72 |
 |
|
|
קבוצת מתנגדים לפיתוח האיזור מאיימת לפוצץ פצצות בהרים ולגרום למפולת שלגים, עקב כך האתר סגור מיום שישי,מעניין שבאתר אינטרנט הרשמי של בנסקו באנגלית אין שום מידע,בבולגרית רשום שהאתר סגור. הערכות בתיקשורת בולגרית שאתר יפתח היום בערב.איזה עונה! לא מספיק שעד עכשיו לא היה שלג,אז באו ``ירוקים`` מטורפים. מקווה שיגמר במהירה.
גלישה נעימה לכולם. http://www.novinite.com/view_news.php?id=76232
|
|
|
|
|
| מצב שלג מחזור 10/2 |
יום שישי 02 פברואר 2007 19:13 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מתי ניתן יהיה לקבל תמונת מצב לגבי מזג האוויר של מחזור 10/2 ?
|
|
|
|
|
| הנה זה מגיע |
יום חמישי 01 פברואר 2007 21:09 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אז ביום שבת יוצאת כל החבורה שלי לקלאב מד ללס 2 אלפז אם יש שותפים אשמח שתיצרו קשר דרך הפורום, וממי שכבר היה אשמח לקבל טיפים טובים על מסלולים, מסעדות וכ``ו רמת הגלישה שלנו היא בינונ ית פלוס
תודה
מת על הלבן
|
|
|
|
|
| ארק אקסטרים - 21-28/1 |
יום חמישי 01 פברואר 2007 16:02 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לחברה מהקבוצה של ג`יאום מחכה לתמונות שתשלחו
|
|
|
|
|
| חרמון, שלג בסוף השבוע. |
יום חמישי 01 פברואר 2007 15:46 |
|
יהודה |
86 הודעות עד כה |
|
|
על פי snow-forecast צפויים להיתוסף לחרמון במהלך שיש, שבת וראשון בבוקר עוד 17 ס``מ שלג, נראה טוב, נקווה שהתחזית שלהם תהיה אמינה. עוד שלג בחרמון
|
|
|
|
|
| neustfit אוסטריה? |
יום חמישי 01 פברואר 2007 13:32 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו מכיר את האתר?
האם הוא מתאים לסנובורד?, כל מידע יבורך
תודה
חובב
|
|
|
|
|
| חזרתי מאזור אבוריאז |
יום רביעי 31 ינואר 2007 22:49 |
|
משה ב |
91 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
קצת באיחור אבל הרבה אין מה לדווח.
ירד שלג ב24/1 יום ג` הרבה ומאז שטמפרטורות ירדו תותחים עבדו ללא הפסק. בימים הראשונים גלשנו ביחוד מעל 2200 מ` כי שם היה שלג טוב אבל לקראת סוף היום היה כבר קרח. באזורים הנמוכים היה בוץ והצבע החום שלט.
לאחר יוםג` שיפור ניכר אולם עדין לא מספיק כי עדין לראת סוף היום השכבות התחנות התגלו ואז היה הכי מסוכן - לאידעת מתי יהיה קרח ולא שלג . לקראת סוף השבוע נמצב נהיה כמו בתחילתו.
אם לא ירד שלג טוב בכמויות ניתן יהיה לגלוש אבל במספר מסלולים מצומצם ורצוי רק במסלולים הגבוהים.
אם התחזית של עופר נכונה לא בטוח שכדאי לסוע לשם בשבוע הבא.
משה
|
|
|
|
|
| תזכורת חשובה- מחר מפגש |
יום רביעי 31 ינואר 2007 21:47 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לחברים שנרשמו לדיל פורום הסקי של למטייל/אופיר טורס .
המפגש יתקיים בסניף דיזינגוף סנטר תל אביב בשעה 1900 בדיוק (!).
במהלך המפגש נכיר זה את זה, נקבל הרצאת מומחים על ססטריאר- האתר ,על קלאב ולטור וכמובן הכפר האולימפי .נפגוש את נציגי אופיר טורס וכמובן אלו מכם שהסדירו את התשלום על הדיל - יוכלו לקבל במקום את כרטיסי הטיסה ופוליסות הביטוח .
בנוסף יעלו במפגש מיני דגשים טיפים והמלצות לקראת הנסיעה .
נוכחותכם חשובה , תודה לאלו מכם שאשרו את ההגעה ,כולי תקווה שנצליח להצטופף יחד בסניף :) בכל מקרה זה יהיה שווה..
להתראות מחר.
charls
|
|
|
|
|
| צל אם זה מלון ניופוסט |
יום רביעי 31 ינואר 2007 21:43 |
|
משה ב |
91 הודעות עד כה |
|
|
|
משהוא מכיר את המלון הזה , היה בו ?
נמצא ברשימת תחלופה של RCI
כל אינפורמציה תתקבל בברכה
משה
|
|
|
|
|
| המלצה ללימוד סנובורד בטין |
יום רביעי 31 ינואר 2007 10:07 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אהלן,
אני אהיה במחזור 24.2 בטין, צרפת. אחרי 12 שנה סקי החלטתי לנסות הפעם סנובורד (החלטה לא טריוויאלית!!) מה שאומר שאני צריך הדרכות. האם מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר טוב בטין ואולי אפילו על מדריך ספציפי?
תודה מראש לכל העונים,
בן
|
|
|
|
|
| חרמון: יש או אין שלג |
יום שלישי 30 ינואר 2007 21:50 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
איך אפשר לדעת? יואב
|
|
|
|
|
| מחירי רצפה למינכן |
יום שלישי 30 ינואר 2007 18:56 |
|
למהירי החלטה
מחירי רצפה למינכן 179$ בלבד כולל הכל
למחזור 03.02.07
המחירים בתחילת העונה לאותה טיסה בדיוק היו מעל 400 דולר
יש גם מבצעים לגנבה וטורינו
אני כבר הזמנתי חבילה אבל לבעלי עצבים חזקים היה שווה לחכות http://www.issta.co.il/flights/details.aspx
|
|
|
|
|
| מחפשים שותפים לגלישה בצרמט |
יום שלישי 30 ינואר 2007 16:43 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
בעלי ואני (40) נוסעים מ2/2 עד 9/2 לצרמט, שוויץ. יש ישראלים בשבוע הזה שרוצים לחבור לקבוצה עם מדריך? גולשים ברמה בינונית-טובה, מסלולים אדומים.
|
|
|
|