כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » מיוחדים » סקי - סנובורד
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: סקי - סנובורד
 נושא: מישהו מכיר פלסטיקאי?S.SICAR
מישהו מכיר פלסטיקאי?S.SICAR יום שני 12 פברואר 2007 01:12
india14 לא מחובר india14  משתמש מתחיל
לפני שעתיים חזרתי מ-SANSICARIO. אני זקוק נואשות לכירורג פלסטי שיוריד לי את החיוך מהפנים. מהלך העניינים: הגענו עם האוטובוס של המועדון סקי בשעה 9:00 בערך לאתר. כמה דקות לפני כן נראה שהולך להיות יום גלישה רע למדי: השמים היו מכוסי עננים וירדו כמה טיפות וכשטיפסנו לאתר גם ירדו כמה פתיתי שלג שנפסקו מיד. גם התחזיות לא היו חיוביות אבל אלוהי הסקי היה איתנו ובנראה שגם הוא גלש בסאן סיקריו כי לא הרבה זמן אחר כך השמש הגיעה וצ`יפרה אותנו באחלה יום גלישה. רוב השלג באתר היה ממקור מלאכותי לצערנו אבל יופי של שלג יודעים לייצר האיטלקים ולפחות במסלולים לא חסר בכלל שלג. בהמשך היום היו רוחות באיזור הפיסגה מה שגרם לשלג בחלקים שונים במשך היום, לשנות את אופיו ובחלקו הפך לקרח אבל לא מהסוג המגעיל הנובע מהפשרה והקפאה נשנות אלא בגלל רוחות די חזקות שהקפיאו אותו, בכל אופן היה צריך לשים לב בחלקים האלה לשינויי השלג. הרוחות החזקות, אשר גם גרמו לסגירה של החיבור לססטרייר, הופיעו רק לקראת סוף היום ולמרות שקצת שלג עף לפנים, לפחות עד לסגירת האתר זה לא גרם לסגירה של שום מסלול ואם קצת ירדנו מטה או החלפנו מסלול אז זה לא הורגש בכלל. בכל אופן השמש ליותה אותנו עד הסוף. האתר: האתר אירח בשנה שעברה את תחרות הדאון היל לנשים באולימפיידת החורף שנערכה בטורינו (אמנם קראו לאולימפידה טורינו אבל לא זכור לי שיש בעיר הרים, אחלה שוקולד כן ועיר מאוד יפה גם כן וגם יובנטוס היקרה אבל הרים לא) כלומר באתרים האלה ליתר דיוק. האתר עצמו הוא לא גדול בכלל, יש שם בגדול 4 מסלולים עקריים וארוכים למדי (לוקחים 2 רכבלים ארוכים ווואחד סקי ליפט ארוך ומשופע כדי להגיע לפסגה ממנה גם ניתן להמשיך לססטרייר בימים כתיקונם)ועוד כמה מסביב. אז אמנם לא הייתי ממליץ להעביר שם שבוע אבל אם אתם באחד האתרים בסביבה ויש לכם שבוע, אז את אחד הימים בהחלט הייתי מעביר שם. יש שם מספר מסלולים אדומים וכמה שחורים ממש כיפים ושמתי לב שיש גם איזה כחול או שניים אבל לא הייתי ממליץ על האתר הזה למתחילים, יש טובים ממנו למטרה הזאת. אין שום דבר לעשות מעבר לאתר עצמו וגם על המסלול יש איזו מסעדונית אחת יחידה. בקיצור סקי נטו. השורה התחתונה: אם אתה באיזור וברמה בינונית ומעלה קפוץ ליום ולא תתאכזב, ביום 1 תספיק להכיר את האתר וגם אין בו סכנת התברברות. סקיפס - 25 יורו אחרי הנחה של המועדון סקי כך שהייתי אומר 30 יורו לסקיפס יומי. אני לא יודע אם זה כולל גם את האתרים הסמוכים אבל אם לא אז זה לא שווה. בהתחשב בעובדה שזה המקביל שלי ליום בחרמון הייתי אומר שיש לי הרבה סיבות להיות מרוצה. שבוע הבא אנחנו ב SAUZ DOULX הסמוך לאתר הזה אבל הרבה יותר גדול וגם בו התקיימה האולימפידה. על האתר הזה כבר הרחבתי בהודעות שונות אבל אם יהיה מה להוסיף אוסיף. העצוב הוא שזאת גם תהיה הנסיעה האחרונה העונה במסגרת הבי``ס לסקי של המועדון השנה. מתוכננות גם נסיעות נוספות ליותר ימים עד סוף עונת הגלישה אבל כנראה שלא אהיה בהן. אני מאוד מקווה שעוד אסע לגלוש העונה כי בחודש וחצי האחרונים בכל סופ``ש גלשתי ואם אחרי שבוע ללא גלישה יצאתי מפוקוס לגמרי, מה יקרה אחרי יותר?!
הוספת תגובה
 נושא: שותפ/ה לסקי באנדורה
שותפ/ה לסקי באנדורה יום ראשון 11 פברואר 2007 18:26
levinar לא מחובר levinar  משתמש מתחיל
אני מחפש שותפ/ה לסקי בשבועות הקרובים מעדיף את אנדורה
הוספת תגובה
 נושא: לאדם מאיגוד מדריכי הסקי תוד
לאדם מאיגוד מדריכי הסקי תוד יום ראשון 11 פברואר 2007 17:59
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה תודה תודה על ההמלצה לרכישת הקסדה קנינו חצי חנות אשמח להודות לך ישירות במילים חמות שלח מייל אלי ושוב תודה גדי
הוספת תגובה
 נושא: ~~~ תחרויות חורף 2007! ~~~
~~~ תחרויות חורף 2007! ~~~ יום ראשון 11 פברואר 2007 14:10
Anonymous  משתמש לא מוכר
אתר למטייל גאה לפתוח שתי תחרויות חדשות בנושא הסקי, עם פרסים ענקיים! השנה יוצא אתר למטייל בשתי תחרויות חדשות, וכולכם מוזמנים להשתתף ולזכות. הפרס הראשון: 2 חופשות סקי באירופה! בואו, שתפו, וזכו!
תחרות דיווחי גולשים

תחרות סירטוני סקי

forum_getfile/id-676/private-0
הוספת תגובה
 נושא: I still love you New York
I still love you New York יום ראשון 11 פברואר 2007 13:18
moguls לא מחובר moguls  משתמש פעיל 573 הודעות עד כה
100 inches (250cm) of snow in one week in Western/Centeral Up State New York

CNN
הוספת תגובה
 נושא: טיסות למינכן
טיסות למינכן שבת 10 פברואר 2007 23:41
Anonymous  משתמש לא מוכר
מוכנה להעביר למי מבאי הפורום את הזכות של שני כרטיסי טיסה למינכן בשבוע של ה-17-24 לפברואר ב-200 דולר לכרטיס. אורית 0549400467
הוספת תגובה
 נושא: courchevel
courchevel שבת 10 פברואר 2007 23:29
Anonymous  משתמש לא מוכר
ממריאים עוד 6 שעות נראה שהולך להיות שבוע מושלג במיוחד
הוספת תגובה
 נושא: לא כל כך נורא
לא כל כך נורא שבת 10 פברואר 2007 18:46
shusha7 לא מחובר shusha7  משתמש מתחיל
חזרתי היום מהחרמון ולמרבה ההפתעה מאוד נהניתי, נכון זה לא אירופה, ולאתר יש את המיגבלות שלו (ואת האוכלוסיה שלו...) אבל בשביל יום גלישה מהנה הוא בהחלט מספיק
הוספת תגובה
 נושא: מה המצב בmadonna
מה המצב בmadonna שבת 10 פברואר 2007 15:30
Anonymous  משתמש לא מוכר
מישהו היה ויכול לדווח מה מצב השלג וoff piste-
הוספת תגובה
 נושא: Campiglio בסוף מרץ ?
Campiglio בסוף מרץ ? שבת 10 פברואר 2007 14:35
מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
24-למרץ עד ה-31 . מה הסיכויים לתנאי גלישה ? כמו כן, אם למישהו יש טיפ למלון סקי-אין/אאוט תודה, מייקי
הוספת תגובה
 נושא: המלצה למלון בפלימס?
המלצה למלון בפלימס? יום שישי 09 פברואר 2007 21:29
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנחנו נוסעים לפלימס שבוע הבא ומחפשים מלון נחמד קרוב למדרונות או ממש עליהם אז אם ישלמישהו המלצה נשמח לשמוע. מישהו יודע משהו על איזה פסטיבל שיש שם שבת הבאה? תודה מראש
הוספת תגובה
 נושא: עידכון מצל-אם-זה
עידכון מצל-אם-זה יום שישי 09 פברואר 2007 19:58
Anonymous  משתמש לא מוכר
לא ירד שלג שבועיים מצב המסלולים אינו טוב מסלולים 15 שחור 12 כחול סגורים מסלול 10 אדום ראה תמונה מסלולים 20 22 23 ו31 במצב סביר אבל בסוף המסלולים השלג מימי יחד עם בוץ כולל 21 שחור
forum_getfile/id-739/private-0
הוספת תגובה
 נושא: נעליים - טכניקה
נעליים - טכניקה יום שישי 09 פברואר 2007 19:15
 מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 641 הודעות עד כה
מישהו יכול להסביר לי את המשמעות של HIGH VOLUME בנעליים של טכניקה? האם זה מתייחס רק לרוחב הנעל או גם לגובה החלל הפנימי?
הוספת תגובה
 נושא: מה קורה בפאסו טונאלה???
מה קורה בפאסו טונאלה??? יום שישי 09 פברואר 2007 11:35
doya77 לא מחובר doya77  משתמש מתחיל
מישהו היה לאחרונה? מה קורה שם? ועוד שאלה קטנה, בכל אתר מצויין מספר אחר של מסלולים ומעליות. כמה יש שם??
הוספת תגובה
 נושא: עוד 3 ש` ומצידי החופש מתחיל
עוד 3 ש` ומצידי החופש מתחיל יום חמישי 08 פברואר 2007 14:44
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
הוספת תגובה
 נושא: חבילת סקי
חבילת סקי יום חמישי 08 פברואר 2007 12:04
ohayonal לא מחובר ohayonal
חבילתUCPA לשני אנשים בתאריכים 10.2-17.2 ימים שבת עד שבת. כוללת- 1. טיסות הלוך ושוב+מיסי נמל והעברות. 2. רכב צמוד!!!! 3. לינה בתנאי UCPA לשבוע 4. ציוד סנובורד מלא לכל השבוע+ סקי פס לכל השבוע. 5. 3 ארוחות ביום. 6. ביטוח ספורט אתגרי. 7. שתי הדרכות עם מדריך בכל יום. 8. מחיר לאדם- 1070 יורו- גמיש!!! אלון – 0524399738, ישי- 0578109648
הוספת תגובה
 נושא: מאיירהופן
מאיירהופן יום חמישי 08 פברואר 2007 09:33
Anonymous  משתמש לא מוכר
אין באפשרותנו (זוג) לצאת למאיירהופן בשבת הקרובה 10-17 במרץ. מוכנים להעביר את הזכות במחיר אטרקטיבי למתעניינים. ליצירת קשר - 0546777232 לילי
הוספת תגובה
 נושא: תיקון בכתובת המייל
תיקון בכתובת המייל יום חמישי 08 פברואר 2007 00:07
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
הוספת תגובה
 נושא: מה קורה ביסטריאר
מה קורה ביסטריאר יום רביעי 07 פברואר 2007 23:45
Anonymous  משתמש לא מוכר
הזמנתי ל15/3/2007 קלאב מד בסיסטריאר אם מישהו היה בקלאב בזמן האחרון אשמח לשמוע תודה
הוספת תגובה
 נושא: חזרנו מהחרמון
חזרנו מהחרמון יום רביעי 07 פברואר 2007 22:54
Anonymous  משתמש לא מוכר
לאחר שחצינו ענן וגשם בדרך למעלה נאלצנו לחכות עד 8:30 שיפתחו את השער הבטחוני מעל מג`דל שמס. (כשכולם התחילו לנסוע הנהג שלפני נרדם באוטו ולא זז...) החוצפנים האלה בחרמון מתחילים לעבוד רק ב-8 וכשהגענו ב-9 לשלג, רק הבינוני היה פתוח במחיר של 120 ש``ח עם אופציה להרחיב כשיפתחו עוד רכבלים. (שיעבדו כל הלילה או לפחות ממוקדם בבוקר) בסופו של דבר התחילו ב-11 להוריד שלג מהמושבים של הרכבל וב11:45 הוא נפתח לגולשים (תוספת של 50 ש``ח לסקי פס). מאותו הרגע זה היה אחד הימים הטובים שעשיתי בחרמון (למרות שלא פתחו את השיאון (כמה רכבלים יכולים לפנות ביום אחד, כנראה בקשה מוגזמת). מעט מאוד אנשים, שלג מעולה ושמיים כחולים! עלינו וירדנו כל פעם מצד אחר כשבצד הדרומי היה לא מעט אוף פיסט טוב וברכבל לא היה תור. לסיום אכלנו אצל אבו סלאח בצומת עמיעד כרגיל, מומלץ!
הוספת תגובה
 נושא: מחר לחרמון
מחר לחרמון יום רביעי 07 פברואר 2007 19:44
giyora_5 לא מחובר giyora_5  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
מחפש שותפ\ה מהמרכז
הוספת תגובה
 נושא: מדונה די קמפיליו
מדונה די קמפיליו יום שלישי 06 פברואר 2007 11:17
Anonymous  משתמש לא מוכר
מישהו מכיר את המלון vidi במדונה? המלצות?
הוספת תגובה
 נושא: העברות למאיירהופן 10.2
העברות למאיירהופן 10.2 יום שני 05 פברואר 2007 09:48
db35 לא מחובר db35  משתמש מתחיל
יש לנו 2 מקומות פנויים בהעברה ממינכן למאיירהופן בעלות הכי זולה והכי נוחה. יותר זול ונח מהשכרת רכב, יותר זול נח ומהיר מרכבת, נסיעה עם מונית פרטית הלוך חזור עד לפתח המלון. כל המעוניין נא ליצור קשר. שחר לבן
הוספת תגובה
 נושא: אנשים יקרים..
אנשים יקרים.. יום ראשון 04 פברואר 2007 23:26
rexi לא מחובר rexi  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום לכל הפורום הנכבד, רציתי בבקשה לברר פרטים על אנדורה בכלל ועל ארסינל בפרט. כלומר, מה מצב השלג? (אם יש אתר שאני יכול להתעדכן בתחזית לשבועות הקרובים זה יהיה נחמד) מאיזה גיל אפשר ללכת לפאבים שם וכו`... ובכלל משהו על המקום.. בנוסף, אם אפשר כמובן, לקבל פרטים על UCPA בכל אחד שמישהו פה היה ורוצה לשתף.. בבקשה אל תפנו אותי למאמרים כי קראתי כבר הכל מספר פעמים. פשוט אני צריך סיכום להכל כי כבר צריך להחליט לאן ללכת.. ושאלה אחרונה (לבינתיים..) אם שווה לחכות לרגע האחרון כדי לקנות חבילה כי המחירים אולי יהיו זולים יותר.. מדובר על סוף החודש... בתודה מראש,
הוספת תגובה
 נושא: חרמון מחר??
חרמון מחר?? שבת 03 פברואר 2007 20:04
racheli25 לא מחובר racheli25  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
מי יכול לומר לי מה קורה מחר??? אפשר להאמין לאתר החרמון שכותבים מעונן?שלג קל?
הוספת תגובה
 נושא: מי מכיר אתרי סקי באזור מוסק
מי מכיר אתרי סקי באזור מוסק שבת 03 פברואר 2007 19:02
stav_97 לא מחובר stav_97  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
נוסע בסוף פברואר למוסקווה מי שמכיר אתרי סנואבורד , הגעה מחירים וכל מה שיסייע לקבל החלטה האם להסחב עם ציוד מהארץ
הוספת תגובה
 נושא: חלום לבן מעל קולראדו
חלום לבן מעל קולראדו שבת 03 פברואר 2007 14:56
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני יושב וכותב את דוח המסע שלי מקלוראדו , אחת התמונות שלא מצליחות לצאת לי מהראש היא בטיסה מעל לקולראדו. המדובר על מדינה יחסית שטוחה (למעט הרי הרוקי) זה פשוט מראה לא ייאמן לטוס מעליה ומקצה נקודת המבט הרחוקה ביותר ועד ממש מתחת למטוס, תחת שמים כחולים ושמש צהובה מבהיקה הכל , אבל הכל, לבן! בקושי אפשר לראות כבישים ומבנים. התחושה שמקבלים היא כמו של טיסה מעל הקוטב ממש משטח לבן אדיר שמגלה את הצפוי בהמשך חופשת הסקי. בוודאי כולכם מכירים את ההתרגשות כשחולפים מעל לדולומיטים או האלפים והכל מתחת לבן משולב בצבע הסלעים, וכשמתקרבים לאתר ומחפשים את ניצני השלג שירגיע את החששות לקראת ההגעה ... בארה``ב , אפשר להרגע כבר 4 שעות לפני ההגעה לאתר עוד מלמעלה רחוק רחוק מהיעד. והלוואי שיגיע כבר לאירופה! charls
הוספת תגובה
 נושא: bansko
bansko שבת 03 פברואר 2007 13:52
alex72 לא מחובר alex72  משתמש מתחיל
קבוצת מתנגדים לפיתוח האיזור מאיימת לפוצץ פצצות בהרים ולגרום למפולת שלגים, עקב כך האתר סגור מיום שישי,מעניין שבאתר אינטרנט הרשמי של בנסקו באנגלית אין שום מידע,בבולגרית רשום שהאתר סגור. הערכות בתיקשורת בולגרית שאתר יפתח היום בערב.איזה עונה! לא מספיק שעד עכשיו לא היה שלג,אז באו ``ירוקים`` מטורפים. מקווה שיגמר במהירה. גלישה נעימה לכולם.
http://www.novinite.com/view_news.php?id=76232
הוספת תגובה
 נושא: מצב שלג מחזור 10/2
מצב שלג מחזור 10/2 יום שישי 02 פברואר 2007 19:13
Anonymous  משתמש לא מוכר
מתי ניתן יהיה לקבל תמונת מצב לגבי מזג האוויר של מחזור 10/2 ?
הוספת תגובה
 נושא: הנה זה מגיע
הנה זה מגיע יום חמישי 01 פברואר 2007 21:09
Anonymous  משתמש לא מוכר
אז ביום שבת יוצאת כל החבורה שלי לקלאב מד ללס 2 אלפז אם יש שותפים אשמח שתיצרו קשר דרך הפורום, וממי שכבר היה אשמח לקבל טיפים טובים על מסלולים, מסעדות וכ``ו רמת הגלישה שלנו היא בינונ ית פלוס תודה מת על הלבן
הוספת תגובה
 נושא: ארק אקסטרים - 21-28/1
ארק אקסטרים - 21-28/1 יום חמישי 01 פברואר 2007 16:02
Anonymous  משתמש לא מוכר
לחברה מהקבוצה של ג`יאום מחכה לתמונות שתשלחו
הוספת תגובה
 נושא: חרמון, שלג בסוף השבוע.
חרמון, שלג בסוף השבוע. יום חמישי 01 פברואר 2007 15:46
יהודה לא מחובר יהודה  משתמש בינוני 86 הודעות עד כה
על פי snow-forecast צפויים להיתוסף לחרמון במהלך שיש, שבת וראשון בבוקר עוד 17 ס``מ שלג, נראה טוב, נקווה שהתחזית שלהם תהיה אמינה.
עוד שלג בחרמון
הוספת תגובה
 נושא: neustfit אוסטריה?
neustfit אוסטריה? יום חמישי 01 פברואר 2007 13:32
Anonymous  משתמש לא מוכר
מישהו מכיר את האתר? האם הוא מתאים לסנובורד?, כל מידע יבורך תודה חובב
הוספת תגובה
 נושא: חזרתי מאזור אבוריאז
חזרתי מאזור אבוריאז יום רביעי 31 ינואר 2007 22:49
משה ב לא מחובר משה ב  משתמש בינוני 91 הודעות עד כה
שלום קצת באיחור אבל הרבה אין מה לדווח. ירד שלג ב24/1 יום ג` הרבה ומאז שטמפרטורות ירדו תותחים עבדו ללא הפסק. בימים הראשונים גלשנו ביחוד מעל 2200 מ` כי שם היה שלג טוב אבל לקראת סוף היום היה כבר קרח. באזורים הנמוכים היה בוץ והצבע החום שלט. לאחר יוםג` שיפור ניכר אולם עדין לא מספיק כי עדין לראת סוף היום השכבות התחנות התגלו ואז היה הכי מסוכן - לאידעת מתי יהיה קרח ולא שלג . לקראת סוף השבוע נמצב נהיה כמו בתחילתו. אם לא ירד שלג טוב בכמויות ניתן יהיה לגלוש אבל במספר מסלולים מצומצם ורצוי רק במסלולים הגבוהים. אם התחזית של עופר נכונה לא בטוח שכדאי לסוע לשם בשבוע הבא. משה
הוספת תגובה
 נושא: תזכורת חשובה- מחר מפגש
תזכורת חשובה- מחר מפגש יום רביעי 31 ינואר 2007 21:47
Anonymous  משתמש לא מוכר
לחברים שנרשמו לדיל פורום הסקי של למטייל/אופיר טורס . המפגש יתקיים בסניף דיזינגוף סנטר תל אביב בשעה 1900 בדיוק (!). במהלך המפגש נכיר זה את זה, נקבל הרצאת מומחים על ססטריאר- האתר ,על קלאב ולטור וכמובן הכפר האולימפי .נפגוש את נציגי אופיר טורס וכמובן אלו מכם שהסדירו את התשלום על הדיל - יוכלו לקבל במקום את כרטיסי הטיסה ופוליסות הביטוח . בנוסף יעלו במפגש מיני דגשים טיפים והמלצות לקראת הנסיעה . נוכחותכם חשובה , תודה לאלו מכם שאשרו את ההגעה ,כולי תקווה שנצליח להצטופף יחד בסניף :) בכל מקרה זה יהיה שווה.. להתראות מחר. charls
הוספת תגובה
 נושא: צל אם זה מלון ניופוסט
צל אם זה מלון ניופוסט יום רביעי 31 ינואר 2007 21:43
משה ב לא מחובר משה ב  משתמש בינוני 91 הודעות עד כה
משהוא מכיר את המלון הזה , היה בו ? נמצא ברשימת תחלופה של RCI כל אינפורמציה תתקבל בברכה משה
הוספת תגובה
 נושא: המלצה ללימוד סנובורד בטין
המלצה ללימוד סנובורד בטין יום רביעי 31 ינואר 2007 10:07
Anonymous  משתמש לא מוכר
אהלן, אני אהיה במחזור 24.2 בטין, צרפת. אחרי 12 שנה סקי החלטתי לנסות הפעם סנובורד (החלטה לא טריוויאלית!!) מה שאומר שאני צריך הדרכות. האם מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר טוב בטין ואולי אפילו על מדריך ספציפי? תודה מראש לכל העונים, בן
הוספת תגובה
 נושא: חרמון: יש או אין שלג
חרמון: יש או אין שלג יום שלישי 30 ינואר 2007 21:50
Anonymous  משתמש לא מוכר
איך אפשר לדעת? יואב
הוספת תגובה
 נושא: מחירי רצפה למינכן
מחירי רצפה למינכן יום שלישי 30 ינואר 2007 18:56
 nirher nirher לא מחובר nirher  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
למהירי החלטה מחירי רצפה למינכן 179$ בלבד כולל הכל למחזור 03.02.07 המחירים בתחילת העונה לאותה טיסה בדיוק היו מעל 400 דולר יש גם מבצעים לגנבה וטורינו אני כבר הזמנתי חבילה אבל לבעלי עצבים חזקים היה שווה לחכות
http://www.issta.co.il/flights/details.aspx
הוספת תגובה
 נושא: מחפשים שותפים לגלישה בצרמט
מחפשים שותפים לגלישה בצרמט יום שלישי 30 ינואר 2007 16:43
Anonymous  משתמש לא מוכר
בעלי ואני (40) נוסעים מ2/2 עד 9/2 לצרמט, שוויץ. יש ישראלים בשבוע הזה שרוצים לחבור לקבוצה עם מדריך? גולשים ברמה בינונית-טובה, מסלולים אדומים.
הוספת תגובה
עמודים (92): [ «    7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22    »]