|
|
| חייב למכור חופשה לזוג בזול! |
יום חמישי 28 דצמבר 2006 12:19 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הזמנתי 2 מקומות לאלפ דואז` (אלפים הצרפתיים) לתאריכים 21-28/1/07. מדובר בחבילה הכי משתלמת שתוכלו למצוא. אתר חבל על הזמן, המון צעירים וצעירות. לי יש בעיה עם העבודה ואני חייב למכור את החופשה. מדובר על קבוצת סטודנטים יהודיים מכל העולם בסיבסוד ממשלת הולנד! זה יוצא ממש זול וכדאי. אגב, זה יכול להתאים גם לשומרי כשרות. מיועד לצעירים עד גיל 35 למי שמתאים שירים אלי טלפון לפרטים נוספים אביעד 054-6671909
|
|
|
|
|
| לברק |
יום חמישי 28 דצמבר 2006 10:01 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
טלפן אלי 050-5239559 תודה סנומן
|
|
|
|
|
| למכירה סנובורד hammer+בינדי |
יום רביעי 27 דצמבר 2006 21:14 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
סנובורד hammer (תוצרת צרפת) מדגם motion במצב טוב. כולל בינדינגס. 0542108830
|
|
|
|
|
| מחפשת ציוד+ביגוד סקי לקנייה |
יום רביעי 27 דצמבר 2006 19:14 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום, אני מחפשת מעיל ומכנס במידה S או M וכמו כן, ציוד- משקפי סקי, כפפות, כובע במידות מתאימות. אם יש משהו רלוונטי, אנא צרו קשר בטלפון 0524408867 או במייל moranjbj@yahoo.com תודה, מורן
|
|
|
|
|
| המלצות למתחיל |
יום שלישי 26 דצמבר 2006 22:21 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
היי לכולם, כמה חברים רוצים לנסוע לחו``ל לסקי...עשו רק כאן בארץ. לאן מומלץ לטוס 3 חברה בני 30 לא יקר מדי עד ה1000 יורו כולל השכרת ציוד והדרכות. בתי מלון לא חורבה אבל לא יקר מדי ושיהיו גם מקומות בילוי בסביבה. אמצע ינואר תחילת פברואר. אם אפשר לקבל המלצה על מלון גם אני אשמח מאוווד
תווווווווווודה לכולם מיטל
|
|
|
|
|
| השכרת ציוד בלז ארק 2000 |
יום שלישי 26 דצמבר 2006 16:06 |
|
ronenep |
 |
|
|
|
מישהו השכיר שם ציוד לא דרך הקלאב מד? במועדון רוצים למעלה מ120 יורו לשבוע
תודות וברכות לפותרים נכונה
|
|
|
|
|
| החלקה על הקרח.... |
יום שלישי 26 דצמבר 2006 10:21 |
|
אילן שטרנברג |
 |
|
|
|
האם יש באיזור המרכז??? על מרכז קנדה במטולה אני יודע. תודה...אילן.
|
|
|
|
|
| קוזו, איכה? |
יום שלישי 26 דצמבר 2006 08:58 |
|
|
האם מי שמע ממנו? אולי הוא לא התעורר משינת הקיץ?
|
|
|
|
|
| מצב השלג בmadonna di campi |
יום שני 25 דצמבר 2006 23:51 |
|
karlin11 |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
צריך עזרה, יוצא ב13/1 ל folgarida האם מישהו חזר מהאיזור?? מה קורה עם השלג שם??
|
|
|
|
|
| חוות דעת |
יום ראשון 24 דצמבר 2006 14:53 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מה דעתכם על אתר LES DEUX ALPES הוא הזול ביותר בקלאב מד יש סיבה ? תודה
|
|
|
|
|
| יוסס ועופר שלג בחרמון... |
יום ראשון 24 דצמבר 2006 07:47 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלג בחרמון זה טוב, אבל מה קורה באלפים? יש איזה שקע באופק?
|
|
|
|
|
| בהזדמנות חדר בלס ארכס |
שבת 23 דצמבר 2006 21:08 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני מתוכנן לנסוע ל13/1/ אבל נאלץ לדחות
לפרטים 0506218226 יואב
|
|
|
|
|
| הלינקים החסרים |
שבת 23 דצמבר 2006 20:22 |
|
seffi |
 |
|
|
|
תיקון, הנה 2 הלינקים הראשונים:
http://www.theweatheroutlook.com/twoplus/twoforecasts/forski.aspx
http://wxmaps.org/pix/euro.vv.html
|
|
|
|
|
| למכירה ביגוד סנובורד ברטון |
שבת 23 דצמבר 2006 19:15 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מכנסי סנובורד ומעיל סנובורד של ברטון משנה שעברה, במצב חדש !!! נעשה בהם שימוש פעם אחת בלבד.
מכנס שחור ומעיל בשילוב גוונים של אפור.
בנוסף, גוגלס ARRNETE.
לפרטים ליאור - 0506525979
|
|
|
|
|
| שלג בססטייר באטליה ? |
יום שישי 22 דצמבר 2006 13:29 |
|
mermalyan |
 |
|
|
|
משהו יודע מה המצב של השלג בססטייר אני נוסע ב 14/01 יש תחזית לירידה נוספת של שלג בשבועות הקרובים כמה מעליות באמת פתוחות והאם תותחי השלג באמת יכולים לספק גולש ממוצע ?
תודה מראש יניב
|
|
|
|
|
| les Deux Alpes או ס.אנטון ? |
יום חמישי 21 דצמבר 2006 23:05 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
התלבטות קלה עד כבדה , מה עדיף חבורה של כ בני 33 חלקם גולשים ברמה בינונית מצטרף אלינו לראשונה דנדש אך בעל פוטנציאל רב , הדנדש מעוניין בסנוברד . כמעט אותו מחיר בין הקלאבמד לבין המלון (ארוחת בוקר) 1250-1300 יורו האם מחיר סביר לסוף ינואר ? האם יש מה לעשות בשעות הערב או שזה כמו בוולטור - ססטייר תודה מראש
קספר השדון שלא ראה שלג לאחרונה
|
|
|
|
|
| חדש בירושלים |
יום חמישי 21 דצמבר 2006 11:33 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
ניתן לעשות טיפולים לבורדים ולמגלשי סקי בסניף בתלפיות
|
|
|
|
|
| המלצה לחבילה עצמאית |
יום חמישי 21 דצמבר 2006 07:40 |
|
tansky |
39 הודעות עד כה |
|
|
|
האם מישהו יכול להמליץ לחבילה עצמאית למתחילים +. נגיד משהו באירופה- זל אוס סי,משהו עם גם אתרים סבירים וגם אפשרות של לטייל באזור עם אוטו
|
|
|
|
|
| Warning.....Major Dump of S |
יום רביעי 20 דצמבר 2006 19:56 |
| Anonymous |
 |
|
|
S is for SNOW
they are talking about as much as 3 feet (100cm) of snow in the next 24 hours in Colorado/New Mexico....
Yoss, I may decided to make a small detour this weekend
You know just to make sure that people in Colorado are ok. Maybe they need some help...yeah stuff like that.
You think Julia will buy that???
:-)
|
|
|
|
|
| מחפשת להצטרף |
יום רביעי 20 דצמבר 2006 16:06 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
להארגנות ספונטנית פרטית לסקי בצכיה\אנדורה\בולגריה ובקיצור איפה שזול וכיף. אני גולשת בינונית עד גיל 30 תודה
אמייל maze255@yahoo.com
|
|
|
|
|
| מחירי טיסות למינכן |
יום רביעי 20 דצמבר 2006 12:19 |
|
ronenep |
 |
|
|
|
היידעתם שאם תספרו בארקיע שאתם אקדמאים תקבלו הנחה של למעלה מ30 דולר לטיסה? מ399 ל367
נסו ותהנו :-)
|
|
|
|
|
| אתר שימושי |
יום שלישי 19 דצמבר 2006 19:37 |
| Anonymous |
 |
|
|
שלום לכולם, רציתי להודיע לכם שפתחתי אתר שימושי לכל מי שנמצא בחוץ לארץ. אתם מוזמנים לבקר ואשמח גם לקבל עצות. תודה מראש אלכס ברבטוב Around the World
|
|
|
|
|
| המלצה לקניית נעליים |
יום שלישי 19 דצמבר 2006 18:26 |
|
ilyaros |
126 הודעות עד כה |
|
|
|
נעלי הישנות עשו את שלהם והגיע זמן להחליף. השנה אני בCAMPITELLO. האם בעלי נסיון יכולים להמליץ על מקום טוב בסביבה זו לנעליים. הכוונה למקום מקצועי שמתאים נעליים לרגל. לחליפין, האם יש המלצות למקום כזה בארץ (אזור ת-א). אני מצידי יכול להמליץ על חנות NEVADA ב TIGNES LE LAC. זהו מקום סופר מקצועי שעוסק בנעליים בלבד. מומלץ.
ilyaros
|
|
|
|
|
| למכירי האלפים הצורפתים |
יום שלישי 19 דצמבר 2006 17:42 |
|
hillel12 |
26 הודעות עד כה |
|
|
|
השנה אני מעביר את השבוע הראשון של ינואר בgrand bornand/le clusaz וכמו שזה נראה עכשיו המצב לא יכול להישתפר בהרבה אז עם משהו מחברי הפרום מכיר את האזור ואת האתרים הקרובים והגבוהים שיש בהם כבר תנאי גלישה ויכול לעזור לי אני הודה לו וכמו שנאמר אין יאוש בעולם.תודה הלל
|
|
|
|
|
| חבילה בבנסקו |
יום שני 18 דצמבר 2006 17:51 |
|
uh0db |
18 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם, אני גולש מתחיל - אחרי יומיים בחרמון בשנה שעברה נדלקתי סגרתי חבילה לבנסקו ב-13.1 אשמח לקבל מהמנוסים עצה, האם לדחות , לבטל או לקחת צ`נס תודה
|
|
|
|
|
| וואלה |
יום שני 18 דצמבר 2006 09:41 |
|
ניסים |
1026 הודעות עד כה |
|
|
|
טיסה למינכן בשבת הקרובה - 189$
|
|
|
|
|
| האם יש מישהוא בסן אנטון כעת |
יום ראשון 17 דצמבר 2006 21:15 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מתכנן להיות בסן אנטון מחרתים האם יש מישהוא באיזור זה שיכול לעדכן על מצב השלג??????????? גם דווח מ-lech ו-zurs יתקבלו בתודה. צריך להחליט עד הבוקר אם לנסוע או לבטל.הכל תלוי בלבן.
|
|
|
|
|
| עוד עידכונים מסולדן |
יום ראשון 17 דצמבר 2006 19:02 |
|
adi_freund |
 |
|
|
|
הלילה שעבר ירדו עוד 20 סמ. המצב בהחלט סביר. לכל המתחילים והבינונים אין בעיה בכלל, למתקדמים יותר רצוי לעלות לקרחון. לפחות נהנים ממזג האויר נח וכיף לגלישה. נקווה לעוד שלג בלילה שתשמור את מצב המסלולים לפחות כמו עכשיו ואולי גם תשפר.
|
|
|
|
|
| כתבה - ביטול חופשת סקי |
יום ראשון 17 דצמבר 2006 17:35 |
| Anonymous |
 |
|
|
מצורפת כתבה שהתפרסמה היום במעריב בנוגע לחורף שלא מגיע לאירופה, ולנושא ביטול חופשות הסקי כולל תגובות של מנהלי חברות הנסיעות...... עצוב משהו אבל חשוב לדעת למי שתכנן לדחות או לבטל, אחיעד. לא כשלג דאשתקד
|
|
|
|
|
| סנובורד בטין |
יום ראשון 17 דצמבר 2006 09:24 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום,
אנו 3 גולשים שבוע 2. האם האתר מתאים לרמה שלנו? האם כדאי לארגן נסיעה לטין עצמאית או עדיף דרך אחד הספקים האם האתר פעיל מבחינת אפרה סקי (מאד חשוב לנו) כל המלצה תתקבל בברכה
תודה לכולם
וחנוכה מושלג לגולשים
|
|
|
|
|
| ביגוד סקי |
שבת 16 דצמבר 2006 12:05 |
|
stav_97 |
66 הודעות עד כה |
|
|
|
בעקרון תחפשי בפורום תגובות של רק לבן שמיצה את העניין זול= יקר ולכן לא להתפשר - ביגוד טרמי הוא משהו אישי ונשאר איתך , שכבה שניה פליס וכו זה משהו אישי ויש מבחר בכל החנויות . חליפות להשכרה יש בXXX מומלץ בפעם הראשונה לשנורר מחברים כל מה שאפשר ולאחר שתתמכרי לקראת החופשה השניה תקני את מה שאת צריכה . כפפות - אישי אבל ניתן לשנורר . גוגלס - ניתן לשנורר טרמי - לקנות חליפה - לשנורר גרביים לקנות
|
|
|
|
|
| הזדמנות מלון באוסטריה |
יום שישי 15 דצמבר 2006 09:50 |
| Anonymous |
 |
|
|
לצערנו חופשתנו מבוטלת ולכן התפנה ב 13-20.1.07 מלון מדהים לזוג בעירה MARIA ALM ( כ 5 קמ מצל אם זה) באוסטריה מרחק שעתיים ממינכן. כתובת המלון: http://www.alpenland.at/maalm/homeen.htm במלון בריכה סאונה וחדר כושר. באתר מסלולים של 150 קמ, 39 מעליות עם יכולת להעביר 52000 איש בשעה. אנחנו הזמנו ושילמנו מראש ללינה בלבד ולכן מחיר לזוג רק 500 יורו. להשוואה:
http://www.bergfex.com/mariaalm/unterkuenfte/
למעוניינים אנא שלחו מסר
המלון
|
|
|
|
|
| Opher ויוס - רוח טורדנית? |
יום רביעי 13 דצמבר 2006 16:13 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
כאחד שנוסע בחנוכה ל -serfaus אני שם לב באתרי מזג האויר כולל snow - forecast ל-6 ימים כי מדברים על רוח של 15 - 30 קמש. מה רמת הרוח אשר אינה נעימה לגלישה? ובכלל מה המידע שלכם על רמת הרוח בשבוע הבא במערב הטירול? תודה זה מגיע מרגישים את הלבן באויר!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
| עוד אתר עם מצלמות |
יום רביעי 13 דצמבר 2006 09:22 |
|
ענת |
2093 הודעות עד כה |
|
|
אתר שהובא לידיעת הפורום בעבר, אך למען מי שלא שמר או לא ראה. איזה כיף להתחיל לראות יותר ויותר לבן... מצלמות מאתרים
|
|
|
|
|
| תזכורת לגבי ערב הסקי |
יום רביעי 13 דצמבר 2006 00:36 |
 |
ירון ה. |
1997 הודעות עד כה |
|
|
|
ובכן,מיד אחרי שנאכל קצת,נשתה מרק חם ונחכים משלל המרצים .
כל ביגוד הסקי והאביזרים במחירים של החל מ 50 אחוזי הנחה!
מעילים,מכנסיים,כפפות,משקפות,ביגוד טרמי,סרבלים....הכל בהנחה.
כל הקודם זוכה...(ברצינות רבה,בחצות יורידו לנו את השלטר,אנחנו בחיפה,אחרי הכל)
|
|
|
|
|
| ערב לבן עמוק בחורב מחר |
יום שלישי 12 דצמבר 2006 09:41 |
|
toto7 |
459 הודעות עד כה |
|
|
|
מחר ה13 לחודש ערב לבן בחיפה מרכז חורב. החל מהשעה 17:00 ! כולל מכירה של 50 בסניף למטייל חורב. כולל מבצעים מיוחדים באיסתא וגם כיבוד וגם (בעיקר!) צ`ארלס...
|
|
|
|
|
| עדכון תחזית מקדים |
יום שלישי 12 דצמבר 2006 08:40 |
|
opher |
831 הודעות עד כה |
|
|
|
כפי שכתבתי שלשום, עדכון ראשון רציני יותר לקראת השבוע הבא ינתן בערב. זה לא בגלל עצלנות, אלא פשוט מאחר שאנו ממתינים לעדכון מודלים שיהיה היום אחר הצהריים. אז כבר נכנס גם למסגרת חמשת הימים שמאפשרת לתת תחזית יותר מדויקת לתחילת השבוע הבא. מאחר שאני רואה ומבין שהמתח עולה, אקדים רק ואומר שכפי שציינו כבר רק לבן ומוטקה המודלים אכן מראים על שינוי מגמה. המשמעות היא שאמנם כפי שנחזה כבר נראה התקררות בתחילת השבוע הבא אחרי עליית הטמפרטורה הקלה בימים הקרובים, אבל שלג משמעותי לא נראה כנראה. מאחר ששינויי מגמות כאלה אינם דבר בלתי מקובל בעונה זו, חשוב להמתין בסבלנות ולכן ביקשנו לתת עדכון ראשון רק הערב. דרך אגב, הבקיאים בדקויות הפורום יכולים היו לראות איך יוסס קצת חזר הלילה לעצמו ולנחש את שינויי המגמה... להתראות בערב עם עדכון מפורט יותר
|
|
|
|
|
| טיסות לופטנזה ישירות למינכן |
יום שני 11 דצמבר 2006 23:42 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
יש כזו חיה? באתר ההזמנות שלהם כל הטיסות שניסיתי לקבל עליהן מידע עברו דרך מינכן.
|
|
|
|
|
| הסופה בחנוכה |
יום שני 11 דצמבר 2006 21:54 |
|
|
יש התפתחויות?
טל.
|
|
|
|
|
| יש תקווה....! |
יום שני 11 דצמבר 2006 21:47 |
|
אריק ט. |
105 הודעות עד כה |
|
|
|
הנסיעה למדונה - זה כל קרוב שאפילו תאריך הפג תוקף על החלב מראה את היום הנכון !!!! אריק
|
|
|
|