כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » הכנה לפני טיול » בריאות
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: בריאות
 נושא: כדורים למלריה-מלרון- יש לי מיותרים
כדורים למלריה-מלרון- יש לי מיותרים יום שישי 20 אפריל 2007 10:02
zvial51 לא מחובר zvial51  משתמש מתחיל
שלום, אני חזרתי עתה מטיול במיאנמר (בורמה) עם משפחתי. לפי עצתה של הרופאה במרכז חיסונים בבי``ח מאיר (אני גרה בכפר סבא) רכשתי כדורי מלריה בשם מלרון. הם הטובים ביותר כיון שיש להם מעט , הרבה פחות, תופעות לוואי לעומת סוגים אחרים. הבעיה היא שהם יקרים יותר. רכשתי דרך קו``ח מכב``י , שמשתתפת בהוצאות (במקום 500 ש``ח ל24 כדורים ``רק`` 320 ש``ח) וצריך לקחת כדור ליום, החל מיום לפני הטיול. כשהגענו למיאנמר אמר לנו המדריך שעתה העונה החמה ושצריך כדורים רק בתקופת הגשמים והמונסון שאז היתושים פעילים. בקיצור - אחרי מספר ימים בודדים הפסקנו לקחת את הכדורים. ברשותי 63 כדורי מלרון שאשמח למכור לך אותם, אם מתאים לך . בברכה, צביה 09-7425982 054-999-5648
הוספת תגובה
 נושא: חיסון טטנוס לכמה זמן תקף.
חיסון טטנוס לכמה זמן תקף. יום ראשון 15 אפריל 2007 16:13
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
הוספת תגובה
 נושא: חיסון לסיו
חיסון לסיו יום שישי 13 אפריל 2007 00:09
Anonymous  משתמש לא מוכר
האפ צריך לעשות חיסון של טיפוס הבטן לדרום מערב סין לחבל סצ`ואן. לכמה זמן תקף חיסון טטנוס והאם כדאי לקחת כדורים למלריה ואיזה. אנו נהייה בחבל זה כשבוע ושבוע בדרום בגווילין. תודה רבה.
הוספת תגובה
 נושא: חיסון לסיו
חיסון לסיו יום חמישי 12 אפריל 2007 20:21
Anonymous  משתמש לא מוכר
האם החסון TYPHIM VI זה טיפוס הבטן. עשיתי אותו במאי 04 האם עכשיו לנסיעה לסין לחבל סצ`ואן אני צריכה לחדשו. כמו כן חיסון לטטנוס כמה זמן תקף.
הוספת תגובה
 נושא: חיסונים לסין
חיסונים לסין יום רביעי 11 אפריל 2007 15:51
klodia לא מחובר klodia  משתמש פעיל 167 הודעות עד כה
אנו טסים לסין לשבועיים לדרום ודרום מערב סין כלומר חבל סצ`ואן וגווילין. האם צריך חיסונים.
הוספת תגובה
 נושא: אופס, שכחתי לציין
אופס, שכחתי לציין יום רביעי 11 אפריל 2007 15:08
nut11 לא מחובר nut11
שהכוונה היא לטוס ללאדאק מדלהי, כך שאין עלייה הדרגתית, אלא במכה. שוב תודה
הוספת תגובה
 נושא: מלריה
מלריה שבת 07 אפריל 2007 12:00
morannala לא מחובר morannala
היי, אני מתכוונת לטייל בנפאל וצפון הודו (דלהי ומעלה אולי גם בראגסטן) האם האזורים האלה אזורים נגועים במלריה? אם כן איזה כדור ממולץ לקחת? המון תודה!!!
הוספת תגובה
 נושא: from Guatemala - question
from Guatemala - question יום שישי 06 אפריל 2007 23:53
shlomimak לא מחובר shlomimak
שלום אני נמצאת בגואטמלה כשבוע - לקחתי עד אתמול כדורים נגד מלריה מסוג מלרון אני לא יודעת אם מהכדור הרגשתי לא טוב התנפחו לי כפות הרגלים הנפיחות ירדה אחרי יום יומיים והרגשתי תחושה של נימול בגופ גם לאורך שהותי פה כל הזמן יש לי תחושה של מעין מועקה\גודש בגרון ןהקאתי מספר פעמיים ולפעמים גם מעט לחצ בחזה יש לציין שאני טיפוס היסטרי בענינים מסוג זה וייתכן שהגבתי בחריפות גם מלחץ החלטתי לנסות ולהפסיק ולקחת את הכדורים האם אוכל לשוב ולקחת אותם כשארצה? מה עליי לעשות בקשר למה שתיארתי? יש לציין שהתחושות הללו אינם מופיעות באופן קבוע תודה רבה
הוספת תגובה
 נושא: למכירה מפקווין ומלרון
למכירה מפקווין ומלרון יום ראשון 01 אפריל 2007 18:36
Anonymous  משתמש לא מוכר
למכירה 12 כדורי מלרון ו - 24 מפקווין וגם כילה נגד יתושים (כמעט חדשה). צרו קשר
הוספת תגובה
 נושא: Doctor In Yukatan
Doctor In Yukatan יום חמישי 29 מרץ 2007 20:34
Anonymous  משתמש לא מוכר
I am looking for a good doctor in Cancun / Isla Mujeres in Mexico. I need an AF-OZEN-GARON doctor. Does anyone know a good one ?
הוספת תגובה
 נושא: שינויים בפורומים של למטייל
שינויים בפורומים של למטייל יום רביעי 28 מרץ 2007 18:07
 גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
הוספת תגובה
 נושא: טיפוס הבטן
טיפוס הבטן יום רביעי 28 מרץ 2007 14:29
caspis לא מחובר caspis
האם חיסון נגד טיפוס הבטן יעיל נגד קלקולי קיבה שילשולים עצירויות וכו? או שמספיקות התרופות קל בטן ובדומיהן? נוסעת לחודש עם בת 12 ובת 3 תודה
הוספת תגובה
 נושא: כדורים למלריה (מרכז אמריקה)
כדורים למלריה (מרכז אמריקה) יום ראשון 25 מרץ 2007 22:47
soxman לא מחובר soxman
ד``ר אנט שלום, בבית המרקחת המליצו לי לקנות MALLARONE במקום התרופה הרגילה שרושמים במרפאות המטיילים, וכך עשיתי. רק עכשיו, משהו כמו שבועיים אחרי, שמתי לב שהמחיר הממש יקר של התרופה הוא בעצם רק ל-12 כדורים ושבשביל טיול של חודשיים במקסיקו וגווטמאלה אני צריכה לקנות עוד 5 קופסאות (שאין לי עבורן מרשם, בנוסף לכל). אני יוצאת לטיול שלי בעוד שבועיים מהיום. האם יש איזושהי דרך להחליף את התרופה (לא פתחתי את הקופסא כלל), והאם בכלל כדאי, או שעדיף להשקיע את המחיר היקר מאוד ולקחת על בסיס יומי את זו שיש לי? עד כמה תופעות הלוואי של התרופה השנייה משמעותיות? האם זה ממש יכול לפגום בטיול?
הוספת תגובה
 נושא: תודה על הסבלנות!
תודה על הסבלנות! יום ראשון 25 מרץ 2007 18:02
Anonymous  משתמש לא מוכר

עקב עבודות פיתוח ושדרוג האתר, ייתכן וחשתם באיטיות בגלישה באתר. אנו פועלים לשפר את מהירות הגלישה בהקדם האפשרי.
אנו מתנצלים על חוסר הנוחות ומודים לכם על הסבלנות!

צוות למטייל ברשת.

הוספת תגובה
 נושא: למכירה מלרון למבוגר
למכירה מלרון למבוגר יום רביעי 21 מרץ 2007 09:19
avigav לא מחובר avigav  משתמש מתחיל
למכירה כדורים נגד מלריה - מלרון למבוגר נשאר לאחר טיול 3 חבילות של 12 כדורים. כל חבילה 190 שח יש בידי את הקבלה לכדורים מקופ``ח
forum_getfile/id-185/private-0

[:עודכן ב יום שני 21 מאי 2007 18:27] על ידי מנהל

הוספת תגובה
 נושא: חובה לשלם על ייעוץ לחיסון?
חובה לשלם על ייעוץ לחיסון? יום חמישי 15 מרץ 2007 19:37
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני טס לתאילנד. דרך הכללית עולה ייעוץ 130 שקל חובה לפני קבלת חיסון כלשהו.אני יודע שאפשר להתחסן גם במשרד הבריאות ובמרכזים רפואיים נוספים. האם בכל המקומות גובים כסף על ייעוץ?
הוספת תגובה
 נושא: מה שבטוח - ביטוח.
מה שבטוח - ביטוח. יום חמישי 15 מרץ 2007 17:48
Anonymous  משתמש לא מוכר
בכל מקרה צריך ביטוח נסיעות. עשינו תאונת דרכים באוסטרליה ונאלצנו לחזור לארץ בטיסה מיוחדת עם ליווי של רופא והביטוח כיסה כמעט את הכל. חייבים להיות אחראים אני ממליצה על החברה שדרכה אני בוטחתי כי קיבלתי שרות אמין וכשהיינו צריכים אותם הם עזרו לנו. הוספתי לינק לאתר שלהם.
עדי ביטוחים
הוספת תגובה
 נושא: מה שבטוח - ביטוח!
מה שבטוח - ביטוח! יום חמישי 15 מרץ 2007 17:46
Anonymous  משתמש לא מוכר
בכל מקרה צריך ביטוח נסיעות. עשינו תאונת דרכים באוסטרליה ונאלצנו לחזור לארץ בטיסה מיוחדת עם ליווי של רופא והביטוח כיסה כמעט את הכל. חייבים להיות אחראים אני ממליצה על החברה שדרכה אני בוטחתי כי קיבלתי שרות אמין וכשהיינו צריכים אותם הם עזרו לנו. הוספתי לינק לאתר שלהם.
עדי ביטוחים
הוספת תגובה
 נושא: מוצרי אלווורה טבעיים!!!
מוצרי אלווורה טבעיים!!! יום שני 12 מרץ 2007 13:03
Anonymous  משתמש לא מוכר
חובה בכל יציאה לטיול!!! מוצרי אלוורה להרגעת כוויות(עזרה ראשונה), עקיצות, ופצעים. חובה לטיול בטוח ורגוע (בין השאר) למי שמעוניין לרכוש נא ליצור איתי קשר במייל blzev@walla.com
הוספת תגובה
 נושא: חיסונים דרום אמריקה
חיסונים דרום אמריקה יום ראשון 11 מרץ 2007 21:36
Anonymous  משתמש לא מוכר
אהלן חברה, אני צריך לעשות חיסונים לטיסה לדרום אמריקה ורציתי לדעת אם עדיף לעשות דרך כללית מושלם ב``למטייל`` בחיפה או דרך משרד הבריאות בעכו, הבנתי שבמשרד הבריאות אין הדרכה השאלה אם ההדרכה שווה את הכסף, מכיוון שדרך כללית חייבים לשלם על ההדרכה בשביל לעשות את החיסונים.
הוספת תגובה
 נושא: איפה כדאי להתחסן
איפה כדאי להתחסן יום ראשון 11 מרץ 2007 13:30
juliazl לא מחובר juliazl  משתמש מתחיל
שלום, אני טסה להודו עוד שלושה חודשים וברצוני לברר איפה הכי כדאי להתחסן, אני מבוטחת בקופ``ח לאומית. תודה מראש
הוספת תגובה
 נושא: אתר תרופות www,drug.co.il
אתר תרופות www,drug.co.il שבת 10 מרץ 2007 00:03
Anonymous  משתמש לא מוכר
מצאתי אתר מדהים על תרופות:www.drug.co.il באתר מחירים תמונות ועוד. אתר נדיר!
www.drug.co.il
הוספת תגובה
 נושא: משהו פצצה
משהו פצצה יום חמישי 08 מרץ 2007 02:26
Anonymous  משתמש לא מוכר
מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים. המחשב גם מדרבן את השחקנים, מחשב את תוצאות הקרבות ויוצר תשתית להמשכיות מתמדת של המשחק, 365 יום בשנה. כמו כן, לרשות השחקנים עומד צ`ט. ניתן לשוחח עם שחקנים אחרים הנמצאים באותו אולם כמו זה שלכם. המשחק עצמו הוא למעשה אוסף תמונות סטטיות, כאשר ניתן לעבור מזירה אחת לשניה. ולכן, אם למשל נכנסתם לתמונה של זירת הבנק, תוכלו לשוחח עם כל מי שנמצא באותו רגע בבנק. ברגע שתעברו לזירת הטברנה, תוכלו לשוחח עם מי שמתארח בה וככה בכל מקום שתהיו בו. כתובת האתר : www.amezing.up2.co.il
הוספת תגובה
 נושא: מוצרי אלוורה 100% לתרמילאים
מוצרי אלוורה 100% לתרמילאים יום רביעי 07 מרץ 2007 13:50
Anonymous  משתמש לא מוכר
לתרמילאים ומטיילים בחיק הטבע בארץ וברחבי העולם. מוצרי אלוורה 100% ומוצרי מכוורת של חברת forever living produkt מאריזונה ארה``ב.לטיפול והרגעה מיידית יעיל בעקיצות חרקים וצמחים (סירפדים לדוגמא)לשפשפות ועור יבש וסדוק, להרגעת קיבה רגישה ובעיות במעיים ועוד עשרות מוצרי אלוורה נוספים. לצפייה ופרטים נא כנסו ל:www.flp11.com אוכל לענות לטלפון שבאתר אחרי ה: 10 במרץ כרגע אני בארה``ב.תודה יעקב
הוספת תגובה
 נושא: תאילנד עם ילדים+הודג`קין
תאילנד עם ילדים+הודג`קין יום שני 05 מרץ 2007 16:50
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום, אנחנו מתכננים לצאת לתאילנד ב-29/3 לכ-3 שבועות אנחנו זוג (גילאי 32,36) + 2 ילדים (גילאי 5,3). התכנון הוא לטייל בכל תאילנד החל מהצפון (טיול גיפים,פילים וטראקים רגליים קלים) ממשיכים לחופים בדרום(קופיפי,פוקט ועוד באזור)ומסיימים בבנקוק. הילדים שלנו קיבלו את כל החיסונים הסטנדרטיים במסגרת טיפת חלב. 1. אבקש לדעת האם יש תרופות שאנו אמורים לקחת עימנו כמונע או כטיפול מיידי 2. כמו כן אציין שאני (בת 32) סיימתי לפני כשנתיים טיפולים כימותרפיים (לימפומה - 6 קורסי טיפול ABVD) ואני בריאה היום אבקש לדעת אם יש תרופות נוספות שעלי לקחת מבעוד מועד או לחילופין אסור לי לקחתן 3. וכן מה צריך אדם מבוגר שטס ליעד הנ``ל בריא ללא עבר בריאותי ליטול מבעוד מועד, במועד הטיול ולאחריו ממתינה לתשובתך בתודה מראש, רוית
הוספת תגובה
 נושא: כנסו תמונות שלי!!!!!!
כנסו תמונות שלי!!!!!! יום שני 05 מרץ 2007 09:25
Anonymous  משתמש לא מוכר
תילחצו על הקישור ותגיבו על התמונות שלי. זה ממש חשוב לי, כי אני רוצה להיות דוגמנית, ואני צריכה דעות. !lolve! קרן......
תילחצו פה
הוספת תגובה
 נושא: פסח באתר למטייל
פסח באתר למטייל יום ראשון 04 מרץ 2007 13:26
Anonymous  משתמש לא מוכר

פסח באתר למטייל!

כולכם מוזמנים להכנס לספיישל פסח באתר- להתעדכן על סדרי פסח בעולם, לקרוא על אתרים מומלצים לפסח, על מקומות שיוציאו אתכם מעבדות לחירות, חטיפים לפסח ועוד.

אם יש לכם מידע נוסף על לילות סדר בעולם, אנא כתבו לנו למייל: adis@lametayel.co.il
בברכת חג שמח לכולנו

צוות למטייל ברשת
הוספת תגובה
 נושא: ביטוח רפואי, איזו חברה?
ביטוח רפואי, איזו חברה? יום חמישי 01 מרץ 2007 12:18
טל דרור לא מחובר טל דרור  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום , רציתי לברר דרך איזו חברה מומלץ לעשות ביטוח רפואי???
הוספת תגובה
 נושא: חיסונים- איפה כדאי
חיסונים- איפה כדאי יום שלישי 27 פברואר 2007 13:26
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום רב, אני טסה למזרח בעוד כחודש לתקופה של חצי שנה, ישנן 2 אופציות של חיסונים לגבי (חברת כופ``ח כללית) 1. לעשות את החיסונים במרפאה אזורית ולקבל והחזר של עד 200 ש``ח 2. להתחסן במרפאה שבעלת הסדר עם הקופה שלי ובה ניתן לי 75% הנחה על כל חיסון, אך היא מחייבת אותי ב120 ש``ח על ייעוץ מה לדעתכם יצא לי זול יותר? המדינות אליהן אני טסה הן: תאילנד, לאוס, ויאטנם, סין ואולי (ממש לא בטוח) נפאל.
הוספת תגובה
 נושא: חיסונים לדרום אמריקה
חיסונים לדרום אמריקה יום שני 26 פברואר 2007 19:42
Anonymous  משתמש לא מוכר
נו, עדיין לא הבנתי מה הכי משתלם- 1- ללכת למשרד הבריאות ולבקש החזר מהכללית (יש לי ביטוח מושלם) 2- ללכת למרפאת למטייל או למרפאות מטיילים של הכללית ולשלם 130 שקל על ייעוץ ו75% החזר ???
הוספת תגובה
 נושא: כדורי מלריון למכירה
כדורי מלריון למכירה יום ראשון 25 פברואר 2007 09:45
Anonymous  משתמש לא מוכר
למכירה בחצי מחיר 24 כדורי מלריון שנרכשו לאחרונה. (200 ש``ח) 08-9343838
הוספת תגובה
 נושא: למי שהיתהבמרפאת מטיילים-לוד
למי שהיתהבמרפאת מטיילים-לוד יום שישי 23 פברואר 2007 15:45
supermassiv לא מחובר supermassiv
לא כ``כ קשור - אבל התחום זה אכן בריאות.. את יפה, עם נזם באף, היית היום בבוקר בחיסונים במרפאת מטיילים בלוד 23.3.07 בסביבות 10:30 בבוקר והיית גם לפני חודש - איתנו.. ראינו אחד את השני ברחוב ליד החניון.. אם זו את צרי קשר :)
הוספת תגובה
 נושא: ג`ל חיטוי בהודו
ג`ל חיטוי בהודו יום שלישי 20 פברואר 2007 20:12
bukiea לא מחובר bukiea  משתמש מתחיל
שלום רב ידוע לי שניתן למצוא בהודו ג`ל לחיטוי וחשוב להשתמש בו לפני כל ארוחה. אולי מישהו יודע איך קוראים לו בהודו? שאלה נוספת האם בחודש מאי יש סכנה למלריה בדרום הודו(גואה קרלה)? בתודה ובברכה בוקי
הוספת תגובה
 נושא: ביטוח בחו``ל
ביטוח בחו``ל יום שלישי 20 פברואר 2007 19:55
yaelpeso לא מחובר yaelpeso  משתמש מתחיל
היי, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה הזו, אבל... אני צריכה לעשות ביטוח רפואי לחו``ל. אני קוראת פוליסות של הראל, קופ``ח כללית ואררט. אני מתלבטת מאוד איזו פוליסה היא הטובה ביותר. הייתי רוצה לשאול - מישהו מכם באמת הזדקק לשירות של הביטוח שלו כשהיה בחו``ל ויודע לספר על טיב השירות? יש לכם המלצות (והכוונה היא המלצה עקב שימוש ממשי בביטוח במהלך הטיול, ולא סתם)? תודה מראש!
הוספת תגובה
 נושא: ציפרוגיס וטהר מים למכירה!!!
ציפרוגיס וטהר מים למכירה!!! יום שלישי 20 פברואר 2007 13:37
Anonymous  משתמש לא מוכר
עקב קיצור הטיול שלי נשארו בידי כל התרופות שקניתי חדשות כולל קבלות ותאריך ארוך במחיר סבבה מאוד.... ציפרוגיס500:(אנטיביוטיקה חזקה)X20 טבליות(2 חבילות) 10 טבליות(חבילה אחת) 200 ש´ח תפוגה9.2009 טהרמים: (לטיהור מים)4 חבילות כל חבילה 50 יח´ ב30 ש´ח תפוגה 04.2010 טלפון שלי 0507-925179 שי או מייל shaybahar6@walla.com לפנות לשי טיול מהנה!!!
הוספת תגובה
 נושא: חיסונים למדינות המזרח הרחוק
חיסונים למדינות המזרח הרחוק יום שלישי 20 פברואר 2007 07:55
liat_ne לא מחובר liat_ne  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום אילו חיסונים דרושים לילד בן 4.5 למזרח הרחוק, כמה זמן לפני הטיסה דרוש לתת אותם? האם תאילנד מצריכה חיסונים ? תודה
הוספת תגובה
 נושא: מצב נפשי לאחר נסיעה לחו``ל
מצב נפשי לאחר נסיעה לחו``ל יום חמישי 15 פברואר 2007 16:24
mlaikp33 לא מחובר mlaikp33  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
חברתי סובלת לאחר נסיעות לחו``ל מתופעות מנטליות שליליות שיכולות להמשך עד חודשיים (תלוי במשך הנסיעה). התופעה היא של מעין ריחוף + אנרגיות נמוכות. 1.האם התופעה ידועה ? 2.איפה ניתן לקרוא על התופעה ? 3.מה ניתן לעשות שהתופעה לא תישנה ?
הוספת תגובה
 נושא: ביטוח רפואי לחו``ל
ביטוח רפואי לחו``ל יום חמישי 15 פברואר 2007 10:41
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום ד``ר רציתי לדעת אם אם איזו חברות ניתן לעשות ביטוח רפואי לחו``ל, ואם איזו הכי משתלם, אם אני חבר בכללית זו האופציה העדיפה ביותר?
הוספת תגובה
 נושא: 12 כדורי לריאם למכירה
12 כדורי לריאם למכירה יום שלישי 13 פברואר 2007 16:29
yaroms לא מחובר yaroms  משתמש מתחיל
חזרתי מטיול ולא השתמשתי בכדורים. נשמרו כל הזמן בחדר, בתוך תיק עזרה רשונה - לא נגרם להם נזק.
הוספת תגובה
 נושא: השבתת החנות הוירטואלית!
השבתת החנות הוירטואלית! יום שלישי 13 פברואר 2007 10:28
Anonymous  משתמש לא מוכר
חברים יקרים,

בעקבות עבודות תשתית, החנות הוירטאלית לא תפעל החל מ-13.2 בשעות הערב.

נשמח לשוב ולשרת אתכם ב14.2 בשעות הבוקר.

בברכה,
צוות למטייל.
הוספת תגובה
עמודים (34): [ «    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16    »]