|
|
| היום עשינו חיסונים!! ותודה |
יום שני 14 אוגוסט 2006 01:49 |
|
lsimon |
87 הודעות עד כה |
|
|
|
בשעה טובה ומוצלחת אנחנו אחרי רוב החיסונים... ואחרי שקיבלתי כל מיני טיפים מהפורום (מצ''ב מפורט), החלטתי גם אני להודות לכם ולעדכן. אנחנו טסים לתאילנד ל-3 שבועות (בתכנון: שבוע בצפון, שבוע בנגקוק+ קאונצ`אנבורי, שבוע פוקט+ קופיפי) ואחרי בירור חיסונים נדרשים (מהפורום + מהאתר של משרד הבריאות), עלויות ומחירים (שהתבררו גם כלא מדויקות) - החלטנו להתחסן בלשכת משרד הבריאות בירושלים (יפו 86) מצ''ב החיסונים שביצענו היום במשרד הבריאות והעלויות שלהם: 1. דלקת כבד נגיפית, צהבת A + טיפוס הבטן - זריקה משולבת - 117 ש''ח (במקום שתי זריקות נפרדות כשדלקת כבד נגיפית A עולה לבד 88 ¤ ואילו טיפוס הבטן לבד עולה 50 ¤. סה''כ: 138. חסכון: 21¤). 2. פוליו (שיתוק ילדים)- 25 ¤ . 3. דלקת כבד נגיפית - צהבת B - לא חובה אבל מומלץ לעשות ושיהיה לכל החיים גם, לא עלינו כנגד פיגועים בארץ ומצבי סיכון אחרים). - 25 ¤ * 2 זריקות = 50 ¤. 4. חצבת + אדמת + חזרת - לא חובה דווקא לתאילנד. זוהי זריקה אחת שמקבלים בילדות ואם לוקחים אותה פעם שנייה באמצע החיים - מחוסנים לכל החיים - 25 ¤. (בן-זוגי לא עשה אותה). חוצמזה - אגרה כללית - 116 ש''ח. סה''כ עלויות: לי 330 ¤; לבן-זוגי 308 ¤.
נשאר לנו: 1. זריקת טטנוס + דיפטריה - בקופת-חולים - ניתנת חינם (!) 2. זריקה שנייה נגד דלקת כבד נגיפית, צהבת B לפני הטיסה (בעןד חודש מהיום + עוד אחת כעבור חצי שנה - כדי שהחיסון יהיה לכל החיים, ומומלץ במיוחד אחרי שהיום פגשנו מישהו שנדרש להתחסן פעם שנייה משום שחוסן לפני כמה שנים ולא קיבל את הזריקה השלישית שהיתה פותרת אותו מלעבור את הסבל הזה שוב). 3. לקנות דוקסיציקלין/ מלרון נגד מלריה.
המלצות: 1. למבוטחי כללית - לשלוח חשבוניות למושלם ולקבל החזר של 220 ש''ח (ואם יצא פחות מ-295 ¤ - 75% מהעלות). 2. ביום שמקבלים את הזריקות לקחת בחשבון שייתכן ותרגישו חולשה וחוסר תיאבון (לפחות ככה זה היה אצלי ואצל בן-זוגי היום). 3. לבוא מוקדם כי אחרת יש תורות: תור לייעוץ רופא, אחר- כך תור למזכירה לתשלום ולבסוף תור לקבלת הזריקות אצל אחיות נחמדות. אנחנו הגענו ב-9:00 בערך וסיימנו ב-10:40, אבל זה גם עם הרבה מזל. 4. טיפ ''לא-נעים'': מבין כל הזריקות יש זריקה אחת (נדמה לי צהבת B) שאחר-כך במהלך היום יש נטייה לרוב האנשים לפתח כאבים קלים במקום שמבצעים אותה (כאב כמו של שריר תפוס קל). לכן, מומלץ לבקש מראש לעשות אותה ביד החלשה יותר (אותי האחות שאלה, אבל האחות שחיסנה את בן-זוגי לא שאלה אותו). זה יכול להקל על התפקוד במהלך המשך היום.
חוות דעת כללית: צוות המרפאה ממש נחמד, זמן המתנה סביר (במידה ואין ''הצפה'' של מבקרים). נפגשים עם מטיילים אחרים ומחליפי מידע בזמן ההמתנה, מתחילים להרגיש את חו''ל באוויר ולהתרגש (למרות שזה בטח גם במקומות אחרים) מומלץ בחום.
טיול מהנה ובריא
מעין.
|
|
|
|
|
| נשים של אנשי מילואים קרביי |
יום חמישי 10 אוגוסט 2006 22:39 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
נשים של אנשי מילואים קרביים דורשות לצייד כיאות את כל הלוחמים בטרם תורחב הלחימה
מרגרט תאצ´ר : ''אם תרצה רכילות דבר עם גבר, עבר אםתרצה שדברים יעשו, בקש מאישה ''.
עשרות נשים של אנשי מילואים קרביים דורשות מראש-הממשלה, משר הביטחון ומהרמטכ''ל לצייד כיאות את כל הלוחמים בצפון ובדרום לבנון בטרם תורחב הלחימה. במכתב שכתבו הנשים הן אומרות כי לדברי בני-זוגם יש מחסור בציוד בסיסי, ובכלל זה באפודים, בציוד לראיית לילה, בקסדות חדשות ולעיתים גם באימונים בסיסיים. הנשים מדגישות שאין להן עניין להפסיק את הלחימה או לעסוק בניהולה, וכי הן חשות צורך וחובה להעלות את הדברים.
נשים יקרות,
מחאה חינמית לא תעזור.
אנו אנשי המילואים, לוחמים קרביים ותומכי לחימה, באוויר בים וביבשה פונים אליכם בבקשת סיוע למצוקה אליה נקלענו ועליה אנחנו מתריעים שנים רבות.
את כמות הטיוח והשקרים שספגנו לא נוכל לספר לכם ברגע אחד, אבל עלינו לעשות מעשה ומיד.
לעלות לירושלים ולהפגין מול משרד ראש הממשלה ולדרוש מיגון במיידי, לא הבטחות חסרות שחר אלה כוונה אמיתית.
ששר ללא תיק, עם שיק בנקאי, ייסע לארה''ב וירכוש ויחזור בתוך יומיים עם מלאי קסדות חדשות, שכפ''צים כמו בעיראק, נשקים קצרים, נעליים תקניות לקרב.
כמו''כ, ימוגנו כהלכה כל הטנקים בהתאם לצורך החדש. תע''ש ותעשיה אווירית ושאר יח´ מל''ח פס''ח, יח´ העורף תומכות הלחימה יכנסו למצב מלחמה ויסייעו למיגון כוחותינו. הסיבה שאין הכרזה על מצב מלחמה כי תומכי הלחימה אינם מוכנים לעבוד בכאלו התנדבות וללא שכר.
וכך מה שנדרש מאנשי המילואים הלוחמים ממש כ-3,000 לוחמים ועוד 12,000 תומכי לחימה יידרש גם ממפעלי העורף.
בואו והתארגנו בפורום המילואים
(כמו שעשו נשות השוטרים שהקימו לעצמם פורום בזמן ההתנתקות).
לפרטים:
http://www.wsoft.co.il/forum/all.asp?Fnumber=2
בברכה,
חנן ד´ וייס
איש מילואים וותיק הנדסה קרבית
hanan@wsoft.co.il
|
|
|
|
|
| אקטואליה |
יום חמישי 10 אוגוסט 2006 12:59 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום יצאה קריאה ממד``א לבוא לתרום דם בגלל מחסור בבנק הדם ומה שרציתי לשאול: פעם נאמר לי שלא יקחו ממני דם בגלל שהייתי בהודו האם זה נכון? כמה זמן אחרי שחוזרים מסכימים שתתרום?
|
|
|
|
|
| כדורי מלריה בביצות בוליביה |
יום רביעי 09 אוגוסט 2006 22:36 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני נמצא בבוליביה ומתכונן ביום שני הבא להגיע ל- 3-4 ימים לאזור הביצות בבוליביה (לפמפס).קיבלתי את כל החיסונים בארץ. האם כדאי לקחת כדורים מלריה והאם זה לא מאוחר (עוד 6 ימים אני מגיע לאזור)
|
|
|
|
|
| כדורים נגד מלריה |
יום רביעי 09 אוגוסט 2006 22:27 |
|
nitsalevit |
 |
|
|
|
שלום רב,
ביתי נוסעת לתאילנד ולמזרח הרחוק בשבוע הבא. היא קיבלה את כל החיסונים הנדרשים בביה``ח מאיר. שם הומלצו לה כדורים נגד מלריה בשם lariam. לעומת זאת רופא המשפחה ממליץ לה דווקא לקחת כדור בשם דוקסילין (סוג של אנטיביוטיקה). מה לעשות? מה מומלץ?
בתודה מראש אריאלה
|
|
|
|
|
| תקלה זמנית בכניסה לפורום |
יום שלישי 08 אוגוסט 2006 07:59 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום, ישנה כרגע תקלה זמנית בכניסה לעמודי הפורומים. התקלה בבדיקה, ותתוקן בהקדם. עמכם הסליחה, צוות למטייל ברשת
|
|
|
|
|
| עלות של חיסונים |
יום ראשון 06 אוגוסט 2006 19:28 |
|
nps |
34 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם! רק בשביל לסדר את הראש רציתי לדעת כמה אמורים לעלות חיסונים למזרח הרחוק:הודו,נפאל ,תאילנד אני מתכנן טיול של כ-6-8 חודשים ומעלה
כמוכן אני מבוטח בכללית מושלם
תודה....
|
|
|
|
|
| עוקץ,פורומים,פורומים,קהילות |
יום ראשון 06 אוגוסט 2006 01:31 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
עוקץ,פורומים,פורומים,קהילות,עוקץ www.okets.co.il קהילות עוקץ פורומים בשלל נושאים משחקים תוכנות שירים סרטים מידע חדשותי חם פורום דת ומדינה ועוד www.okets.co.il
|
|
|
|
|
| חיסונים לטיול מאורגן לסין |
יום רביעי 02 אוגוסט 2006 20:45 |
|
ednaban |
 |
|
|
|
לד''ר אנט לוונשטוייןשלום, ברצוני לדעת באופן ברור האם יש צורך בחיסונים לסין- בטיול מאורגן עם חברת נתור ל-17 יום. בתודה מראש עדנה
|
|
|
|
|
| ???? |
יום שלישי 01 אוגוסט 2006 23:24 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מה יכול להיות טיפול טבעי לאמבות ? לאכול הרבה שום יכול לעזור? מה הסימנים לאמבות?
|
|
|
|
|
| מישהו רוצה לקנות תרופות? |
יום שלישי 01 אוגוסט 2006 20:31 |
|
lirix |
 |
|
|
|
יש לי מלרון ואורמוקס (נגד מחלת גבהים) שקניתי לפני שנה ואין לי בה עוד צורך. מישהו רוצה לקנות?
|
|
|
|
|
| מינון כדורים+סתירה בין תרופ |
יום שלישי 01 אוגוסט 2006 14:25 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום!
נוסעת לסין
מה המינון שצריך לקחת כלורוקוין? (גם פעם בשבוע?)
אם אני נצמדת למסלולים המקובלים בסצ`ואן -יונאן- (באוג`-ספט`) האם אפשר לוותר על לקיחת הכדורים כטיפול מונע?
אני לוקחת תרופה להקלה בעיכול-omperazole האם יעלולה להיות בעיה?
תודה!
|
|
|
|
|
| סין-ויאטנם-תאילנד |
יום שני 31 יולי 2006 19:01 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום! עוד כחודש אני נוסעת סין ויאטנם תאילנד. בסין בכוונתי לשעות כשלושה וחצי שבועות בויאטנם כשבוע-10 ימים ובתאילנד כשבועיים. לפני 3 שנים בדיוק הייתי בתאילנד ועשיתי את החיסונים הדרושים -צהבת B וטטנוס אם אני לא טועה,(צהבת A לא משום שחליתי בה בילדותי). רציתי לדעת אילו חיסונים עלי לעשות עכשיו לאור מה שכתבתי קודם ובכלל רציתי לדעת בשביל החברה שנוסעת איתי (שלא נסעה למזרח מעולם אך חזרה מדר` אפריקה לפני כחודשיים) אילו חיסונים עושים למקומות הללו? תודה,הדס
|
|
|
|
|
| מרפאת מטיילים מאיר |
יום ראשון 30 יולי 2006 00:37 |
|
msoren |
45 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
אני אשמח אם תוכלו לתת לי את מספר הטלפון של מרפאת המטיילים בבית חולים מאיר. וגם לדעת באיזה ימים הם פתוחים והאם ניתן לקבל החזר מקופת חולים לאומית במידה ואני עושה שם חיסונים.
|
|
|
|
|
| רכישת מלרון בדרוםאמריקה |
שבת 29 יולי 2006 15:41 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
ד''ר אנט שלום! אני כרגע בשלבי תכנון הטיול שלי לפרו-צ`ילה-ארגנטינה וברזיל...חקרתי קצת בפורום שלך ולפי מה שהבנתי אני לא אמורה להגיעה לאזוירם נגועים במלריה ולכן אני לא רוצה לרכוש מראש את הכדורים בארץ... אולם האם ידוע לך על אופציה לקנות מלרון או כל תרופה אחרת משוג זה באותן ארצות למקרה ואחליט לשנות את מסלולי? תודה!
|
|
|
|
|
| מלרון לתאילנד - הבהרה ושאלה |
יום חמישי 27 יולי 2006 00:01 |
|
lsimon |
87 הודעות עד כה |
|
|
|
בנוסף, כמעט ושכחתי- משרד הבריאות ממליץ לחסן גם לטיולים קצרים עם מלרון או מפלוקווין או דוקסיציקלין. אבל לפי מה שהבנתי בפורום ובאתר של משרד הבריאות - לא חייבים לקחת מראש, אלא אפשר לקנות מלרון שיהיה איתנו וניקח אותו רק אם חס-וחלילה נדבקנו ונצטרך. - הבנתי נכון? ומישהו יודע איפה ניתן לרכוש זאת במחיר המוזל ביותר? תודה מעין.
|
|
|
|
|
| לרגל המצב - פורום חדש! |
יום שלישי 25 יולי 2006 17:26 |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4868 הודעות עד כה |
|
|
שלום חברים!
לאור הארועים בצפון ובדרום, מבקש אתר למטייל לסייע לקהילה הענקית שלנו, ולתת לאנשים אפשרות למצוא בתים בטוחים להתארח בהם.
אם יש לכם מקום לארח, או שאתם מבקשים להתארח - הפורום הזה ינסה לעזור לכם.
הצטרפו אלינו, ויחד נרתם למשימה, עד שישוב השקט לאזורינו, וכולנו נוכל לחזור לטייל בקרוב!
 מרגישים בבית - פורום מיוחד לרגל המצב
|
|
|
|
|
| מבולבלת מאוד :) |
יום שני 24 יולי 2006 18:00 |
|
chenu |
 |
|
|
|
אני טסה למרכז ודרום אמריקה לחצי שנה בערך עשיתי את כל החיסונים הנדרשים ונתנו לי חוברת שכתוב בה שבערך בכל מקום שאני אהיה יש סיכון למלריה, אני מבולבלת ולא יודעת מה אני אמורה לעשות, לקחת כל הזמן כדורים במשך חצי שנה?? אשמח לקבל עצה או הדרכה בנושא תודה רבה
|
|
|
|
|
| מחקר זוגיות-אנא היכנסו! |
יום שני 24 יולי 2006 13:34 |
| Anonymous |
 |
|
|
שלום לכם/ן!
במסגרת מחקר בתחום הזוגיות אשמח אם תוכלו למלא שאלון כאן (הלינק מצורף). השאלון ייקח כמה דקות למלא ויחד עם עזרתכם הנהדרת, הוא עשוי לגרום לכם לחשוב לעומק על הקשר הזוגי שלכם. גם בן/בת זוגכם יכולים למלא את השאלון. השאלון אנונימי לגמרי ואינו דורש מילוי שם פרטי או מקום מגורים/כתובת אימייל. למי שזוכר, מדובר על אותו שאלון שביקשתי למלא לפני חצי שנה, ואפילו הצטברו מעל 500 שאלונים מכל רחבי העולם, אלא שעקב תקלה טכנית נמחקו השאלונים... ניתן לשאול אותי שאלות הקשורות בשאלון בטלפון המופיע בדף הראשון.
תודה לכולכם, ליאת.
מחקר זוגיות
|
|
|
|
|
| לידיעתכם- מקום טוב להתחסן! |
יום שישי 21 יולי 2006 09:31 |
|
shirkiss |
49 הודעות עד כה |
|
|
|
לכל המטיילים היקרים לאחר בירור והשוואה, גם בפועל, אני יכולה לספר שכרגע משרד הבריאות בחיפה לא עובד לאור המצב העצוב,אך זהו המקום היותר זול להתחסן בו- יותר זול ממרפאת המטייל ויותר זול מבני ציון. המחירים נמוכים (הבדל של 25 ש''ח לחסון כלבת-90 לעומת 65 לדוג`), והאחיות נעימות מאוד אז קחו לתשומת ליבכם בתקווה שהשקט יחזור לאזורנו
|
|
|
|
|
| מלון בניו יורק אזור 100$ |
יום שלישי 18 יולי 2006 13:58 |
|
gogush |
52 הודעות עד כה |
|
|
|
הי, מבקש המלצה למלון בניו יורק שעלותו ללילה כ-100$. מקלחת משותפת או פרטית - שולי, העיקר שיהיה במנהטן.
חפרתי ב-1001 טיפים אבל רוב ההמלצות קולעות לסטנדרטים גבוהים יותר.
תודה מראש.
|
|
|
|
|
| חיסונים באיזור המרכז--היכן? |
יום שלישי 18 יולי 2006 10:58 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בהוד השרון ואני צריך להשלים סדרת חיסון של קדחת מח יפנית. מצאתי פה בעבר באתר דף עם כל המקומות בהן ניתן לבצע את החיסונים בצירוף כתובות ומספרי טלפון. אני לא מצליח למצוא זאת שוב. אם מישהו יכול לצרף את הקישור או להגיד לי היכן הכי קרוב לי לקבל את החיסון באיזור הוד השרון אני אודה לו מאוד. (ההודעה מתייחסת לזכר ונקבה כאחד...:)
|
|
|
|
|
| חיסון טיפוס הבטן |
יום שישי 14 יולי 2006 21:09 |
|
taliameizan |
142 הודעות עד כה |
|
|
|
הומלץ לי להתחסן לטיפוס הבטן וקדחת המח היפאנית (אני מתכננת ניסעה להונג קונג אוסטרליה תאילנד והודו רישיקש דרמסלה פונה ובומבי).
ידוע למשהו היכן מקבלים את החיסון אני בקופת חולים מכבי צריך הפניה מרופא המשפחה? יש השלכות ואם זה חיסון אחד? אודה למי שיכול לעזור
שבת שלום
|
|
|
|
|
| הרצאה בנושא בריאות |
יום שישי 14 יולי 2006 17:05 |
|
idanfo |
 |
|
|
|
שלום לכולם אני טס לתאילנד בתחילת אוגוסט רציתי לשאול האם מתקיימת הרצאה בנושא העניין הרפואי\בטיחותי בתאילנד.
אשמח לקבל תשובה . תודה יום טוב..
|
|
|
|
|
| מחפשת כדורי מלרון |
יום חמישי 13 יולי 2006 13:15 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
זקוקה לערכת חירום של 12 כדורי מלרון לקראת נסיעה לצפון הודו. האם למישהו נשאר מטיול קודם?
|
|
|
|
|
| מלריה |
יום רביעי 12 יולי 2006 14:44 |
|
eladpa |
 |
|
|
|
שלום, אנו מתכננים נסיעה לתאילנד ואולי גם לקמבודיה וקצת מבולבלים ביחס לסוגי המלריה באזורים השונים. בהמלצת מרפאת מטיילים בכוונתנו להשתמש בלריאם, אבל הבנו שיש אזורים עם מלריה עמידה ללריאם.
אנחנו מתכננים להגיע לצפון (צ`אנג מאי, צ`אנג ראי, פאי, מאה הונג סון), קאנצ`נבורי, האיים - קו צ`אנג, קו סאמוי, קו פאנגאן, קו טאו, קראבי, ריילי ביץ`, קופיפי ואולי אזור סיאם ריפ ואנגקור בקמבודיה.
השאלה היא - האם יש צורך לקחת דוקסילין בחלק מן האזורים המצויינים ובאיזה?
האם אין בעיה לקחת דוקסילין במקביל ללריאם (אותו לוקחים הרי פעם בשבוע)? האם יש איזשהן התנגשויות בין לריאם, דוקסילין, כדורי ברזל (לאנמיה) ודיאמוקס? האם אפשר לקחת את כולם במקביל?
תודה מראש על העזרה
|
|
|
|
|
| מקראבי אל קוסומוי |
יום רביעי 12 יולי 2006 13:13 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
האם יש טיסה מפוקט או קראבי לקוסומוי?
|
|
|
|
|
| נשאר לי מלרון מי רוצה? |
יום שלישי 11 יולי 2006 09:00 |
|
|
נשארו לי 19 כדורי מלרון בחפיסה חדשה ותוקף רחוק מאוד.
מי שמעוניין , צרו קשר איתי לאימל .
מיקי ותהיו בריאים.
|
|
|
|
|
| חישוב עלות דוקסיטרים ומלרון |
יום ראשון 09 יולי 2006 10:36 |
|
דורון1 |
3855 הודעות עד כה |
|
|
|
לכל המסתבכים עם חישוב עלות הכדורים, הנה חישוב עלות שמתבססת על המחירים בבית מרקחת של מכבי (מניח שתקבלו מחירים דומים גם בבתי מרקחת של קופות אחרות):
דוקסיטרים - 27 שקל ל-10 כדורים. כדור אחד - 2.7 שקל. צריך לקחת יומיים לפני ועד 4 שבועות אחרי עזיבת האיזור הנגוע (2+28 ימים נוספים לימי השהייה באיזור הנגוע).
מלרון - 219.5 שקל ל-12 כדורים. כדור אחד - 18.3 שקל. יום לפני ועד שבוע אחרי העזיבה (1+7 ימים).
נוסחה לחישוב, כאשר X זה מספר ימי השהייה באיזור הנגוע:
דוקסיטרים: 2.7 כפול (X+30)
מלרון: 18.3 כפול (X+8)
לדוגמה - עבור שהות קצרה של 4 ימים באיזור נגוע, דוקסיטרים יעלה 91.8 ש''ח, ומלרון יעלה 219.5 ש''ח. לכן, לתקופה קצרה ההפרש בין הכדורים לא גדול ועדיף מלרון.
לתקופה ארוכה יותר, ההפרש בין מלרון לדוקסיטרים הולך ועולה...
|
|
|
|
|
| כדורי מלרון למכירה |
יום שישי 07 יולי 2006 09:42 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
כדורי מלרון למכירה
נותרו לי שתי חבילות חדשות וסגורות של כדורי מלרון שקניתי בארץ לא מזמן. סה''כ: 36 כדורים. בתוקף עד שנת 2010.
אשמח למסור לכל המעוניין תמורת תשלום סמלי.
צרו קשר במייל.
טיול מהנה ובטוח!
|
|
|
|
|
| כדורי מלרון למכירה |
יום חמישי 06 יולי 2006 09:09 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
כדורי מלרון למכירה
נותרו לי שתי חבילות חדשות וסגורות של כדורי מלרון שקניתי בארץ לא מזמן. סה''כ: 36 כדורים. בתוקף עד שנת 2010.
צרו קשר במייל.
טיול מהנה ובטוח!
|
|
|
|
|
| מישהו צריך כדורי מלרון? |
יום רביעי 05 יולי 2006 17:05 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו צריך כדורי מלרון?
צרו קשר במייל.
טיול מהנה ובטוח!
|
|
|
|
|
יום רביעי 05 יולי 2006 09:29 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו צריך כדורי מלרון?
צרו קשר במייל.
טיול מהנה ובטוח!
|
|
|
|
|
| למכירה. 16 כדורי לריאם. |
יום שלישי 04 יולי 2006 21:04 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
קנייה חדשה. בתוקף עד 2008. באריזה המקורית.
לפרטים וקנייה: shaninik@walla.co.il
|
|
|
|
|
| טיפים קטנים לחברי מכבי |
יום שלישי 04 יולי 2006 16:14 |
|
דורון1 |
3855 הודעות עד כה |
|
|
|
לכל אלה שבקופ''ח מכבי (יכול להיות מאוד שנכון לגבי החברים בשאר הקופות):
אם כבר עשיתם סשן חיסונים גדול פעם ואתם רק צריכים להשלים חיסון אחד או שניים (כמו טיפוס הבטן, טטנוס, צהבת A וכו), במקום לקבוע תור שבועות מראש על ייעוץ במרפאת המטיילים, לעמוד בתור ולשלם עליו סכום גדול, אפשר פשוט ללכת לרופא המשפחה שירשום לכם מרשמים עבור האמפולות של החיסונים, וכדורים למלריה אם אתם צריכים. תבואו לרופא בטוחים בעצמכם, עם פנקס החיסונים, וכדאי גם עם הדפסה של מדריך החיסונים לארץ היעד מהאתר הזה. כדאי שגם ירשום לכם הפנייה לאחות יחד עם המרשמים לחיסונים.
עכשיו, כל מה שעליכם לעשות זה ללכת לבית מרקחת של הקופה, שבד''כ ממוקם יחד עם מרפאה ראשית של מכבי, לקנות את הדברים ואז ללכת למרפאת האחיות ולקבל את הזריקות. חשוב לאכול סנדביץ` ומשקה חלב לפני שבאים לאחות.
מחירים עדכניים ליום שישי האחרון בבית המרקחת של קופ''ח מכבי:
דוקסיטרים (כמו הדוקסילין אבל פחות אגרסיבי לקיבה) - 27 שקל ל-10 כדורים (מחיר מלא, הקופה לא משתתפת).
חיסון טיפוס הבטן - 35 ש''ח (מחיר מלא 70, הקופה משתתפת ב-50% לחברי מגן זהב).
מי שמתחסן פעם ראשונה, כדאי כבר ללכת לייעוץ מלא (לתושבי גוש דן זה בבי''ח איכילוב, קובעים כמה שבועות מראש וזה באמצע יום עבודה...), כי אז יש לחלק מהחיסונים החזרים יחסית נדיבים.
תיהנו! :-)
|
|
|
|
|
יום שלישי 04 יולי 2006 08:52 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו צריך כדורי מלרון?
צרו קשר במייל.
טיול מהנה ובטוח!
|
|
|
|
|
| לונלי פלאנט ויאטנם |
יום שני 03 יולי 2006 19:24 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לונלי פלאנט ויאטנם
יש לי את המהדורה האחרונה של מדריך ה-LONELY PLANET לויאטנם במצב מצוין.
שימו לב: מדובר במהדורה המקורית ולא בזיופים המתפרקים שמוכרים במזרח... :)
צרו קשר במייל.
טיול מהנה!
|
|
|
|
|
יום שני 03 יולי 2006 19:23 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מישהו צריך כדורי מלרון?
נותרו לי שתי חבילות חדשות וסגורות של כדורי מלרון שקניתי בארץ לא מזמן. סה``כ: 36 כדורים. בתוקף עד שנת 2010.
צרו קשר במייל.
טיול מהנה ובטוח!
|
|
|
|
|
| מפת סין ומונגוליה |
יום שני 03 יולי 2006 14:09 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
מפת סין ומונגוליה
יש לי מפה של סין ומונגוליה בקנ''מ 1:400,000. מפורטת מאוד, מתקפלת לגודל כיס ועשויה מחומר עמיד במיוחד.
המפה כוללת את שמות היישובים והאתרים גם בסימניות סיניות (שימושי מאוד).
צרו קשר במייל.
טיול מהנה!
|
|
|
|
|
| לונלי פלאנט ויאטנם |
יום שני 03 יולי 2006 14:08 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לונלי פלאנט ויאטנם
יש לי את המהדורה האחרונה של מדריך ה-LONELY PLANET לויאטנם במצב מצוין.
שימו לב: מדובר במהדורה המקורית ולא בזיופים המתפרקים שמוכרים במזרח... :)
צרו קשר במייל.
טיול מהנה!
|
|
|
|