|
|
| Pesach in Rotorua |
יום רביעי 16 אפריל 2008 10:17 |
|
tanyahadar |
9 הודעות עד כה |
|
|
Hello,
Does anyone know if there's anything happeneing for Leyl Hasheder in Rotorua? We would like to celebrate it somehow but haven't found where to do so yet...
Many thanks 
|
|
|
|
|
| הוצאת ויזה לאוסטרליה מניו-זילנד |
יום רביעי 16 אפריל 2008 04:33 |
|
ohad_r28 |
4 הודעות עד כה |
|
|
היי כולם.
אני בן 29, סיימתי תואר שני, איני עובד, כרגע בניו-זילנד והצלחתי להוציא מכאן ויזת תייר לאוסטרליה.
נכנסתי לאתר של הקונסוליה האוסטרלית, הדפסתי את המסמכים הרלוונטים, מילאתי אותם, צירפתי עוד מספר מסמכים (יפורטו מייד), ושלחתי עם הדרכון לקונסוליה האוקלנד ע"י CURRIER.
התהליך ארך פחות משבועיים.
המסמכים שצירפתי היו כאלה שיוכיחו לפקידים שאני מתכוון לחזור לארץ ולא להשתקע באוסטרליה, קרי מכתב מהבנק שיש לי מספיק כסף, מכתב הרשמה לאוניברסיטה, מכתב הזמנה מקרובים באוסטרליה. אני לא יודע אם יש צורך בכל אחד מהנ"ל, אבל עובדה שאישרו לי ויזה.
למטה מצורף הקישור להורדת המסמכים.
בשורה התחתונה-
הסיכויים להוצאת ויזה מהארץ לאוסטרליה הרבה יותר גבוהים מאשר מחו"ל, לכן תנסו להוציא ויזה מחו"ל רק אם אין ברירה. למרות זאת, זה בהחלט אפשרי..
http://www.newzealand.embassy.gov.au/wltn/Visas_and_Migratio n.html
|
|
|
|
|
| סדר בפסח בDUNEDIN |
יום שלישי 15 אפריל 2008 05:06 |
|
yoyoyo123321 |
1 הודעות עד כה |
|
|
כל הישראלים מוזמנים לעשות את הסדר בDUNEDIN במוצאי שבת עם חב"ד, זה סדר ציבורי וכולם מוזמנים.
במקום בשם ORANGE CAFE ב231 MORAY PL
זה ליד מרכז העיר בשעה 20:00 בערב,
לפרטים אפשר לשלוח אימייל ל:
או להתקשר למספר: 02102540893
[:עודכן ב יום שלישי 15 אפריל 2008 05:11]
|
|
|
|
|
| 4wd car for sale in auckland |
יום שלישי 15 אפריל 2008 04:20 |
|
ribakd |
6 הודעות עד כה |
|
|
|
hey there!
we're in auckland right now, selling our great nissan
terrano 1991. the vehicle is in very good condiotion and all the stuff that backpackers need.
2400$
gal 02102578426-
|
|
|
|
|
כתבה חדשה: אוסטרליה - טיול במדבר הקסום |
יום שני 14 אפריל 2008 13:05 |
 |
יעל מ. - צוות למטייל ברשת |
696 הודעות עד כה |
|
|
המדבר באוסטרליה חם. חם מאד. אפילו בצל. משפחת שחר יוצאת לכיוון המדבר ולמרות החום, מצליחה לשרוד ואף ליהנות. היא פוגשת בדרך בעלי חיים משונים, מבקרת בעיירות קטנות ולומדת קצת על אורח החיים במקומות מבודדים, כמו במדבר. הצטרפו אליה בכתבה הבאה.
|
|
|
|
|
| car in NZ 4 sale!!! |
יום שני 07 אפריל 2008 09:26 |
|
hg1 |
22 הודעות עד כה |
|
|
|
מוכר טויוטה סטישן שנת 1990 במצב מעולה
מוכן להפגש בכל מקום בניו זילנד
טס לאוסטרליה עוד שבועיים...
מחיר - 1000$
לפרטים:
|
|
|
|
|
תזכורת: 3/04/08 מפגש התנדבות בעולם |
יום רביעי 02 אפריל 2008 14:05 |
|
goeco |
97 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם,
GoEco הוא ארגון השמת משתתפים בפרויקטים התנדבותיים (הומניטריים ואקולוגיים) בארץ ובעולם.
אנו שמחים להזמינכם למפגש בנושא התנדבות בעולם שייערך מחר (יום ה' ה- 3/04/08) בשעה 18:30 בפנימיית גבעת הוד בכתובת: מרדכי מאיר 2, שכ' תל ברוך צפון, תל-אביב (יש לברר עם השומר בכניסה באיזה אולם מתקיים המפגש). ראו קישור לדרכי הגעה.
נא אשרו הגעה בדוא``ל או בטלפון.
במפגש נציג את עצמנו, פעילותינו, מגוון פרויקטים התנדבותיים בארץ ובעולם (ראו קישור לפרויקטים בארץ), וכן מתנדבים שיספרו על חוויותיהם. בואו בהמוניכם!!!!
והפעם... זוכת תמונת החודש היא רפאלה שהתנדבה בפרויקט הצלת צבי ים בקולולה, מיצ'ואקן, מקסיקו בחודשים דצמבר 2007 - פברואר 2008 (ראו קישור ותמונה מצורפים מטה).
הצטרפו לקהילת GoEco באתר Facebook (ראו קישור מטה) וקבלו עדכונים חמים מהשטח ממתנדבים מכל העולם.
לפרטים נוספים תרגישו בנוח ליצור עימנו קשר.
מחכים לראותכם,
צוות GoEco
רח` רוזאניס 13
תל-אביב 69018
טל`: 03-6474208
פקס: 03-6485655
דוא``ל:
אתר: http://www.goeco.co.il
 |
| רפאלה- מקסיקו, דצמ' 2007-פבר' 2008(גודל:11.67KB) |
|
|
|
|
|
| seder in fiji? |
יום שלישי 01 אפריל 2008 10:41 |
|
eladbeki |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
bula from fiji
does someone know if there is any posibility 4 seder in nadi or elsewhere in fiji?
thanks
|
|
|
|
|
| Seder in Wellington, New Zealand |
יום שני 31 מרץ 2008 02:02 |
|
nzyossi |
1 הודעות עד כה |
|
|
Hi
Anyone know about Seder in Wellington?
Yossi
|
|
|
|
|
|
|
| שותפים לטיול באי הדרומי בניו זילנד - שבוע הבא |
שבת 29 מרץ 2008 02:26 |
|
ohad8200 |
13 הודעות עד כה |
|
|
|
אהלן,
מחפש שותף / שותפה / שותפים לטיול באי הדרומי בניו זילנד, ממש בשבוע הבא בתחילת אפריל.
אני כרגע בקיינס, יורד למלבורן ב-2 באפריל ומגיע בשלישי באפריל לקרייסטצ'רץ ואחרי כמה ימים מתחיל לטייל באי הדרומי קצת יותר מחודש ימים.
אם מישהו רוצה להצטרף או גם כן נמצא פחות או יותר באותם תאריכים בקרייסטצ'רץ אשמח לדעת.
יום נפלא,
אוהד
|
|
|
|
|
| . היי מישהו טס ב 8 לאפריל?(למלבורן) |
יום שישי 28 מרץ 2008 16:56 |
|
RAFI HASAPAR |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
היי אני מחפש שותף לטיסה
|
|
|
|
|
|
|
שאלה לגבי טרוואל צ'ק... |
יום רביעי 26 מרץ 2008 19:06 |
|
shay152 |
13 הודעות עד כה |
|
|
שלום חבר'ה!
עוד מעט אני טס לאוסטרליה ונ"ז ( במאי ).כבר לא יכול לחכות .
בכל אופן דרך ההתנהלות הכלכלית העיקרית שלי שם היא בעזרת טרוואלר צ'ק.
יש לי שאלה קטנה וחשובה...
במקרה של גניבת הטרוואלר צ'ק תוך כמה זמן פחות או יותר מרגע שאני מדווח לחברה אני מקבל טררואלר צ'ק בתמורה לאלה שנגנבו. כלומר הביטוח מופעל.
ד"א , חשוב לציין שהטרוולאר צ'ק שלי הם של אמריקן אקספרס.
תודה רבה מראש,
|
|
|
|
|
3/04/08 מפגש התנדבות בעולם |
יום שלישי 25 מרץ 2008 12:26 |
|
goeco |
97 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם,
GoEco הוא ארגון השמת משתתפים בפרויקטים התנדבותיים (הומניטריים ואקולוגיים) בארץ ובעולם.
אנו שמחים להזמינכם למפגש בנושא התנדבות בעולם שנערוך ביום חמישי שבוע הבא (3/04/08) בשעה 18:30 בפנימיית גבעת הוד בכתובת: מרדכי מאיר 2, שכ' תל ברוך צפון, תל-אביב (יש לברר עם השומר בכניסה באיזה אולם מתקיים המפגש). ראו קישור לדרכי הגעה.
נא אשרו הגעה בדוא``ל או בטלפון.
במפגש נציג את עצמנו, פעילותינו, מגוון פרויקטים התנדבותיים בארץ ובעולם (ראו קישור לפרויקטים בארץ), וכן מתנדבים שיספרו על חוויותיהם. בואו בהמוניכם!!!!
והפעם... זוכת תמונת החודש היא רפאלה שהתנדבה בפרויקט הצלת צבי ים בקולולה, מיצ'ואקן, מקסיקו בחודשים דצמבר 2007 - פברואר 2008
(ראו קישור ותמונה מצורפים מטה).
הצטרפו לקהילת GoEco באתר Facebook (ראו קישור מטה) וקבלו עדכונים חמים מהשטח ממתנדבים מכל העולם.
לפרטים נוספים תרגישו בנוח ליצור עימנו קשר.
מחכים לראותכם,
צוות GoEco
רח` רוזאניס 13
תל-אביב 69018
טל`: 03-6474208
פקס: 03-6485655
דוא``ל:
אתר: http://www.goeco.co.il
 |
| רפאלה - מקסיקו, דצמבר 2007 - פברואר 2008(גודל:19.68KB) |
|
|
|
|
|
| פסח מסביב לעולם |
יום שלישי 25 מרץ 2008 09:47 |
|
עמית פ. - צוות למטייל ברשת |
619 הודעות עד כה |
|
|
בעוד פחות מחודש נחגוג את סדר הפסח, נסב אל השולחן, נקרא בהגדה ונלגום כוסות יין לרוב.
למעוניינים לחגוג את הפסח בחו"ל במהלך הטיול, הכנו מידע על סדרי הפסח מסביב לעולם. המידע נאסף לאורך השנים והוא מתעדכן בהתאם למידע שמגיע אל המערכת.
שימו לב שחלק מהפרטים שייכים לשנים קודמות וטרם עודכנו לשנה הנוכחית, שימו לב לתאריכים המופיעים מתחת לכל אירוע.
מי שבידיו פרטים ומידע מעודכן על סדרי פסח השונים, מוזמן להעבירם אל
שיהיה לנו חג שמח!
עמית- צוות למטייל ברשת
[:עודכן ב יום שני 21 אפריל 2008 08:18] על ידי מנהל
|
|
|
|
|
| טיול לאוסטרליה - ניו זילנד או מרכז אמריקה?? |
יום שני 24 מרץ 2008 23:30 |
|
סתיו ק |
8 הודעות עד כה |
|
|
הי,
אני וחברה מתכננות לסוע בדצמבר לטיול "של אחרי צבא", ההתלבטות כרגע היא בין אוסטרליה - ניו זילנד למרכז אמריקה.
אשמח לשמוע מה אתם ממליצים (במיוחד אם אלו שהיו בשני האזורים), מה קורה מבחינת עלויות (תקציב של בערך 40 אלף שקל כל אחת - לכמה זמן זה בערך יספיק לנו), מה יותר מומלץ לבנות בנות 22 וכל מה שתוכלו לספר - מבורך!
ועוד משהו קטן.. אם מישהו היה על קרוז מאוסטרליה למרכז אמריקה - שווה להשקיע בזה? כמה בערך העלות של זה?
תודה רבה מראש!
|
|
|
|
|
| מישהו מכיר מעצבי שיער במלבורן? זה יעזור לי מאוד.. |
יום שני 24 מרץ 2008 00:36 |
|
RAFI HASAPAR |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
חייב עזרה.אולי מישהו שאתם מכירים.
|
|
|
|
|
| 10 המכות למטייל הישראלי - מה אתם חושבים? |
יום ראשון 23 מרץ 2008 17:29 |
 |
itzik77 - צוות למטייל ברשת |
67 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| מה לוקחים לטיול של חודש וחצי? |
יום חמישי 20 מרץ 2008 12:11 |
|
yoav752 |
24 הודעות עד כה |
|
|
|
בתכנון שלי לנסוע לטיול של כחודש וחצי באוסטרליה - השאלה מה בדיוק הציוד שצריך לקחת? כמה בגדים ? כמה תיקים?
והאם הכרח להסתובב כל הטיול עם המשאות האלה?
האם יש סידורי שמירת חפצים וכו'? לניטב הבנתי השהות בסידני, למשל, היא באכסניות של כמה אנשים בחדר - מה עם הציוד? איך שומרים עליו בביטחון עם אנשים שלא מכירים כ"כ?
אודה לתשובתכם
|
|
|
|
|
| מחפש דחוף את מי שקפץ בנג'י באתר "נייויס" !!! |
יום רביעי 19 מרץ 2008 23:22 |
|
epollak |
19 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
אשמח מאד ליצור קשר עם מי שקפץ את הבנג'י הנ"ל בניו-זילנד ויש בידו את צילום הקפיצה ע"ג סי.די
המודעה מתייחסת לגברים ונשים כאחד.
אנא צרו עימי קשר
אלדד
050-5397124
|
|
|
|
|
| מנסה ליצור קשר עם סיון שחר שמטיילת בניו זילנד |
יום רביעי 19 מרץ 2008 22:30 |
|
timor11 |
1 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם
אני טימור, אחות של סיון. אני מנסה ליצור איתה קשר כבר שבוע (מיום חמישי 13.3.08).
היא מטיילת עם זוג תאומים ששמותיהם הדר ועמית ועם בחורה נוספת.
אם מישהו נתקל בה בשבוע האחרון, החל מיום חמישי, אודה לו אם ייצור איתי קשר למייל
תודה מראש.
[:עודכן ב יום ראשון 23 מרץ 2008 06:21] על ידי מנהל
|
|
|
|
|
|
|
| המתאושש חוגג 7 שנים למסע! |
יום שלישי 18 מרץ 2008 09:38 |
|
hamitoshes |
388 הודעות עד כה |
|
|
שלום חבריי המתאוששים!
7 שנים עברו על המתאושש, מאז עלה על המטוס שהביאו אל מעבר לקשת בענן. למקום פה השפה הפופלרית היא כבשית מדוברת, למקום בו יש עשרות שמות שונים לצבע ירוק, (וגם לכחול) ואפשר להתעלף מהלשקיעות והזריחות המרהיבות, למקום בו האנשים כל כך נחמדים - אפילו הקופאית בסופרמרקט שעוטפת לך את המוצרים וגם השוטר בתופס אותך על נהיגה בצד הלא נכון של הכביש. למקום שהמציאות היומיומית כל כך שקטה ושלווה, שהאקשן שיש לנו בארץ נשמע כמו עלילה פרועה מאיזה סרט פעולה.
המקום הכי רחוק מכאן שאפשר לתאר על הדעת, ובכל מרגיש כל-כך קרוב וחם.
7 שנים עברו, וכמו שגעון ישן, אין תרופה למחלה. שריטה שהיתה והינה, כמו פצע מלחמה, כמו הלם קרב, כמו זמן שלא יחזור, כמו מי שהלך ולא שב.
7 שנים עברו, ועוד ניסיון לחזור לפני מספר שנים, וחיבוטי נפש קשים, הולכים וחוזרים, וכמו תקליט שרוט, חוזר על אותם סיפורים, על אותה מציאות, על אותם ההבטחות וכאילו לא היו הדברים מעולם.
7 שנים, ושוב באותו הסיפור, עדיין עובד בהיי-טק (המקום שונה, העבודה אותה עבודה), שוב אותם החלומות, אבל הפעם עם אשתי האהובה (שמסרבת בתוקף, אך מציעה בחום לאמץ פסיכולוג) שוב אותה מציאות ישראלית חבוטה, כל כך אהובה וכל-כך בלתי הגיונית.
אם יש דבר אחד שלמדתי, זה שאסור לשמור בבטן, ואם יש לכם חלומות עליכם לשאוף להגשימם. ואם יש לכם משהו להגיד או לספר, שתפו את הקרובים אליכם. כמוני למשל, הבוקר לבשתי את החולצה האהובה עליי, שלפתי חבילת טים-טם חדשה מארון הממתקים, והבאתי לעבודה, לשתף את הקרובים אליי בשמחתי הפרטית, בתקווה לפוגג קצת מהלחץ, ולהחליפו בחיוכים (ומה אתם יודעים, זה עבד נפלא! אפילו מצאתי שותפים למחלה)
שלכם לתמיד,
המתאושש - מאז מרץ 2001.
בפורום למטייל יסדתי את מחלקת המתאוששים!
מחזור קיץ 2001
|
|
|
|
|
| פורים בקיינז |
יום ראשון 16 מרץ 2008 04:22 |
|
yliron86 |
3 הודעות עד כה |
|
|
היי!!
אנחנו נמצאות עכשיו בקיינז, ופורים יוצא ב-20 לחודש.
אם יש מישהו שרוצה לחגוג קצת אז רק תודיעו
אנחנו במייל
ואם מישהו יודע אם יש פה בית חב"ד - שגם יודיע לנו בבקשה 
|
|
|
|
|
| המלצה לטיול נוסף בארץ ופינת הישראלי המכוער |
שבת 15 מרץ 2008 20:38 |
 |
עמית - הנהלת הפורום |
8951 הודעות עד כה |
|
|
בסוף השבוע הזה החלטנו לעלות לטיול ברמת הגולן, קודם כל הזמנו חדר במלון רמות ללילה אחד (לא הרבה צימרים מסכימים ללילה אחד בסוף שבוע אלא מתעקשים על מינימום 2 לילות), המחיר אגב סביר, 680 ש"ח + ארוחת בוקר ויש לציין טובה למדי.
את חווית ארוחת הבוקר סיימנו כאשר אמא של משפחה שישבה לידנו הראתה לבת שלה איך ניתן להכניס לכיסים כמה שיותר שקיות של קפה נמס/שחור, סוכר וסוכרזית, וכשהילדה לא הכניסה מספיק, האמא גילתה לה על עוד כיס שניתן לדחוף אליו שקיות כאלה (העלות מ א ד גבוהה לקופסת קפה נמס וחבילת סוכר)
עוד לפני הצ'ק אין במלון הגענו לעתיקות גמלא, מלבד הבוץ העמוק והגשם השוטף שירד עלינו והתמודדנו איתו לא רע כמו בוגרי ניו זילנד מנוסים... הנוף היה מדהים, הלכנו לראות את המפל הגבוה בארץ 52 מטרים, ולאחר מכן לתצפית לראות את הנשרים שמקננים שם, היו לא מעט, חוויה מופלאה ומומלצת, לעיר עצמה היה קשה להגיע גם בגלל הבוץ החלקלק וגם בגלל חוסר זמן, פארקים של רשות הטבע והגנים נסגרים בימי שישי בשעה 15:00, וחבל, במיוחד שהאור נמשך עוד 2-3 שעות בקלות.
ביום השני קמנו בבוקר (אחרי לילה לא שקט בגלל שכנים שהחליטו להוציא את הילד שלהם בשלוש ובשש בבוקר להשתעל במרפסת הצמודה אלינו...מסכן הילד), והלכנו למפל אל על לראות את המפל הלבן והמפל השחור, כשעתיים צעידה, מומלץ לעשות את זה עם 2 מכוניות כדי לחסוך הליכה של שעה בדרך חזרה לנקודת המוצא (שלנו היתה באלי עד)
פינת הישראלי המכוער לא תימלט גם הפעם, לכל אורך המסלול היו זרוקים בקבוקים, עטיפות של אוכל לסוגיו והרבה בדלי סיגריות, וגם כשרצינו לנוח ליד אחד המפלים, נתקלנו בעדת מעשנים שהסריחו את המקום והגעילו אותנו מלהישאר לידם.
חבל שלא שומרים יותר על ניקיון הפארקים, יתכן שבגלל שלא לוקחים כסף עבור הכניסה, רמת המטיילים לא עומדת בסטנדרטים הגבוהים שאנחנו אימצנו לעצמנו בארץ הענן הלבן הארוך.
שבוע טוב
עמית - מנהל הפורום
|
|
|
|
|
| מישהו מכיר ישראלית שמחפשת עבודה |
שבת 15 מרץ 2008 18:06 |
|
lilachrubin |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
בסידני בשלושת השבועות הבאים כבייביסטר ומורה לעברית לשני ילדים? יש למישהו רעיון אפיה אפשר לפרסם או לחפש?
תודה
|
|
|
|
|
| רכב למכירה באוקלנד ניו זילנד |
שבת 15 מרץ 2008 12:27 |
|
Udids |
1 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם
שמי אודי ואני מטייל עם אשתי ושתי בנותיי חודשיים וחצי ברכב קנוי
אנו עוברים לאוסטרליה בעוד 3 שבועות ומעוניינים למכור את הרכב.
הרכב הוא ניסן סרינה שנת 1992 אוטומטי במצב טוב מאוד. הרכב עם
100000קמ בלבד כיוון שהוא מיובא משומש מיפן. יש רדיו דיסק חדש
ברכב ומזגן מצויין.
הרכב יכול להתאים למשפחה או לזוג שמעוניין להפוך את הרכב לרכב שינה.
לכל המעוניינים אנו עוזבים ב-7 באפריל וניתן ליצור עימנו קשר
או ב- 0064210541673
מצורפות תמונות...
 |
 |
| car 001.jpg(גודל:21.49KB) | car 002.jpg(גודל:23.30KB) |
|
|
|
|
|
| למכירה רכב בסידני |
יום חמישי 13 מרץ 2008 11:54 |
|
alongam |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
toyota lexcen wagon
שנת95 אחלה אוטו לפרטים:
0415669763
|
|
|
|
|
שותפים לאם וילד באמצע יולי לחוף המזרחי |
יום חמישי 13 מרץ 2008 09:47 |
|

מתכוונת להיות בסביבות 7 ביולי עד ל 13 ביולי - כלומר שבוע ימים עם בני בן ה - 8 בחוף המזרחי בsurfers' paradise. רוצה לשהות שם קצת, לנסוע לביירון ביץ' ולפרייזר איילנד.
א. לא מתכוונת לשכור רכב כי פוחדת מהנהיגה באוסטרליה.
ב. לא נועזת במיוחד ואין בכוונתי לישון בשטח
ג. חושבת על טיול באיזי בין אתרים שגם מעניינים ילדים וגם יש אולי הצטרפות לסיורי שטח במיוחד באי פרייזר.
אם יש עוד משפחה/ אם חד הורית/ אדם או זוג שרוצים להצטוות אלינו - נשמח!!
בברכה
עטרה
נ.ב. אפשר אפילו לחזור אלי במייל או כמובן פה
|
|
|
|
|
| מטייל בגיסבורן (אי צפוני) זקוק לעזרתכם |
יום רביעי 12 מרץ 2008 03:24 |
|
ג'וני ורונית |
786 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולכם.
דני נמצא בגיסבורן (חוף מזרחי של האי הצפוני בניו-זילנד) בבית חולים. מצבו טוב, והוא משתחרר, אבל יש לו רכב שכור שצריך להחזיר באוקלנד (כ 6 שעות נסיעה) ב 16 למרץ, ויהיה לו קשה לנהוג מרחק כזה.
אם אתם האיזור ומעוניינים בטרמפ או רוצים לעזור אז צרו איתו קשר בהקדם בסלולרי שלו: 021-1678199
ג'וני ורונית
אירוח ביתי
קרייסטצ'רץ, ניו-זילנד
http://www.saxonhomestay.co.nz
|
|
|
|
|
| מחפש לקנות רכב |
יום שלישי 11 מרץ 2008 13:38 |
|
hg1 |
22 הודעות עד כה |
|
|
|
נוחת בקריסצ'רץ' עוד יומיים, ומחפש לקנות רכב...
|
|
|
|
|
| מכירת רכב בקרייסצ'רץ' |
יום שלישי 11 מרץ 2008 03:29 |
|
dorobm |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
אני מגיע לקרייסצ'רץ' בעוד כשבוע כדי למכור את הרכב שטיילתי איתו בשלושת החודשים האחרונים
מאזדה לנטיס שנת 93
אמינה ואיכותית
מחיר: 2000 דולר ניו-זילנדי
ניתן ליצור איתי קשר במייל
או בSMS לפלאפון 05448738191
דור
|
|
|
|
|
| דחוף!!!!! |
יום שני 10 מרץ 2008 06:05 |
|
nirom |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
שמי ניר ואני באוסטרליה בעוד שבוע אני טס ואני חייב למצוא דרך להעביר את הגלשן בדרך הכי זולה
אם מישהו מכיר חברת שליחויות זולה שנמצאת בסידני אשמח לשמוע בהקדם
לא אכפת לי כמה זמן יקח המשלוח הכי חשוב שיגיע לארץ שלם. שמעתי שמשלוח דרך הים הכי זול אבל אני לא מוצא את הדרך או החברה שעושה את זה כי לפי מה שחיפשתי עד עכשיו פשוט הכל יקר בטירוף או שלא עושים משלוחים
נ.ב
דואר אוסטרליה ופד אקס יקר ולא רלוונטי
אשמח לקבל תשובה למייל:
תודה ניר
|
|
|
|
|
| לינה למשפחה עם ילדים בסידני |
יום ראשון 09 מרץ 2008 15:29 |
|
lelaparan |
4 הודעות עד כה |
|
|
|
אנחנו משפחה בת 6 נפשות- זוג הורים+4 ילדים מחפשים מלון דירות או דירה לתקופה של שבוע בסידני לשנה האזרחית החדשה.
נשמח לקבל המלצות
ללה
|
|
|
|
|
| שותף לקורס טיפוס מצוקים |
יום ראשון 09 מרץ 2008 06:06 |
|
ojmonin |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
אני נמצא באיזור וואנקה-קווינסטאון. מחפש שותפ\ה לקורס טיפוס מצוקים (צריך מינימום שני אנשים).
הקורס עולה 500$, נמשך שלושה ימים (ארוחת צהריים כלולה).
אני מחפש מישהו שיצטרף אליי לתאריכים 13-14-15 למרץ או 14-15-16 במרץ.
אם יש מישהו שמעוניין:
או בSIM המקומי:
02102231674
עופר
|
|
|
|
|
| רכב למכירה בפרת' |
שבת 08 מרץ 2008 05:57 |
|
yotamhulata |
2 הודעות עד כה |
|
|
מעוניין למכור פורד פלקון 91' מצב מכני מצויין.
הרכב רשום בויקטוריה ככה שזה מתאים במיוחד למתחילים בפרת' ומסיימים במלבורן.
רוצה למכור החל מה-20 למרץ.
למעוניניים התקשרו ל-0434649503 יותם.
[:עודכן ב שבת 08 מרץ 2008 05:58]
|
|
|
|
|
| אלפי תודות והזמנה לשאלות |
יום חמישי 06 מרץ 2008 11:54 |
|
מור |
30 הודעות עד כה |
|
|
|
חזרתי אתמול מניו זילנד - אין לי מלים להודות לפורום עבור כל העצות וההכוונה! לאלה העומדים לנסוע ויש להם שאלות ספציפיות אשמח לענות! בחמישה שבועות היו לנו רק 2 ימי גשם!!!
|
|
|
|