כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
בית  » פורומים » הכנה לפני טיול » ציוד, ספרים ומפות
הודעות מהיום (כבוי)  | הודעות שלא נענו (פעיל)

פורום: ציוד, ספרים ומפות
 נושא: ציוד למכירה לטיול בניו זילנ
ציוד למכירה לטיול בניו זילנ יום שישי 18 נובמבר 2005 13:24
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם. אני מנסה לקצץ בהוצאות ומכיוון שמחיר הציוד שצריך לקנות לטיול בניו זילנד אוסטרליה מופקע, אני מבקש את עזרתכם במציאת ציוד משומש אך במצב טוב מאוד..(תרמיל,אוהל זוגי,סק''ש,וכו..) אשמח מאוד לקבל תגובות באופן כללי ובעיקר תגובות מחבר`ה שמעוניינים למכור
ציוד משומש למכירה-טיול לניו זילנד אוסטרל
הוספת תגובה
 נושא: מה קרה לחברת קרימור?
מה קרה לחברת קרימור? יום רביעי 16 נובמבר 2005 19:23
Anonymous  משתמש לא מוכר
באתר שלהם יש רק קישור למפיצים, שירותי תיקון ואחריות וכן פרטים על תמיכה במסע כלשהו עתידי. מאידך באתר של lowe alpine מופיע בקטוגריה של תיקים צבאיים תיק סברה 35 של קרימור? מוזר!
הוספת תגובה
 נושא: ספר טיול משפחות בארצות הברי
ספר טיול משפחות בארצות הברי יום רביעי 16 נובמבר 2005 18:09
tsuf לא מחובר tsuf  משתמש מתחיל
חיפשתי את סיפרה של סיגלית בר טיולי משפחות בארצות הברית - אך הוא אזל גם בסטימצקי וגם באתר ''למטייל''. אשמח לרכוש אותו ממשפחה שכבר סיימה להשתמש. תודה רבה, צוף
הוספת תגובה
 נושא: דרך מדליקה להרוויח כסף.
דרך מדליקה להרוויח כסף. יום רביעי 16 נובמבר 2005 18:09
Anonymous  משתמש לא מוכר
איך להרוויח כסף].doc.jpg
איך להרוויח כסף].doc.jpg(גודל:0KB)
הוספת תגובה
 נושא: שיחון
שיחון שבת 12 נובמבר 2005 17:06
Anonymous  משתמש לא מוכר
מה עדיך מילון או שיחון עברי ספרדי, איפה ניתן להשיג בזול, ושל איזו חברה?
הוספת תגובה
 נושא: רכישת ציוד
רכישת ציוד יום שישי 11 נובמבר 2005 12:26
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום אני נוסע לאוסטרליה וניו זילנד ואני מתכנן לעשות סנפלינג ולטפס השאלה שלי האם מישהו מכיר או קנה ציוד מסוג זה שמה?אם כן אז אני אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מחירים או שם של חנות שאני אחפש ברשת,הדילמה שלי היא האם לקנות ציוד פה בארץ ואז יהיה לי עודף משקל בשדו
הוספת תגובה
 נושא: כילה???
כילה??? יום שלישי 08 נובמבר 2005 11:38
adiddas לא מחובר adiddas  משתמש מתחיל
היי לכולם! אני נוסעת למרכז אמריקה (ולא מתכננת לישון בחוץ) רציתי לדעת אם יש צורך לקנות כילה בארץ ולקחת אותה לשם או שאולי יש כילות בגסטהאוסים השונים במקרה הצורך ואז אפשר לוותר על הטרטור המיותר של קניית כילה וסחיבתה לכל מקום... תודה
הוספת תגובה
 נושא: שאלה לצוות למטייל
שאלה לצוות למטייל יום שני 07 נובמבר 2005 19:35
Anonymous  משתמש לא מוכר
רשמתי פה קודם הודעה והיא באורך פלא נמחקה אשמח אם מישהו מצוות למטייל יוכל לענות לי השאלה שלי היא אם אתם מוכרים מפות וספרים משומשים? אולי בחנויות העודפים? אשמח לקבל תשובה תודה
הוספת תגובה
 נושא: היבואן של Gregory????
היבואן של Gregory???? יום שני 07 נובמבר 2005 18:44
Anonymous  משתמש לא מוכר
רציתי לדעת אם מישהוא יכול לעזור לי או שיש לו את המספר של יבואן של Gregory שהוא Gravity israel פשוט אני מוצא רק את מספר הפקס שלהם ופקס כבר שלחתי תודות לעזרים אם יש !! ארי
הוספת תגובה
 נושא: ספרים יד שניה
ספרים יד שניה יום שני 07 נובמבר 2005 17:18
Anonymous  משתמש לא מוכר
האם בלמטייל ניתן לקנות ספרי דרום אמריקה יד שנייה? אולי בעודפים?
הוספת תגובה
 נושא: נעלי AIGLE
נעלי AIGLE יום שני 07 נובמבר 2005 16:57
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני רוצה לעשות את שביל ישראל ומיד לאחר מכן ( או לפני כן לעשות טיול של בטן גב במזרח) על איזה נעליים אתם ממליצים? נעלי AIGLE הם טובות? נא לענות לי במייל ולא פה תודה
הוספת תגובה
 נושא: תרמיל קוברה
תרמיל קוברה יום ראשון 06 נובמבר 2005 18:21
longride לא מחובר longride  משתמש מתחיל
ראיתי הודעה שהיתה בפורום לגבי תרמיל קוברה, השאלה היתה האם הוא מתאים לטיולים, והתשובה שניתנה היא שהוא מתאים לחיילים ולא לטיולים, כי הוא לא נוח לכל אחד. בנוסף לתשובה המעמיקה והמיקצועית הוסיף המשיב גם קישור לאתר למטייל ולחנות הוירטואלית של למטייל. מאחר וגם א
הוספת תגובה
 נושא: שלום שלום, תרמיל מומלץ-
שלום שלום, תרמיל מומלץ- יום ראשון 06 נובמבר 2005 16:40
Anonymous  משתמש לא מוכר
60 karrimor jaguar TATONKA KATANGA 60L אם מישהו יודע איזה נחשב יותר טוב ובמה, בהנחה שעל הגב הם נוחים באותה מידה. המון תודה
הוספת תגובה
 נושא: ספר על- סנט פטרסבורג
ספר על- סנט פטרסבורג יום ראשון 06 נובמבר 2005 11:10
or_hen לא מחובר or_hen  משתמש מתחיל
אשמח לקבל המלצה על ספר
הוספת תגובה
 נושא: מישהו מכיר את התיק??
מישהו מכיר את התיק?? יום חמישי 03 נובמבר 2005 21:18
sharonmord לא מחובר sharonmord  משתמש מתחיל
דגם של northface L4600???? כמה ליטר הוא? חוות דעת?
הוספת תגובה
 נושא: המרות של סרטי הטיול לDVD
המרות של סרטי הטיול לDVD יום רביעי 02 נובמבר 2005 14:12
Anonymous  משתמש לא מוכר
ביצוע המרת צילומי הוידאו של הטיול שלכם לDVD אפשרות לעריכה עפי רצונכם 0544599354
הוספת תגובה
 נושא: לונלי פלנט - סין.
לונלי פלנט - סין. יום שני 31 אוקטובר 2005 16:46
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום, לא מכבר חזרתי מסין ויש לי לונלי פלנט באנגלית, מהדורה 9, (מהדורה האחרונה), אם מישהו מעוניין שיצור איתי קשר במייל.
הוספת תגובה
 נושא: מבקש עזרה בבקשה....נעליים.
מבקש עזרה בבקשה....נעליים. יום ראשון 30 אוקטובר 2005 12:53
orlando2020 לא מחובר orlando2020  משתמש פעיל 217 הודעות עד כה
שלום לכולם, אני יודע שנמאס לשמוע אבל בכל זאת מבקש עזרה. אני טס לניוזילנד ואז אוסטרליה ואני נורא מתלבט בקשר לנעליים. אני נורא אוהב נעליי ספורט ורציתי לשמוע מכם האם אפשרי פשוט לעשות טרקים עם נעלי ספורט(כשאמרתי שורש צעקו עלי)... אני באמת לא יודע עד כמה אינ
הוספת תגובה
 נושא: לונלי פלנט - סין
לונלי פלנט - סין שבת 29 אוקטובר 2005 23:09
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום, אם מישהו עוניין יש לי לונלי פלנט על סין מהדורה אחורה (9), שיצור איתי קשר במייל.
הוספת תגובה
 נושא: אתר חדש:הרצאה מטיילת בניח
אתר חדש:הרצאה מטיילת בניח שבת 29 אוקטובר 2005 20:47
Anonymous  משתמש לא מוכר
הוספת תגובה
 נושא: איזה אופניים לקנות?
איזה אופניים לקנות? יום רביעי 26 אוקטובר 2005 12:53
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני רוצה לקנות אופניים ולהתחיל לרכוב (שוב) לא בצורה תחרותית אלא חובבנית. אני לא יודעת אם לקנות אופני שטח אופני הרים או אופני כביש? יש המלצות? תודה
הוספת תגובה
 נושא: נמאס משאלות הנעליים
נמאס משאלות הנעליים יום שני 24 אוקטובר 2005 17:21
Anonymous  משתמש לא מוכר
קוראים יקרים תראו ! אני מדבר בתור אחד שנאלץ לקנות נעליים חדשות בגלל שלא נשארו לי חריצים בסוליותהדרך הארוכה שעברתי אם אותו הזוג הביא אותי לתובנות הבאות. בגלל שרובכם לא מתכונים לטייל ברציפות במשך חמש שנים ובטח לא לצ
הוספת תגובה
 נושא: לונלי פלאנט - סין
לונלי פלאנט - סין יום שני 24 אוקטובר 2005 14:16
Anonymous  משתמש לא מוכר
מישהו מחפש? יש לי את הגרסה החדשה של מאי 2005.
הוספת תגובה
 נושא: תיק VAUDE
תיק VAUDE יום שני 24 אוקטובר 2005 08:18
zzzz1 לא מחובר zzzz1  משתמש מתחיל
למכירה תיק יום של חברת vaude בצבע ג`ינס 30+5 ליטר מחיצה למנשא למים בגב התיק ישנו מחיצה לקירור מהיר ופיזור של זיעה מחיר מבצע!!! מצב חדש מצויין!!! לפרטים 050-8434983
הוספת תגובה
 נושא: נעל north face חדשה למכירה
נעל north face חדשה למכירה יום שישי 21 אוקטובר 2005 22:20
Anonymous  משתמש לא מוכר
יצרן: the north face דגם: trek light gtx צבע: חום/שחור מידה: 42 מידת רוחב: medium (לא מתאימה לבעלי כפות רגליים רחבות) מחיר: 350 ש''ח תיאור: נעל טיולים אטומה למים המתאימה לטרקים של 3-5 ימים עם תיק במשקל 25 ק''ג לכל היותר. שכבת האיטום (גורטקס) מונ
http://www.bobwards.com/bobwards/servlet/item/features/802651-16
הוספת תגובה
 נושא: פנס Europe מישהו שמע?,דעה?
פנס Europe מישהו שמע?,דעה? יום חמישי 20 אוקטובר 2005 01:29
nmontag לא מחובר nmontag  משתמש מתחיל
הודעה ללא תוכן
הוספת תגובה
 נושא: ביטוח למצלמה ??
ביטוח למצלמה ?? יום רביעי 19 אוקטובר 2005 17:55
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם !! אני נוסע לטיול ארוך .ויש ברשותי מצלמה יקרה מאוד השאלה שלי איך ואיפה אני יכול לעשות ביטוח על המצלמה מכיוון שהביטוח הרגיל לא מכסה את המחיר של המצלמה ?? אם יש המלצות אני ישמח תודה
הוספת תגובה
 נושא: מחפש אוהל ותיק יד שניה
מחפש אוהל ותיק יד שניה יום שני 17 אוקטובר 2005 20:03
Anonymous  משתמש לא מוכר
מחפש אוהל במצב מצויין 3 עונות, קל מתאים לטרקים. מחפש תיק עם מערכת גב קשיחה עד 20ל ומתאים למערכת מים. למי שיכול להציאה מוזמן לשלוח פרטים למייל
הוספת תגובה
 נושא: למכירה כדורי מלרון חדשים!
למכירה כדורי מלרון חדשים! יום ראשון 16 אוקטובר 2005 12:51
gganit לא מחובר gganit  משתמש מתחיל
נא לפנות למייל kobbyc@gmail.com
הוספת תגובה
 נושא: למכירה נעלי הרים וטיפוס
למכירה נעלי הרים וטיפוס יום ראשון 16 אוקטובר 2005 11:26
amit6a3 לא מחובר amit6a3  משתמש מתחיל
למכירה נעלי הרים וטיפוס נעלי salmon לנשים מידה: 39 (usa:7.5) נעליים גבוהות בצבע אפור מאד נוחות, סוליה חזקה ונגד מים (גורטקס). הנעליים נקנו לפני כשנתיים ב- 850 ¤ ונעשה בהן שימוש של כשבועיים בלבד, במצב מעולה. מחיר: 200 ¤. מאד כדאי למי שיוצאת לטיו
הוספת תגובה
 נושא: למכירה נעלי הרים וטיפוס
למכירה נעלי הרים וטיפוס יום ראשון 16 אוקטובר 2005 11:24
amit6a3 לא מחובר amit6a3  משתמש מתחיל
למכירה נעלי הרים וטיפוס נעלי salmon לנשים מידה: 39 (usa:7.5) נעליים גבוהות בצבע אפור מאד נוחות, סוליה חזקה ונגד מים (גורטקס). הנעליים נקנו לפני כשנתיים ב- 850 ¤ ונעשה בהן שימוש של כשבועיים בלבד, במצב מעולה. מחיר: 200 ¤. מאד כדאי למי שיוצאת לטיו
הוספת תגובה
 נושא: מצלמתאולימפוסD630 5MP איך?
מצלמתאולימפוסD630 5MP איך? שבת 15 אוקטובר 2005 20:09
Anonymous  משתמש לא מוכר
המצלמה הדיגיטלית של אולימפוס D630 5MP שנמכרת ב1200 ש''ח? יקרה יחסית לביצועיה? יש משהו עדיף ומומלץ? הזום שלה לא נמוך מידי 3,4?? מה אומרים?
הוספת תגובה
 נושא: מדריך להודו
מדריך להודו יום שישי 14 אוקטובר 2005 04:44
balbalot לא מחובר balbalot  משתמש מתחיל
מחפשים לקנות מדריך של לונלי פלנט או footprint להודו. נא לפנות אלניו למייל ענבל ועופר
הוספת תגובה
 נושא: למכירה כרטיס טיסה לכל יעד
למכירה כרטיס טיסה לכל יעד יום חמישי 13 אוקטובר 2005 15:18
Anonymous  משתמש לא מוכר
ברשותי 1200 נקודות במועדון הנוסע המתמיד של אל-על ואני מעוניין לפדות אותן. ישנה אפשרות להנפיק כרטיס טיסה במחיר הנחה לכל יעד ולכל המעוניין (כדאי במיוחד ליעדים רחוקים בגון ארה``ב, תאילנד, הודו וכו`). אנא צרו קשר במייל. dixie3@walla.co.il תודה ויום ט
הוספת תגובה
 נושא: אופניים או קורקינט (לארץ)
אופניים או קורקינט (לארץ) יום רביעי 12 אוקטובר 2005 02:02
zivsee לא מחובר zivsee  משתמש מתחיל
שלום אני השתחררתי לאחרונה (מזל טוב לעצמי) ואני גר בכפר מה שמצריך אמצעי להגיע לרכבת/אוטובוס וכו` אני מתלבט בין קורקינט ממונע לבין אופניים (יש לציין שלשניהם אני דל תקציב - חייל משוחרר) אז ככה: יש מישהוא שיש/היה לו קורקינט ממונע וממליץ לקנות/לא לקנות?
הוספת תגובה
 נושא: נקודות באל-על
נקודות באל-על יום שלישי 11 אוקטובר 2005 19:08
Anonymous  משתמש לא מוכר
ברשותי 1200 נקודות במועדון הנוסע המתמיד של אל-על ואני מעוניין לפדות אותן. ישנה אפשרות להנפיק כרטיס טיסה במחיר הנחה לכל יעד ולכל המעונין (כדאי במיוחד ליעדים רחוקים בגון ארה``ב, תאילנד, הודו וכו`). אנא צרו קשר במייל. dixie3@walla.co.il תודה ויום טו
הוספת תגובה
 נושא: בנזיניה וציוד יד שניה.
בנזיניה וציוד יד שניה. יום שלישי 11 אוקטובר 2005 10:17
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכם. אשמח לקבל אימפורמציה על חנויות של יד שניה לציוד לטיולים. בעיקרון אני מעוניינת בספר של דרא''מ + בנזיניה. אשמח לתשובה מהירה.
הוספת תגובה
 נושא: נעלי TNF BLAZE
נעלי TNF BLAZE יום ראשון 09 אוקטובר 2005 13:37
rarkush לא מחובר rarkush  משתמש מתחיל
הייתי שמחה לדעת אם נעליים אלו מתאימות לטיול למזרח (תאילנד, לאוס, ויאטנם, קמבודיה ,הודו ונפאל) , שאופיו טרקים קצרים (מלבד נפאל) - לא טיולי שטח ולא הליכה עם משקל רב על הגב לאורך זמן... בעיקרון אני יודעת שהן לא אטומות - השאלה היא אם כשאוטמים אותן עם שעווה ה
הוספת תגובה
 נושא: karimor
karimor שבת 08 אוקטובר 2005 22:46
lio95 לא מחובר lio95  משתמש מתחיל
יש לי תיק קרימור בן 7 בערך לאחר הטיול אני צריך לבצע בו מספר תיקונים אני לא בטוח איפה הוא נקנה.... איפה אני יכול לתקן אותו? כמה זמן זה יקח והאם זה עולה לי כסף? האחריות לכל החיים???? תודה מראש
הוספת תגובה
 נושא: slumberjack taunika מכירים?
slumberjack taunika מכירים? שבת 08 אוקטובר 2005 21:52
Anonymous  משתמש לא מוכר
קניתי שק''ש של slumberjack ואוהל של taunika מישהו מכיר את החברות האלו?
הוספת תגובה
עמודים (34): [ «    2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17    »]