|
|
| WANTED יוסף חזות- ששכח את דרכונו בסן קריסטובל |
יום חמישי 29 מאי 2008 19:47 |
|
|
אם מישהו מכיר את יוסף חזות
תז 04030710-0
ששכח את הדרכון שלו בבנק בסן קריסטובל...... בדרכון של מר שכחני הזה יש ויזה לארה"ב עד 2017 אז אם משהו מכיר אותו שיפנה אותו אלי במייל
תודה
יגיל
|
|
|
|
|
| קורס צלילה |
יום חמישי 29 מאי 2008 19:29 |
|
dani222 |
 |
|
|
|
מחפשת מקום שאפשר לעשות בו קורס צלילה במקסיקו ועלויות משוערות, תודה
|
|
|
|
|
| חופים , שקט, שלווה , נופים וקצת טיולי יום |
יום חמישי 29 מאי 2008 12:26 |
|
שטוי |
11 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
אנחנו זוג צעיר שרוצה לנסוע לחודש ימים למרכז אמריקה, מסוף יולי עד סוף אוגוסט ומעוניין לדעת על מזג האוויר במדינות קוסטה ריקה, מקסיקו או גואטמלה (טרם החלטנו סופית וגם זה קשור בהמלצות שנקבל ובתנאי מזג האוויר).
כמו כן נשמח מאד לדעת מה ההמלצות לטיול שאנחנו רוצים שיכלול בתוכו חופים , שקט, שלווה , נופים וקצת טיולי יום. היכן הכי מומלץ לטייל והכי מתאים לסוג כזה של טיול.
תודה מראש, מיכל ועמית.
|
|
|
|
|
| ממקסיקו לגוואטמלה |
יום חמישי 29 מאי 2008 10:29 |
|
shabtay18 |
1 הודעות עד כה |
|
|
יש לי טיסה בסוף ספטמבר למקסיקו וברצוני להמשיך לגואטמלה.
מצאתי טיסות זולות דרך http://www.interjet.com.mx מטולקה לגואטמלה
ורציתי לברר האם הטרמינל בטולקה הוא בין לאומי ואני באמת יכול לעבור ממנו לגואטמלה.
|
|
|
|
|
| המלצות - מסלול לחודשיים וחצי |
יום חמישי 29 מאי 2008 09:43 |
|
imrib |
4 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם -
אני וחברה שלי מתכננים טיול של חודשיים וחצי (תחילת אוגוסט עד אמצע אוקטובר) הנחיתה במקסיקו סיטי (מניו יורק). האם יש למישהו המלצות לשילוב מתאים (שלא יהיה דחוס מידי): חשבנו על מקסיקו + גואטמלה + להוסיף את קובה ? בליז? קוסטה ריקה?
אם אנחנו צריכים לקבוע מראש טיסה חזרה (לניו יורק) , מאיפה הכי כדי, בהתחשב בעובדה שהמסלול יסגר סופית רק בהמשך?
יום טוב
אמרי
|
|
|
|
|
|
|
| טיול לשלושה שבועות |
יום רביעי 28 מאי 2008 22:38 |
|
asaf_patay |
4 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם/ן
4 שנים לא הייתי ביבשת הקסומה.
יש לי חופשה של 3 שבועות ביוני יולי וחשבתי על טיול לאחד היעדים:
ברזיל, קוסטה ריקה, מקסיקו או קולומביה.
מה שמעניין אותי במיוחד זה חופים, ים ואולי קצת טיול רגלי אבל לא יותר מדי..
אשמח להצעות לגבי מזג האוויר במקומות הללו ולעוד טיפים.
נ.ב הייתי בברזיל ובמקסיקו אבל מזמן(ברזיל ב2001 ובחודשי הקיץ שם ובמקסיקו ב2004 ביולי).
תודה רבה לכל המשיבים והמשיבות.
|
|
|
|
|
| שבועיים בקובה - תקציב |
יום רביעי 28 מאי 2008 01:56 |
|
goziq |
6 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום שלום!
אני מתכננת לנסוע לשבועיים לקובה ורציתי לדעת אם יש הצעות למסלול
ויותר חשוב הערכות לגביי תקציב - טיסות וכמה כספ צריך לשבועיים?
תודה!
|
|
|
|
|
| שאלה דחופה לגבי הגעה לקובה! |
יום שלישי 27 מאי 2008 15:14 |
|
avdadu |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
אהלן
אני טס עוד כמה ימים לקאריביים. אני מתחיל את הטיול בפורטו ריקו. השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לקובה דרך אחד מהאיים, ולהסדיר את הוויזה שם במקום בארץ?
תודה רבה!
עודד
|
|
|
|
|
| החוויה הגדולה ביותר שתוכלו לתת לעצמכם. התנדבות |
יום שלישי 27 מאי 2008 12:48 |
|
pick |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
לא מזמן חזרתי מפרוייקט התנדבות בגוואטמלה.
כל מה שאכתוב כאן יעשה לדעתי עוול לפרוייקט ולחוויה יוצאת הדופן.
רק אומר שמדובר בפרוייקט אמיתי, לא תיירותי למטרת רווח. העבודה הדרושה שם היא עבודה אמיתית, אינטנסיבית ולעיתים מתישה.תמיד יש צורך באנשים חרוצים בעלי לב טוב שיבואו לתרום.
אני מניח שהמקום/העבודה לא יתאימו לכל אחד, אך למי שרוצה לחוות את החיים המקומיים האמיתיים במדינה הנפלאה הזאת, אוהב או רוצה להתנסות בעבודה עם ילדים ויש לו/לה מינימום שלושה חודשים לצורך העניין- שיתקשר.
אשמח לעזור בכל מה שאוכל, מכתובות וטלפונים ועד רשימת ציוד מומלץ.
רננאל - 0526588422
|
|
|
|
|
| מקומות לינה |
יום שלישי 27 מאי 2008 11:52 |
|
henp |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
אנחנו טסות 3 חברות בסוף יוני למרכז אמריקה.
כדי שתהיה נחיתה רכה, רצינו פרטים על מקום לינה במקסיקו סיטי לשני הלילות הראשונים.
האם יש מקום שקרוב לכיכר זוקולו?
והאם חנות למטייל קרובה לכיכר?
תודה רבה,
חן.
|
|
|
|
|
| לינה |
יום שלישי 27 מאי 2008 11:04 |
|
נטע מ |
35 הודעות עד כה |
|
|
|
חוץ מתחילת המסלול אני לא בטוחה מתי בדיוק אני אהיה בכל מקום אלא רק בגדול..
האם יש מקומות ספציפיים שבכל זאת חשוב להזמין בהם מקום לינה מראש? האם עלול להיות מצב בו אין מקום??
|
|
|
|
|
| כרטיס סטודנט |
יום שלישי 27 מאי 2008 10:25 |
|
chen chen |
7 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום שלום,
איפה בקנקון אפשר לעשות כרטיס סטודנט?ומה צריך לעשות בארץ כדי לעשות בין לאומי?שנה הבאה אני מתחילה ללמוד
תודה
חן
|
|
|
|
|
| המלצות על מקומות יפים במקסיקו על מנת לבנות מסלול |
יום שלישי 27 מאי 2008 04:42 |
|
אלו ההמלצות שלי למקומות יפים וכאלה שכדאי להגיע אליהם במקסיקו
*מזונטה- חוף יפיפיה על הפסיפי במדינת וואחקה- במקום קהילה איטלקית קטנה לא לפספס את הפיצה של אנטוניו בחור מבולוניה שעושה אחלה פיצה
*סן חוזה דל פסיפיקו- עיירה חמודה בהרים בגובה 3000 mt יערות מקסימים מומלץ בחום טיול טרקטורונים- נמצאת בין מזונטה ל וואחקה העיר
*ווחקה- עיר קולוניאלית יפה(סן קריסטובל יפה יותר)-חפשו שם מסקל(המשקה עם התולעת ובלי) זה הכי איכותי וכי זול במקסיקו....לא לפספס את מונטה אלבן- ואם יצא לכם תצפתו על העננים לכיוון הוואלי לא לכיוון העמק של העיר אלה לצד השני- החבר'ה
כאן סגדו לעננים תצפתו קצת ותבינו למה..... מחזה מדהים......
*גם ירבה אל אגוא YERBE EL AGUA זה מקום שאסור לפספס
*סאן קירסטובאל..."בשבילי זה היה סוג של אירופה עם מלא טבע אינדיאנים ואיטלקים" זה ציטוט ששמעתי לא מזמן מפי טיילת וותיקה מתארת את עיר.....סן קריסטובל היא העיר הקולוניאלית היפה ביבשת....יש פה עירבוב של המון דברים שיוצרים ביחד מקום מופלא ונפלא. האוכל מעולה- מקומות הבילוי מקסימים- בתי קפה חמודים- עיר נקיה מאוד ועם מזג אוויר מושלם לירושלמים כמוני- בלילות תמיד קריר- בימים תמיד שמש- גם אם יש גשם אחרי שעה 2 הוא מפסיק.....אתרי הטבע בסביבה הם היפים והמרשימים בעולם בקיצר לא לוותר עליה! זאת עיר שנשארים בה הרבה יותר ממה שמתכננים..... כי כשסבבה אז למה ללכת?
****גולת הכותרת שלנו בקטע של טבע זה הציפלון-אתר שעוד לא התגלה על ידי לונלי פלנט אז הוא לא כל כך מוכר-פעם בשבוע יוצא לשם טור של כל היום ניתן לקרוא על זה ב1001טיפים של למטייל
*פלנקה- אתר ארכיאולוגי מקסים- לא לישון בעיר פלנקה אלה באל פנצן הסמוכה לאתר באמצע הגונגל חדרים מעולים- נקיון ורמה כאילו אתם בשוויץ מיטות מעולות רק אצל מרגריטה ואד.....אד נפטר השנה התיחסו אל מרגריטה יפה ובנימוס בבקשה.....זה בשביל שהיא תמשיך לקבל ישראלים בכיף כי קצת שיגעו אותה כבר.... ויש לה את החדרים הכי שווים באזור.
*טולום- חוף יפיפה ברמה עולמית חול לבן ודק כמו בגלויות......קחו משהו נגד יתושים הם רוצחים שם ואוהבים דם מתוק של ישראלים:( אם תשנו על החוף אז רק במקום שווה- במקומות הזולים לא תהיו מוגנים והיתושים יאכלו אותכם! ואם בעיר אז ב WEARY TRAVELER
***לא לוותר על ביקור באתר הארכיאולוגי- הוא מקסים ויש שם את הפירמידה היחידה בעולם שממנה אפשר לרדת לחוף ואיזה חוף זה פשוט אין דברים כאלה
קנקון-איסלה- על זה כבר כולם יספרו לכם אז אני יחסוך לי את זה....
מקסיקו היא מדינה ענקית ויש בה מה לראות בלי סוף בעיקר בצפון שזה החלק הפחות מתיור על ידי בני עמנו הישראלים לבאים מארה"ב אני ממליץ בחום לקנות שם אוטו ולבוא איתו(לא לנסוע בלילה)- את הביטוח תעשו במעבר גבול בצד המקסיקני יש אחלה דילים.
מי שיבחר לעשות את זה הכי מומלץ זה מסלול חופים על הפסיפי מקליפרניה כל הדרך עד מזונטה......
שיהיה לכם אחלה טיול
יגיל
[:עודכן ב יום שלישי 27 מאי 2008 10:47] על ידי מנהל
|
|
|
|
|
| לינה באנטיגואה |
יום שני 26 מאי 2008 19:55 |
|
נטע מ |
35 הודעות עד כה |
|
|
|
אני רוצה להזמין מהארץ מלון/הוסטל באנטיגואה..
עברתי על ה-1001 טיפים ובעקרון אני מחפשת מקום סבבה - לא להתכלב ולא משהו יותר מידי מתפנק..
אני דיי מתלבטת בין Posada La Merced ו-Hotel Casa Florencia לפי מה שקראת בטיפים...
מישהו מכיר את שניהם כדי להמליץ על העדיף מביניהם?..
אגב, הם ממוקמים במרכז? בקרבת הוסטלים/מלונות אחרים??
תודה רבה!!
|
|
|
|
|
| אזור מקסיקו סיטי -גואטמלה-חזרה לאזור יוקטן במקסיקו |
יום שני 26 מאי 2008 14:06 |
|
livnat0910 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
אני וחבר שלי מתכננים טיול לאמצע יוני למקסיקו וגואטמלה למשך חודש. בניתי איזשהו מסלול שנראה לי שיקיף כמה שיותר מקומות מעניינים בזמן יחסית קצר, ולכן אשמח מאוד אם מי מכם שטייל במקומות האלה יחווה דעתו.
נחיתה במקסיקו סיטי, וואחקה, סן כריסטובל ופלנקה.
נסיעה לגואטמלה (למשך שבוע- שבוע וחצי), אנטיגואה, סן פדרו, סמוק שמפיי ופלורס.
חזרה למקסיקו- טולום, פלאיה דה כרמן איסלה מוחרס, קנקון וטיסה מקנקון לארץ.
האם ניתן לצאת ממקסיקו לגואטמלה ולחזור חזרה למקסיקו (עניין אשרת כניסה וכו')?
האם יש אוטובוס ישיר מסן כריסטובל לגואטמלה סיטי?
חשוב לי שהטיול שלנו יסתיים בנופש וברביצה על החופים...
תודה!!!!
|
|
|
|
|
אני צריך עזרה בתכנון טיול למרכז אמריקה |
יום שני 26 מאי 2008 00:29 |
|
niv9984 |
4 הודעות עד כה |
|
|
שלון לכולם
אני צריך עזרה בתכנון טיול למרכז אמריקה מסלולו של חודש חודש וחצי שהמסלול יכלולו גם נופים גם אטרקציות בקיצור קצת מכל דבר
אם יש למישהו איזה רעיון או מסלול שהוא עשה אז בבקה לשלוח לי
או חומר לקריאה כול דבר יעזור
את הטיול אני רוצה לעשות בסביבות חודש ינואר פברואר
|
|
|
|
|
| לאן נוסעים |
יום ראשון 25 מאי 2008 23:14 |
|
lala lala |
2 הודעות עד כה |
|
|
היי, מרוב מידע אני צריכה קצת סדר בבלאגן 
אני בת 28, רוצה לנסוע עם שותפים שאמצא למקום כפי! עם חופים יפים, וחיי לילה... בקיצר משהו כמו תאילנד אבל בצד השני של העולם אז לאן כדי לנסוע? מה אתם אומרים?
|
|
|
|
|
| קובה וילדים |
יום ראשון 25 מאי 2008 08:01 |
|
daliagreen |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
המלצות? טיפים? הסייגויות?
|
|
|
|
|
| טרקים בגואטמלה וקוסטה ריקה |
שבת 24 מאי 2008 22:12 |
|
ranilibi |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
הי ! מה נשמע ?
אנחנו מתכננים טיול ורוצים לשמוע על טרקים רציניים שיש לעשות במרכז אמריקה ובעיקר בגואטמלה וקוסטה ריקה.
בעיקרון הכיוון הוא של 3-5 ימים, לא מאורגנים ולא טיולי יום . .
מאד מאד מאד נשמח על עזרה והפניות וסיפורים וכל מה שבא לכם
אז תודה
רני
|
|
|
|
|
| עזרה בנחיתה רכה |
שבת 24 מאי 2008 10:56 |
|
aviad112 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
אני וחברתי נוחתים בגואטאמלה סיטי בעשר בלילה, רצינו לדעת מה מומלץ: להזמין מקום בהוסטל בעיר? או לסוע ישר אחרי הנחיתה לאנטיגואה למרות שזה יהיה מאוחר בלילה?
וגם אם יש איזה הוסטל מומלץ לבלות בו את הלילה?
|
|
|
|
|
| יעד לטיול בסוף שנה |
שבת 24 מאי 2008 01:00 |
|
tristian |
27 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום חברים,
מחפש יעד לטיול ירח דבש למשך חודשיים בסוף שנה (סביבות נובמבר).
חשבתי על מרכז אמריקה.
מתעניין בעיקר בתרבות וחשבתי על מרכז אמריקה. במידה וחש המלצות/ מסלולים אשמח לקבל.
תודה.
|
|
|
|
|
| קניית כרטיס ניו יורק - מקסיקו |
יום שישי 23 מאי 2008 20:32 |
|
רעות א |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
האם כדאי לרכוש כרטיס טיסה בארץ או בארה"ב? אני מתכננת טיול במרכז אמריקה אחרי שהות של חודשיים בפילידלפיה.
|
|
|
|
|
| רוצה מסולו למרכז אמריקה |
יום שישי 23 מאי 2008 16:51 |
|
niv9984 |
4 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
אז ככה אין הרבה ידע לגבי מרכז אמריקה מה יותר מתיור ומה פחות אם אתם יכולים לעזור לגבי זה אני ישמח בגדול אני רוצה לעשות את המסלול שאמרתי לכם אם יש עוד דברים שאפשר לעשות אני ישמח אם תגידו לי
אני רוצה טיול עם הרבה אטרקציות אולי קצת טרקים טובים של יום או יומים פעיליות שיש בכל מקום יוכל לעזור לי מאוד אם יש לך איזה חוברת לקרוא על המקום
|
|
|
|
|
| מרכז אמריקה באוקטובר |
יום שישי 23 מאי 2008 16:49 |
|
ניר קרית טבעון |
 |
|
|
|
מבקש המלצות לטיול של כשבועיים במרכז אמריק באוקטובר.
מדובר על משפחה - שני מבוגרים ושלושה צעירים (הצעיר ביותר בן 16).
האם עדיף שבועיים בקוסטה ריקה או בליז וגואטמלה? רצוי שילוב של חופשה וטיול. החופשה מתוכננת בשילוב עם שהות של שבועיים בארה"ב.
|
|
|
|
|
| רוצה לטייל באיים הקריביים |
יום חמישי 22 מאי 2008 23:40 |
|
shirany21 |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
אני רוצה לעשות טיול במרכז אמריקה ומשם לדלג לאיים הקריביים קובה, ג'מייקה האם מומלץ? האם יקר מאוד? האם זה מתאים לטיול תרמילאים. מסוכן שם?
לא מצאתי כל כך הרבה מידע אז אשמחלכמה שיותר פרטים.
|
|
|
|
|
| צלילה במקסיקו |
יום רביעי 21 מאי 2008 19:41 |
|
inbalfeya |
16 הודעות עד כה |
|
|
|
יש לי רשיון צלילה. האם עלי לחדש ביטוח צלילה לפני שאני צוללת במקסיקו?
|
|
|
|
|
| נחיתה והמראה מגוואטמלה |
יום רביעי 21 מאי 2008 02:11 |
|
vali13 |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם
בחודש ספטמבר אני נוסע לגוואטמלה ל-3 שבועות מה יעד הנחיתה וההמראה הטובים ביותר בשבילי כאשר אני יוצא מ-USA וחוזר לשם ?
|
|
|
|
|
| ספר לגואטמלה ומקסיקו |
יום שלישי 20 מאי 2008 23:55 |
|
jamchi |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
מהו הספר המומלץ ביותר לטיול שמתרכז בגווטאמלה ואיזור קנקון במקסיקו, FOOTPRINT או LONLEY PLANET?
אשמח לדעת את שם הספר המדויק
וגם מדוע לדעתך הוא יותר טוב מהספר השני?
תודה מראש לכל העונים
|
|
|
|
|
| איפה לנחות ומאיפה להמריא במקסיקו? |
יום שלישי 20 מאי 2008 19:54 |
|
sandman2017 |
8 הודעות עד כה |
|
|
|
החלטתי להיסגר על נסיעה לחודש מקסיקו מסוף ספטמבר עד לסוף אוקטובר(כן אני יודע שאולי יפול עלי הוריקן), ואני צריך עזרה בבניית שלד לטיול, איפה לנחות ומאיפה להמריא?
האם להתחיל בקנקון ולגמור במקסיקו סיטי או שאין טעם להגיע לסיטי בפרק זמן כזה?
האם יש אפשרויות אחרות לסיום הטיול?
וכדי לעזור לכם לעזור לי- הטיול שלי אמור להיות מורכב מחופים, צלילות, קצת לטייל ודגש על מקומות שאפשר להסתובב עם תרמיל על הגב ולפגוש אנשים חדשים לטייל איתם...
תודה!
|
|
|
|
|
| הרפובליקה הדומיניקנית |
יום שלישי 20 מאי 2008 16:59 |
|
lior911 |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
רציתי לברר אם מישהו יודע איך לסגור חבילה לרפובליקה הדומיניקנית מהארץ. כל הסוכנויות נסיעות שדיברתי איתם (כולל ים בטבע) לא מתעסקים עם זה.
אנחנו רוצים לנסוע לירח דבש לשבועיים לחופים שם ומעדיפים ללכת למקום שנסגר מראש ב "הכל כלול" (שהבנתי שיש הרבה כאלה שם).
אנא עזרו בהקדם.
תודה, ליאור
|
|
|
|
|
| ירח דבש |
יום שלישי 20 מאי 2008 03:09 |
|
raayapz |
1 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם!
אנחנו מתכננים לצאת לירח דבש של חודש בערך בסביבות סוף יוני-יולי באיים הקריביים.
יש לנו מיליון שאלות כי זה אוטוטו ורק התחלנו להתארגן, נשמח לכל העצות וההמלצות.
1) ממעט קריאה הבנתי שבבליז צריך ויזה וניתן להשיג אותה בגבול. היכן עוד צריך ויזה? כמה זמן לוקח לארגן? האם מהארץ או שם?
2) אנחנו לא מחפשים ממש טרקים, קצת טיולים רגליים, אוכ' ותרבות שמעניין לראות, קצת צלילות ואתגרים וגם סתלבט על החוף... מה מומלץ?
3) בליז נורא הדליקה אותנו ממה שקראנו באתר, איזה עוד איים מעניינים שיותר קטנים ממקסיקו וקובה ושווה לראות אותם?
4) מה כדאי שיהיה התקציב? ומה ניתן להספיק בחודש?
סליחה על המטרת השאלות נשמח לעזרה....
תודה!
|
|
|
|
|
| מישהו יודע אם אפשרלהירשם לבן-גוריון באינטרנט? |
יום ראשון 18 מאי 2008 14:44 |
|
ahadaraa |
3 הודעות עד כה |
|
|
שמעתי שיש יום פתוח וירטואלי וכל המחלקות אמורות לענות על שאלות,
ב-27.5 משעה 10 (בישראל) עד שש
מישהו יודע על זה?
|
|
|
|
|
| טיסה לקובה |
יום ראשון 18 מאי 2008 13:12 |
|
deganit |
16 הודעות עד כה |
|
|
|
מתכוונים לטוס לקובה בסוף יולי, כרגע בחיפוש אחר כרטיסים במחירים סבירים 1200-1400$ , פתוחים לרעינות לטיסות בכל חברות התעופה, נשמח לקבל פרטים , הצעות .
|
|
|
|
|
| באוטובוס מפוארטו אסקונדידו למכסיקו סיטי |
יום ראשון 18 מאי 2008 12:20 |
|
ןirit |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
שבוע טוב לכולם! אשמח אם אוכל לדעת דרככם זמן נסיעה משוער באוטובוס
מפוארטו אסקונדידו למכסיקו סיטי. תודה
|
|
|
|
|
| הציפלון עם יגיל- הדבר הכי טוב בטיול שלנו!! |
יום ראשון 18 מאי 2008 01:29 |
|
tatish |
6 הודעות עד כה |
|
|
אנחנו טיילנו במקסיקו יותר מחודשיים וחצי וראינו הרבה מפלים ואגמים אבל ללא ספק הציפלון) היה הדבר הכי שווה שעשינו בקטע של טבע נוף ומה שבטוח תמונות! הטור יוצא ב0930 בבוקר פעם או פעמיים בשבוע מCASA DE YAGIL
נוסעים בVAN נוח פצצה עם מיזוג(בציפלון תמיד חם), הנסיעה אורכת כשעתיים בדרך יגיל מסביר (בעיברית חברה בעיברית) על האזור, ועל המנהגים של בני המאיה שגרים בציאפס על הספטיסטס וכו- הציפלון הוא מפל שצונח מגובה 120 מטר ויוצר לגונות יפיפיות עם מפלים יותר קטנים(25 מטר, 40 מטר ועוד) מתחילים בטיפוס קצר בערך רבע שעה עד שמגיעים ללגונה יפייפיה עם מפל בגובה 20 מטר- ישר קפיצה לתוך הלגונה קצת קר אבל אחרי דקה מתרגלים.....אפילו אני.....המקום בו חונים נשאר כ"בסיס"- יגיל מארגן פריסה- משהו פשוט...... גואקמולה גדול וסלט טונה סנביצים לכולם ודיפים עם דוריטוס......הבירות חינם וגם שתיה קלה והמים המינרלים.....הכול כלול! אחרי איזה שעתיים בלגונה ממשכים למעלה עד המפל הגדול....25 דקות..... איזה מפל חבל על הזמן!!! ואני כבר ראיתי מפלים.....אין דברים כאלה צבע המים הוא טורקיז כמו בחוף של טולום!!! משהו חבל על הזמן.......למזלנו בלונלי פלנט המאפנים האלה עוד לא גילו את המקום אז היינו שם די לבד!!! בערך ב16:30 מתחילים לחזור לכיוון הVAN.....מגיעים לסן קריסטובל בסביבות 19:00 בערב.....עייפים אבל מזה מרוצים!!!!!!
מחיר 250 פזו.....שווה כל פזו!!!
[:עודכן ב יום ראשון 18 מאי 2008 01:35]
|
|
|
|
|
| טיול זוגי |
יום ראשון 18 מאי 2008 00:55 |
|
yuliat |
8 הודעות עד כה |
|
|
|
היי,
אנחנו זוג צעיר ורוצים לצאת לטיול של שלושה שבועות.
עלו במוחנו שני רעיונות שונים בתכלית: אירלנד וקובה.
הגורם המכריע זה התקציב.
רציתי לשאול כמה בערך יעלה טיול בקובה?
ולמי שטעם משתי המדינות: מה כדאי?
בן זוגי טייל רק בתאילנד.
אני טיילתי ברובה של אירופה ובארה"ב.
תודה רבה,
יוליה
|
|
|
|
|
| מזג אויר בקובה |
שבת 17 מאי 2008 11:01 |
|
va_orit |
10 הודעות עד כה |
|
|
|
הי, אנו רוצים לטוס לירח דבש בקובה בתאריכים ספטמבר-אוקטובר. האם כדאי לטוס מבחינת מזג אויר? באתר מסוים קראנו שמדובר בתקופת הוריקנים...זה באמת נכון?
תודה
|
|
|
|
|
| קלקול קיבה במסעדה הלבנונית בסן קריסטובל |
יום שישי 16 מאי 2008 02:43 |
|
רונית המקסיקנית |
 |
|
|
|
למרות הפיתוי לאכול קבאב כמו בארץ, לא מומלץ לאכול שם כי האוכל לא טרי והרבה בויטרינה עומד בשמש. הקבאב טעים, אבל כל המסביב ממש יבש, בעיקר הפיתות והסלטים, עייפים מאוד. חטפנו קלקול קיבה רציני והשווארמה מגעילה בטעם לימון חמוץ, ממש לא כדאי!!!! וגם יחסית לכל המסעדות המעולות באזור, ממש יקר. דווקא בגוואדלחרה אם אתם באזור יש מסעדה לבנונית מעולה!!!! ומומלצת מאוד, תשאלו, כולם יודעים איפה היא.
|
|
|
|
|
|